<<  назад

Від сучасного мегаполіса до старовинного замка, від бруківки древніх вулиць
до маленьких стежинок серед смарагдового кольору трави, в край
виноградників і тепла сонячних променів…

Блаженство подорожей: справжнє серце Німеччини!

Днів: 4
Франкфурт-на-Майне
Німеччина

4 дні/3 ночі

Франкфурт-на-Майні – долина Рейна - Франкфурт-на-Майні

День 1.

Франкфурт-на-Майні

 Приліт у Франкфурт-на-Майні.
Зустріч в аеропорту. Трансфер в готель.
Розміщення в готелі. Вільний час.
Рекомендуємо прогулятися по знаменитій «золотий милі» - вулиці Цайль. Ця торгова вулиця є самою багатолюднішою в Німеччині і входить до десятки найпопулярніших вулиць світу. Особливо красиво на ній у вечірній і нічний час. Світло від вуличних ліхтарів створює особливу утихомирену атмосферу. Не дивно, що Цайль і сусідні прилеглі до неї вулички є прекрасним місцем для романтичних побачень... Тут також зосереджені найбільші магазини, численні кафе і ресторани на будь-який смак. На даху Цайльгалереї обладнаний оглядовий майданчик під відкритим небом, звідки можна помилуватися на Франкфурт в променях сонця, яке заходить або в неймовірній нічної ілюмінації! Обов'язково спробуйте знаменитий франкфуртський яблучний сидр!
Ночівля в готелі.

День 1 - Франкфурт-на-Майні День 1 - Франкфурт-на-Майні День 1 - Франкфурт-на-Майні День 1 - Франкфурт-на-Майні
День 2.

Франкфурт-на-Майні

 Сніданок в готелі.
Пішохідна екскурсія по Франкфурту-на-Майні (у вартості туру, вхідні квитки оплачуються додатково). Місто абсолютно приголомшливих контрастів, де височенні хмарочоси і новітні торгові центри поруч з традиційними німецькими вуличками і будинками. Потрапляючи на вулиці Франкфурта, відчуваєш, що перехоплює подих, серце тремтить від невимовного хвилювання. Незаймані часом провулки дев'ятнадцятого століття, трамвайчики, старовинні церкви і собори, доглянуті затишні будиночки, хмарочоси... Гігантські фасади незліченних банків і фондових бірж нагадують футуристичний пейзаж з якогось фантастичного фільму, кам'яні джунглі, серце яких - Майн, з розтягнутими вздовж нього зеленими парками, химерними деревами і маленькими алеями, немов оазис в міській суєті. Головний вокзал, перлина Франкфурта - Римська площа і знаменита Ратуша, статуя богині правосуддя Феміди, церква Св. Миколи і, зрозуміло, величний Франкфуртський собор - Імператорський собор святого Варфоломія - саме тут раніше проводилися церемонії коронації імператорів Священної Римської імперії.
У вільний час рекомендуємо відвідати:
- Національний будинок-музей Гете, який розповість нам про життя великого творця Фауста. Вітальня, кабінет великого поета, на стінах портрети Гете і Шарлоти Буф, яка надихнула його на написання «Страждань молодого Вертера». Культовий європейський роман був написаний молодим Гете в цьому будинку у Франкфурті-на-Майні, тут же були зроблені перші розробки до "Фауста". Над рукописами цих великих творів Гете сидів за столом, що зберігся до сьогоднішнього дня.
- Берег музеїв і район Заксенхаузен. Завдяки численним культурним цінностям, які перебувають у стінах музеїв, розташованих по обидві сторони Майна, місто користується великою популярністю у шанувальників мистецтва. Тільки на південному березі річки, подібно намисту з перлин, вишикувалися з заходу на схід 13 знаменитих музеїв. Заксенхаузен привертає увагу своїми традиційними тавернами, в яких можна випробувати не тільки національні німецькі рецепти, а й страви різних кулінарних шкіл.
- Прогулятися на кораблику по Майну, поглянути на вражаючі міські пейзажі з борту теплохода або здійснити плавання до інших цікавих міст на Майні та Рейні.
- Франкфуртський зоопарк, заснований в 1858 році і входить до числа найбільш старих зоопарків світу. На відкритих майданчиках і в унікальних павільйонах для звірів містяться в загальній складності 4500 тварин 500 видів.
Ночівля в готелі.

День 2 - Франкфурт-на-Майні День 2 - Франкфурт-на-Майні День 2 - Франкфурт-на-Майні День 2 - Франкфурт-на-Майні
День 3.

Франкфурт

 Сніданок в готелі.
Екскурсія по Рейнській долині (вартість під запит). Мальовничі пейзажі, смарагдова зелень, замки, фортеці, пагорби, монастирі, села, історичні міста... Недарма відомий німецький поет Гете сказав, що саме цей район є істинним серцем Німеччини. Наша подорож проходить через маленькі казкові містечка, як, наприклад, Ельтвілле - місто виноробів і центр виробництва шампанського. Рюдесхайм - лялькове містечко з населенням всього в декілька тисяч людей, але це не заважає йому по праву вважатися винною та туристичною столицею на Рейні і приймати кілька мільйонів туристів на рік. Далі наш шлях веде від Ассманнсхаузена, відомого туристичного центру з мінеральними джерелами, до Лореляйя - оспіваної легендами стрімкої скелі над Рейном. Ми піднімемося на оглядовий майданчик біля пам'ятника Нідервальд, звідки відкривається чудовий вид на найвіддаленіші куточки долини Рейну. Овіяна таємничими і романтичними легендами, неприступна фортеця Марксбург височіє на пагорбі над річкою. Вона може похвалитися цікавим винним погребом, в якому бочки просто величезних розмірів з'єднані між собою насосами для перекачування вина, величенним каміном, чинним і понині, спальнею з маленьким «сидячим» ліжком, де нам розкажуть історію, чому в середньовіччі боялися лягати спати, обіднім і збройним залами... За бажанням, можна замовити дегустацію всесвітньо відомого Рейнського вина або коньяку.
Повернення до Франкфурта. Вільний час.
Ночівля в готелі

День 3 - Франкфурт День 3 - Франкфурт День 3 - Франкфурт День 3 - Франкфурт
День 4.

Франкфурт-на-Майні

 Сніданок в готелі.
Виселення з готелю. Вільний час.
Трансфер в аеропорт залежно від часу вильоту.
Виліт з Франкфурта-на-Майні.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• 3 ночі в готелі обраної категорії;
• сніданки;
• трансфер аеропорт-готель-аеропорт;
• пішохідна екскурсія по Франкфурту-на-Майні з російськомовним гідом - 2 години;
• медична страховка;
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Консульський збір - 35€ (крім пенсіонерів та дітей до 18 років).
• Послуги візового центру 25€
• авіапереліт Київ-Франкфурт-на-Майні-Київ (під запит)
• факультативні екскурсії;
• вхідні квитки;
• проїзд в громадському транспорті, особисті витрати і сувеніри;

Важливо:
• груповий тур є гарантованими при мінімальній кількості учасників від 2-х осіб;
• компанія залишає за собою право змінювати порядок екскурсій та відвідування об'єктів, зберігаючи їх кількість, а також змінювати попередньо заявлені в турі готелі на рівноцінні або вищої категорії;
• при заселенні в готелі від категорії 4* і вище необхідно буде надати кредитну карту в якості гарантії або залишити в якість депозиту 50євро/кімната/ніч (залежить від рівня готелю) на рецепції за користування, наприклад, мінібаром. Гроші повернуть клієнтам при здачі кімнати, якщо у клієнтів не було додаткових витрат;
• наявність місць та ціни просимо уточняти при бронюванні!
• можливе продовження туру. Зверніться за інформацією, будь-ласка, до наших менеджерів.

Трансфер:
• зустріч з водієм з табличкою в вказане в польотних даних час прильоту , біля виходу з позначенням вашого рейсу , відразу після видачі багажу;
• у разі непередбачених обставин , таких , як скасування , перенесення або затримка рейсу , довгий проходження митного контролю , затримка з отриманням багажу , туристи повинні повідомити про це згідно наведеного телефону. В іншому випадку агентство залишає за собою право відкликати водія при затримці більше ніж на 30 хвилин , при цьому гроші за трансфер не повертаються і клієнт добирається до місця призначення самостійно ;
• в разі переваги валіз , додатковий витрати на їх транспортування бере на себе кліент.Услугі носильника не включені в тариф.


Версія для
друку

Догори