<<  назад

Ідеальна подорож - це кожен день пити улюблену каву в улюбленому місті!!!

Ідеальне тріо: 
Прага, Мюнхен, Зальцбург, Відень! (Для дитячих груп)

Днів: 7, без нічних переїздів
Львів – Краків - Прага – Мюнхен - Зальцбург – Відень – Будапешт - Львів

Австрія
Німеччина
Польща
Угорщина
Чехія

…БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ……


День 1.

Львів - Краків

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордону. Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...
Рекомендуємо відвідати «Ласощі польських королів» (21Є) ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею.
Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Прага

 Сніданок. Пішохідна екскурсія "Прага - місто легенд" - вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа, Карлова вулиця. ... Всього й не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, хватить мріяти, пора все це побачити своїми очима ...
Рекомендуємо прогулянку на кораблику по Влтаві (опл. доп.). Шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода... Ось вони незабутні миті в житті... Пропонуємо відвідати:
"Королівські Градчани ..." (13€). Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду - резиденції чеських князів.
"Тіні старого міста" (13€) На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.
"Під небом Праги" (13 €). Нас чекає продовження знайомства з Прагою, тепер уже не такий знайомої. Прага Екскурсія по незвичайному маршруту в Празі і можливість піднятися на фунекулері на Петршин Пагорб.
Відвідування "Співаючих фонтанів" (18 €). Під класичну сонату чи сучасну мелодію прозорі струмені піднімаються в повітря і розсипаються, створюючи незвичайно чудову гру світла і звуку, яка полонить і заворожує.
Ночівля.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Карлові Вари - Чеський Крумлов

 Сніданок. Вільний час в Празі. Рекомендуємо відвідати:
"Королівський відпочинок - курорт Карлові Вари" (26€). Наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів ... Вам не захочеться залишати ці місця, але пора повертатися до Праги.
«Мальовнича і романтична Південна Чехія» (38€). Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми .... Тут затишно, спокійно і дуже красиво ... Край славиться багатою історією і хорошим вином ... Шлях лежить в серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього затишного містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з доби середньовіччя. Екскурсія по місту і вільний час для прогулянок.
Переїзд в столицю землі Баварії місто Мюнхен. Поселення і ночівля в готелі.

День 3 - Карлові Вари - Чеський Крумлов День 3 - Карлові Вари - Чеський Крумлов День 3 - Карлові Вари - Чеський Крумлов День 3 - Карлові Вари - Чеський Крумлов
День 4.

Мюнхен - Замок Нойшванштайн

 Сніданок. Екскурсія "Мюнхен - Легенда Баварії ...". Нас запрошує "Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі ... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята.
У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати:
автобусна екскурсія «Дивовижний Мюнхен» (21€). Мюнхен такий багатоликий і незвичайної, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор ... У ході екскурсії ми зробимо фотопауза близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4 х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.
«Мюнхенську резиденцію» (26€ + вх. Квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антиквариум.
"Фантазії Короля Людвіга» (48 € + вх. квитки). На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Спочатку ми відвідаємо село Обераммергау, знамениту різьбярами по дереву і традиційними розписами фасадів, далі нас чекає замок Нойшванштайн ( "Новий лебединий камінь") - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. В7 ході програми рекомендуємо відвідати Замок Ліндерхоф (21 €). Король Людвіг II мав цікаве хобі - будувати розкішні замки. І лише один з них був повністю добудований при його житті - Замок Ліндерхоф. його проектували так, щоб слуги і гості не заважали самоти короля. Символом замку став павич, статуї якого прикрашають зали, алеї і павільйони комплексу. Невелике озеро з водоспадом, лебеді і німфи, що плавають по воді, - ця печера стала прообразом сучасних цветомузикальний шоу. Замок Ліндерхоф переносить в іншу реальність, в фантастичний світ баварського ідеаліста і мрійника. Повернення в готель. Ночівля.

День 4 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 4 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 4 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 4 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн
День 5.

Зальцбург - Зальцкаммергут - Леголенд

 Сніданок. Вільний час в Мюнхені. Рекомендуємо відвідати на вибір:
«Озерний рай - долина Зальцкаммергут + Зальцбург» (48€) - регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські городки, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин і австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах ... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи ... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ... А далі нас чекає Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті ... Адже красу міста плекали століттями ... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі».
«Баварський Версаль - Палац Херренкімзеє» (28€ + вх. Квитки). Найрозкішніше творіння баварського короля Людовика II на маленькому острові посеред «Баварського моря». Король хотів побудувати Версаль на баварської землі і його проект по пишності перевершив французький «зразок» !!! Інтер'єри залів вражають: неймовірне кількістю кришталю, порцеляни й золота і колекція годинників. Парк палацу з міфологічними персонажами, фонтанами і водним каналом захопить навіть досвідчених мандрівників.
«Вільне місто Регенсбург» (28 €) Опинившись на його старовинних вуличках, ми опинимося в Середньовіччі: готичний собор Святого Петра, Стара ратуша, церква Св. Якоба, найдавніший храм Німеччини Еммерамскірхе, будинок Голіафа, палац герцогів Турн унд Таксіс, -небоскреби багатих городян. Але не тільки це зможе нас здивувати - тут є найстаріший кам'яний міст, унікальна сосискова, якій понад 800 років, а також перша кав'ярня Німеччини. Регенсбург пишається своїм пивом - тут працює 3 пивоварних заводи і безліч пивних ресторанчиків.
парк розваг Леголенд (23Є + вхідні квитки). Німецький "Леголенд" займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрим", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленде" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини і її сусідів ...
Переїзд до Відня одну з найчарівніших і найпривабливіших столиць Європи ... Поселення і ночівля.

День 5 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Леголенд День 5 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Леголенд День 5 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Леголенд День 5 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Леголенд
День 6.

Відень - Шенбрунн

 Сніданок. Пішохідна екскурсія «Відень - столиця Габсбургів», місто музики і великих композиторів, місто, чарівне і прекрасне ... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської їм періі, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Це незвичайне місто! - вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! У вільний час рекомендуємо на вибір:
«Величний Відень (21€). Таємниче середньовіччя, блискучий 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторна і прекрасна! «Це моя воля!» - цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселіший пам'ятка - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
«Перекази і легенди старого Відня» (16€). Під час нашої прогулянки ми пройдемо по незаяложені туристичного маршруту і побачимо іншу Відень - середньовічну, величну, надихаючу. Старий єврейський квартал; найдавніша церква Відня, що носить назву Святого Рупрехта; будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавісіне перед знаттю; стара, середньовічна частина внутрішнього міста, де Бабенберг була заснована перша герцогська резиденція і де зосереджені найстаріші міські церкви і, звичайно-ж, «танцюючі годинник» - Анкерур, від яких кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.
пропонуємо отримати насолоду від неперевершеної краси Скарбниці Габсбургів (18 € + вх. квиток): корона Священної Римської імперії, всіяна коштовними каменями і перлами, хрест, священна піка, церемоніальний меч, реліквії герцогів Бургундських, знаки ордена Золотого Руна, монети, медалі, еталони, коштовності і прикраси - хранителі тисячолітньої історії ...
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (23 € + вх. квиток). Вже більше 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 6 - Відень - Шенбрунн День 6 - Відень - Шенбрунн День 6 - Відень - Шенбрунн День 6 - Відень - Шенбрунн
День 7.

Будапешт - Львів

 Сніданок. Переїзд по Угорщині. Рекомендуємо на вибір:
прогулянку на кораблику по Дунаю (опл. доп.). Під час, якої ми познайомимося з містом витонченої культури, яка спокушає і зачаровує. Нас чекає Будапешт - єдине місто, розташований по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями.
екскурсія по Будапешту (18Є) - місту витонченої культури, яка спокушає і зачаровує. "Король Дунаю" - саме так називають його! Адже це єдине місто, розташований по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями ...
Переїзд в сторону кордону (Чоп). Повернення на Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». 00:00 Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

День 7 - Будапешт - Львів День 7 - Будапешт - Львів День 7 - Будапешт - Львів День 7 - Будапешт - Львів
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження!
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Дод. харчування: 6 обідо - вечерь =148 евро.
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ (виняток для іменинників, у яких в подорож День народження - втрати покриває Аккорд-Тур).
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори