<<  назад

… Італія — розкішна країна!
про неї душа мріє і скучає...
Вона вся рай, вся повна радості,
І в ній любов розкішна веснує…

Закохані в Італію!

Днів: 4, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів - Будапешт - Любляна - Венеція – Мурано - Бурано - Будапешт - Львів
Італія
Словенія
Угорщина

Вікенд в Венецію, без нічних переїздів!

… три екскурсії  вже в ціні!

День 1.

ЛьвівСтрийМукачевоБудапешт

Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1) Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачеві. Переїзд в Будапешт. Запрошуємо Вас на невелику вечірню екскурсію.

Шарм нічного Будапешта

(входить у вартість туру)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - на набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні! Сюди приходять не тільки за покупками, а погуляти, зустрітися з друзями і помилуватися видом на Будайську фортецю. Увечері, коли запалюють вогні, на фоні зоряного неба висвічуються Королівський палац, Рибальський бастіон і статуя єпископа Геллерта. Відчуйте - Ви в Будапешті!!!
Для всіх бажаючих рекомендуємо:

Ажурна прикраса Будапешта

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Прогулянка на кораблику з шампанським. Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешту...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Переїзд і поселення в готелі на території Угорщини.
День 1 - Львів – Стрий – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Стрий – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Стрий – Мукачево – Будапешт
День 2.

ЛюблянаВенеціяГранд Канал

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Словенію.

Привітна Любляна – затишна і мила

(входить у вартість туру)
Столиця Словенії Любляна - невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах ріки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому – парадні будівлі минулого століття. Мабуть, саме знамените місце в Любляні – Люблінський Град – старий замок, зведений ще в 10-11 століттях. Найбільш центральною частиною Любляни є Тримістя – три пішохідних мости, перекинуті через ріку Любляницю і прикрашені драконами... Словенці і, звичайно, мешканці столиці дуже любять своє місто, і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність.
Переїзд в Італію.

Заручена з морем – Венеція

(входить у вартість туру)
Нас запрошує красуня на воді, "заручена з морем", – так кажуть про Венецію (додатк. оплач. громадський транспорт – 30€/26€) – найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто – прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби...
У вільний час рекомендуємо:

Вся Краса Венеції!

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Водний круїз. Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал – символ блиску і розкоші Венеціанської республіки Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих сімей...
Вся краса Венеції - відеоогляд

Венеція Джакомо Казанови!

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
У вечірній час – Венеція відкриває нові таємниці: ми потрапимо у Венецію 18 століття і поринемо в атмосферу міста, в якому навіть повітря пронизане радістью життя, а марнотрацтво - не знало меж… Атмосфера – ніби навмисно створена для Казанови…
Поселення і ночівля в готелі.
День 2 - Любляна – Венеція – Гранд Канал
День 2 - Любляна – Венеція – Гранд Канал
День 2 - Любляна – Венеція – Гранд Канал
День 2 - Любляна – Венеція – Гранд Канал
День 3.

ВенеціяОстрови Мурано та БураноВенеціанська ЛагунаПалац дожів

Сніданок. Виселення з готелю. Трансфер і вільний час у Венеції (30€/26€) Для всіх бажаючих рекомендуємо:

Мурано і Бурано

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Пропонуємо мандрівку прекрасною венеціанською лагуною на острови Мурано і Бурано. Острів Мурано – Венеція в мініатюрі. Протягом багатьох століть острів Мурано славиться своїм венеціанським склом. Острови Бурано – це батьківщина мереживного мистецтва – крихітний світ, який зберіг свою неповторність і унікальність.
Острови Мурано і Бурано - відеоогляд

Серед вод і землі Північної Лагуни

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Хочете відпочити в човні і насолодитися природною, живою красою лагуни зі стаканчиком італійського вина "Fragolino"? Ми пропливемо поруч з островом Святого Георгія, де розташований собор Святого Георгія Переможця, побудованого в 16 столітті. Побачимо з води красивий острів Лідо. На острові у вересні кожного року проходить Міжнародний Венеціанський кінофестиваль. Побачимо вірменський острів Святого Лазаря, де жив лорд Байрон в 19 столітті. Будемо пропливати повз острів Мурано, на якому виробляють знамените в усьому світі венеціанське скло. І ще побачите багато, багато цікавого...
Серед вод і землі Північної Лагуни - відеоогляд

Таємниці венеціанських каналів!

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Венеція... Розкішні канали і ковзаючі по них гондоли, дивовижно гарні маски, чудові мости, палаци і маленькі будиночки, кожен з яких – справжній шедевр архітектури – все це фрагменти дивовижної італійської казки під назвою Венеція. Вона як музика, яку хочеться слухати безкінечно... Вона містить у собі величезну кількість таємниць і чудес і щоб осягнути їх, потрібна вічність...

Палац Дожів

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Відвідування з екскурсоводом резиденції правителів Венеції, місця засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду. Тут приймали закони, оголошували вироки, і... звичайно ж, плели інтриги!
Переїзд в гостинну Угорщину – країну термальних джерел, паприки і вина! Тут всупереч вихором історії, збереглося чимало шедеврів, з якими варто познайомитися: стародавні пам'ятники Римської імперії сусідять з будівлями часів турецького ярма, романськими храмами з гордо – неприступними фортецями середньовіччя... Поселення і ночівля в готелі.
День 3 - Венеція – Острови Мурано та Бурано – Венеціанська Лагуна – Палац дожів
День 3 - Венеція – Острови Мурано та Бурано – Венеціанська Лагуна – Палац дожів
День 3 - Венеція – Острови Мурано та Бурано – Венеціанська Лагуна – Палац дожів
День 3 - Венеція – Острови Мурано та Бурано – Венеціанська Лагуна – Палац дожів
День 4.

БудапештКупальні СеченіЛьвів

Сніданок.

Термальні купальні графа Сечені

(вх. квиток)
Заряд бадьорості і енергії на цілий день!
У вільний час рекомендуємо:

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Тропікарій – Океанарій

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Найбільший в Центральній Європі. 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин - алігатори, морські скати, великі пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани. І все це в справжньому тропічному лісі під теплою тропічною зливою з громом і блискавкою... А ще в 11-метровому тунелі можна поспостерігати за тигровими акулами в присутності безлічі інших рибок різної форми та розмірів з яскравим макіяжем та манікюром... (знаходиться в торговому центрі Campona + TESCO)
Тропікарій – Океанарій - відеоогляд

Будапешт з гори Геллерт

(Дорослий: 8€ / Діти: 8€)
У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі спорудження фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував майбутній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і закрут Дунаю. Тут все місто як на долоні!
Будапешт з гори Геллерт
Час прибуття у Львів залежить від ситуації на дорогах і часу перетину кордонів.
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• послуги банку – 25 грн (якщо подача в Берегово)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Версія для
друку

Догори