UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Іспанія - гаряча кров, жаркий темперамент і жаркий же клімат.
Іспанські ночі, легкий шум моря, іспанські чоловіки і
божественна музика, назва якої - фламенко!

Краще в Іспанії! Відпочинок на морі Іспанії !
Севілья ! Гранада ! Кордова ! Аліканте ! Барселона ! Канни !

Днів: 16, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 6
Львів - о.Гарда - Верона - Ніцца -Монако - Фігерас - Мадрид - Толедо - Севілья - Гранада - Кордова - Мурсія -Аліканте - Валенсія - Барселона Канни - Антіб - Лідо Ді Єзоло - Венеція - Львів
Іспанія
Італія
Монако
Німеччина
Словенія
Франція

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
6 ЕКСКУРСІЙ У ВАРТОСТІ ТУРУ!

День 1.

ЛьвівБудапешт

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур відбувається з Комплексу Термінал "А". Можливість приєднання до групи в Стрию та Ужгороді. Перетин кордонів.

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Ночівля.
День 2.

озеро ГардаВерона

Сніданок. Переїзд в Італію.

Благословенне Озеро Гарда

(вх. квиток)
Ласкаво просимо на найбільше і найсвітліше озеро Італії !!! Це дивовижне місце поєднує в собі сонячну енергетику південних морів і обволікаючу меланхолію півночі. Відпочинок на озері!
Шедевр природної краси – озеро Гарда - відеоогляд
Для бажаючих

Верона – столиця закоханих

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сьогодні перед нами відкриються "Ворота Італії". Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра.
Переїзд на нічліг. Ночівля на території Італії.
День 2 - озеро Гарда – Верона
День 2 - озеро Гарда – Верона
День 2 - озеро Гарда – Верона
День 2 - озеро Гарда – Верона
День 3.

НіццаМонако

Сніданок. Переїзд на Лазурове узбережжя. Відпочинок на морі. Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення... Вільний час.

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас запрошує князівство Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса Французької Рів’єри - відеоогляд
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...
Ночівля.
День 3 - Ніцца – Монако
День 3 - Ніцца – Монако
День 3 - Ніцца – Монако
День 3 - Ніцца – Монако
День 4.

Фіґерас

Сніданок. В Іспанії в одну гримучу суміш сплелися фламенко і корида, сучасні міста і вікові традиції, відвага Дон Кіхота і вірність Санчо Панси, палкість Кармен і неповторність Дон Жуана. Відпочинок в Іспанії - це танці фламенко, зустріч з сонцем, смачною кухнею і вином, з гостинністю і радістю життя. Переїзд в Фігерас.
Екскурсія

Фігерас

(входить у вартість туру)
Фігерас - місто в Каталонії, розташоване в північній частині родючої долини на березі затоки Росес. Вільний час. У Фігерасі на головній вулиці Рамблас розташований чудовий Музей іграшок. Його експонати зібрані з усієї Каталонії. Фігерас - батьківщина художника-сюрреаліста Сальвадора Далі, там зараз знаходиться театр-музей, ним створений.
Для бажаючих

Життя одного генія

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Відвідування музею Сальвадора Далі в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми неначе раптово опинимося в казці в будиночку Шалтая-Базікаючи. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, безліч сюрпризів від великого містифікатора нашого століття.
Ночівля.
День 4 - Фіґерас
День 4 - Фіґерас
День 4 - Фіґерас
День 4 - Фіґерас
День 5.

МадридФламенко шоу

Сніданок. Переїзд в Мадрид.
Екскурсія

Мадрид – Серце Іспанії

(входить у вартість туру)
Нас чекає велична столиця, місто мрії, місто радості, романтики і фантазій. Чарівність старих вулиць і площ. Літерaтурние кафе і старовинні бари, традиція тапас і фламенко, що вирує пласа Майор і Пуерта дель Соль, символ міста – Ведмедиця у суничного дерева. "Мадрид і я – паримо під звуки танго, парк Де Ретіро нам– любові манеж... Я віддаюся Мадриду без залишку... Без сліз... Без обіцянок... Без надій..."
Вільний час.

Інтриги Мадридського двору

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Королівський палац, найбільший з усіх існуючих сьогодні палаців Європи. Внутрішнє оздоблення якого вражає своєю розкішшю. Мармур, стіни, оббиті шовком з декором з срібла створюють атмосферу імперської величі. Побудований палац був в XVIII в . за короля Карла III, італійськими архітекторами, Сакетті і Сабатіні. у свій час у палаці жив брат Наполеона Бонапарта, Жозеф. Приїхав у гості до брата, імператора Наполеона, вразила краса палацу, і він сказав: «брат, та в тебе куди краще палац , ніж у мен я ». Давайте самі перевіримо.

Все життя – Фламенко

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко.
Все життя – Фламенко
Можливість відвідати музей Прадо (вх. Квитки опл. Дод.). Прадо має найбагатшу колекцію творів мистецтва, багато з яких відносяться до числа великих шедеврів. Поселення в готель. Ночівля.
День 5 - Мадрид – Фламенко шоу
День 5 - Мадрид – Фламенко шоу
День 5 - Мадрид – Фламенко шоу
День 5 - Мадрид – Фламенко шоу
День 6.

МадридТоледо

Сніданок. Вільний час. Всім бажаючим пропонуємо:

Скарби Мадриду

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія по самим цікавим куточками Мадриду. Площі Колумба та Іспанії, бульвари Реколетас і Кастельяно, пасео Прадо, арена «Лас Вентас», храм Дебот, Сан-Франциско Гранде, вокзал Аточа. Цікаві історії та зупинки на фото.

Сталевий блиск Толедо

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Бути в Іспанії і не бути в Толедо? Це не про нас. Корона Кастилії і світло всього світу – так колись називали Толедо, древню столицю Іспанії. Час тут зупинився – місто так і залишився в XVI столітті. Ті ж вузькі вулички, старовинні собори, фортечні стіни. Ті ж численні майстерні і майстри, які прямо у вас на очах роблять обладунки, арбалети і холодна зброя зі знаменитої толедської стали. Огляд церкви Сан-Томе, де зберігається найбільше полотно художника Ель Греко. Толедо не вказує тобі відразу всі свої скарби, а немов би знехотя відкриє спочатку одне, потім інше, і раптом, коли нічого вже не чекаєш, розсипав перед тобою всю скарбницю...

Ескоріал: Симфонія в камені

(Дорослий: 60€ / Діти: 46€)
Сьогодні ми побачимо "восьме чудо світу", заміський палац - монастир короля Іспанії Філіпа II. За задумом Філіпа II, Ескоріал будувався як "палац для Бога і келія для короля". Споруджений зі світлого пісковика в ясних і строгих формах, він височіє на тлі гірської зелені спокійно і впевнено. Дивно відповідність форми кожного з споруд своєму призначенню: простота королівських покоїв, світлий і високий інтер'єр церкви, легкий лад аркад в бібліотеці і похмуре пишність усипальниці. Повернення в Мадрид.
Або
Трансфер оплачується додатково.

Уорнер Бразерс

(входить у вартість + вх. квиток)
Побудований за аналогією з паризьким Діснейленд і являє собою окреме місто з безліччю розваг та атракціонів. Цей один з найбільших тематичних парків в Іспанії розташований в передмісті Мадрида. Парк розділений на 5 тематичних зон: Світ супергероїв, Мультяшне Село, Дикий Захід, Hollywood Boulevard і студія Warner Bros. Кожна з них пропонує свої атракціони, тематичні магазинчики, ресторани і багато іншого - все оформлено у відповідному стилі. Повернення в Мадрид.
Ночівля.
День 6 - Мадрид – Толедо
День 6 - Мадрид – Толедо
День 6 - Мадрид – Толедо
День 6 - Мадрид – Толедо
День 7.

СевільяКордоваГранада

Сніданок. Переїзд на узбережжя Коста дель Соль. Відпочинок на морі! Курорти Коста-дель-Соль в перекладі з іспанського «Сонячний берег». Це узбережжі вибрали для своїх резиденцій багато голлівудських зірок, тут шикарні пляжі і королівський відпочинок. Всім бажаючим пропонуємо:

Місто на трьох пагорбах -Гранада

(Дорослий: 60€ / Діти: 46€ + вх. квиток)
Наш шлях лежить в Гранаду - місто, на трьох пагорбах, які згідно з легендою, своєю формою нагадували відкритий гранат, звідси і назва цього міста. Місто, в якому все співає «від води фонтанів, до листя дерев». Відвідування «Палацу Альгамбра» і садів Хенераліфе (вх квиток). У перекладі з арабського його назва означає «червоний камінь». Альгамбра не просто палац, це місто, що підноситься над старою Гранадою - давньою столицею емірів і султанів.

Серце Андалусії – Кордова

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Минаючи родючі долини, виноградники і здаються безкрайніми оливкові поля, ми потрапимо в серці Андалусії - Кордову. Тут найбільша і стародавня мечеть Європи, старовинний білий квартал Худерія. Стіни Алькасара щорічно притягують мільйони відвідувачів з усього світу. Кордова одна з перлин Андалусії, це не тільки історичний і культурний центр Іспанії, це просто неймовірно гарне, затишне і привабливий у багатьох відношеннях місто, тут дуже помітно для ока колишнє арабський вплив.

Столиця Андалусії - Севілья

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Тут все най-най-най. Сама захоплююча корида, найпристрасніша фламенко. Найдорожчі і розкішні палаци Севільський знаті, найбільший готичний собор, найкрасивіша церква, сама неповторна архітектура, найзнаменитіші пам'ятники, які охороняються ЮНЕСКО. Ми полюбимо Севілью за один день.

Ронда і Марбелья

(Дорослий: 55€ / Діти: 38€ + вх. квиток)
Поїздка в Ронду починається з відвідин Марбельї з типово Андалузькою архітектурою і прекрасними садами. Ронда - справжня Андалусія, місто над прірвою, в якому збереглися як арабські так і римські побудови. У Ронді розташована одна з найстаріших Plaza de Toros - арен для бою биків у всій Іспанії, а тако ж музей кориди. І одне з найбільш пам'ятних місць, своєрідна візитна картка цього міста - Новий Міст! Звідти відкриваються просто приголомшливі види на околиці, та й сам міст являє собою настільки величне видовище, що спочатку навіть не віриться, що його створили люди! 
Ночівля.
День 7 - Севілья – Кордова – Гранада
День 7 - Севілья – Кордова – Гранада
День 7 - Севілья – Кордова – Гранада
День 7 - Севілья – Кордова – Гранада
День 8.

Сніданок. Відпочинок на морі на узбережжі Коста дель Соль. Ночівля.
День 9.

Сніданок. Відпочинок на морі на узбережжі Коста дель Соль. Ночівля.
День 10.

Сніданок. Відпочинок на морі на узбережжі Коста дель Соль. Ночівля.
День 11.

Сніданок. Переїзд на узбережжя Коста Каліда. Місто Мурсія - справжній діамант на Коста Каліда. Це велика «теплиця» Іспанії, славиться своїми фруктовими садами, нескінченними пляжами і контрастами своїх пейзажів. Тут зовсім не буває дощів і море не одне, а цілих два! Цікаве місце Каравака де-ла-Крус - це один з п'яти святих міст католицької церкви, місце паломництва, де зберігається фрагмент справжнього хреста, на якому був розп'ятий Ісус Христос. Для бажаючих

Аліканте - місто світлого сяйва

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Запрошуємо Вас на захоплюючу екскурсію по столиці узбережжя Коста Бланка. У Аліканте довга і багата історія, оповита міфами і легендами.
При бажанні (за додаткову плату) можна відвідати старовинне місто Гуадалест. З оглядових майданчиків замку San Jose відкриваються приголомшливі види на навколишні долини, на водосховища з бірюзовою водою і річку, що протікає біля підніжжя скелі. У місцевих магазинчиках можна купити домашнє вино, портвейни, лікери, оливкова олія, ароматний мед у стільниках, домашній хліб, ковбаси, сухофрукти та інші смаколики.
АБО

Terra Mitica парк атракціонів

(дод. оплата)
Відкрийте для себе країни і міста, розташовані вздовж узбережжя Середземного моря: Єгипет, Грецію, Рим, Іберію, Лас-Іслас. Терра Митика - це тисячі років історії в неповторному виконанні, це атмосфера свята, емоції і адреналін. Шквал емоцій, різноманітні вирази облич, переляк, моментально змінюється шаленим захопленням, посмішки та сміх. Веселитися і отримувати задоволення від атракціонів здатні і діти, і дорослі. Ви знаєте, що таке адреналін? Парк Терра Митика подарує вам це бадьоре відчуття.
Ночівля.
День 12.

ВаленсіяБарселона

Сніданок. Переїзд до Валенсії.
Екскурсія

Валенсія – неймовірна, проте реальна

(входить у вартість туру)
Історія Валенсії налічує понад 22 століття. Римляни, варвари, маври, іспанці залишили свій слід в історії міста. Розквіт Валенсії припадає на XV-XVII століття, саме тоді королівство Валенсія стає одним з найважливіших центрів європейської торгівлі. Сьогодні Валенсія – це другий за величиною порт Іспанії.Маври називали Валенсію з її м'яким кліматом і чудовою природою раєм на землі. Ритм життя тут по-південному неквапливий – трохи курортний, трохи провінційний. Тут прекрасна архітектура, свіже повітря, багато зелені. Валенсія нам сподобається своєю історією, сонячними пляжами з ніжним, золотистим піском і привітним прийомом.
Відпочинок на морі.

Магія готичного кварталу

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі, добрі і погані. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста , за зміною поколінь. Аромат, таємниці, чарівності, флірт носиться в самому повітрі; сутінки крадуть і без того незначні ознаки дня сьогоднішнього в готичному кварталі, і, варто на секундочку задуматися, перебуваючи де-небудь на вулиці Парадіз або площі Короля - і ти вже в 1333-му році, і навіть жебраки на паперті біля Кафедрального собору - звідти, з середньовіччя .... А ввечері після прогулянки по Готичному кварталу можна відвідати концерт Іспанської гітари (вх квиток). Незвичайна атмосфера, запалені свічки, стародавні кам'яні стіни, що зберігають історію поколінь і ніжні ритми гітари - все це зіллється воєдино і зробить вечір чарівним.
Магія готичного кварталу
Ночівля.
День 12 - Валенсія – Барселона
День 12 - Валенсія – Барселона
День 12 - Валенсія – Барселона
День 12 - Валенсія – Барселона
День 13.

Монсеррат

Сніданок. Вільний час в Барселоні. Відпочинок на морі. Що таке справжній відпочинок в Барселоні? Хтось скаже, що це відпочинок на чудових пляжах, інший, що кращий це насичена екскурсійна програма. По-своєму, обидва матимуть рацію. Однак ми-то точно знаємо, що найвірніший мотив барселонській пісні вловить лише той, хто зможе талановито заміксувати відпочинок на і захоплюючі екскурсії в єдиний коктейль під назвою незабутню подорож до Барселони.

Гауді і його творіння

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей.
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд

Священне місце – Гора Монсеррат

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
А тепер нас чекає екскурсія в священне місце - гора Монсеррат. Монсеррат - одне з небагатьох місць на Землі, які, варто один раз побачити, що врізаються намертво в пам'ять і залишаються там назавжди. Ми здійснимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир зберігає зображення головної святої цих місць - Чорної діви Монсеррат. У Чорної діви просять здоров'я, сімейного щастя і благополуччя. Монсеррат змінює людину, робить її іншою. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою... Головна святиня Каталонії розташована в оточенні безкраїх виноградників. Можливість продегустувати місцеві лікери, сири, мед та інші смаколики.
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Ночівля.
День 13 - Монсеррат
День 13 - Монсеррат
День 13 - Монсеррат
День 13 - Монсеррат
День 14.

КанниАнтіб

Сніданок. Переїзд в Канни.
Екскурсія

Канни - Життя - це Свято!

(входить у вартість туру)
Зірки, і нічого, крім зірок ... Казав Гі де Мопассан, який любив відпочивати на курорті Канни .... Запрошуємо на екскурсію по Каннам це оаза міжнародної еліти, рай для гурманів, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців. Розташований на березі затоки Ля Напуль, курорт Канни майорить килимами лаванди і пухнастою мімози. Чудовий променад Бульвар Круазетт з пальмами, ресторанами, кафе і бутіками, мальовничі піщані пляжі, що розтягнулися по обидві сторони гавані, Палац фестивалів. Канни - місто кінозірок, відкритий для всіх охочих цілий рік. 
Відпочинок на морі. Запрошуємо на екскурсію.

Лазурний берег: Антиби і Сен Поль-де-Ванс

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Починаємо знайомство зі старовинного містечка Антіби. Потім зможемо подивитися на найкрасивіші яхти світу, далі - бажаний куточок художників і артистів, місце, яке єднає закохані серця, нас запрошує Сан Поль де Ванс! Місто пишається своєю красою, середньовічною архітектурою і особливою любов'ю жителів! Сан Поль де Ванс притягує, наче магніт ... 
Ночівля на території Італії.
День 14 - Канни – Антіб
День 14 - Канни – Антіб
День 14 - Канни – Антіб
День 14 - Канни – Антіб
День 15.

ВенеціяОстрови Мурано та Бурано

Сніданок. Переїзд по території Італії. Відпочинок на морі! Нас чекає Адріатичне море і Лідо ді-Єзоло. Головне достоїнство Лідо ді-Єзоло - пляжі і шопінг. Або

Заручена з морем Венеція

(Дорослий: 38€ / Діти: 33€)
"Заручена з морем", – так кажуть про Венецію – найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівнянну атмосферу самого незвичайного міста в Італії.
Для бажаючих

Острови Мурано і Бурано

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Острів Мурано – Венеція в мініатюрі. Протягом багатьох століть острів Мурано славиться своїм венеціанським склом. Острови Бурано – це батьківщина мереживного мистецтва – крихітний світ, який зберіг свою неповторність і унікальність.
Острови Мурано і Бурано - відеоогляд
Переїзд в Угорщину. Ночівля.
День 15 - Венеція – Острови Мурано та Бурано
День 15 - Венеція – Острови Мурано та Бурано
День 15 - Венеція – Острови Мурано та Бурано
День 15 - Венеція – Острови Мурано та Бурано
День 16.

ТокайЛьвів

Сніданок. Виїзд в Україну.

Король вин – місто Токай

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх бажаючих – поїздка на Батьківщину відомого вина – "Короля вин – вина королів!" – місто Токай. Дегустація токайських вин і "угорський гуляш" – за чудовий Вікенд в хорошій компанії!
Король вин – місто Токай - відеоогляд
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638