<<  назад

Душі так хочеться спокою. Так не вистачає тиші  та краси!

Альпійський вікенд  
Страсбург, Зальцбург, Прага, Відень

Днів: 5, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Львів -Краків- Прага -Страсбург- Кольмар- Зальцбург- Гальшат- Відень - Будапешт - Егер - Ужгород-Мукачево-Львів
Австрія
Угорщина
Франція
Чехія
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Краків
 – 
Катовіце

Казкові містечка і величні столиці створять
атмосферу краси та безтурботності
У вартості 3 екскурсії
Прага,  Зальцбург та Краків

День 1.

ЛьвівКраківКатовіце

Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.
Екскурсія

Королівський Краків

(входить у вартість туру)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить.
Королівський Краків

Польський Акрополь Вавельський замок

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€ + вх. квиток)
Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель – той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-якого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.

Ласощі польських королів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороша вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Ласощі польських королів - відеоогляд
Або

Катовіце - столиця регіону Верхня Селезія.

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Сьогодні ми зможемо дізнатися про історію Катовиць, оцінити красу та унікальний архітектурний стиль міста. Дізнаємося, як місто стало відоме, познайомимося з шахтарськими традиціями, досліджуємо ринкову площу та старе місто. Тут багато цікавого та незвичайного-запрошуємо.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків – Катовіце
День 1 - Львів – Краків – Катовіце
День 1 - Львів – Краків – Катовіце
День 1 - Львів – Краків – Катовіце
День 2.

ПрагаГрадчаниВлтаваДрезден

Сніданок.
Екскурсія

Зустріч з Прагою

(входить у вартість туру)
У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
Пропонуємо відвідати:

Таємниці королів – Градчани

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Пивними дорогами Праги

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
Пивними дорогами Праги

Саксонський Дрезден

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Розкішні будівлі Цвінгера.
Повернення в Прагу.
Вечірня екскурсія

Тіні старого міста

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Вечірня Прага сповнена шарму, різних несподіванок, і вся її краса постає перед нами в особливому вечірньому світлі, а містика витає в повітрі. Прага покаже нам себе зовсім з іншого боку, розкриє багато загадок, розповість багато цікавого. 

Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою

(дод. оплата)
Вас чекає вечір в корчмі, який Вас перенесе на сотні років назад... в добу середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера.
Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 2 - Прага – Градчани – Влтава – Дрезден
День 2 - Прага – Градчани – Влтава – Дрезден
День 2 - Прага – Градчани – Влтава – Дрезден
День 2 - Прага – Градчани – Влтава – Дрезден
День 3.

СтрасбургКольмар

Переїзд в Страсбург.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Столиця французької провінції Ельзас – Страсбург

(Дорослий: 36€ / Діти: 26€)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, по вузьких мальовничих переулочках з відвідуванням французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами "малої Франції" з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся. Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, Кальвіна, мадам Тюссо, Луї Пастера.

Середньовічний Кольмар

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми відвідаємо середньовічний Кольмар, де побуваємо в незабутньому музеї під відкритим небом. Старе місто, Музей Унтерлінден, Будинок з головами, Унікальні будинку Старої гауптвахти і Старої Митниці нікого не залишать байдужими. А найстаріший будинок Кольмара – будинок Адольфа і чудовий будинок Пфістера незмінно викликають захоплення у гостей міста. На завершення нашої прогулянки, ми відвідаємо квартал "Маленька Венеція".
Можливість покататися на річковому трамвайчику по каналах (вх квиток). Щоб відчути атмосферу міста перекусіть бутербродами з сиром і листям салату - вони продаються на кожному розі або дозвольте собі спокуситися круасанами і тістечками зі свіжими фруктами в затишній кондитерській. Якщо хочете поїсти суттєво - Страсбург - рай для любителів як німецької, так і французької кухні. Bonne appetite!
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 4.

ЗальцбургГальштатЗальцкаммергут

Сніданок.
Переїзд до Зальцбургу.
Екскурсія

Зальцбург – звуки музики

(входить у вартість туру)
Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто де народився Моцарт ... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі.
Рекомендуємо відвідати екскурсії і програми на вибір:

Озерний рай – долина Зальцкамергут

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Регіон з первісною природою, місто круглорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз... А в прозорій воді озера – відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...

Гарно і весело

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€)
Сезонна екскурсія. Відвідування заміського палацу Хельбрунн із всесвітньовідомим каскадом потішних фонтанів. Тут практично в первозданному вигляді постає все те, що колись тут тішило серця архиєпископів Зальцбурга: сповнені загадок таємничі гроти, фігури, які рухаються за допомогою води, велика кількість фонтанів на кожному кроці, у всіх, найнесподіваніших куточках парку. Красиво і весело!

Сіль - біле золото Зальцбурга!

(Трансфер: 30€ + вх. квиток)
Ми відвідаємо соляну печеру Бад Дюррнберг, де добування солі велося ще 2500 років тому племенами кельтів. На паромі під чарівну музику ми перетнемо підземне озеро, спустимся на швидкості зі спеціальних гірок до самого дна печер, побачимо кумедні і одночасно пізнавальні фільми про зальцбурзьких архієпископів, які зробили добування солі в горі Бад Дюррнберг джерелом основного доходу.

Августинська пивоварня

(Дорослий: 35€ / Діти: 30€)
Рекомендуємо побувати у найбільшій пивоварні у країні! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування і варили найсмачніше пиво.
Нічний переїзд.
День 4 - Зальцбург – Гальштат – Зальцкаммергут
День 4 - Зальцбург – Гальштат – Зальцкаммергут
День 4 - Зальцбург – Гальштат – Зальцкаммергут
День 4 - Зальцбург – Гальштат – Зальцкаммергут
День 5.

Віденьскарбниця ГабсбургівБудапештДолина КрасуньМукачево

Прибуття до Відня.

Віденський вальс

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня. Величне місто зачаровує шармом і витонченістю.
Вільний час. Рекомендуємо відвідати екскурсії і програми на вибір:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд

Ресторан Розенбергер

(дод. оплата)
«Розенбергер» - ресторан самообслуговування з величезним шведським столом. Представлений широкий вибір гарячих страв, гарнірів, будь-яких салатів, овочів, фруктів, алкогольних напоїв, соків, чаю, кави, тістечок і тортиків. Тут обов'язково знайдеться і віденський шніцель і віденські ковбаски. І торт Захер зі штруделем на десерт.

Скарбниця Габсбургів- Блиск і занепад Великої Імперії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були  володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників. Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут – в Скарбниці!
Блиск і занепад Великої Імперії - відеоогляд

Імператриця Елізабет

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування імператорських покоїв Хофбурга і музею Сісі.
Переїзд в Угорщину.
При бажанні групи.

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Або

Гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд в Україну.
Прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
До нових зустрічей!
День 5 - Відень – скарбниця Габсбургів – Будапешт – Долина Красунь – Мукачево
День 5 - Відень – скарбниця Габсбургів – Будапешт – Долина Красунь – Мукачево
День 5 - Відень – скарбниця Габсбургів – Будапешт – Долина Красунь – Мукачево
День 5 - Відень – скарбниця Габсбургів – Будапешт – Долина Красунь – Мукачево
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори