<<  назад

…чарівний край, оповитий давніми міфами та легендами,
…скарбниця звичаїв, обрядів і традицій…

«Тепла посмішка гір» (Збірний тур для школярів)

Днів: 4, без нічних переїздів
Львів – Івано-Франківськ – Чернівці – Верховина – Криворівня – Коломия – Львів
Україна

Нас чекають веселі пригоди, цікаві і пізнавальні розповіді!
Компанія Аккорд-тур готова надати даний тур на будь-які зручні для Вас дати.
Бажані дати і кількість осіб просимо вказувати в запиті.

День 1.

Львів - Коломия

Для туристів, котрі прибувають на Львівський залізничний вокзал – трансфер на «Термінал А». Відправка в тур здійснюється із комплексу «Термінал А».
Екскурсія у Коломию, під час якої ми оглянемо головний проспект, міську ратушу, дерев’яну церкву XVI століття, відвідаємо музей народного мистецтва Гуцульщини і Покуття та музей «Писанка» (вх. квитки опл. дод.) – єдиний в Україні, що занесений у книгу рекордів Гіннеса. Колекція цього унікального музею нараховує близько 10 тис. експонатів не тільки з усіх регіонів України, але й з Польщі, Чехії, Румунії, Франції, Канади, Пакистану, Індії, Китаю, Єгипту та Алжиру.
Поселення в готель по маршруту. Вільний час.

День 1 - Львів - Коломия День 1 - Львів - Коломия День 1 - Львів - Коломия День 1 - Львів - Коломия
День 2.

Верховина - Яворів (Косівський район)

Сніданок. Переїзд в с. Пістинь в гості до св. Миколая. Адже саме тут знаходиться його казкова садиба, куди св.Миколай обов'язково запросить усіх! Також у нас буде можливість побувати в музеї ялинкових іграшок, спальні Святого Миколая, де під товстою сніговою периною ховається від хуртовин і холодів всю зиму зелена трава-мурава. А також потрапимо в робочий кабінет Святого Миколая ... і звичайно без подарунка не залишиться ніхто!!! (Пропозиція діє на виїзди в зимовий період). Переїзд у село Яворів, яке по праву рахується столицею давнього гуцульського ремесла – ліжникарства. Ми відвідаємо майстра, якій розкаже та покаже нам, як виготовляються ці м’які та пухнасті вовняні вироби, а також дозволить усім бажаючим йому допомогти. Це унікальна можливість наблизитися до традицій гуцулів, поспілкуватися з місцевими мешканцями та придбати собі подарунок на пам'ять. Переїзд у село Криворівня, де ми побуваємо у справжній гуцульській хаті-гражді (вх. квитки опл. дод.). Переїзд у село Верховина, яке повністю виправдовує свою назву, тому що тільки нижня його частина знаходиться на висоті 620-640 м над рівнем моря, а решта – ще вище у горах. На нас чекає екскурсія у приватний «Музей гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів» (вх. квитки опл. дод.), де ми оглянемо унікальну колекцію, у якій зібрані традиційні вбрання та прикраси, волинки та трембіти, грошові знаки різних часів та навіть стародавній гуцульський «мобільний телефон»!
Повернення в готель. Вільний час.

День 2 - Верховина - Яворів (Косівський район) День 2 - Верховина - Яворів (Косівський район) День 2 - Верховина - Яворів (Косівський район) День 2 - Верховина - Яворів (Косівський район)

 

День 3.

Чернівці

Сніданок. Екскурсія до столиці Буковини - «Чернівці - маленький Париж». Ми потрапляємо в місто - яке не поступалося Відню, місто - де тротуари підмітали букетами троянд і де книжкових магазинів було більше, ніж кав'ярень. Ви прогуляєтеся вуличками О.Кобилянської, М. Емінеску та Вірменською, які зберегли романтику колишніх часів, відвідаєте 5 площ, побачите міську ратушу, театр, будинок колишнього Ощадбанку, Католицький костел і Кафедральний собор, Вірменську і П'яну церкву. Далі нас чекає знайомство зі справжньою перлиною міста - резиденції митрополитів Буковини і Далмації, (вх. квитки опл. дод.) Це справжня перлина міста, яку побудували з 1864 до 1882 року. У цій дивній за своєю красою споруді бачаться візерунки української вишиванки, буковинських килимів та гуцульської писанки, легко вловлюються елементи різних архітектурних стилів, які створюють органічну цілісність неповторного ансамблю.
Вільний час. Повернення в готель.

День 3 - Чернівці День 3 - Чернівці День 3 - Чернівці День 3 - Чернівці
День 4.

Івано-Франківськ - Львів

Сніданок. Виселення з готелю. Екскурсія «Ідеальне місто Ренесансу». Гарне, неповторне, трошки загадкове та по-королівськи вільне місто, одне з небагатьох, де в майже незмінному вигляді збереглося минуле. Центр Івано-Франківська прикрашають ратуша з позолоченим куполом, сусідня площа Ринок, єзуїтський костел у стилі бароко, вірменська церква, діюча синагога та старі будинки, у більшості своїй схожі на іграшкові замки.
Додатково пропонуємо: ексклюзивні майстер-класи для дітей – «Школа найвищого європейського етикету», «Майстер-клас по декоруванню пряників», майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки та приготуванню бургера. (вартість просимо уточнювати).
16:00 орієнтовний час прибуття до Львова. Місце прибуття у Львів - Комплекс «Термінал А».
16:30 орієнтовний час трансферу на залізничний вокзал.

День 4 - Івано-Франківськ - Львів День 4 - Івано-Франківськ - Львів День 4 - Івано-Франківськ - Львів День 4 - Івано-Франківськ - Львів
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 90 грн. / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
* сезонна доплата з особи за тур - 200 грн.
** сезонна доплата з особи за тур - 520 грн.
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проживання в готелі туристичного класу/хостел (виселення до 12:00 останнього дня, речі залишають в камері схову залізничного вокзалу)
• сніданки;
• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• Екскурсійне обслуговування згідно програми;
• Трансфер вокзал – готель – вокзал.
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти;
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми;
• Проїзд в громадському транспорті;
• Особисті витрати;
• 3 вечері - від 315 грн. з ос.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори