<<  назад

Австрійські чари, неймовірні враження ...

Австрійський вальс
Зальцбург, Долина Вахау, Відень

Днів: 5, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Краків - Зальцбург - Зальцкамергут - Мельк- Долина Вахау- Відень - Мішкольц Тапольце-Токай- Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Чехія
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Краків
Австрія:  
Зальцбург
 – 
Відень

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
Найгармонійніший тур по Австрії 
Можливість відвідати 
Зальцкаммергут, Долину Вахау, Віденський Ліс
Продегустувати австрійський шнапс та угорське вино...
4 екскурсії у вартості туру
Зальцбург, Мельк, Відень, Краків

День 1.

ЛьвівКраків

Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків.
Екскурсія

Королівський шлях

(входить у вартість туру)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Для бажаючих

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!
Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ЗальцбургЗальцкаммергут

Сніданок.
Переїзд до Зальцбургу.
Екскурсія

Зальцбург – звуки музики

(входить у вартість туру)
Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто де народився Моцарт ... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі.
Для охочих:

Озерний рай – долина Зальцкамергут

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Регіон з первісною природою, місто круглорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз... А в прозорій воді озера – відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...

Августинська пивоварня

(Дорослий: 35€ / Діти: 30€)
Рекомендуємо побувати у найбільшій пивоварні у країні! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування і варили найсмачніше пиво.
Ночівля в Австрії.
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 3.

МелькДюрнштайнВідень

Сніданок.
Переїзд по Австрії.
Екскурсія

Миле містечко Мельк

(входить у вартість туру)
Нас запрошує Нижня Австрія – симпатичне містечко Мельк. Колись бувша столиця Австрії - історія міста починається дуже давно. Тут чарівно все: вулички, будинки та кафе. Тут все пронизано історією-смачно та затишно.
Вільний час. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Легенди долини Вахау

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Прогулянка однією з найкрасивіших річкових долин Європи починається з відвідування містечка Дюрнштайн – справжньої оази краси та гармонії на тлі величної природи… Біля підніжжя неприступних гір, на березі чудового Дунаю, хвилі якого поспішають кудись, раз підганяючи один одного, розташований замок-легенда, згідно з якою, тут довгий час сидів у ув'язненні Річард Левине Серце… А яка ж екскурсія знаменитим виноробним регіоном без дегустації вина?! – У кожного буде можливість скуштувати не лише смачні місцеві вина, а й традиційний австрійський напій – шнапс – найприємніший та найправильніший сувенір з Австрії!  А на завершення прогулянки ми відвідаємо одне з найстародавніших містечок Кремс.
Прибуття до Відня.

Перекази і легенди Відня

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень- середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, "танцюючий годинник" – Анкерур. Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою (оплата по меню). Вечірня екскурсія.
Перекази і легенди Відня - відеоогляд

Термальний комплекс THERME WIEN

(вх. квиток)
Відвідання термального комплексу THERME WIEN. Tерми Відня в оздоровчому комплексі: 26 басейнів, романтичний басейн у гроті, камінний зал, перша в Австрії термальна бібліотека, 25 саун і парних, аромокімната. Дітям є чим зайнятись: чотири різні гірки, водний ігровий парк, театр Каспера і сцена для караоке надають масу можливостей для цього.  Ще тут є сірководневий басейн під відкритим небом. Запрошуємо на відпочинок!
Ночівля.
День 3 - Мельк – Дюрнштайн – Відень
День 3 - Мельк – Дюрнштайн – Відень
День 3 - Мельк – Дюрнштайн – Відень
День 3 - Мельк – Дюрнштайн – Відень
День 4.

ВіденьБаденШенбрунн

Сніданок.
Екскурсія

Віденський вальс

(входить у вартість туру)
Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося самим серцем Відня. Величний місто зачаровує шармом і витонченістю .
Вільний час.
Вільний час. Є можливість відвідати на вибір:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд

Кавовий Відень

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Свій розквіт віденські кав'ярні пережили в 19 столітті. У віденських кафе спілкувалися, читали газети, грали в доміно, писали листи, закохувалися і розходилися. Звичайно, у Відні є кафе зі світовим ім'ям. Наприклад, Захер, є містечко, де готують чудове печиво і макаруни, ми покажемо кондитерську, де найсмачніші шоколадні цукерки. Тут праліне з нугою, кокосом, шампанським, мигдалем і марципаном роблю вручну. Цукерки, як ювелірні вироби, продаються в шкатулочках. Солодке життя – воно прекрасне .... (напої та солодке оплачується самостійно).

Палац Імперії – Шенбрунн

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Шенбрунн – літня резиденція династії Габсбургів, подібно до Петергофа і Версаля, це – ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу.
Палац Імперії – Шенбрунн - відеоогляд

Імператриця Елізабет

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування імператорських покоїв Хофбурга і музею Сісі.

Казки віденського лісу та курортний Баден

(Дорослий: 38€ / Діти: 33€ + вх. квиток)
Сьогодні ми вивчаємо "Казки віденського лісу". Під час екскурсії ми відвідаємо Абатство Святого Хреста, заснованого монахами в 12 столітті. Потім зупинимося біля середньовічного замку Ліхтенштейн, а ще - обов'язково відвідаємо милий і романтичний Баден, сповнений ідилії і чарівності, розташований всього в 26 км від Відня - близько і в той же час досить далеко, щоб дозволити відпочити від суєти і шуму великого міста. Здається, що тут призупинив свій плин, щоб не турбувати спокій людини і дати йому можливість поринути у мрійливі роздуми (вхідні квитки оплата самостійно).

Аутлет Парндорф - шопінг в Австрії.

(Трансфер: 26€)
Насолодитися унікальним шопінгом можна відвідавши популярний торговий центр з більш ніж 170 брендових бутиків. Дизайнерський Аутлет Парндорф цілий рік пропонує покупцям товари популярних брендів зі знижкою від 30 до 70%

Віденський хойріген

(дод. оплата)
Можливість спробувати австрійську кухню. Нас запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів!
Ночівля.
День 4 - Відень – Баден – Шенбрунн
День 4 - Відень – Баден – Шенбрунн
День 4 - Відень – Баден – Шенбрунн
День 4 - Відень – Баден – Шенбрунн
День 5.

купальні Мішкольц-ТапольцаТокай

Сніданок.
Переїзд по Угорщині.

Печерна купальня в Мішкольц-Тапольца

(вх. квиток)
Відвідування підземного гроту гори Верхедь – печерної купальні в Мішкольц-Тапольца. Світлові ефекти, таємничість і загадковість... До Ваших послуг купання і водні атракціони (вхідний квиток)

Король вин – місто Токай

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх бажаючих – поїздка на Батьківщину відомого вина – "Короля вин – вина королів!" – місто Токай. Дегустація токайських вин і "угорський гуляш" – за чудовий Вікенд в хорошій компанії!
Король вин – місто Токай - відеоогляд
Виїзд в Україну. Перетин кордонів.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори