<<  назад

...Вони зустрічаються, вони закохуються...
...Мені не подобається співати соло про кохання... Люблю дует...

Улюблений дует Прага та Будапешт

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Мукачево - Токай-  Будапешт - замок Ледніце - Прага - Карлові Вари - Дрезден - Чеський Крумлов - Відень - Егер- Долина красунь - Мукачево - Львів
Австрія
Німеччина
Словаччина
Угорщина
Чехія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

День 1.

ЛьвівМукачевоБудапешт

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур з залізничного вокзалу Львова. (площа Двірцева 1).
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
Переїзд в Будапешт.
Екскурсія

Шарм нічного Будапешту

(входить у вартість туру)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Поселення в готель. Ночівля.
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 2.

БудапештСентендреКупальні Сечені

Сніданок.
Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Будапешт – перлина Дунаю

(входить у вартість туру)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Воно пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ...
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Вільний час. Для охочих:

Подорож в Закрут Дунаю

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€)
Наш шлях лежить в Вишеград – літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградської фортеця, доторкнемося до побуту і укладу середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення від панорами на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
Подорож в Закрут Дунаю

Тропікарій – Океанарій

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Відвідування найбільшого в Центральній Європі. 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин – алігатори, морські скати, величезні пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани.
Тропікарій – Океанарій - відеоогляд

Будапешт з гори Геллерт

(Трансфер: 8€)
У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі спорудження фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував майбутній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і закрут Дунаю. Тут все місто як на долоні!
Будапешт з гори Геллерт

Підземний Будапешт

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Природа щедро нагородила Будапешт чудесами. Крім кількох десятків термальних джерел в Будапешті, під Будайськими горами простягається система сотень печер, загальна довжина яких становить 29 км.

Купальні графа Сечені

(дод. оплата)
Запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені – заряд бадьорості і енергії на цілий день!
Ночівля.
День 2 - Будапешт – Сентендре – Купальні Сечені
День 2 - Будапешт – Сентендре – Купальні Сечені
День 2 - Будапешт – Сентендре – Купальні Сечені
День 2 - Будапешт – Сентендре – Купальні Сечені
День 3.

БратиславаПрага

Сніданок. При бажанні групи.

Знайомство з Братиславою

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)

Братислава чекає своїх гостей і пропонує здійснити захоплюючу прогулянку по історичній частині міста. Столиця Словаччини має за спиною дві тисячі років. Тут всіх зачарують старовинні вулички, надійна архітектура палаців і фортець, тиша парків і повноводний Дунай. Ми пройдемося по мальовничій головній площі, побачимо готичну Стару ратушу, церкву Францисканців, Оперний театр і палац Редута.

Переїзд в Прагу.
Екскурсія

Зустріч з Прагою

(входить у вартість туру)
У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!

Таємниці королів – Градчани

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Пивними дорогами Праги

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
Пивними дорогами Праги
Поселення в готель та вільний час. Ночівля.
День 3 - Братислава – Прага
День 3 - Братислава – Прага
День 3 - Братислава – Прага
День 3 - Братислава – Прага
День 4.

Прага

Сніданок. Вільний час в Празі.
Екскурсії на вибір:
Екскурсія

Прага особлива. Празька Венеція -Мала Страна

(входить у вартість туру)
У Малу Страну ми потрапляємо по Карловому мосту. "Мала Страна" відрізняється атмосферою милих старовинних вуличок, унікальними палацово-парковими комплексами, бароковими фасадами, схожими на казкову декорацію. Найвужча вуличка, музей Кафки, Вальдштейнский сад, Малостранська площа, вулиця Нерудова, храм Діви Марії Переможниці. Романтикам неодмінно сподобається Празька Венеція – район по берегах каналу Чертовка, дуже схожий на справжню італійську Венецію. Острів Кампа, мальтійський квартал і водяні млини, стіна Джона Ленона.

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Під небом Праги. Вишеград

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Традиції цього таємничого місця пов'язані зі старими притчами і легендами. Саме з цієї скали княгиня Лібоше передбачила появу величного Празького Граду. А в Празі і не почути історії про відважного Бівоє. Про легендарного коня Шеміке, про перші викабувані динари і про війну жінок проти чоловіків? Стародавня фортеця стоїть на крутому пагорбі, велично підноситься над Влтавою. Ми пройдемо через троє вишеградських воріт: Таборским, Шпічка і Леопольдова. Відомий храм Петра і Павла, прекрасні панорамні види Праги на річку Влтаву і Празький град. Просто необхідно неквапно пройтись по мурі, посидіти на одній з лавочок, послухати передзвін дзвонів собору, поспостерігати за білками і відчути ритм життя в Празі ...

Тіні старого міста

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Вечірня Прага сповнена шарму, різних несподіванок, і вся її краса постає перед нами в особливому вечірньому світлі, а містика витає в повітрі. Прага покаже нам себе зовсім з іншого боку, розкриє багато загадок, розповість багато цікавого. 
Ночівля.
День 4 - Прага
День 4 - Прага
День 4 - Прага
День 4 - Прага
День 5.

Чеський КрумловКарлові ВариДрезден

Сніданок. Вільний час. Екскурсії на вибір:

Курортний романс – Карлові Вари

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Далі наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто – Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів. Вам не захочеться залишати це місце, але пора повертатися до Праги.
Карлові Вари – відеоогляд
Або

Велична Південна Чехія - Чеський Крумлов і замок Глубока над Влтавою

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми. Тут затишно, спокійно і дуже красиво. Край славиться багатою історією і хорошим вином. Обов'язково потрібно зайти в один із середньовічних замків та відчути себе справжнім дворянином. За бажання групи і наявності вільного часу можливість відвідати один із середньовічних замків (Глубока над Влтавою – вх. квиток оплачується додатково). Далі шлях лежить в серце Південної Чехії – міста Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з Доби середньовіччя. Екскурсія і вільний час для прогулянок.
Велична Південна Чехія - відеоогляд
Або

Саксонський Дрезден

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Розкішні будівлі Цвінгера.
При поїздці до Дрездену є можливість відвідати:

Чарівність Ельби

(Дорослий: 38€ / Діти: 26€)
Подорож в Саксонську Швейцарію. Немає меж захопленню... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовби і піраміди. Ми відвідаємо скелястий парк "Бастай" – цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, місточками... незабутнє враження!
Чарівність Ельби - відеоогляд
Ночівля.
День 5 - Чеський Крумлов – Карлові Вари – Дрезден
День 5 - Чеський Крумлов – Карлові Вари – Дрезден
День 5 - Чеський Крумлов – Карлові Вари – Дрезден
День 5 - Чеський Крумлов – Карлові Вари – Дрезден
День 6.

Відень

Сніданок. Переїзд в Австрію.
Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Віденський вальс

(входить у вартість туру)
Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня. Величне місто зачаровує шармом і витонченістю.
Для охочих: Автобусна екскурсія по місту

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд

Палац Імперії – Шенбрунн

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Шенбрунн – літня резиденція династії Габсбургів, подібно до Петергофа і Версаля, це – ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу.
Палац Імперії – Шенбрунн - відеоогляд

Віденський хойріген

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Можливість спробувати австрійську кухню. Нас запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів!
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 6 - Відень
День 6 - Відень
День 6 - Відень
День 6 - Відень
День 7.

ЕгерДолина КрасуньМукачевоЛьвів

Сніданок.

Егер – скринька коштовностей

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€)
Ми познайомимося з одним з найкрасивіших середньовічних міст Угорщини – містом квітів, студентів і знаменитого червоного вина. Егер також відомий як "місто - патріот", адже комендант Егерської фортеці Іштвана Добо – зробив історичний подвиг: він із невеликою кількістю воїнів цілий місяць протистояв туркам, які мали майже двадцятикратну перевагу!

Дегустація егерських вин і смачного гуляшу в Долині Красунь!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд в Україну. Можливість завершити тур в районі міста Мукачево.
Прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 7 - Егер – Долина Красунь – Мукачево – Львів
День 7 - Егер – Долина Красунь – Мукачево – Львів
День 7 - Егер – Долина Красунь – Мукачево – Львів
День 7 - Егер – Долина Красунь – Мукачево – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• Сity tax (міський податок)
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.