<<  назад

Закохані в Амстердамі...

Днів: 6
Нідерланди

У ВАРТОСТІ ТУРУ:
Оглядова екскурсія по Амстердаму, катання на кораблику по річці Амстел!!!
Трансфер аеропорт-готель-аеропорт під любий з обраних авіарейсів…

День 1.

Амстердам

 Виліт з Києва. Прибуття в Амстердам, зустріч, трансфер в готель, поселення в готелі (після 14:00).
Амстердам - місце, куди люди їдуть, щоб спробувати те, що заборонено практично скрізь. Столиця Нідерландів славиться не лише своєю історією, каналами, будівлями з вузькими фасадами, тюльпанами, пивом, але й неймовірною свободою. Ви знайдете на Землі інше місце, де дозволені легкі наркотики, одностатеві шлюби і вільна любов? А поруч з усім таким дозволеним і незрозумілим - земна краса: будинки, які погойдуються на воді, затишні канали, безліч велосипедів і тюльпанів. В Амстердамі є де погуляти і відпочити. Тут все до цього надихає! Цей день можна просто присвятити знайомству з містом і приділити час собі любимому. Вільний час... Ночівля в готелі.

День 1 - Амстердам День 1 - Амстердам День 1 - Амстердам День 1 - Амстердам
День 2.

Амстердам - Заансе Сханс

 Сніданок. Запрошуємо всіх на пішохідну екскурсію по Амстердаму. Сьогодні нас буде дивувати та спокушати незвичне місто. А ще… тут є те, що люблять всі жінки - діаманти. У нас є можливість відкрити завісу обробки діамантів на Алмазній фабриці, де ювеліри з покоління в покоління передають свої секрети (ми отримаємо можливість придбати вподобані нами вироби).. Також нас чекає чарівна прогулянка на кораблику каналами Амстердаму. Вздовж каналів химерно розташувалися старовинні будівлі з фронтонами всіляких форм, шикарні особняки з гербами їхніх колишніх власників, будинки, побудовані на палях. З борту катера місто виглядає ще загадковіше… Вільний час… 
В другій половині дня усіх бажаючих запрошуємо в Заансе Сханс і Волендам (факультативна екскурсія 60euro/вх. квиток оплачується. додатково). Заансе Сханс - музей під відкритим небом, справжнє голландське місто. Неспішно крутяться вітряки, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен куточок в будинку дихає народним духом голландських промислів. В зелених дерев'яних будиночках нас познайомлять з секретами виготовлення твердого сиру і традиційних дерев'яних черевиків - кломпів. Тиша, чистота, краса і запах свіжоспеченого хліба … Згодом наш маршрут проляже в бік моря, в рибальське містечко Волендам. Вже при під'їзді до нього перед нами відкриється дивовижної краси бухта з десятками білосніжних та червоних вітрил. Але чим славиться Волендам - так це, безсумнівно, знаменитим оселедцем, приготовленим за старовинним рецептом, який ми обов'язково повинні спробувати. Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 2 - Амстердам - Заансе Сханс День 2 - Амстердам - Заансе Сханс День 2 - Амстердам - Заансе Сханс
День 3.

Амстердам - Гаага - Делфт

 Сніданок. Вільний день. Зранку на нас чекає екскурсія в Rijksmuseum (вх. квиток опл. додатково) - величезний комплекс, в якому виставлені унікальні шедеври: роботи Вермеєра і Франца Хальса. Самий безцінний скарб Райксмузеума- "Нічна варта" Рембрандта. Після обіду пропонуємо відвідати Гаагу і Делфт (факультативна екскурсія 60 €/вх. квиток оплачується. додатково). Гаага - це «місто-резиденція», «місто королівського двору», місто чиновників, дипломатів і пенсіонерів. Тут же розташований Палац світу, в якому працює Міжнародний суд ООН. Ми зможемо побачити найбільшу готичну будівлю світського призначення в Європі - графський замок Ріддерзал. В даний час це творіння архітектури використовується тільки раз на рік, в третій вівторок вересня, коли королева оголошує плани уряду на новий парламентський рік. Далі наш шлях веде в одне з найкрасивіших міст Голландії – Делфт, самий голландський зі всіх голландських міст, «Амстердам в мініатюрі». Тут є місця, гідні пензля художника, і стає зрозуміло, чому відомий голландський художник Ян Вермер провів у цьому місті більшу частину свого життя. Місто і сьогодні тихе і спокійне, його витончені канали, обрамленні квітковими клумбами й похилими липами, притягають людей з усього світу. Повернення в Амстердам. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 3 - Амстердам - Гаага - Делфт День 3 - Амстердам - Гаага - Делфт День 3 - Амстердам - Гаага - Делфт День 3 - Амстердам - Гаага - Делфт
День 4.

Гітхорн

 Сніданок. Вільний день. Сьогодні на нас чекає відвідування Голландської Венеції – Giethoorn (факультативна екскурсія 100 €/вх. квиток оплачується. додатково). Село Гітхорн однt з найкрасивіших сіл в Нідерландах, так як розташувалось воно на водних каналах, загальною протяжністю близько 7.5 км. Основним транспортом є веслові човни і катери на електричних двигунах, які працюють абсолютно безшумно і не порушують мир і спокій в цьому мальовничому селі. В основному будинки розташовані на острівцях і з'єднані дерев'яними мостами (по всьому селу їх більше 50 штук). Тут практично немає звичайних доріг і стежок, для пересування по селі є велосипедна доріжка і численні водні канали. Повернення в Амстердам. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 4 - Гітхорн День 4 - Гітхорн День 4 - Гітхорн День 4 - Гітхорн
День 5.

Амстердам

 Сніданок. Вільний день. В Амстердамі є де погуляти і відпочити. Тут все до цього надихає! Цей день можна просто присвятити знайомству з містом і приділити час собі, любимому. У вільний час пропонуємо відвідати пивоварню Хайнекен і відвідати місцевого пива.
Повернення в Амстердам. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 6.

Амстердам

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день.
Трансфер в аеропорт Амстердама. Виліт.

 
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проживання в готелі вибраної категорії на базі сніданків;
• Трансфер а / п Амстердам (Схіпхол)-готель Амстердам-а / п Амстердам (Схіпхол);
• Супровід гіда під час екскурсій;
• Страхування.
Додатково оплачується:
• Проїзд в громадському транспорті..
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Прямий переліт Київ - Амстердам - Київ від 300евро
• Переліт з пересадками від 260евро
• Факультативні екскурсії.
• Консульський збір + послуги Візового Центру = 35€ + 25€


Важно:
• При замовленні - програму, вартість туру і наявність місць прохання уточнювати.
• Оплата туру здійснюється в гривнах по фіксованому комерційному курсу. Прохання при кожному замовленні курс уточнювати!
• Консульський збір оплачується при подачі документів і в разі відмови у візі - консульський збір не повертається
• За програмою туру розміщення в готелях зазначених в таблиці з цінами.
• На місце збору на екскурсії туристи добираються самостійно (за запізнення / відмова від екскурсій туроператор відповідальності не несе і гроші за екскурсії не повертаються);
• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
• Компанія не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за пробки на дорогах і погодні умови.


Версія для
друку

Догори