UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Норвегія-це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття

Північний Форсаж + Фіорди

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів -Варшава-Гданськ - Осло - Согнефіорд - Флом -Берген- Гетеборг - Люблін- Львів
Латвія
Литва
Норвегія
Польща
Швеція
Назад

Квітень '24

  7   18   22 ТС 27

Травень '24

  24   29

Червень '24

  7   11   18   25

Липень '24

  8   14   18   22   25   28

Серпень '24

  4

Вересень '24

  3   10   16   26

Жовтень '24

  4   15   29

Листопад '24

  3
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Варшава
 – 
Гданськ

ТРИ ДНІ В НОРВЕГІЇ
ФІОРДИ, ЛЬОДОВИК, ВОДОСПАДИ

Три екскурсії вже в ціні туру:  
КАЮТИ У ВАРТОСТІ ТУРУ

День 1.

ЛьвівВаршаваГданськ

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.

Варшава – місто королів

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 

Польська кухня

(дод. оплата)
Можливість спробувати місцеву кухню. Вона славиться відмінним журеком, бігосом і голонкою. Польські господині чудово вміють готувати торти і тістечка: маківці, серники та беза. Дуже популярний гарячий шоколад. Оплата по меню.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава – Гданськ
День 1 - Львів – Варшава – Гданськ
День 1 - Львів – Варшава – Гданськ
День 1 - Львів – Варшава – Гданськ
День 2.

ГданськМальборкСопот

Сніданок.
Екскурсія

Гданськ - золоті Ворота Речі Посполитої

(входить у вартість туру)
Старовинна Королівська дорога прикрашена Золотим будинком, Двором легендарного короля Артуса, фонтаном Нептуна, а також Ратушею Старого міста, на площі перед якою місцеві жителі вітали королів! Скарб Гданська - Марьяцький храм - другий за величиною і красі собор в Європі, з вежі якого кожну годину лунає чарівний передзвін. Вільний час.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Подорож по середньовіччю замок Мальборк

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Запрошуємо в величний замок Мальборк, на березі річки Ногат. Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні мури з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости - зберігають ауру загадковості і чарівності.
Подорож по середньовіччю - відеоогляд

Бурштинова перлина Балтики - курорт Сопот

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Неймовірно затишний і красивий Сопот - "музична перлина Балтики", містечко прекрасних піщаних пляжів, ласкавого сонечка і Міжнародного Пісенного Фестивалю. Прогулянка по пірсу найдовшому в Європі, який пролягає на кілька сотень метрів в море - вишукане місце для романтичних побачень, зустрічі сходу та заходу сонця...
Посадка на пором.
А тепер нас чекає подорож на поромі!!! Розважальні програми, ресторани – на будь-який смак, адже кулінарні враження - це дуже важлива частина морської подорожі. А ще магазини на поромі з унікальним асортиментом і вигідними цінами.
Ночівля на поромі.
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 3.

Осло

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).
Прибуття в Швецію. Порт Кальскроне.
Переїзд в Осло.
Екскурсія

Столиця землі вікінгів – Осло

(входить у вартість туру)
В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми... Пішохідна екскурсія по центру міста. Ми відвідаємо Ратушу, пройдемося уздовж Гавані, побачимо Королівський палац, фортеця Акерсхюс (без входу в замок), прогуляємося по найстарішій збереженій частині міста 17 століття. Пройдемо по головній вулиці Карл Йохан, побачимо Парламент, Національний театр, Університет.
Вільний час.

Знайомство з Осло і парк Вігеллана

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)

В Осло поєднана старовина та сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали та дивували весь світ. Здивуємось і ми…  Осло — місто на березі моря. Кілька століть тому на березі фіорду було збудовано фортецю Акерсхюс – символ міста. На набережній ми побачимо будівлю Ратуші, побудовану за проектом норвезьких архітекторів та виключно з норвезьких будівельних матеріалів. Ми проїдемо вулицями старовинного кварталу Квадратурен, пройдемо Центральною вулицею міста Карла Юхана. Тут знаходиться королівський палац Осло, який і зараз є основною резиденцією монарха, будівля Парламенту та Університет, Національний Театр. Незважаючи на свою давню історію Осло — місто дуже сучасне. І яскравий приклад — нова Опера в Осло. Будівля, що піднімається прямо з вод Осло-фіорду, за задумом архітекторів, має уособлювати саму душу норвезького народу. І звичайно ж екскурсія Ослом не була б повною без відвідування знаменитого парку скульптур Густава Вігеланда. Понад 200 композицій, розміщених у парку, дадуть нам можливість поміркувати над задумом автора.

Можливість спробувати скандинавську кухню.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 3 - Осло
День 3 - Осло
День 3 - Осло
День 3 - Осло
День 4.

Согне-фіордФломСталхейм

Сніданок.
Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія-це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Починаємо цей прекрасний день .... Норвегія - це гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі, в них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Нас чекають гори Хемседала, найдовший дорожній тунель у світі Лердальскій - 24,5 км, найдовший і вузький фьорд Норвегії - Согнефьорд. Знаменита Фломська залізниця, багатоступінчастий водоспад Твіннефосс, панорамний вид з висоти «пташиного польоту» з оглядового майданчика одного з найстаріших готелів Норвегії і багато-багато позитивних емоцій. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Починаємо цей прекрасний день .... Відвідування всіх екскурсій по - бажанням.

Романтичний Сталхейм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Серед мальовничої природи, на самому верху, у закінчення знаменитої дороги Сталхеймсклейва, знаходиться готель Сталхейм. Нас чекає захоплюючий дух вид на ущелину Сталхейм. Готель Сталхейм, з його приголомшливими видами на долину Нерей, ось уже 200 років займає високе місце в списку кращих пам'яток Західної Норвегії. Ми вип'ємо кави або спробуємо одне з страв місцевої кухні (по меню) на терасі готелю отримаємо задоволення величними околицями.

Фломська залізниця

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Незабутня поїздка по "Фломській залізниці". Ми побачимо все най-най. Піднімемося на висоту 867 метрів над рівнем моря, оцінимо, як танцюють хюльдри – гірські феї, відомі норвезькі спокусниці, сфотографуємося біля мальовничого водоспаду Кьосфоссен. Здається, що більшої краси годі уявити, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню...
Фломська залізниця - відеоогляд

Круїз на кораблику по Согнефіорд

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Два мальовничих рукава Согнефіорду обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфіорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Аурландфіорд.
Круїз на кораблику по Согнефіорд - відеоогляд
Ночівля.
День 4 - Согне-фіорд – Флом – Сталхейм
День 4 - Согне-фіорд – Флом – Сталхейм
День 4 - Согне-фіорд – Флом – Сталхейм
День 4 - Согне-фіорд – Флом – Сталхейм
День 5.

Согне-фіордБергенЛьодовик НігардсбрінХардангер-фіорд

Сніданок.
Вільний час в одному з містечок Согнефіорд.
Екскурсії на вибір:

Берген – місто між сімома горами

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Берген – одне з великих міст Норвегії – ворота в світ фіордів. Місто оточене горами і водою і дихає чарівністю. Городяни пишаються своїм містом і з любов'ю показують його усім бажаючим. У гарну погоду ми піднімемося на фунікулері Floibanen (вхідний квиток оплачується самостійно). І побачимо прекрасний вид на місто, на його фіорди і на північні острови
Берген - місто між сімома горами - відеоогляд

Підкорення Норвегії – льодовик Нігардсбрін

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
По дорозі в царство льодовика нас чекають гомінкі водоспади, круті гори, засніжені дороги, озера, глибокі фіорди, на берегах яких, наче перлини, розсипані мальовничі села! Долина Юстедален... гірська дорога... поворот за поворотом, і ось він, сліпучий красень - льодовик Нігардсбрін, блакитні язики якого сповзають в зелені долини, перетворюючись на смарагдове озеро...
Підкорення Норвегії - льодовик Нігардсбрін - відеоогляд

Водоспади Хардангер-фьорда

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Ми проїдемось національною видовою дорогою Хардангервінда, улюбленим регіоном Едріха Гільда, де нас чекають фотопаузи біля водоспадів Скірфоссен, Ворінгфоссен, Стейдальсфоссен. Можлива дегустація сидру (вх квиток). Краса Норвегії надихнула художників, що створювали мультфільм "Холодне серце" на створення царства Ельзи....

Панорамний майданчик Стегастейн

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Ми поїдемо з Флому через Еурланн до незвичайного, вражаючого майданчику Стегастейн. Майданчик на 30 метрів виступає зі скелі, на висоті 650 м. над фьордом, і дозволяє насолодитись ні з чим незрівнянною панорамою. Це просто фантастика! Захоплюючий дух пейзаж стане прекрасним фоном для приголомшливих фотографій, і залишиться у Вашій пам'яті назавжди.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 5 - Согне-фіорд – Берген – Льодовик Нігардсбрін – Хардангер-фіорд
День 5 - Согне-фіорд – Берген – Льодовик Нігардсбрін – Хардангер-фіорд
День 5 - Согне-фіорд – Берген – Льодовик Нігардсбрін – Хардангер-фіорд
День 5 - Согне-фіорд – Берген – Льодовик Нігардсбрін – Хардангер-фіорд
День 6.

Гетеборг

Сніданок.
Екскурсія

Душа Швеції Гетеборг

(входить у вартість туру)
Гетеборг - столиця західного узбережжя Швеції. Це море, сонце, вітер і атмосфера південного шведського міста. Місто ресторанів і центр промислу креветок, яких тут дуже багато, і вони тут дуже смачні. Оглядова екскурсія по місту з оглядом головних визначних пам'яток і можливістю спробувати найвідоміший «бутерброд з креветками» в ресторані неба.
При бажанні групи.

Музей Концерну "Вольво

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Гетеборг є столицею найвідомішого в світі шведського автомобільного концерну. САМО СЛОВО "VOLVO" стало синонімом якості, надійності, безпеки і стилю.
Переїзд по території Швеції. Посадка на пором. Відплиття на поромі в Гдиню. Ночівля на поромі.
День 7.

ЛюблінЛьвів

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).
Переїзд по Польщі.
При бажанні групи і наявності часу.

Старовинний Люблін

(дод. оплата)
Перше місто для знайомства - Люблін. Екскурсія по одному з відомих міст Польщі. Міста, як і люди, часто крім імен офіційних мають прізвиська. Жартівливі або поважні, вони ніби відображають тепле ставлення сусідів до цих краях. Мабуть, саме так ставляться до Любліна, який частенько величають «Малим Краковом» або «Козячим градом». Це чудове місто так само гарне і самобутнє, як і Краків, а ось «Козячим градом» Люблін називають через зображеного на його гербі білого козла, що збирається поласувати виноградною лозою. Серце Любліна Старе Місто з його багатовіковими кам'яницями, вузенькими вуличками, архітектурними пам'ятками: Краківська брама, Домініканський монастир, Кафедральний собор з ризницею та скарбницею, Старий театр, який є одним з найцінніших і цікавих в Європі.  
Перетин кордонів.
Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 7 - Люблін – Львів
День 7 - Люблін – Львів
День 7 - Люблін – Львів
День 7 - Люблін – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• за бажанням можна добронювати категорію каюти вище, вартість під запит
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638