UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Тремтить листя в повітрі від спеки,
А в парках заплутав зелений гул.
Закривши очі, я слухаю Стамбул.

Сяйво чарівного Стамбула...

Днів: 8, екскурсій у вартості туру: 1
Курорт: Стамбул
Стамбул
Туреччина

Авіа-тур на вихідні у Стамбул… 

У ВАРТОСТІ ТУРА:
• Проживання 8 днів/7 ночей в готелі вибраної категорії на базі сніданків;
• Екскурсія «Турецький діамант - Стамбул»
• Трансфер аеропорт Стамбул – готель – аеропорт Амстердам;

Інфо щодо можливих додаткових екскурсій представлено в таблиці з цінами.

День 1.

КиївСтамбул

Виліт з Києва (також можливий виліт з Харкова, Запоріжжя, Львова, Одеси, Херсона, Дніпра). Прибуття в Стамбул, зустріч в аеропорту, трансфер і розміщення в готелі. Вільний час. Ночівля в готелі.
День 2 - 7.

Сніданок.
Екскурсія

«Турецький діамант - Стамбул»

(входить у вартість туру)
Неначе стародавню скарбницю, ця екскурсія відкриє для нас величний Стамбул, котрий повен чудесних місць, чарівних пам’яток історії, культури та архітектури. Усього за кілька годин ми побачимо Блакитну мечеть, римський іподром, турецькі бані Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда. Стамбул як ніяке інше місто у світі славиться численними магазинами, торгівельними центрами та базарами… Під час оглядової екскурсії в нас буде прекрасна можливість купити не тільки сувеніри, але й вироби з шкіри та хутра (у програмі передбачені відвідини шкіряного торгівельного центру).
«Турецький діамант - Стамбул»

«Слідами Султана»

(Дорослий: 45€ / Діти: 40€)
Палац Топкапи, Церква Святої Ірини, Пл. Іподром, Голуба Мечеть, Собор Св. Софії, Хамам Хюррем Султан (зовні). Щоденно (крім вівторка), з 8:30 до 14:30.

Стародавній Стамбул

(Дорослий: 45€ / Діти: 40€)
Палац Долмабахче, Мечеть Сулейманія, Підземна Базиліка Єребатан, Музей мозаїк Каріє (Хора), трансфер, послуги професійного гіда. Щоденно (крім понеділка), з 8:30 до 14:30.

Оглядова екскурсія

(Дорослий: 45€ / Діти: 45€)
Парк-музей «Мініатюрк», Район Балат, Канатна дорога, Пагорб П'єр Лоті, Райони Таксім та Бейоглу, Галатська вежа, Історичний фунікулер «tunel», Галатський міст, трансфер, послуги професійного гіда. Щоденно (окрім неділі), з 08:30 - 14:30.

Панорама Босфору

(Дорослий: 25€ / Діти: 20€)
Тур на кораблі по Золотому Рогу та Босфору, Дівоча вежа (зовні), Фортеця Румелі Хісар (зовні), оглядовий майданчик в Азії, міст через Босфор, трансфер, послуги професійного гіда. Щодня з 14:30 до 18:00.

На двох континентах

(Дорослий: 70€ / Діти: 65€)
Палац Топкапи, Церква Святої Ірини, пл. Іподром, Блакитна мечеть, Собор Святої Софії, хаммам Хюррем Султан (зовні), обід, тур на кораблику по Золотому Рогу, Дівоча вежа (зовні), фортеця Румелі Хісар (зовні), оглядовий майданчик в Азії, міст через Босфор, трансфер, послуги професійного гіда. Щодня (окрім вівторка), з 8:30 до 18:00.

Жива історія

(Дорослий: 70€ / Діти: 65€)
Палац Долмабахче, Мечеть Сулейманія, Підземна Базиліка Єребатан, Музей мозаїк Каріє (Хора), обід, тур на кораблі по Золотому Рогу та Босфору, Дівоча вежа (зовні), Фортеця Румелі Хісар (зовні), оглядовий майданчик в Азії, міст через Босфор, трансфер, послуги професійного гіда. Щодня (окрім понеділка) з 08:30 до 18:00.

Панорамний Стамбул

(Дорослий: 70€ / Діти: 70€)
Парк-музей «Мініатюрк», Район Балат, Канатна дорога, Пагорб П'єр Лоті, Райони Таксім та Бейоглу, Галатська вежа, Історичний фунікулер «tunel», Галатський міст, обід, тур на кораблі по Золотому Рогу та Босфору, Дівоча вежа (зовні), Фортеця Румелі Хісар (зовні), оглядовий майданчик в Азії, міст через Босфор, трансфер, послуги професійного гіда. Щодня (окрім неділі) з 08:30 до 18:00.

Нічний Босфор

(Дорослий: 65€ / Діти: 60€)
Нічна пргулянка Босфором, вечеря: холодні закуски, салат, основна страва (м'ясо, курка або риба на вибір), алкогольні напої, шоу-програма, трансфер, послуги гіда. Щодня, з 19:30 - 00:00.

Вогні Стамбулу

(Дорослий: 35€ / Діти: 30€)
Палацовий мис, Галатський міст, район Каракей, годиникова вежа, район Ортакей, Етілер, Паркулус, Маслак-Левент, Міст Мехмеда Фатіха, оглядовий майданчик в Азії, Босфорський міст, напої, послуги професійного гіда, транспорт. Вівторок, середа, п'ятниця, субота. З 20:00-23:30.

Акваріум

(Дорослий: 25€ / Діти: 20€)
Вхід в акваріум, обід, трансфер, супроводжуючий гід. Щодня, з 9:30 по 14:00.

Ялова, термальні джерела

(Дорослий: 35€ / Діти: 30€)
Турецький хаммам, сауна, відкритий та закритий басейни, обід, рушник, садиба Ататюрка, трансфер, супроводжуючий гід. Щоденно, з 07:00 - 17:00.

Фотосесія

(Дорослий: 45€ / Діти: 40€)
Пера, Галатська вежа, Каракей, Еміненю, Єгипетський базар, Султанахмет, Айя-Софія, Іподром, Палац Топкапи, послуги професійного фотографа, напої, флеш-диск із фотографіями (50-70шт.), транспорт. Понеділок, вівторок, четвер, п'ятниця. З 10:00 до 14:00.
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 2 - 7 -
День 2 - 7 -
День 2 - 7 -
День 2 - 7 -
День 8.

Сніданок. Виселення з готелю. Трансфер в а/п, повернення в Україну. До нових зустрічей!
 

ВАЖЛИВО: 
При перетині кордону Туреччини з туристичною метою, в рамках безвізового режиму, досить мати дійсний закордонний паспорт з мінімальним терміном дії 4 місяці (з дати зворотнього виїзду)!
• При замовленні програми вартість туру і наявність місць прохання уточнювати;
• За програмою туру розміщення в готелях зазначених в таблиці з цінами;
• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
Відповідно до законодавства Турецької Республіки для в'їзду на територію країни громадянам України необхідно пред'явити підтвердження фінансового забезпечення в розрахунку 50 доларів США на день перебування ( при відкриті турецької візи працівник посольства в аеропорту може запросити підтвердження фінансових гарантій).

 
 
Додатково оплачується:
• Cтрахування (індивідуальне);
• міжнародний авіапереліт в Стамбул з Києва, Дніпропетровська, Одеси, Запоріжжя, Херсона, Львова, Харкова, Херсона та назад;
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми (при бажані);
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• проїзд в громадському транспорті;

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638