<<  назад

Чудові далі – нас до себе зазивали
Красою манили… Щастям одарили!

Скандинавский бум: Стокгольм, Осло, Копенгаген (Для дитячих груп)!

Днів: 7, 1 нічний переїзд
Львів – Гданськ – замок Мальброк - Стокгольм – Осло – Гетеборг - Мальме - замки Данії – Копенгаген - Львів
Данія
Норвегія
Польща
Швеція

У вартості екскурсії по Гданську, Стокгольму, Осло та Копенгагені!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Всього за 7 днів ми побуваємо, побачимо і насолодимось красою:
• королівської столиці Швеції - Стокгольму та таємного Фрегата Vasa!

• столиці Норвегії - Осло, а також парку скульптур Густава Вігеланна, музею кораблів вікінгів, музею «Кон-Тікі»!
• столиці Данії - Копенгагена, а також неперевершених замків Данії - Розенборг, Кронборг, Фредериксборг!

• незабутнього морського міста Гетеборга і Мальме;
• Балтійської перлини Гданська і замка Мальброк!

Швеція – Норвегія – Данія
...чарівні краєвиди і дивовижна природа, історії та легенди, перекази і міфологія...

День 1.

Львів - Торунь

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд в місто, де народився Микола Коперник - Торунь. Запрошуємо на екскурсію «Пряникове містечко - Торунь» (16Є): будинок і університет Коперніка, Староміська площа, ратуша, костел св. Яна, в якому зберігається знаменитий дзвін "Tuba Dei" (Сурма Господа), другий в країні за величиною після краківського Сигізмунда (7 тонн). Торунь славиться і єдиною в Польщі "пізанською" вежею, лише називається вона тут Krzywa Wieza (крива вежа). Рекомендуємо спробувати один із найсмачніших кулінарних символів Польщі - торунські пряники!
Переїзд в місто неповторної краси - Гданськ. Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 1 - Львів - Торунь День 1 - Львів - Торунь День 1 - Львів - Торунь День 1 - Львів - Торунь
День 2.

Гданськ - Мальборк - Сопот

Сніданок.Екскурсія "Золоті Ворота Речі Посполитої - Гданськ"! Старовинна Королівська дорога прикрашена Золотим будинком, Двором легендарного короля Артуса, фонтаном Нептуна, а також Ратушею Старого міста, на площі перед якою місцеві жителі вітали королів! Скарб Гданська - Марьяцький храм - другий за величиною і красою собор в Європі, з вежі якого кожну годину лунає чарівний передзвін. Вільний час.
Запрошуємо на екскурсії:
«Подорож по середньовіччю - замок Мальброк» (30€). Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні стіни з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости зберігають ауру загадковості і чарівності ... А колекції бурштину, старовинної зброї і лицарських обладунків перенесе нас у часи могутності хрестоносців!
«Бурштинова перлина Балтики - курорт Сопот» (23€). Неймовірно затишний і красивий Сопот - "музична перлина Балтики", містечко прекрасних піщаних пляжів, ласкавого сонечка і Міжнародного Пісенного Фестивалю. Прогулянка найдовшим в Європі пірсом, який котиться на кілька сотень метрів в море - вишукане місце для романтичних побачень, зустрічі заходів і сходів сонця ...
Переїзд в порт. Нас чекає Швеція - країна де жила велика казкарка Астрід Ліндгрен, дивак Карлсон, і улюблениця всіх дітей Пеппі Довгапанчоха!
Ніч на поромі.

День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот День 2 - Гданськ - Мальборк - Сопот
День 3.

Стокгольм

Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт. Починаємо наше знайомство з країною озер і бурхливих річок, високих гір і тисяч невеликих островів, невеликих сіл і метушливих міст. Переїзд до столиці Швеції - Стокгольм.
Сьогодні нас чекає знайомство з королівської столицею Швеції. Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів.
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:

Автобусна екскурсія з фотопаузами «Місто на воді - Стокгольм» (21€). Королівський палац, набережна озера Мелером, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
«Стокгольмська Ратуша» (18€ + квиток). Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.
«Королівський Стокгольм» (30€). Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи. Ми зайдемо в Скарбницю і зможемо дізнатися, чому Шведський король не носить корону на голові.
«Таємний Фрегат Vasa» (18€ + вх квиток). Нас чекає єдиний у світі збережений до наших днів корабель 17-го століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Поселення і ночівля в готелі на території Швеції.

День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм
День 4.

Осло

Сніданок. Переїзд в неповторну столицю Норвезького королівства - Осло, яка розкинула свої затишні володіння посеред мальовничих пагорбів, сорока островів і безлічі озер, в глибині однойменного фіорду! Нас чекає «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми ....
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:

автобусна екскурсія «Місто чотирьох королів - велика прогулянка по Осло» (21€). Ми побачимо чудові місця, будемо слухати цікаві історії і робити зупинки на фотопаузи.
«Парк скульптур Густава Вігеланна» (21). Ні на що не схожий парк скульптур. Він вміщує понад 600 скульптур різного віку і настроїв. Наш екскурсовод знає, про що думають і чим живуть ці скульптури ... Кульмінація екскурсії буде гордість жителів Осло - трамплін Хольменколлен, якому більше ста років ...
Норвегія очима художників (21€ + вхідний квиток). Екскурсія в національну галерею, де представлені роботи відомих норвезьких художників, твори Мунка, а також найдорожча картина в світі «Крик». Вся ця краса викликає загальне захоплення і похвали сучасників. Про це наша історія ...
Поселення і ночівля в готелі на території Швеції.

День 4 - Осло День 4 - Осло День 4 - Осло День 4 - Осло
День 5.

Гетеборг - Кронборг - замок Фредеріксборг

Сніданок. Невеликий переїзд в Хельсінгборг. По дорозі рекомендуємо відвідати «Душу Швеції - місто Гетеборг ...» (18Є). Гетеборг - столиця західного узбережжя Швеції. Це море, сонце, вітер і атмосфера південного шведського міста .... Місто ресторанів і центр промислу креветок, яких тут дуже багато і вони тут дуже смачні. Оглядова екскурсія по місту з оглядом головних визначних пам'яток і можливістю спробувати найвідоміший «бутерброд з креветками» в ресторані неба.
Приїзд в Хельсінгборг. Вільний час для прогулянок уздовж узбережжя затоки або центром Старого міста. Рекомендуємо відвідати:
«Таємниці і легенди Королівських Замків» (48€ + вх квиток) замок «Гамлета» - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг !!! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який увінчує володар морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, прогулявшись по розкішному королівському парку: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди ... Морські хвилі і зелені береги, а над ними височить могутній і неприступний, величний і романтичний замок Кронборг - " коронний замок "датських королів. Відома по шекспірівської трагедії «фортеця Гамлета -" Ельсіоноре "»: строгі фасади, кутові вежі, міфологічний "Сплячий вікінг", а також фортечний вал, на якому зізнаються в коханні один одному бронзові статуї Гамлета і Офелії!
прекрасний Мальме (23Є). Розташоване місто в південній Швеції, в провінції Сконе. Це один з найстаріших міст Скандинавії і єдине велике місто в Північній Європі, яке може похвалитися своїм власним пляжем в центральній частині міста - і до того ж дуже хорошим, який отримав міжнародну нагороду «Синій прапор» за свої прозорі води. Центральна частина Мальме залишається маленьким, доброзичливим і приємним серцем міста, де майже все зручно розташоване на відстані пішохідної прогулянки. Тут багато цікавих будівель, зведених в різні історичні періоди, серед яких - дерев'яні будинки, побудовані в XVI столітті.
Поселення і ночівля в готелі на території Швеції.

День 5 - Гетеборг - Кронборг - замок Фредеріксборг День 5 - Гетеборг - Кронборг - замок Фредеріксборг День 5 - Гетеборг - Кронборг - замок Фредеріксборг День 5 - Гетеборг - Кронборг - замок Фредеріксборг
День 6.

Копенгаген

Сніданок. Невеликий переїзд в місто Ганса Хрістіана Андерсена - Копенгаген. Запрошуємо поринути в казку! Екскурсія «Копенгаген - місто королівських чудес»: палац королеви Маргарет - Амалієнборг, красива будівля датського Парламенту - Крістіансборг, пам'ятник єпископу Абсалону - засновнику міста, рибальська гавань Нюхавн, будинок Ганса- Крістіяна Андерсена, статуя Русалоньки, Мармурова церква, фонтан Гефьон, а також Ратушна площа, на якій зберігається унікальний барометр, в сонячну погоду на ньому з'являється фігура дівчини на велосипеді, а в похмуру - з парасолькою в руці! Незабутня атмосфера міста створює відчуття казковості ... У вільний час рекомендуємо:
здійснити прогулянку на кораблику «По каналах Копенгагена» (18€).
«Крістіансборг - Королівські палати» (26€ + вх квиток). Палац унікальний не тільки своїм внутрішнім і зовнішнім оздобленням. Розкіш палацових залів, ефектні бальні кімнати і прекрасні апартаменти. Королівська родина часто користується цим замком для проведення прийомів.
«Королівський Копенгаген - замок Розенборг» (26€ + вх квиток). Датська монархія - найстаріша в світі, і зараз столиця країни - це місто королеви. Нас чекають історії про королівську династію, замок Розенборг, Королівська скарбниця, найстаріші Королівські сади. Ми немов здійснимо подорож в минуле, відкриємо вікно, крізь яке можна заглянути в світ монархів Данії і побачити, як вони жили.
Переїзд в порт через протоку Балтійського моря по грандіозному Ересуннському мосту (оплачується додатково.) З прилеглими до нього тунелями й естакадами (3,5 кілометра дороги проходить через тунель, 8 кілометрів над водою і 4,5 кілометра по штучному острову - ось воно, чудо інженерної думки !!!).
Прибуття в порт. Орієнтовно о 20:00 розміщення на борту порома і відправлення в Гдиню. Ночівля на поромі.

День 6 - Копенгаген День 6 - Копенгаген День 6 - Копенгаген День 6 - Копенгаген
День 7.

Львів

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Переїзд по території Польщі.
Повернення в Україну. Перетин кордону.
Прибуття до Львова орієнтовно 24:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• Проїзд в 4-х місцевій каюті економ - класу (спальне місце) без вікна на нижній палубі БЕЗ сніданку.
На поромах Рига - Стокгольм і Стокгольм - Таллінн. Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається
• екскурсії по програмі: Вільнюс, Стокгольм;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Доплата за розміщенням у каютах більш високого класу
на поромах Ріга- Стокгольм і Стокгольм - Таллінн:
• в 2-х місній каюті- 95 євро / чол. (Два пароми);
• в 1-но місній каюті - 180 євро / чол. (Два пароми);
Сніданок на поромах - 30 євро / чол. (Два пароми).
Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається
• доплата за одномісне розміщення +50 євро / тур;
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 22 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .