UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
«
»

Відео: Хорватія море 2021. В пошуках літа - відгуки туристів

Відео: Хорватія море 2021. В пошуках літа - відгуки туристів

Хорватія море (Croatia) Бюджетний відпочинок в Хорватії 2021 відгуки: Опатія, Ровінь, Пореч і Плітвіцькі озера. Тур вихідного дня "В пошуках літа: Вихідні в Хорватії" Аккорд-тур відгуки туристів. Курорти Хорватії відгуки: Цриквениця пляжі та Опатійська рив'єра - Рієка. Хорватія відпочинок відгуки: Круїз на острів Крк і подорож по містах Хорватії - Хум і Мотовун. Хорватія тури на 3 дні на морі!

  • Опатія Хорватія (Opatija) - острів в Хорватії, столиця та центр Опатійської рив'єри. Опатія - кращий кліматичний курорт Європи, який на знаходиться північному сході балканського півострова Істрія в Адріатичному морі. Не дарма місто називають "першою леді хорватського туризму".
  • Опатія відгуки? "Опатія - відомий курорт в італійському стилі. Дуже рекомендую!" На Аккорд-тур екскурсії в Хорватії "Опатія - курорт аристократів" побачимо променад Лунгомар, символ Опатії - статуя "Дівчина з чайкою", церква святого Якова та інші визначні пам'ятки міста.
  • Пореч Хорватія (Poreč) - невелике приморське місто в західній частині півострова Істрія в Адріатичному морі. Курортне місто Пореч має 200-річну історію і входить в список об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
  • Ровінь Хорватія (Rovinj) - сучасний курорт Хорватії з розвиненою туристичною інфраструктурою на узбережжі Адріатичного моря. Місто Ровінь ідеально поєднує в собі Готику, Бароко, Ренесанс і Неокласицизм, а історія перших поселень в Ровінь бере початок ще в III - V столітті нашої ери.
  • Ровінь відгуки? "Ровінь - це місто взагалі бомба!" Відвідати цікаві міста Хорватії можливо на екскурсії "Пореч і Ровінь - чарівність Середземномор'я".
  • Острів Крк Хорватія (Krk) - серце Хорватії площею в 406 км², найбільший острів Адріатики і один з найвідоміших центрів туризму Хорватської республіки.
  • Острів Црес Хорватія (Cres) - один з найбільших островів Хорватії, мекка пляжного дикого відпочинку і архітектурних красот. А ще у Црес знаходиться найбільше озеро Хорватії.
  • Хорватія острова можна подивитися на екскурсії "Рибний пікнік на Істрії"

Відео: Хорватія море 2021. В пошуках літа - відгуки туристів
https://www.accordtour.com/images/header/akkord_logo_ua.png

Інші новини

28 березня 2024, 10:48

Румунія з Чернівців

28 березня 2024, 10:18

На шопінг до Стамбулу!

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638