<<  назад

Піднімемося на гору, З неї прекрасний вид.
І меж нема обзору, І серце тріпотить.

Ідилія по-аджарськи: море, гори і вино!

Днів: 8
Батумі - Кутаїсі - Каньйон Мартвілі - Трабзон (Туреччина) - Гірська Аджарія - Батумі
 
Грузія

Гарантовані дати заїзду на 2022 рік:
18.06 – 25.06; 25.06 – 02.07; 09.07 – 16.07; 16.07 -23.07; 23.07 – 30.07;
06.08 – 13.08; 20.08 –27.08; 27.08-03.09; 03.09 – 10.09; 10.09 -17.09; 17.09 – 24.09

8 днів/7 ночей

День 1.

Батумі - Київ

 Прибуття в Батумі. Трансфер в готель. Розміщення.
Вільний день. Ночівля в готелі Батумі.

День 2.

Батумі

Сніданок у готелі. Вільний день для відпочинку на морі.
Піша вечірня екскурсія по Батумі (збір групи в призначеному гідом місці).
Прогулянка по Піонерському парку в центрі Батумі. Тут нас чекає відреставрований дельфінарій, де ми зможемо насолодитися шоу - виставою з дельфінами.
Після маси отриманих позитивних вражень, ми відправимося на прогулянку по знаменитій центральній вулиці Руставелі, і, дійшовши до нового бульвару, бажаючі зможуть покататися на чортовому колесі, помилувавшись красою Аджарії з висоти пташиного польоту (при поганих погодних умовах, колесо не працює, вхідні квитки купуються на місці самостійно або за допомогою гіда). Далі ми ще трохи прогуляємося в сторону Батумського мор. вокзалу, де проїде на підйомнику, звідки нам відкриється неймовірно красивий панорамний вид Батумі як на долоні.

День 2 - Батумі День 2 - Батумі День 2 - Батумі День 2 - Батумі

День 3.

Батумі

Сніданок у готелі. Вільний день в Батумі. Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
• Екскурсія в Трабзон (перетин кордону Туреччини + шопінг) (опл. доп на місці від 80 $/ос.).

День 4.

Батумі

Сніданок у готелі. Вільний день для відпочинку на морі.
19:00 Пішохідна екскурсія по Батумі, який, немов дорогою оправою, обрамлений екзотичною флорою субтропіків. Пальми, кипариси, магнолії, бамбук, лимонні і апельсинові дерева пахнуть тут буквально на кожному кроці. Вас чекає прогулянка по місту. Бульвар, який тягнеться уздовж всієї берегової лінії, і приковує до себе погляди туристів - це найдовший і найкрасивіший бульвар в Європі. Тут ми побачимо площу Аргонавтів зі статуєю Медеї, католицькі церкви і собори, вірменську григорианску церкву, мечеті і синагоги.
(!) Жінкам обов'язково мати косинки і накидки при відвідуванні монастирів і храму, заборонені шорти і короткі спідниці, відкриті руки і плечі!
21-22: 00 Екскурсія «Вечірнє Батумі». Вирушимо на лазерне шоу до «танцюючим фонтанів». Це незабутнє шоу, від якого просто неможливо відірвати очей. Так само ми відвідаємо «Батумську гігантську металеву любов», таке видовище ми не побачимо більше ніде!!! (Екскурсія по вечірньому Батумі проводиться тільки при хороших погодних умовах!!!)
Вільний час. Ніч в готелі Батумі.

День 5.

Кутаїсі

Сніданок у готелі. Ранній виїзд на екскурсію в Кутаїсі - друге за величиною місто Грузії в її західній частині, який був заснований приблизно 40 століть тому, колишня столиця західного грузинського царства Колхіди, з якою пов'язаний міф про Золотий Руне і Аргонавтів. Відвідування Монастиря Баграті, який знаходиться на самому древньому місці - пагорбі Укемеріон. Монастир Моцамета, славиться давніми повір'ями - монастир виконує бажання, далі монастир і академію Гелати засновану великим грузинським царем Давидом IV - будівельником. Цей середньовічний монастир є спадщиною ЮНЕСКО з 1994 року. Храм є культурним і релігійним центром Грузії. Відвідаємо заповідник «Сатаплі» - сталактитові і сталагмітові освіти, сліди динозаврів, майданчик зі скляною, прозорою підлогою.
Переїзд в Батумі. Розміщення в готелі.

День 5 - Кутаїсі День 5 - Кутаїсі День 5 - Кутаїсі День 5 - Кутаїсі

 

День 6.

Батумі - Аджарія

Сніданок у готелі. Вільний день. Відпочинок на морі.
Почнемо знайомство з Аджарією - одним з найдавніших і загадкових куточків Грузії, який розташований на узбережжі Чорного моря. Першим ми відвідаємо Ботанічний сад, розташований в одному з наймальовничіших куточків регіону - на Зеленому мисі. Бамбуковий гай і кактусові плантації, японський сад з квітучою сакурою і дивовижні за красою посадки блакитних евкаліптів, величезні ялини, висаджені вздовж алеї, яка веде до могили засновника саду Краснова, і нескінченно переплітаються коріння вікових ліан - це лише мала дещиця тієї казки, яка чекає нас в Ботанічному Саду. Неподалік розташовується відомий Зелений мис, який включає в себе одні з найкрасивіших аджарських пляжів.
Далі виїзд на екскурсію «Дорогами гірській Аджарії». (Початок екскурсії повідомляється гідом напередодні і залежить від погодних умов). Гірська Аджарія - одне з найкрасивіших місць на Землі, вона оточує гірським півкільцем всю південно-західну частину Грузії. Незвичайні види, дозволяють милуватися гірським ландшафтом, розташованим на висоті 2500 метрів над рівнем моря. По дорозі ми побачимо чудові гірські ліси, найдовшу річку Аджарії - Аджарісцкалі, і звичайно, відвідаємо арочний міст Святої Тамари. Гірської свіжості поїздці додасть - Водоспад Mахунцеті.
Факультативно: Після екскурсії пропонуємо неймовірно смачний обід в горах в національному ресторані «Ninias bagi», де Ви насолодитеся смачною Аджарською кухнею і особливими в цьому регіоні хінкалі, так як тільки тут їх готують за старовинним рецептом. Тут же у Вас буде можливість продегустувати Аджарське вино і чачу. (опл. доп. на місці)
Повернення в готель. Вільний час. Ніч в готелі.

День 6 - Батумі - Аджарія День 6 - Батумі - Аджарія День 6 - Батумі - Аджарія День 6 - Батумі - Аджарія



День 7.

Батумі

Сніданок у готелі. Вільний день в Батумі. Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
• Екскурсія в Каньйон «Мартвілі» (опл. доп. на місці від 45 $/ос.). Монастирський комплекс Мартвілі (Чкондіді) був побудований в першій половині VII століття на місці страждання древніх мучеників. Використовувався як царська усипальниця для князів Самегрело. Головний собор названий «Блаженні Незаймані», а на північ від собору знаходиться мініатюрна кам'яна церква, яка називається собор Святого Різдва. Головний собор імені Богоматері був зруйнований під час турецько-арабської навали. У Х столітті цар абхазів Георгій II реконструював комплекс, переніс туди мощі святих і заснував мартвільску єпархію. Каньйон Мартвілі - запаморочливі ущелини глибиною досягають 40 метрів, загальна протяжність каньйону близько кілометра, 7 метровий потужний водоспад, величезні ліани і скелі, покриті багатовіковими мохами. Це видовище захоплює дух.
Ніч в готелі Батумі.

День 8.

Сніданок у готелі. Звільнення номерів. Трансфер в аеропорт Батумі без гіда.
Завершення обслуговування. Щасливе повернення додому.
(При бажанні, Ви можете продовжити відпочинок в Батумі або на будь-якому курорті Аджарії, забронювавши додаткові ночі в будь-якому з готелів Аджарії під запит).

 
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Групові трансфери з аеропорту під всі авіа рейси;
Групові трансфери здійснюються тільки в гарантовані дні заїздів:
в день заїзду: з 10:00 (ранок) до 4:00 (ранок) наступного дня (наприклад: з 10:00 в п'ятницю до 04:00 в суботу)
в день виїзду: до 22:30
Перенесення трансферу на інший день оплачується додатково!
• Весь трансфер в період туру;
• Проживання в обраної Вами категорії зі сніданками:
Розміщення ECONOM - готелі 3*стандарт(Еліо, Еліо Інн, Престиж, Вентура, Антіка, Плаза );
Розміщення STANDART - готелі 4*стандарт(Ріо 3*+, Арістократ, Ера палас, Аісі, Алік, Брайтон,  Піаца фор коллор);
Розміщення CLASSIC - готелі 4*+(Адмірал, Піаца бутік, Меліні, Танжерін апарт, Санапіро,  Голден палас ).
• Всі зазначені в турі екскурсії (Батумі, вечірній Батумі, Гірська Аджарія, Кутаісі);
• Обслуговування гіда;
• Вхідні квитки (окрім Чортового колеса);
• Підйомник в Батумі;
• Шоу дельфінів;
• Вхід в Ботанічний Сад.
Додатково оплачується:
• авіа переліт від 200 $;
• додаткові екскурсії;
• додаткове харчування, особисті витрати;
• страховка.

Документи:
Дорослі - діючий закордонний паспорт;
Діти (до 16 років) подорожують з батьками: діючий дитячий проїзний документ або закордонний паспорт одного з батьків (вписаний + вклеєне фото дитини).
• Якщо дитина подорожує з одним з батьків обов'язково необхідно мати нотаріально - завірений дозвіл від батька, який не їде з дитиною!
• Для школярів необхідно нотаріально - завірений дозвіл від обох батьків на ім'я керівник!

Для громадян України віза до Грузії НЕ ПОТРІБНА !!!

Важливо:
• Просимо уточнювати вартість туру, програму і наявність місць;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Про ранішній від'їзд туристів просимо повідомляти при бронюванні туру;
• У разі запізнення туристів на час проведення екскурсій, туристична компанія не несе відповідальності за ненадані послуги.


Версія для
друку

Догори