<<  назад

...Я запрошую Тебе на філіжанку кави
Призначаю побачення.... Ну, будь же сміливішим!

На чашечку бадьорої кави!

Днів: 4, 2 нічних переїзди
Львів - Відень - Долина Вахау / Парндорф / Братислава - Будапешт - Львів
Австрія
Словаччина
Угорщина

Вікенд у Відні і Будапешті!

День 1.

Львів

 Для туристів, які прибувають на Львівський ж.д. вокзал - трансфер до Терминалу «А».
Відправлення в тур з Комплексу Терминалу «А». Переїзд у Відень.

День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів

День 2.

Будапешт - Відень

 Прибуття в Будапешт - дуже приємне, комфортне і ненав'язливе місто. По його вузьких вулицях і широких набережних можна гуляти собі на втіху, не дотримуючись спеціальної програми. Все це робить місто відмінним місцем для поїздки на відпочинок в будь-який час року. Однак в угорської столиці є одна унікальна особливість, що виділяє її перед усіма великими старовинними європейськими містами. Ця особливість - термальні джерела !!!
• Вранці для всіх бажаючих рекомендуємо відвідання термальних купалень графа Сечені (вх. Квиток)
08:00 - Рекомендуємо «Задуманий і ніжний Будапешт» (18€/10€) - ми побачимо Будапешт вранці, коли місто ще тільки-тільки прокидається, воно ще обласкане тишею і млосно потягується в її долонях ... Прогулянка на кораблику з чашкою кави, що бадьорить ... Цей незабутній і ні з чим незрівнянний запах ранку ... в Будапешті!
09:00 - Переїзд до Відня. Оглядова екскурсія «Відень - столиця Габсбургів». Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне ... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Під час пішохідної екскурсії ми побачимо: площу Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну! У вільний час рекомендуємо:

День 2 - Будапешт - Відень «Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

«Тут музика звучить всюди» (13€+ вх. Квиток). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах і павільйонах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+ вх. Квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!
"Відень - перекази і легенди" (Дорослі 18 € / діти до 12 років 13 €). Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, «танцюючий годинник» - Анкерур ... Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою.
У вечірній час рекомендуємо - «Відень у вечірньому вбранні!» (30 € / 26 €). Прекрасне місто, готуючись до зустрічі, одягає своє вечірнє вбрання і запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Саме тут про столицю Австрії можна дізнатись більше ... Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним ...
21:30 - Переїзд (~ 70 км, територія Угорщини) і поселення в готель.

День 2 - Будапешт - Відень День 2 - Будапешт - Відень День 2 - Будапешт - Відень День 2 - Будапешт - Відень
День 3.

Братислава - Будапешт

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Відня. У вільний час рекомендуємо:

День 3 - Братислава - Будапешт ВАРІАНТ 1 - «Братислава чекає гостей» (30€/18€) і пропонує здійснити захоплюючу прогулянку по історичній частині міста ... Старовинні вулички, надійна архітектура палаців і фортець, тиша парків і повноводний Дунай ... Ласкаво просимо в Братиславу, де традиції хорошої їжі і прекрасного вина збереглися з незапам'ятних часів !!!

А для справжніх модниць і модників - рекомендуємо зробити «Приємний шопінг в Австрії» (13€) - це поїздка в дизайнерський аутлет Парндорф! Він побудований у вигляді невеликого австрійського містечка, прогулянки по якому роблять шопінг не тільки приємним, але і цікавим. На території Торгового центру Ви знайдете величезну кількість бутиків відомих брендів, які постійно дивують приємними знижками.
ВАРІАНТ 2 - «Легенди Долини Вахау» (38€/18€). Прогулянка однією з найкрасивіших річкових долин Європи починається з відвідання містечка Дюрнштайн - справжнього оазису краси і гармонії на фоні величної природи ... У підніжжі неприступних гір, на березі мальовничого Дунаю, хвилі якого кудись так поспішають, підганяючи один одного, знаходиться замок-легенда, згідно з якою тут довгий час був ув'язнений Річард Левове Серце ... А яка ж екскурсія по знаменитому виноробному регіону без дегустації вина?! - У кожного буде можливість спробувати не лише смачні місцеві вина, але й традиційний австрійський напій - шнапс - приємний і правильний сувенір з Австрії! А в завершенні прогулянки ми відвідати Мельк - раніше першу столицю Австрії, а зараз - місто, яке занесене в список об'єктів ЮНЕСКО.
15:00 - Виїзд з Відня і переїзд в Угорщину.
Для всіх бажаючих - запрошуємо всіх на смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь! (16€). Єгерський виноробний регіон - батьківщина вогняних червоних і ніжних білих вин. Найвідоміше з них - «Бича Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина». Повернення в Україну.

День 3 - Братислава - Будапешт День 3 - Братислава - Будапешт День 3 - Братислава - Будапешт День 3 - Братислава - Будапешт
День 4.

Львів

 Прибуття в Чоп орієнтовно о 05:00
Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 10: 00. Вільний час.
Для туристів, які відправляються на Львівський залізниці вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» о 10:30

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелях категорії Standart зі сніданками
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, страхування
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Базові готелі категорії Standard в Угорщині:
Sziesta та інші
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори