<<  назад
Враз розтворившись в вулицях Парижу
По ЛА Файету до Опери-Гарніє
Бульваром Капуцинок,зліва Біржа
Попереду кафешка «де ла Пє»

Вікенд в Парижі!!!

Днів: 5, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Ужгород - Мукачево - Будапешт - Відень - Париж - Лувр - Версаль - Прага - Ужгород
Австрія
Угорщина
Франція
Чехія
Франція + Австрія + Чехія

3 екскурсії вже у вартості туру:
неймовірний Відень, середньовічна Прага,чарівний та романтичний Париж!!!

ФРАНЦІЯ занурить нас в чарівність Парижу: скриня шедеврів - Лувр, знаменитий Собор Паризької Богоматері, найвідоміший пагорб Парижу - Монмартр, прогулянка на кораблику по річці Сені та блискуча Ейфелева вежа, а ще неповторний Версаль!!!


День 1.

УжгородМукачевоБудапешт

Збір групи на залізничному вокзалі м. Ужгород. Відправлення в тур.
Можливість приєднатись до групи в Мукачево.
Перетин кордону. Переїзд в Будапешт
Незалежно від вашого настрою або погоди Будапешт прекрасний. Прекрасний своїми старовинними площами, скульптурами, десятками вишуканих соборів і храмів часів Австро-Угорської імперії. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Будапешт - перлина Дунаю

(входить у вартість туру)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліці Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і до чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ... 
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Рекомендуємо відвідати на вибір:

Ажурна прикраса Будапешту

(дод. оплата)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне із найромантичніших і старовинних куточків Будапешту... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... і сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд
Поселення в готелі. Ночівля.
День 1 - Ужгород – Мукачево – Будапешт
День 1 - Ужгород – Мукачево – Будапешт
День 1 - Ужгород – Мукачево – Будапешт
День 1 - Ужгород – Мукачево – Будапешт
День 2.

БудапештВіденьПариж

Сніданок.
Переїзд в Австрію.
Нас чекає Відень! Знамените місто австрійських імператорів і талановитих музикантів, місто музики, вальсів, розкішних парків, чудового вина... Нас запрошує Відень. Вільний час в місті. Місто продовжує жити своїм минулим. Вулицями діловито снують коляски, запряжені кіньми. Всюди звучать мелодії великого Моцарта...
Оглядова екскурсія по місту.
Екскурсія

Відень – столиця Габсбургів

(входить у вартість туру)
Місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це незвичайне місто! – вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна!
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд

Скарбниця Габсбургів- Блиск і занепад Великої Імперії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були  володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників. Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут – в Скарбниці!
Блиск і занепад Великої Імперії - відеоогляд

Перекази і легенди старого Відня

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Під час нашої прогулянки ми пройдемо по незвіданому туристичному маршруту і побачимо інший Відень – середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найстаровинніша церква Відня, що носить назву Святого Рупрехта; будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавісині перед знаттю; стара, середньовічна частина внутрішнього міста, де Бабенберг була заснована перша герцогська резиденція і де зосереджені найстаріші міські церкви і, звичайно-ж, "танцюючий годинник" – Анкерур, від якого кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.

Шенбрунн - резиденція династії Габсбургів

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
Подібно Версалю, це - ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу...
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд
Переїзд в Париж.
День 2 - Будапешт – Відень – Париж
День 2 - Будапешт – Відень – Париж
День 2 - Будапешт – Відень – Париж
День 2 - Будапешт – Відень – Париж
День 3.

ПарижЛуврВерсальМонпарнасМонмартрНотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері)

Приїзд в Париж. Місто - безмежного захоплення - Париж, місто, про яке неможливо забути... лише раз його відвідавши... Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, – все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо… Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів... На завершення нас чекає світ запахів і насолоди – музей Фрагонар. Першою законодавицею мод в парфумах стала мадам де Помпадур. А трохи пізніше в невеликому будиночку в центрі Парижа був створений музей духів – парфумерна фабрика Фрагонар.
Щоб відчути ауру Парижа рекомендуємо:

Кораблик по Сені

(дод. оплата)
Щоб відчути ауру Парижа рекомендуємо прогулянку на кораблику по Сені. Закохані пари, зграї голубів, граціозні танці під звуки вуличних оркестрів – аура любові навколо і у всьому. І це прекрасно!

Майданчик Монпарнас

(дод. оплата)
Побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту ... Запрошуємо відвідати оглядовий майданчик Монпарнас. Ось вона, красуня, як на долоні...

Мистецтво краси – Лувр

(Дорослий: 30€ / Діти: 28€ + вх. квиток)
Світ мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври –  "Мистецтво краси – Лувр" – один з найбагатших музеїв в світі. Тут можна годинами милуватися роботами Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Тиціана, Рафаеля... Мона Ліза, Богиня Ніка, Венера Мілоська...
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Магічне серце Парижа – Нотр Дам

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Нас чекає захоплююча подорож по самих мальовничих місцях Парижу. Екскурсія розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері, свідка легендарних подій французької історії. Далі ми прогуляємося по самому дивовижному куточку Парижа – Латинському кварталу. Вузькі вулиці, майже незаймані століттями, допоможуть нам здійснити подорож у часі.

Монмартр... від мистецтва до романтики

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Хто не підіймався на монмартрський пагорб, той не знає Парижа! Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати, площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого.
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Велич і розкіш – неповторний Версаль

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Резиденція королів – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль - символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Тут все грандіозно: величезний парк, незліченні статуї та басейни, безкінечні паркові алеї... "...Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік, було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі..."
Велич і розкіш – неповторний Версаль
Орієнтовно в 20:00

Вогні нічного Парижа

(Дорослий: 33€ / Діти: 26€)
Вечірня програма, під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівний мост Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро , район Ла Де Фанс, а на завершення нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Орієнтовно 23:00 переїзд в Прагу.
День 3 - Париж – Лувр – Версаль – Монпарнас – Монмартр – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері)
День 3 - Париж – Лувр – Версаль – Монпарнас – Монмартр – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері)
День 3 - Париж – Лувр – Версаль – Монпарнас – Монмартр – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері)
День 3 - Париж – Лувр – Версаль – Монпарнас – Монмартр – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері)
День 4.

ПрагаГрадчани

Приїзд в Прагу. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Прага – місто легенд

(входить у вартість туру)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця... Всього й не перерахувати! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима... 
Поселення в готель. У вільний час рекомендуємо відвідати:

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(дод. оплата)
Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Королівські Градчани...

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду – резиденції чеських князів.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Тіні старого міста

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.

Празьке пиво

(дод. оплата)
З незапам'ятних часів пиво для чехів було традиційним і улюбленим напоєм. У Чехії пивовар - важлива персона, без нього не обходяться, як і без лікаря, пекаря або священика! Національна гордість – "півічко" – сьогодні налічує величезну кількість рецептів приготування. Кожен гурман знайде свій смак світлого, темного, нефільтрованого пива.
Вечірня програма

Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вас чекає вечір в корчмі, який Вас перенесе на сотні років назад... в добу середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера.
Нічліг в готелі.
День 4 - Прага – Градчани
День 4 - Прага – Градчани
День 4 - Прага – Градчани
День 4 - Прага – Градчани
День 5.

БрноМоравський КрасУжгород

Сніданок. По дорозі, пропонуємо відвідати:

Брно - столиця Моравії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Це прекрасне чеське містечко храмів і монастирів, воно не схоже на інші чеські міста і тому дуже цікаве. Тут особливі люди, особливі характери, манера одягатись та й діалект інший - моравський... Це місто багате легендами та історичними пам'ятками.

Винне багатство Моравії

(Дорослий: 23€ / Діти: 13€)
Ми відвідаємо старовинні винні підземелля, де з середніх віків виробляють знамениті моравські вина. Вас чекає екскурсія по винних підвалах з розповіддю про моравському виноробстві і особливості місцевих вин, а також дегустація марочних вин, супроводжувана невеликими закусками. У виноробні Ви також зможете придбати головні скарби Моравії – високоякісні білі і червоні вина, включаючи знамениті напівсолодкі льодові і солом'яні.
Повернення в Україну. Перетин кордону. Переїзд в Ужгород.
День 5 - Брно – Моравський Крас – Ужгород
День 5 - Брно – Моравський Крас – Ужгород
День 5 - Брно – Моравський Крас – Ужгород
День 5 - Брно – Моравський Крас – Ужгород
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ: • У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;• проживання по маршруту? готель зі сніданками;• екскурсії по програмі;• супровід гіда-керівника по маршруту;• Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження! Додатково оплачується: • вхідні квитки та факультативні програми;• проїзд в громадському транспорті;• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч;• доплата за одномісне розміщення;• Консульський збір + послуги Візового Центру = 35€ + 25€Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.Послуги Візового Центру оплачують всі.ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• доплата за одномісне розміщення
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч