<<  назад

У світі багато казок - сумних і смішних.
І прожити на світі нам не можна без них ....

В гостях у казки…

Днів: 10, без нічних переїздів
Львів -Краків- Прага - Карлові Вари * -Мюнхен -Замок Нойшвайтайн * - Зальцбург -Інсбрук * -Зальцкаммергут * - Відень – Львів
Австрія
Німеччина
Чехія

• Тур Без нічних переїздів !!!
• У вартості: Прага, Мюнхен, Зальцбург, Відень !!!
• У програмі: Замок Нойшвайштайн - один з найкрасивіших замків світу !!!
• Можливість відвідати Музей Сваровскі!

День 1.

Львів - Краків

 08.00 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Екскурсія по Кракову. Місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Для того, щоб від Барбакана пройтись по Флоріанській вулиці до Ринкової площі, послухати сурмача в Маряцькому костелі, зайти і вибрати сувенір на старовинних торгових рядах Сукенніци. Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Прага

 Сніданок. Переїзд в Прагу.
Пішохідна екскурсія "Зустріч з Прагою". В лабіринтах вузеньких вуличок ми поринемо у таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта, Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Розміщення в готелі.
Для всіх бажаючих прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/23€). Аперитиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ... Ось вони - незабутні миттєвості життя ... Ночівля в Чехії (Прага).

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Карлові Вари - Прага

 Сніданок. Вільний час в Празі.

День 3 - Карлові Вари - Прага Пропонуємо екскурсію "Карлові Вари" (26€/18€). Наш шлях прямує в одну з наймальовничіших долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів ... Вільний час для відпочинку, купання в термальних басейнах та купівлі подарунків рідним та близьким ... Нам не захочеться залишати ці місця, але пора повертатися до Праги. 

Для всіх бажаючих екскурсія "Пивними дорогами Праги ..." (23 € / діти без дегустації пива - 18 €). Ніхто точно не знає, коли з'явилось пиво, але розпочати знайомство з цим напоєм слід із справжньої пивної столиці - Праги. Щоб отримати справжню насолоду від пива, перший ковток повинен бути великим. Ночівля в Чехії (Прага).

День 3 - Карлові Вари - Прага День 3 - Карлові Вари - Прага День 3 - Карлові Вари - Прага
День 4.

Мюнхен

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в столицю Баварії - місто Мюнхен. Нас запрошує "Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора ... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не лише на свята ... Автобусно-пішохідна екскурсія "Мюнхен-Легенди Баварії": Марієнплац, Стара і Нова Ратуші, замок Німфенбург, Резиденція, Баварська Опера, Пінакотека ... Вільний час.

День 4 - Мюнхен "Сучасний Мюнхен" (18 €/10 €). Візитною карткою сучасної Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор. 

Розміщення в готелі. Ночле на території Німеччини.

День 4 - Мюнхен День 4 - Мюнхен День 4 - Мюнхен День 4 - Мюнхен
День 5.

Мюнхен

 Сніданок. Вільний час в Мюнхені. Для всіх бажаючих екскурсія
"Фантазії Короля Людвіга ..." (трансфер 38 € + вхідний квиток, екскурсія з гідом - 48 € + вхідний квиток). На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Відвідини монастиря Етталь, сільця Обераммергау, знаменитої різьбою по дереву і традиційними розписами фасадів. Замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь"). Повернення в Мюнхен.
Для бажаючих екскурсія "Мюнхен і Пиво ..." (23 € / 13 €). Під час цієї екскурсії по Мюнхену наш гід розповість Вам як і з чого варять пиво в Баварії, про заповіді чистоти пива. Всі бажаючі зможуть скуштувати страви оригінальної баварської кухні (оплачується по меню додатково). Ночле на території Німеччини.

День 5 - Мюнхен День 5 - Мюнхен День 5 - Мюнхен День 5 - Мюнхен
День 6.

озеро Кімзе - Зальцбург - Палац Герренкімзе

 Сніданок. Виселення з готелю.
Наш шлях лежить до озера Кимзєє і знаменитого Херренінзель - "Чоловічого острова". Історія Людвіга Баварського буде неповною без відвідин палацу Херренкімзеє. Переїзд на невеличкому катері і ... ми на власні очі побачимо найкоштовніший проект короля. Фасад будівлі - точна копія французького Версаля. Багатство, розкіш і маштаби Херренкімзеє вражають ... (переїзд на катері і вхідний квиток в замок оплачуються додатково: 23 €/16 €). Переїзд в Зальцбург. Екскурсія "Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів". Нас запрошує «Північна Флоренція», «Золоте місто Високого Бароко», «Альпійське серце Австрії», місце, де народився Моцарт ...
Рекомендуємо провести час в Августинській пивоварні (30€/18€) найбільшій пивній Австрії! Окрім турботи про спасіння душ віруючих, ченці вели пивоварну справу. Вважалось, що пиво робить контакт з Богом легшим і заміняє під час посту деякі продукти харчування. Спочатку монахи варили пиво в невеликих кількостях для власного споживання, а потім стали продавати його "спраглим" біля воріт монастиря. Через 2 роки пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до цих пір вже 400 років, приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою. Ночівля на території Австрії.

День 6 - озеро Кімзе - Зальцбург - Палац Герренкімзе День 6 - озеро Кімзе - Зальцбург - Палац Герренкімзе День 6 - озеро Кімзе - Зальцбург - Палац Герренкімзе День 6 - озеро Кімзе - Зальцбург - Палац Герренкімзе
День 7.

Інсбрук

 Сніданок. Вільний час в Зальцбурзі.

День 7 - Інсбрук Для всіх бажаючих екскурсія "Поїздка в Інсбрук - дорога в Тіроль" ( 38 € / 30 €). Інсбрук - столиця гірськолижної землі Австрії - Тіролю. Виблискують на сонці засніжені гірські вершини обступили місто з усіх боків. Багатовікові традиції відчуваються в кожному будинку, в багатьох старовинних соборах і музеях. 

Вільний час.
Бути в Тіролі і не бути в гостях у Сваровскі? Це не про нас. Поїздка в містечко Ваттенс в музей "Чарівний світ Сваровскі" (трансфер 10€+вх.квиток). У підземній печері, кожен день розквітають «Кришталеві світи Сваровскі". Тут можна знайти найбільший і найменший кристали у світі. Стіну, зроблену з 12 тонн виблискуючих кришталевих дорогоцінних каменів. Побачити танець сонця з місяцем і залишити свій власний слід на кришталевій доріжці ...
Повернення в Зальцбург. Ночівля на території Австрії.

День 7 - Інсбрук День 7 - Інсбрук День 7 - Інсбрук День 7 - Інсбрук
День 8.

Зальцкаммергут

 Сніданок. Виселення з готелю.
«Край Зальцкаммергут» (48€/38€). Тим, хто хоче насолодитися неповторною австрійської природою, заглянути в автентичні куточки отримати цілісне уявлення про озерний край. Зальцкаммергут буде цікаво на цій екскурсії. Цей регіон був знаменитий завжди: тут відпочивали Франц Йосиф I і імператриця Сісі, Густав Клімт, Йоганнес Брамс, Теодор Більрот, Гельмут Коль і безліч інших діячів науки і мистецтва. Озера Фушльзее, Вольфгангзее. Фотопауза в чарівних місцях.
Ночівля на території Австрії (Відень).

День 8 - Зальцкаммергут День 8 - Зальцкаммергут День 8 - Зальцкаммергут День 8 - Зальцкаммергут
День 9.

Відень

 Сніданок. Виселення з готелю.
Знамените місто австрійських імператорів і талановитих музикантів, місто музики, вальсів, розкішних парків і чудесного вина ... Вас запрошує Відень. Оглядова пішохідна екскурсія з можливістю побачити головні історичні пам'ятки: Парламент, Ратушу, Віденську Оперу і Хофбург, прогулятися під віковими деревами Рингу - "обручки Відня" ... Місто продовжує жити своїм минулим. Вільний час.
Можна відвідати "Палац Імперії - Шенбрунн" (10€+вх.квиток). Палац Шенбрунн - літня резиденція династії Габсбургів, подібно Петергофу і Версалю, це - ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу.
Переїзд до Чехії. Поселення в готель. Ночівля.

День 9 - Відень День 9 - Відень День 9 - Відень День 9 - Відень
День 10.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд по території Польщі.
Час прибуття до Львова орієнтовно 21:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом тур класу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 2 3 * зі сніданками.
• Оглядові екскурсії в містах: Краків, Прага, Мюнхен, Зальцбург, Відень
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + Візовий Центр = 35 € + 23є
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі.
• При відмові НЕ повертається.

ВАЖЛИВО:
Доплата за одномісне розміщення
Стандартні дати + 188 € / тур

• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, авто грилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
• Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.