UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

В Італії у людей прокидається чуттєвість,
ті, що втратили смак життя заряджаються пристрастю,
хворі одужують, а закохані і зовсім втрачають голови...

Так фліртують тільки в Італії
Рим ! Флоренція ! Венеція + Неаполь !

Днів: 10, без нічних переїздів
Львів - Прага-Чеський Крумлов - Зальцбург - Флоренція - Рим - Венеція – Музей Сваровські-Інсбрук- Велічка-Львів
Італія
Австрія
Чехія

Чудове поєднання такої знайомої Чехії і  такої бажаної Італії!
А доповненням  буде спокійна Австрія.
Розмірений і спокійний тур без нічних переїздів, де буде достатньо часу в кожному місті. 
Можливість побачити долину Зальцкаммергут , Падаючу башню в Пізі, відвідати Вічний Ватикан
і Колізей,
навідатись до Неаполю, проїхатись на гондолах по Венеції, обрати собі чудовий подарунок  
у музеї Сваровскі.  Тур, після якого у нас лишаться тільки найкращі враження!
У вартості екскурсії  по Празі, Зальцбургу, Флоренції, Риму! 

День 1.

Львів - Краків

06: 00-08: 00 Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Переїзд в Польщу.
При швидкому проходженні кордону екскурсія «Королівський шлях»(18Є/10Є). Краків-місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить.
Переїзд до Чехії. Ночівля (Прага).

День 2.

Прага

Сніданок.
Екскурсія "Знайомство з Прагою". В лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця ... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
"Український слід у історії Праги" (18 € / 13 €). Відомі українці в Чехії, важливі події для України і для Чехії, цікаві факти і можливість почути і побачити все найцікавіше. Місце першого друку «Кобзаря» Шевченка, мова І. Франка на Слов'янському з'їзді, життя Івана Пулюя. Тісний зв'язок з історією Чехії: Храм Діви Марії Сніжної, Національний театр, Танцюючий будинок. Багато незвичайного дізнаємося ми на цій екскурсії.
"Прогулянка на історичному трамваї" (18 € / 13 €). Перші трамваї у Празі з'явилися в 1875 році, тоді трамвайні склади тягли коні. Екскурсовод розповість цікаві історії, музикант зіграє нам національні мелодії, а ми зможемо подивитися на життя Праги з вікна через призму історії.
Вільний час. Можливість відвідати екскурсії:
Пішохідна екскурсія "Таємниці королів"(18€/13€). Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас чекає Лоретта, Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празькому граді.
Прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/26€). Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей. Ось вони незабутні миті в житті.
Ночівля в Чехії.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Чеський Крумлов

Сніданок. Переїзд в Південну Чехію.
Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, старовинними замками і добрими людьми. Тут затишно, спокійно і дуже красиво. Відвідування замку Глубока над Влтавою (вх. квиток оплачується додатково). Шлях лежить в серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з доби середньовіччя. Вільний час. 
Для всіх бажаючих екскурсія і відпочинок "Легенди Крумлова"(23€/18€). Прогулянка по загадковому Крумлову. У супроводі екскурсовода в старовинному костюмі, Ви проведете незабутні години.  Ночівля в Чехії.

День 3 - Чеський Крумлов День 3 - Чеський Крумлов День 3 - Чеський Крумлов День 3 - Чеський Крумлов
День 4.

Зальцбург - Зальцкаммергут

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію. 
Екскурсія "Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів". Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто, де народився Моцарт .... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі .... Нас ваблять середньовічні квартали, прикрашені гербами будинки і мальовничі дворики. А ще тут багато затишних кав'ярень, пивних, ресторанчиків і магазинчиків, де торгують всякою всячиною - від оригінальних сувенірів до відомих зальцбурзьких цукерок. Вільний час. Для охочих додаткові програми:
«Край Зальцкаммергут»(48€/38€). Тим, хто хоче насолодитися неповторною австрійської природою, заглянути в автентичні куточки отримати цілісне уявлення про озерний край Зальцкаммергут буде цікаво на цій екскурсії. Цей регіон був знаменитий завжди: тут відпочивали Франц Йосиф I і імператриця Сісі, Густав Клімт, Йоганнес Брамс, Теодор Більрот, Гельмут Коль і безліч інших діячів науки і мистецтва. Озера Фушльзее, Вольфганзеє. Фотопауза в чарівних місцях.
Ночівля в готелі на території Австрії.

День 4 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 4 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 4 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 4 - Зальцбург - Зальцкаммергут
День 5.

Флоренція - Піза

Ранній сніданок. Прибуття до Флоренції. УВАГА!!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО Флоренції ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ !!! (Квиток оплачується самостійно).
Екскурсія "Квітуча Флоренція". Сьогодні ми перемістимося в епоху Відродження. Тут жили і творили генії: Мікеланджело, Челліні, Джотто. Ми побачимо шедеври великих майстрів: Площу Синьорії, головний флорентійський собор Санта Марія-дель-Фьорі, дзвіницю Джотто, старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. А десь далеко лунають ніжні звуки органу і спів вуличних музикантів, прямо на мостових місцеві художники малюють свої картини, в ресторанчиках веселі господарі пригощають тосканським вином, а на галасливих ринках очі розбігаються від великої кількості сувенірів.
Для бажаючих відвідування Галереї Пітті (доп оплата + вхідний квиток), де наш екскурсовод допоможе вам розібратися в найбільшій колекції малярства епохи Відродження. Запрошуємо Вас у розкішну Пізу - "На допомогу падаючій вежі" (38€/30€). Піза - родзинка країни. Давним-давно це була одна з чотирьох великих морських республік Італії, а сьогодні - улюблене місце туристів, які приїжджають подивитися на «Таємниче місто з білого мармуру».
"Флоренція - квітка Ренесансу"(21€/16€). Флоренція це не тільки музей просто неба, це ще і вузькі вулички, середньовічні церковки і ремісничі майстерні. Сходи через сади троянд приведе нас на Оглядовий майданчик Мікеланджело, звідки відкривається дивовижний вид на Флоренцію.
Повернення у Флоренцію. Поселення в готель. Ночівля на території Італії.

День 5 - Флоренція - Піза День 5 - Флоренція - Піза День 5 - Флоренція - Піза День 5 - Флоренція - Піза
День 6.

Ватикан - Рим - Колізей Рим

 Сніданок. Переїзд в Рим. УВАГА!!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО РИМУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ !!! (Квиток оплачується самостійно) .Сьогодні ми побачимо велике місто на семи пагорбах. Екскурсія "Місто душі - Рим". Рим - столиця світу, яка дихає вічністю .... Тут кожен камінчик - історія. Імперії розквітали і переживали занепад, старі боги змінювались новими, і тільки Рим залишався Римом .... Все минуле Італії сплелося в цьому місті, від часу становлення Римської Імперії, до наших днів .... Починаємо знайомство ... Вільний час в Римі. Екскурсія до Держави Ватикан "Дотик до вічності" (30€ + вхідний квиток). Священний світ мистецтва та релігії ... Наш шлях веде нас у найменшу країну в світі, яка розмістилася на території одного міста. Ми зможемо здійснити прогулянку святими місцями і доторкнутись до живої історії християнства. Побачити Собор Святого Петра, велич і краса якого вражають. Оцінити музеї Ватикану, де зібрані колекції мистецтва, відвідати неперевершену Сикстинську капелу.
Запрошуємо на екскурсію "Рим-місто Імператорів"(23€ + вхідний квиток). Колізей, Римський і Імператорський Форуми, Капітолійський пагорб - священне місце богів - мета всіх звитяжних полководців. Нас захопить історія Стародавнього Риму, таємниці і легенди, що зберігає в собі це прекрасне вічне місто ... Поселення в готель. Ночівля на території Італії.

День 6 - Ватикан - Рим - Колізей Рим День 6 - Ватикан - Рим - Колізей Рим День 6 - Ватикан - Рим - Колізей Рим
День 7.

Неаполь - вулкан Везувій - Капрі

 Сніданок. УВАГА!!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО РИМУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ !!! (Квиток оплачується самостійно).
"Базиліки Риму"
(26€/21€). Найзнаменитіші храми Риму, які вражають своєю розкішшю і красою. Базиліки, в які прагнув кожен подорожній, тільки для того, що б доторкнуться до святості. Їх багатство і унікальні шедеври роками притягували любителів мистецтва.
Пішохідна екскурсія "Богемний Трастевере"(21€/16€). Старовинний квартал Трастевере, розташований на правому березі Тібру, не схожий на звичайні римські квартали. Тут час тече повільніше, а фарби розлиті зовсім в інших пропорціях. Вузькі вулички, безліч ресторанів, маленькі площі, на яких розташувалися художники з мольбертами, неквапливий ритм життя створюють романтичний настрій.
Або Запрошуємо послухати "Неаполітанську пісню Італії"(46€/38€). В одній із старовинних легенд йдеться про те, що після створення світу Господь побажав рівномірно розсіяти красу по всій землі, але випадково чхнув, і краса, вислизнувши з рук Творця, впала на одне-єдине місце - Неаполь. У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір: Екскурсію "Спекотне дихання Везувію"(21€+ вхідний квиток) - відвідування античного міста Помпеї! На Апеннінському півострові знаходиться один з найкрасивіших вулканів Європи - Везувій. З давніх-давен люди селилися на його схилах через надзвичайно родючий грунт і райський клімат. Гламурний острівець Капрі «Острів мрії і любові»(68Є/60€). Смарагдова гладь Тірренського моря, заворожують своєю кришталевою красою, загадкові кам'яні колоси Фаральон виступають з морських глибин і чарують неповторністю. Повернення в Рим. Ночівля на території Італії.

День 7 - Неаполь - вулкан Везувій - Капрі День 7 - Неаполь - вулкан Везувій - Капрі День 7 - Неаполь - вулкан Везувій - Капрі
День 8.

Венеція - Гранд Канал - Падуя

 Сніданок. Переїзд до Падуї. Вільний час. Для охочих.
«Падуя - місто трьох« без»(21€/18€). Місто, засноване троянцями, можна сміливо вважати благословенним, у якого аж 4 святих покровителя. Це неймовірне місто, де все дихає історією і культурою. Падуя - місто святого, шанованого в усьому світі (Святого Антонія), і місто знань, де розташований один з найдавніших європейських університетів - Падуанський університет, в якому викладали Галілей і Коперник. Тут ми відкриємо для себе нову Італію ... особливу і таємничу, наповнену красою і загадками ...
Або Для всіх охочих екскурсія в Венецію (43€/38€). "Заручена з морем", - так кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби .... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівнянну атмосферу самого незвичайного міста в Італії .... Вільний час. За додаткову плату можна відвідати програми "Таємниці венеціанських каналів", "Палац Дожів". Переїзд до Австрії. Поселення в готель. Ночівля.

День 8 - Венеція - Гранд Канал - Падуя День 8 - Венеція - Гранд Канал - Падуя День 8 - Венеція - Гранд Канал - Падуя  
День 9.

Інсбрук - Музей Сваровскі

 Сніданок. Виселення з готелю.
Нас чекає дорога в Тіроль. Тіроль - це гірський регіон, що знаходиться в альпійському ландшафті, який гіпнотизує дух, він захоплює. Мальовнича природа, унікальна культура і мистецтво, старовинні фортеці і замки, і місця для відпочинку всією сім'єю чекають нас. Бути в Тіролі і не бути в гостях у Сваровскі? Це не про нас. Відвідування музею "Чарівний світ Сваровскі" (вх. квиток оплачується додатково). У містечку Ваттенс, в підземній печері, кожен день розквітають "Кришталеві світи Сваровскі". Це надзвичайно складна підземна конструкція, система із 13 гротів і каналів - крихкий магічний світ, створений з фантазії і кришталю. Тут можна знайти найбільший і найменший кристали в світі. Стіну, зроблену з 12 тонн виблискуючих кришталевих дорогоцінних каменів, побачити танець сонця з місяцем і залишити свій власний слід на кришталевій доріжці. При бажанні групи екскурсія по Інсбруку(18Є/13Є). Інсбрук столиця гірськолижної землі Австрії - Тіролю. Виблискуючі на сонці засніжені гірські вершини обступили місто з усіх боків. Багатовікові традиції відчуваються в кожному будинку, в багатьох старовинних соборах і музеях. Ночівля на території Чехії.

День 9 - Інсбрук - Музей Сваровскі День 9 - Інсбрук - Музей Сваровскі День 9 - Інсбрук - Музей Сваровскі День 9 - Інсбрук - Музей Сваровскі
День 10.

Львів - Величка

Сніданок. Можливість відвідування супермаркету. Переїзд по території Польщі.
Соляні Копальні "Велічки"(18Є + вхідний квиток). До речі, з їх відкриттям пов'язана одна хороша легенда .... Яка ...? Відповідь ви знайдете тільки тут! Це місце цікаве і тим, що тут зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чаруючий погляд підземні озера, всілякі скульптури, статуетки, фрескі- ціле підземне місто!
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом євро класу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелі 3* зі сніданками.
• Екскурсійна програма
Додатково оплачується:
• У вартість не входить:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми.
• Навушники на екскурсіях
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• !!! У місті введено податок (city tax) в готелях Італії від 3 до 6 євро / ніч.
• Консульський збір + Візовий Центр =35€ +23Є
• Консульський збір 35 €. Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти дн. стаціонару до 21 року.
• ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
• У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638