<<  назад

SPO Весела Ярмарка…

Днів: 7, 1 нічний переїзд
Львів - Краків* - Прага - Мюнхен - Відень - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Чехія

Спеціальна пропозиція для бажаючих відвідати
Різдвяні Ярмарки в Європі !!!

ТІЛЬКИ ОДИН НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД!!!

День 1.

Львів - Краків

 07.30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
08.30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд по території Польщі. Переїзд в Польщу.
При бажанні групи екскурсія "Легенди Кракова" (18€/10€). Місто вражаюче, красиве і загадкове .... Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить. ... Ми потрапимо на велику Ярмарок, розташовану в знаменитих Суконних рядах, які вже багато століть виконують функцію місця міської торгівлі. Нас чекають прилавки з ялинковими іграшками, ювелірними прикрасами і керамікою. Тут же можна покуштувати страви, приготовані на грилі, галицький глінтвейн, гарячий шоколад і насолодитися шедеврами кухні гірських районів - сиром з овечого молока ....
Ночівля в Чехії.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Прага

 Сніданок. Переїзд в Прагу.
... Книжки та іграшки, гучні хлопавки, пряники, цукерки від тваринок привіти,
Швидкохідні ковзани і морозні дні, гірки крижані, санки розписні,
Пісні, танці, жарти, сміх - Вистачить для всіх!
Нас запрошує Різдвяний Ярмарок на Староміський, Вацлавській площі та Майдані Республіки. Перед Різдвом тут панує особлива атмосфера, просякнута запахом глінтвейну. Нас запрошують дерев'яні лоточки, які пропонують величезний вибір чеських сувенірів, ручних виробів, традиційних різдвяних прикрас. Керамічні кухлі, дерев'яні іграшки, маріонетки, вироби з чеського скла чекають Вас. Якщо Ви зголодніли або хочете попити, то немає необхідності йти з ринку, тому як тут знаходиться безліч лотків, що пропонують страви традиційної чеської кухні і традиційні чеські напої - медовину або грог.
Пішохідна екскурсія "Зустріч з Прагою".
... Прага !!! Вона, як чарівна скринька, шедро відкриває свої секрети всім, хто цього прагне ...
Екскурсія "Друге знайомство з Прагою ..." (18€/10€). Якщо Ви вже були в Празі і бачили основні визначні пам'ятки, Вам буде цікаво побачити нові та цікаві місця. Нас запрошує Вугільний ринок, Пасаж Люцерна, каплиця Святого Хреста, Танцюючий будинок і церква Діви Марії Переможниці. Ночівля в Празі.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Карлові Вари

 Сніданок.
... Проходьте, поспішайте, Наші любі друзі!
Відпочивайте, веселіться. Тут нудьгувати ніяк не можна!
Нас запрошують Карлові Вари і їх різдвяні ярмарки (26€/18€). Карлові Вари - давайте відвідаєм ярмарки в одному з найкрасивіших курортних міст Європи! Ярмарки, головною прикрасою яких є десятиметрова новорічна срібляста ялинка, доповнює багата супровідна програма, дитячі майстерні, музичні і театральні вистави і багато іншого. На ярмарках представлений великий асортимент різдвяних делікатесів, традиційних і нетрадиційних подарункових предметів. Для бажаючих - Атмосфера Різдва зустріне нас в Різдвяному будинку в Карловарському замку в Доубі (вх квиток). Чарівне різдвяне містечко з іграшковими будинками, милими церковками, катком, дітьми і дихаючими щастям дорослими викликає захват не тільки у дітей. Повернення в Прагу.
Вечірня програма. "Тіні старого міста" (13€/10€). Пропонуємо забути на цей вечір історичні дати і факти і повністю зануритись у казкову Прагу. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя ... Ночівля Прага.

День 3 - Карлові Вари День 3 - Карлові Вари День 3 - Карлові Вари День 3 - Карлові Вари
День 4.

Мюнхен

 Сніданок.
... Приходь, приціняйся! Купуй, не соромся!
Поважна публіка, Кому дірку від бублика - Від смачного, хорошого! Віддаємо дешево!
Наш шлях лежить в чудовий край з мальовничими Альпами, чистими озерами, чудовими луками і містами, схожими на казку .... Нас запрошує "Німецький Рим" - столиця Баварії. В Мюнхен можна закохатись одразу і назавжди, це місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі ...
Екскурсія "Мюнхен - Легенда Баварії ...". Мюнхен може подарувати нам не тільки найбільше свято Октоберфест і машини БМВ. Він дарує нам щорічну сказку- Різдвяний Ярмарок. На цьому Ярмарку можна знайти все! Від краси і вибору подарунків розбігаються очі ... Потрапивши сюди ми розуміємо, що Різдво настане вже зовсім скоро ... "Мюнхен і Пиво ..." (23€/13€). Під час цієї екскурсії в Мюнхені наш гід розповість Вам як і з чого варять пиво в Баварії, про заповіді чистоти пива. Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі бажаючі зможуть скуштувати страви оригінальної баварської кухні (оплачується по меню додатково).
Ночівля в Німеччині.

День 4 - Мюнхен День 4 - Мюнхен День 4 - Мюнхен День 4 - Мюнхен
День 5.

Замок Нойшванштайн

 Сніданок. Вільний час.
... А ось кольорові ліхтарики, Повітряні кульки,
Серпантин, конфетті - Купуй та жартуй.
Підходь, народ, сюди. І давай знайомитися ...
"Фантазії Короля Людвіга ..." (38€+вх.квиток). На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Відвідини монастиря Етталь, церкви в стилі бароко і села Обераммергау, знаменитої різьбярами по дереву і традиційними розписами фасадів. Замок Нойшванштайн ( "Новий лебединий камінь") - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Повернення в Мюнхен. Переїзд в Австрію. Ночівля.

День 5 - Замок Нойшванштайн День 5 - Замок Нойшванштайн День 5 - Замок Нойшванштайн День 5 - Замок Нойшванштайн
День 6.

Відень

 Сніданок.
... Нехай на довгі роки цей день запам'ятається! Збирайтеся веселіше, Дорогі глядачі!
Чекаємо на ярмарок дітей, чекаємо і їх батьків!
Підходь сміливіше, народ, І зліва, і справа !!!
... Віденська ярмарок - найстаріших в німецькомовних країнах. На Різдвяних базарах можна побачити любовно прикрашені кіоски, що продають Різдвяні солодощі, у вигляді печива, витончено виконаного на австрійський манер, льодяників, гарячого вина з пряним букетом, що заповнює свіже зимове повітря. Дрібні печива і волоські горіхи, загорнуті в золоту фольгу, прикрашають різдвяну ялинку. Кругом панує святкова атмосфера і відчуття домашнього затишку, викликаючи яскраві асоціації з чарівним світом казки ....
Найцікавіший час в Відні настає, коли відкривається Різдвяний Ярмарок. Він чудовий і наповнений особливою атмосферою свята. Аромати солодощів, цукерок, смажених каштанів будуть витати навколо маленьких дерев'яних прилавків. На відвідувачів чекають атракціони та безліч сувенірів: свічки, ліхтарики, іграшки, вироби зі скла та кераміки, імбирні пряники, вироби ручної роботи.
Для бажаючих автобусна екскурсія «Велична Вена» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний!
«Пішохідна екскурсія" Віденський вальс "(13€/6€). Відень - місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Це незвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Переїзд в Україну.

День 6 - Відень День 6 - Відень День 6 - Відень День 6 - Відень
День 7.

Львів

 ... Приходьте! На ярмарок поспішайте!
Ярмарок не дасть нудьгувати! Співати треба, танцювати!
Час прибуття до Львова орієнтовно 10:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на залізниці вокзал.
До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелі 3 * зі сніданками.
• Екскурсії, вказані у програмі.
Додатково оплачується:
Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 23 €.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• При відмові НЕ повертається.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори