<<  назад

Мій друг... Нас жага пригод
несе вперед до невідомих світів.
І ось зараз, відкинувши усі сумніви,
Лине наша яхта в океан.

Світ насолод - Хорватія!!!

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 2
Курорт: Істрія
Львів - Мукачево – Будапешт – Крк/Цриквеница (4 ночі на морі) – Загреб – Мукачево – Львів
Румунія
Сербія
Хорватія
Назад

Травень '24

  7

Червень '24

  23

Липень '24

  10   23

Серпень '24

  4   29

Вересень '24

  3   21

Жовтень '24

  4
Вперед

!!! БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!

!!! У вартості туру екскурсії по Опатії і Загребу !!!


Є змога відвідати: Ровінь, Пореч і Мотовун на півострові Істрія, а також острів Бріюні, Дубровнік та Плітвіцькі озера в Хорватії!!!

День 1.

ЛьвівМукачевоБудапешт

Прибуття у Львів. Збір на залізничному вокзалі Львова. Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур). Перетин кордону. Переїзд в Будапешт. Поселення в готелі. При наявності вільного часу та змоги.

Будапешт з гори Геллерт

(Дорослий: 8€ / Діти: 8€)
У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі спорудження фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував майбутній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і закрут Дунаю. Тут все місто як на долоні!
Будапешт з гори Геллерт

Ажурна прикраса Будапешта

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Прогулянка на кораблику з шампанським. Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешту...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 2.

Опатія

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Опатію.

Оглядова екскурсія перлиною Адріатичного узбережжя – Опатією

(входить у вартість туру)
Унікальний теплий і м'який клімат, субтропічна зелень чудових парків і скверів, десятки розкішних готелів, що вишикувалися уздовж знаменитого прогулянкового променаду, ексклюзивні бутіки європейських фірм, дорогі ресторани і престижні вілли, побудовані ще за часів Австро-Угорщини - знайомлять нас з курортом преміум класу. Поселення в готелі (р-н Істрії).
Поселення в готелі (р-н Істрії). Вільний час. Вечеря. Ночівля в готелі.
День 2 - Опатія
День 2 - Опатія
День 2 - Опатія
День 2 - Опатія
День 3 - 5.

Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії

Сніданок. Вільний час. У вільний час пропонуємо відвідати:

«Істарський колорит - Ровінь, Лімський фьорд і Пореч»

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Під час цієї екскурсії ми зможемо сповна дізнатися історію країни, отримати насолоду від чарівної природи Істрії. Ровінь - це, напевно, найколоритніше і найбільш італійське місто півострова, не спроста, його ще називають «маленькою хорватською Венецією». Адже кам'яні стіни критих глиняною черепицею середньовічних будинків старого міста піднімаються з моря, а химерно обрізана берегова лінія з яхтами, що хитаються в блакитній воді передає неповторну атмосферу, завдяки якій місто ще називають «найромантичнішим містом Хорватії». Далі наш маршрут веде до одного з найбільш південних фіордів Європи - Лімського, з ущелиною завдовжки 10 км і глибиною 30 метрів, з найширшою частиною приблизно 600 метрів, що виходить прямо в Адріатику. По обидва боки розташовані дуже круті гори, в деяких частинах вони досягають 100 метрів висоти, вкриті густим лісом, причому у північній частині затоки, ростуть вічнозелені дерева, а у південній – листяні. Фінальним акордом екскурсії буде відвідування містечка Пореч.

«Плітвицькі озера»

(Дорослий: 52€ / Діти: 41€ + вх. квиток)
Вся його краса зібрана в 16 озерах, пов'язаних між собою водоспадами і протоками. Ці озера, немов 16 аквамаринів, вінчають собою корону густого гірського лісу. Прогулянка парком залишить незабутні враження на все життя. Невинність навколишньої природи, широка гладь води, бурхливі водоспади і просто поточні струмки, найчистіше повітря, аромат квітів і рослин налаштовують на почуття єднання з природою. Вода в озерах надзвичайного кольору: яскраво-смарагдово-блакитна ... і в той же час абсолютно прозора.
«Плітвицькі озера»

Дубровник

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
одне з найкрасивіших міст Європи. Місто розташоване на скелі, біля самого моря. Рідко де можна зустріти таку красу, гармонію та велич. «Той, хто шукає рай на землі, повинен відвідати Дубровник» - так оцінив Бернард Шоу це дивовижне місто. Під час пішохідної екскурсії містом нас чекає знайомство з історією старого Дубровника та його головними визначними пам'ятками.
Дубровник - відеоогляд
Дубровник - відеоогляд
Дубровник - відеоогляд

«Райський куточок – Бріюні»

(Дорослий: 60€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Бріюні по праву зараховують до найкрасивіших національних парків Хорватії та вважають однією з найважливіших та найбільш значущих пам'яток країни. Не спроста тут побувало більше сотні лідерів країн, і безліч зірок, серед яких Мерилін Монро, Елізабет Тейлор, Карло Понті, Софі Лорен та багато інших. Бріюні і зараз є резиденцією президента Хорватії, та всі неофіційні міжнародні візити політиків обов'язково включають в себе відвідування знаменитої Білої вілли. Натомість нас чекає подорож на кораблику вздовж морського узбережжя до острова, а на острові - екскурсія туристичним паровозиком, протягом якої ми зможемо побачити чудовий сафарі-парк, де по сьогоднішній день живуть екзотичні тварини: слони, зебри, олені, страуси і павичі. Доповнить екскурсію мальовничим парком відвідування містечка Пула.
Повернення в готель. Вечеря. Ночівля в готелі.
День 3 - 5 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії
День 3 - 5 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії
День 3 - 5 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії
День 3 - 5 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії
День 6.

Загреб

Сніданок. У цей день ми зможемо приділити трішки свого часу для завершального побачення з морем... Хтось вирішить піти на своє улюблене місце на пляжі, хтось захоче зробити ще декілька фотографій на чудовій набережній та кинути у море монетку… Ми не прощаємось, а лише кажемо «До побачення», «До нових зустрічей, чарівна Хорватія!» Виселення з готелю до 11:00. Вільний час. Орієнтовний час виїзду з курорту 13:00. Переїзд в Загреб.

Вечірня екскурсія столицею Хорватії - містом Загреб

(входить у вартість туру)
Наша екскурсія починається з історичного центру міста, який затишно розташувався між двома пагорбами. Ми прогуляємось по центральній площі Йосипа Елланича, пройдемось до площі Героїв Хорватії і обов’язково познайомимось з символом Загреба Катедральним собором...
Переїзд. Поселення в транзитному готелі. Ночівля в готелі.
День 7.

МукачевоЛьвів

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Мукачево. Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Мукачево - 20:00, у Львів 23:50. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ВАЖЛИВО:

• Важливо! Без оплати замовлення документи НЕ приймаються;
• Туристи, що подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третє ліжко - додаткове або диван;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобусу та втрату та/або пошкодження аудіотехніки (аудіогіда) наданої перед та/або в ході туру. У разі втрати/пошкодження аудіотехніки (аудіогіда) турист відшкодовує його вартість у розмірі 1580 грн.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене;
• Місця збору і посадки/висадки туристів по маршруту:
Мукачеве – заправка OKKO (вул. Лавківська, 1-в, об'їзна дорога міста);
• Компанія не несе відповідальність за роботу митних та прикордонних служб, а також за затори на дорогах і погодні умови;
• Туристична компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального об'єму послуг.

 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті
• рекомендовані програми;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• city tax (міський податок) в готелях від 1,5€ з людини за ніч
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори