<<  назад

Тобою  взятий у полон
Увесь цей світ ... Париж! Париж!

Магія Парижа 
Діснейленд, Нормандія, Версаль

Днів: 7, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Краків -Нюрнберг- Париж - Діснейленд - Мюнхен- Брно- Львів
Німеччина
Польща
Франція
Чехія
Назад

Квітень '24

СПО 5   6   7   9   10   11   12   13 СПО 14   18   20 СПО 22   23   24   25 ТС 29

Травень '24

ТС 4 ТС 5 ТС 6 ТС 7 ТС 9   14   22   24   25   29   30   31

Червень '24

  1   3   7   9   11   23   26

Липень '24

  3   13   14   19   26   28

Серпень '24

  4   11   13   16   20   23

Вересень '24

  4   13   14   28

Жовтень '24

  11   12   21   22   28

Листопад '24

  21   30

Грудень '24

  1   9
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Краків
 – 
Тарнув
 – 
Катовіце
Чехія:  
Прага
 – 
Брно
Німеччина:  
Нюрнберг
 – 
Саарбрюккен
Франція:  
Париж
 – 
Мец

4 екскурсії вже у вартості  туру 
Париж, Нюрнберг, Мюнхен+ музей парфумів Фрагонар
Можливість відвідати Діснейленд, Нормандію


День 1.

ЛьвівКраків

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур з залізничного вокзалу Львова. (площа Двірцева 1).
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.

Королівський шлях

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!
Нічний переїзд в Нюрнберг.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

НюрнбергБамбергГайдельберг

Переїзд в Німеччину.
Екскурсія

Казковий Нюрнберг

(входить у вартість туру)
Місто запрошує на прогулянку, найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, пятикилометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, надають колорит старовинним вуличка. Нюрнберг відкриє безліч секретів – тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.
Вільний час.

Для бажаючих дегустація справжнього копченого пива

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Пиво... тут знають толк в цьому напої ... Бамберзьке пиво - автентичне пиво! Шедевр бамберзьких пивоварів - напій, якому вже понад 300 років - «раухбір» - спеціальний сорт темного пива, а надзвичайним ароматом диму! Такого немає ніде! 

Бамберг – на семи пагорбах

(Дорослий: 38€ / Діти: 31€)
Бамберг, побудований на семи пагорбах. Тисячу років тому був резиденцією імператора Священної Римської Імперії Німецької нації Генріха. Німецький письменник Карл Іммерманн назвав Бамберг старим бабусиним комодом, набитим всілякими раритетами. Романський стиль, готика і ренесанс, бароко, підземне царство, казкові вулички, унікальне пиво і все це в кращому вигляді без слідів нафталіну, провітрюємо кожен день на свіжому франконському повітрі.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Гайдельберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Гайдельберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Гайдельберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Гайдельберг
День 3.

ПарижЛуврНотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері)ріка Сена

Сніданок.
І ось Вона... довгоочікувана Франція – країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, гарних жінок і безлічі таємниць...
Переїзд в Париж.
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Музей парфумів Fragonard

(входить у вартість туру)
Відвідування парфумерного музею Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесів виробництва запашної продукції. Адже, "Парфуми - це пам'ять, яка не підводить".

Латинський Квартал – Серце Парижа

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
У самому серці Парижа знаходиться острів Сіте – це місце, яке є тільки для піших екскурсій. Ми зможемо опинитися в обіймах самого Парижа, доторкнемся до його душі!  Чи існують в світі ті, хто не чув про собор Нотр Дам де Парі?Відомий фонтан Сен-Мішель! Розкішний палац Сен-Мішель, церква Сен-Северин. Люксембурзький палац багато інших значущих місць для цього популярного кварталу. Магазини грамплатівок, книжкові крамниці, винні погреби, кондитерські, пекарні – вирує життя латинського кварталу. Час для кави та круасанів... (оплата по меню).

Лувр – енциклопедія століть

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Дорослий: 18€ / Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Вогні нічного Парижа

(Дорослий: 33€ / Діти: 21€)
Вечірня програма "Вогні нічного Парижа", під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні ... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівництво моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро, район Ла Де Фанс, і в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і бокал  шампанського.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Ночівля.
День 3 - Париж – Лувр – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – ріка Сена
День 3 - Париж – Лувр – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – ріка Сена
День 3 - Париж – Лувр – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – ріка Сена
День 3 - Париж – Лувр – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – ріка Сена
День 4.

ДовільРуанТрувільВерсальПарижМонмартрпарк Астерікс

Сніданок.
Для бажаючих на вибір:

Яскрава Нормандія: скелі Етрета, Руан

(Дорослий: 68€ / Діти: 50€)
Екскурсія до Нормандії складається з яскравої палітри фарб та смаків. Тут жили та творили художники-імпресіоністи, черпали натхнення відомі письменники: Флобер, Мопассан, Гюго. У Нормандії проходять унікальні дороги сиру, сидру, фруктів, абатств, млинів… Ну що ж… почнемо… Містечко Етрета – раніше маленьке рибальське селище, а потім курорт з прекрасними гальковими пляжами на Алебастровому узбережжі Ла Манша. Дивовижна краса, стрімкі скелі з природними арками - один з найкрасивіших пейзажів Франції. Ці скелі -візитна картка в роботах Клода Моне. Маса позитивних вражень та гарних фотографій гарантовані. Неймовірний витвір інженерного мистецтва, вантовий міст "Нормандія" і ми продовжимо свою екскурсію в портовому містечку Онфлер. У Старому порту завжди дуже жваво, багато милих ресторанчиків, де подають свіжі морепродукти. Відвідування історичної столиці Нормандії – міста Руан. Старовинний Руан – найбільше нормандське місто. Екскурсія в Руанський собор і по історичних місцях, пов'язаних з історією Жанни Д'Арк. День, проведений у Нормандії це – день, довжиною життя.

Париж для закоханих… Монмартр

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)

Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. З вершини Монмартру відкривається панорамний вид на місто: Париж тут як на долоні, і далеко видно Собор Паризької Богоматері, вежа Монпарнас, Центр Помпіду… Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує бити ключем… Знаменитий «Рожевий дім», «Замок туманів», історія фільму «Амелі», Мулен Руж, залита вогнями площа Тертр із сотнями мольбертів радісно зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити маленький шматочок Парижа, зображений на полотні, запакувати і забрати з собою. Немає місця більш привабливого та хвилюючого…

Гранд Опера

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Гранд Опера один з кращих архітектурних пам'ятників Парижа. Її зали, нагадують по своїй величі королівський палац, де мармур, онікс, граніт, позолота занурюють нас в чарівний світ розкоші.

Квартал Маре. Таємниці королів і не тільки...

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Від тамплієрів до Віктора Гюго. Прогулюючись по вуличках і затишним двориках кварталу, ми побачимо замок королеви Марго, улюблене місце дуелей дворян ХVII століття, найстаріший будинок в Парижі, що належав алхімікові Ніколя Фламелю, найдавніші підвали міста, резиденції графа Каліостро. Палац Сюллі, Площа Вогезів, Собор  Сен Поль, Генрих 4, Катерина Медичі, Людовіки 13  та 14. місця, пов'язані з легендарними персонажами, чиї долі і слава нерозривно переплелися з долею кварталу Маре.
Якщо ви подорожуєте з дітьми, цікаво буде:

Парк розваг Астерікс

(Трансфер: 26€ + вх. квиток)
Всі атракціони парку присвячені популярним героям французьких коміксів і мультфільмів про римлян і галлів - Астерікс і Обелікс. Тут можна познайомитися не тільки з ними, але і з їх життям. Це захоплююча подорож по сторінках історії, фантастичні атракціони, ефектні видовища, чарівний і одночасно божевільний кінотеатр, авантюрні пригоди, нові зустрічі та знайомства... і все це приправлено тонким французьким гумором!
Ночівля.
День 4 - Довіль – Руан – Трувіль – Версаль – Париж – Монмартр – парк Астерікс
День 4 - Довіль – Руан – Трувіль – Версаль – Париж – Монмартр – парк Астерікс
День 4 - Довіль – Руан – Трувіль – Версаль – Париж – Монмартр – парк Астерікс
День 4 - Довіль – Руан – Трувіль – Версаль – Париж – Монмартр – парк Астерікс
День 5.

ВерсальМонпарнасзамок Во-ле-ВіконтДіснейленд

Сніданок.

Все про Париж

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія по Парижу з фотопаузами.  Нас очікують: площа Конкорд, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, величний Лувр, один з найкрасивіших театрів світу – Гранд Опера, церква Мадлен, парк Пале Рояль. Фотопауза на Марсовому полі - Ейфелева вежа тут як на долоні. Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж – казкова скриня шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами... і це прекрасно!!!

Вежа Монпарнас

(дод. оплата)
Запрошуємо відвідати оглядовий майданчик Монпарнас. Побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту... Ось вона, красуня, як на долоні.
Якщо ви подорожуєте з дітьми, цікаво буде:

Чарівний світ - Діснейленд

(Трансфер: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд

Версаль. Банти і діаманти

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Величний Замок Во-ле-Віконт

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Запрошуємо на екскурсію в маєток Во ле Віконт з Парижа, яке часто називають замком, що надихнув Версаль. Нас чекає подорож в один з найкрасивіших замків Франції Во-ле-Віконт. Ми зможемо поринути в атмосферу епохи Короля-Сонце Людовіка XIV - насолодитися прекрасними інтер'єрами палацу, заглянути в королівські покої, а я розповім вам про архітектуру і мистецтво XVII століття, про етикет при дворі і історію французької кухні. Незважаючи на воістину королівське пишність, спочатку цей шедевр палацово-паркової архітектури був побудований не для коронованих осіб, а для Ніколя Фуке - міністра фінансів при королі Людовику 14. Розробкою і втіленням проекту займалися кращі майстри тієї епохи.
Переїзд на нічліг.
День 5 - Версаль – Монпарнас – замок Во-ле-Віконт – Діснейленд
День 5 - Версаль – Монпарнас – замок Во-ле-Віконт – Діснейленд
День 5 - Версаль – Монпарнас – замок Во-ле-Віконт – Діснейленд
День 5 - Версаль – Монпарнас – замок Во-ле-Віконт – Діснейленд
День 6.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок.
При бажанні групи і наявності часу.

Замок із казки Нойшванштайн

(Трансфер: 26€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Замок Нойшванштайн- "Новий лебединий камінь" – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох. (Зовнішній огляд).
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Переїзд в Мюнхен.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
Вільний час.

Сучасний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і захоплює знову і знову. Ми побачимо "Німецький Рим" – місто епохи Людвіга I, знаменитий "Мюнхенський Монмартр" – квартал Швабинг, в якому проживали багато відомих людей: Кандинський, Томас Манн, Рільке, художники-авангардисти. Чудовий палац і парк Німфенбург – Замок Німф. І в завершенні стадіон і олімпійський парк 1972 року – історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном – штаб-квартира і виставковий центр БМВ.

Баварська кухня...

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі  зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні.
Баварська кухня - відеоогляд
Баварська кухня - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 6 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 6 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 6 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 7.

Львів

Можливість завершити тур в районі міст Польщі: Катовіце, Краків, Тарнув, Ярослав.
Час прибуття до Львова орієнтовно 16:00 (залежить від проходження кордону).
При бажанні групи.

Тільки у Львові

(дод. оплата)
Екскурсія по Львову «Тільки у Львові...». Ми побачимо і зупинимося на фотопаузу біля Церкви Святого Юра, проїдемось вуличками Старого Львова, зробимо невелику пішохідну прогулянку по центру стародавнього граду, під'їдемо до Високого замку і по вулиці Личаківській закінчимо нашу екскурсію на вокзалі.
До нових зустрічей!
День 7 - Львів
День 7 - Львів
День 7 - Львів
День 7 - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори