<<  назад

Пражський вогник! (для дитячих груп)

Днів: 5, 1 нічний переїзд
Львів – Краків (2 ночі) – парк разваг Energy land - Прага (2 ночі) – Дрезден – Львів
Німеччина
Польща
Чехія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ



День 1.

Львів - Краків

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордону. Переїзд до Кракова.
Оглядова екскурсія «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох століть проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди , де Ви можете придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини…
В свободное время приглашаем посетить «Казимеж - две культуры, две религии» (13€). Нас ждет прогулка по Казимежу – сегодня район Кракова, а когда - то отдельный городок, в котором прекрасно сосуществовали две культуры и две религии: христианство и иудаизм. Во время экскурсии мы увидим костел на Скале, место гибели св. Станислава - место паломничества польских королей, костел св. Катерины, еврейский квартал, который окутан интересными историями, и где при и где присутствует неповторимая атмосфера…
Поселення в готель. Ночівля на території Польщі (Краков).

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Величка - Краків

 Сніданок. У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:
один з найбільших підземних музеїв Європи - Краківський підземний музей (16€ + вх. Квиток), який розповість нам яким був Краків кілька століть назад.
"Польський Акрополь" - Вавельський замок (13€). Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель - той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-кого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
найбільшого в Польщі парку розваг Energy land (23€ + вх. квиток). Його територія розділена на кілька частин. Наприклад, в "Байколандіі" зібрані атракціони для дорослих. А Tsunami Drop - це 40 метрів вільного падіння. У спеціальному кріслі вас доставлять на висоту, з якої можна помилуватися околицями, а потім зовсім несподівано крісло починає стрімко падати вниз. Поруч розташований тир, в якому можна постріляти з лазерного пістолета. Можна покататися на Space Booster - це нагадує ракету конструкція, на кінцях якої розташовані сидіння для відвідувачів. Коли всі готові до старту, конструкція починає швидко рухатися в усі можливі сторони. Гарна розвага для любителів адреналіну! Є в парку і кіно 7D. А для самих маленьких передбачені різноманітні ігри, шоу, жонглери ... А якщо є бажання відпочити - можна випити чашечку кави в кафе або побувати в місцевому ресторані (працює з квітня по жовтень).
розважальний комплекс «Inwald Park» (23€ + вх. квиток). У Inwald Park входять 5 тематичний парків: Динопарк, Парк мініатюр, Сад Іоанна Павла II, Міні-зоопарк і Парк Середньовіччя. У парку мініатюр зібрано понад 50 моделей найбільш знаменитих архітектурних будівель, в тому числі Колізей, храм Акрополь, Пізанська вежа, собор Святого Петра. скелястий місто Петра, статуя Свободи, китайська стіна, Ейфелева вежа, Тріумфальна арка, Біг Бен, Сфінкс, Білий дім і багато іншого. Майже всі моделі побудовані в масштабі 1:25. Також тут є кілька атракціонів, кафе і кінотеатр 5Д (працює цілий рік).
Повернення в готель. Ночівля на території Польщі.

День 2 - Величка - Краків День 2 - Величка - Краків День 2 - Величка - Краків День 2 - Величка - Краків
День 3.

Прага

Ранковий сніданок. Пішохідна екскурсія "Прага - місто легенд" - вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа, Карлова вулиця. ... Всього й не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, хватить мріяти, пора все це побачити своїми очима ... Рекомендуємо прогулянку на кораблику по Влтаві (опл.дод.). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода .... Ось вони незабутні миті в житті ... Пропонуємо відвідати:
"Королівські Градчани ..." (13€). Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду - резиденції чеських князів.
"Тіні старого міста" (13€) На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.
"Під небом Праги" (13€). Нас чекає продовження знайомства з Прагою, тепер уже не такий знайомої. Прага Екскурсія по незвичайному маршруту в Празі і можливість піднятися на фунекулері на Петршин Пагорб.
Поселення в готелі на території Чехії. Ночівля.

День 3 - Прага День 3 - Прага День 3 - Прага День 3 - Прага
День 4.

Дрезден - Кутна Гора - Прага - Карлові Вари

 Сніданок. Вільний день в Празі. Сьогодні рекомендуємо відвідати:
поїздку в древню столицю Саксонії - Дрезден (26€). Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, незліченними скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по старому місту - Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Цвінгера Величні будівлі...
"Королівський відпочинок - курорт Карлові Вари"  (26€). Наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів ... Вам не захочеться залишати ці місця, але пора повертатися до Праги.
екскурсія по срібному місту Кутна Гора і замок Штейнберг (30€). Це старовинне містечко срібних рудокопів із затишними маленькими будиночками, кам'яною бруківкою та магазинчиками скла. Тут знаходиться королівський Монетний двір, де були викарбувані перші празькі срібні гроші. У передмісті міста розташований костел Всіх Святих - Костніца. Незвичайна споруда, інтер'єр якого виконаний з людських кісток. Бажаючі увійти всередину оплачують вхідний квиток самостоятлеьно Далі-замок - Чеський Штейнберг. Замок був заснований в XIII столітті предками сучасних Штернбергів і названий згідно геральдичного знаку Рода - Золотої зірки. Ми побачимо репрезентативні покої замку, наповнені родовими колекціями Штернбергів.
Повернення в готель. Ночівля.

День 4 - Дрезден - Кутна Гора - Прага - Карлові Вари День 4 - Дрезден - Кутна Гора - Прага - Карлові Вари День 4 - Дрезден - Кутна Гора - Прага - Карлові Вари День 4 - Дрезден - Кутна Гора - Прага - Карлові Вари
День 5.

Львів - Величка

 Сніданок. Раннє виселення з готелю. Переїзд в Польщу.
Пропонуємо відвідати "Соляні Копальні" Велічки" (16€+вх. Квиток) - найстаріше соляне підприємство на польських землях, яке функціонувало понад 7 століть, глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптурні твори. Тут ми побачимо чаруючий погляд підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок ...
Повернення в Україну.Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». 00:00 Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

День 5 - Львів - Величка День 5 - Львів - Величка День 5 - Львів - Величка День 5 - Львів - Величка
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Приятный сюрприз от «Аккорд-тура» для туристов-именинников в день рождения!
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Дод. харчування: 5 обідів або вечерь = 105 евро.
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 22 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ.