<<  назад

Мені сьогодні пощастило, Всім моїм ворогам на зло.
Побувала я в країні - Казка вальсів, як уві сні.

Мелодія весни 
Відень і Будапешт (для школярів)

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів - Будапешт - Сентендре* - Відень - долина Вахау* - Віденський ліс* - Мішкольц-Тапольце - Львів
Австрія
Польща
Угорщина
Чехія

Без нічних переїздів
Найгармонійніший тур по Австрії та Угорщині 


День 1.

ЛьвівБудапешт

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур відбувається з Комплексу Термінал "А". Переїзд по Україні, перетин кордонів. Прибуття в Будапешт.
Екскурсія

Шарм нічного Будапешту

(входить у вартість туру)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!
Ночівля.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

БудапештСентендре

Сніданок. Вільний час. Екскурсії на вибір:
Екскурсія

Будапешт – перлина Дунаю

(входить у вартість туру)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Воно пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ...
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд

Казкове місто Сентендре

(Діти: 21€)
Чудове і затишне містечко, де можна поринути в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков, музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марципани та провести солодкі хвилини у світі казки!

Тропікарій – Океанарій

(Діти: 10€ + вх. квиток)
Відвідування найбільшого в Центральній Європі. 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин – алігатори, морські скати, величезні пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани.
Тропікарій – Океанарій - відеоогляд

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Ночівля.
День 2 - Будапешт – Сентендре
День 2 - Будапешт – Сентендре
День 2 - Будапешт – Сентендре
День 2 - Будапешт – Сентендре
День 3.

ВіденьПалац БельведерШенбрунн

Сніданок. Переїзд в Австрію.
Екскурсія

Віденський вальс

(входить у вартість туру)
Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня. Величне місто зачаровує шармом і витонченістю.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів

(Діти: 18€ + вх. квиток)
Вже більше 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах!
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд

Величний Відень і Будиночок Хундертвассера

(Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, геніальне 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії "нанесемо візит" принцу Євгенію Савойському і побачимо незвичайний по своїй красі палац Бельведер! Всі охочі зможуть зайти в Бельведер (вх. квиток самостійно).

Перекази і легенди Відня

(Діти: 16€)
Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень- середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, "танцюючий годинник" – Анкерур. Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою (оплата по меню). Вечірня екскурсія.
Перекази і легенди Відня - відеоогляд
Ночівля в Австрії.
День 3 - Відень – Палац Бельведер – Шенбрунн
День 3 - Відень – Палац Бельведер – Шенбрунн
День 3 - Відень – Палац Бельведер – Шенбрунн
День 3 - Відень – Палац Бельведер – Шенбрунн
День 4.

ВахауВіденьПратер

Сніданок. Вільний час. Екскурсії на вибір:

Легенди долини Вахау

(Діти: 36€ + вх. квиток)
Прогулянка однією з найкрасивіших річкових долин Європи починається з відвідання містечка Дюрнштайн – справжнього оазису краси і гармонії на фоні величної природи. У підніжжі неприступних гір, на березі мальовничого Дунаю, хвилі якого кудись так поспішають, підганяючи один одного, знаходиться замок-легенда, згідно з якою, тут довгий час був ув'язнений Річард Левове Серце ... А яка ж екскурсія по знаменитому виноробному регіону без дегустації вина ?! – У кожного буде можливість спробувати не лише смачні місцеві вина, але й традиційний австрійський напій - шнапс – приємний і правильний сувенір з Австрії! А в завершення прогулянки ми відвідаємо Мельк – колись першу столицю Австрії, а зараз – місто, що занесене в список об'єктів ЮНЕСКО.

Пратер Парк розваг

(вх. квиток)
Це сучасний світ розваг, що пропонує більше 250 атракціонів, в тому числі колесо огляду одного з найвідоміших символів Відня, кільцеву карусель висотою 117 метрів і американські гірки...
Ночівля в Австрії.
День 4 - Вахау – Відень – Пратер
День 4 - Вахау – Відень – Пратер
День 4 - Вахау – Відень – Пратер
День 4 - Вахау – Відень – Пратер
День 5.

БаденВідень

Сніданок. Вільний час.

Віденський Ліс і Баден

(Діти: 30€ + вх. квиток)
Чарівні в зимовий час мальовничі передмістя Відня, оспівані Штраусом. Ми побачимо родове гніздо князівської династії Ліхтенштайн. Побуваємо в старовинному монастирі Святого Хреста 12 століття, і дізнаємося про першу правлячу династію Бабенбер. Дізнаємося про те, як жили ченці цього ордену, і чому зовсім недавно, стали знамениті на весь світ. Заїдемо в село Маерлінг, де знаходиться мисливський будиночок імператорської сім'ї Габсбург. А на завершення нашої програми, ми прогуляємось по місту Баден. Невелике курортне містечко, з безліччю термальних джерел, СПА-салонів, атмосферою спокійного, затишного життя. Ще римляни усвідомили значимість цих джерел, а на початку 19 століття, це містечко відвідував сам імператор Австрії Франц перший.
Переїзд в Угорщину. Поселення в готель. Ночівля.
День 5 - Баден – Відень
День 5 - Баден – Відень
День 5 - Баден – Відень
День 5 - Баден – Відень
День 6.

ЛьвівТокайкупальні Мішкольц-Тапольца

Сніданок.

Печерна купальня в Мішкольц-Тапольца

(вх. квиток)
Відвідування підземного гроту гори Верхедь – печерної купальні в Мішкольц-Тапольца. Світлові ефекти, таємничість і загадковість... До Ваших послуг купання і водні атракціони (вхідний квиток)

Король вин – місто Токай

(Діти: 18€)
Для всіх бажаючих – поїздка на Батьківщину відомого вина – "Короля вин – вина королів!" – місто Токай. Дегустація токайських вин і "угорський гуляш" – за чудовий Вікенд в хорошій компанії!
Король вин – місто Токай - відеоогляд
Виїзд в Україну. Перетин кордонів. Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А».
День 6 - Львів – Токай – купальні Мішкольц-Тапольца
День 6 - Львів – Токай – купальні Мішкольц-Тапольца
День 6 - Львів – Токай – купальні Мішкольц-Тапольца
День 6 - Львів – Токай – купальні Мішкольц-Тапольца
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.