UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
«
»

NEW VIDEO: Турецький діамант – Стамбул цікаві місця | Туроператор Аккорд-тур Турція та відпочинок у Туреччині

NEW VIDEO: Турецький діамант – Стамбул цікаві місця | Туроператор Аккорд-тур Турція та відпочинок у Туреччині

Турецький діамант – Стамбул цікаві місця (Istanbul Turkey). Туроператор Аккорд-тур екскурсії в Стамбулі та відпочинок у Туреччині. Що подивитися в Стамбулі за 1 день? Визначні місця Стамбула: Площа Султанахмет, Палац Топкапи, Палац Ібрагіма-паші, Блакитна мечеть, турецькі бані Роксолани та протока Босфор. Екскурсійний тур до Стамбулу та екскурсії по Туреччині з Accord tour Турція за 2 хв.

СТАМБУЛ ВИЗНАЧНІ МІСЦЯ:

  • Автобусний тур в Турцію та Стамбул, Константинополь, Істанбул чи Istanbul – найбільше місто Туреччини, місто хмарочосів, палаців, мечетей та декількох континентів.
  • Стамбул відпочинок та Стіни Константинополя (Walls of Constantinople) – Феодосієві стіни завдовжки 5 630 метрів, які були споруджені для захисту Константинополя, стамбульська назва в минулому.
  • Тур у Стамбул на площу Султанахмет (Sultanahmet Square) – головна площа Стамбула, розташована в історичному центрі міста в мікрорайоні Султанахмет, району Фатіх. Султанахмет розділена на 2 частини: площа між Айя-Софією і Блакитною мечеттю і безпосередньо площа Іподрому – найбільший римський іподром в Стамбулі.
  • Тури в Стамбул в Палац Топкапи в Султанахметі, що в перекладі означає “Гарматні ворота” (Topkapi Palace Museum) – головний палац Османської імперії до середини XIX століття, де в свій час жили 25 султанів.
  • Відпочинок у Стамбулі в Палац Ібрагіма-паші (Ibrahim Pasha Palace) – відома будівля на площі Султанахмет у Стамбулі, визначний пам'ятник османської архітектури XVI століття та колишня резиденція Великого візира Османської імперії Паргали Ібрагіма-паші.
  • Стамбул туризм в Блакитна мечеть (The Blue Mosque) – одна з найбільших та найгарніших мечетей в Стамбулі. За іншою назвою, Мечеть Султанахмет – це одна з головних визначних пам’яток Стамбула.
  • Стамбул тури в Айя Софія або Софіївський собор (Hagia Sophia) – символ єдності культур та релігій та одна з головних символів Стамбула.
00:00 – Туреччина – тури та екскурсії «Турецький діамант – Стамбул».
00:11 – ТОП 2 в 1: Екскурсія в Стамбул на автобусі та піша екскурсія: Стіни Константинополя.
00:40 – Площа Султанахмет Істанбул – Римський іподром, Палац Топкапи, Палац Ібрагіма-паші.
01:11 – Відпочинок у Туреччині та Аккорд-тур екскурсійні тури в Стамбул. NEW VIDEO: Турецький діамант – Стамбул цікаві місця | Туроператор Аккорд-тур Турція та відпочинок у Туреччині
https://www.accordtour.com/images/header/akkord_logo_ua.png

Інші новини

28 березня 2024, 10:48

Румунія з Чернівців

28 березня 2024, 10:18

На шопінг до Стамбулу!

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638