<<  назад

Ельфи в царство фіордів запрошували,
Тролі по доріжці проводжали, красу нам показали!
Водоспади граціозно дивували, льодовики у всій красі сяяли!
... Не забуду ніколи, як я співав такі ось слова:

Скандинавські казки + 8 фьордів + 2 льодовика +
відомі дороги: Тролів, Орлів та Атлантична!

Днів: 11, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Гданськ - Стокгольм - Крістіасунд - Атлантична дорога - Олесунн - Дорога Тролів - Гейрангерфьорд - дорога Орлів - льодовик Бріксдайл - льодовик Нігардсбрін - Берген -  Флом - Осло - Копенгаген - Львів
Данія
Норвегія
Польща
Швеція

Тур без нічних переїздів!!

У турі ми познайомимося з найвідомішими принадами Норвегії, Швеції і Данії!!!


Норвегія – країна, яка дивує, надихає, вражає і закохує в себе з першого погляду.
В турі Ви порините у неймовірну пригоду.
Дивовижна і водночас сувора природа Скандинавії захопить Вас.
Неповторні льодовики Бріксдайл та Нігардсбрін, величні фьорди Гейранген і Сьогнефьорд, а також водопади, гірські озера
…краса, яка була створена тисячоліттями…

Наша подорож вражає не тільки розкішною природою, але такими різними і по своєму красивими містами.
Вас чекає Королівський Стокгольм, урбаністичне Осло, казковий Копенгаген, модерністичний Алєсунд,
а також колиска всієї Скандинавії – старовинний Берген!

На нашому шляху ми зустрінем всесвітньовідомі проекти століть, створені руками людини.
Ми відвідаємо одну з наймальовничіших доріг у всьому світі, що об’єднує одразу декілька мостів – Атлантичну дорогу,  найдовший у всьому світі автомобільний Льордальський тунель, фантастичний Ересунський  міст і грандіозні замки Данії ще далекої епохи ренесансу! А справжньою перлиною туру стане переїзд по найвідомішому серпантину світудорозі Тролів!


Скандинавська казка – подорож, яка перенесе Вас в інший світ, світ – сповнений краси, емоцій і неймовірних вражень!


День 1.

ЛьвівЛюблінВаршаваТоруньГданськ

Збір на Львівському залізничному вокзалі.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Переїзд в місто, де народився Микола Коперник - Торунь.
Запрошуємо на екскурсію

Пряникове містечко - Торунь

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Будинок і університет Коперніка, Староміська площа, ратуша, костел св. Яна, в якому зберігається знаменитий дзвін "Tuba Dei" (Сурма Господа), другий в країні за величиною після краківського Сигизмунда (7 тонн). Торунь славиться і єдиною в Польщі "пізанською" вежею, лише називається вона тут Krzywa Wieza (крива вежа). Рекомендуємо спробувати один із найсмачніших кулінарних символів Польщі - торунські пряники!
Переїзд в місто неповторної краси - Гданськ. Поселення в готель. Ночівля на території Польщі.
День 1 - Львів – Люблін – Варшава – Торунь – Гданськ
День 1 - Львів – Люблін – Варшава – Торунь – Гданськ
День 1 - Львів – Люблін – Варшава – Торунь – Гданськ
День 1 - Львів – Люблін – Варшава – Торунь – Гданськ
День 2.

ГданськМальборкСопот

Сніданок. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Золоті Ворота Речі Посполитої - Гданськ

(входить у вартість туру)
Старовинна Королівська дорога прикрашена Золотим будинком, Двором легендарного короля Артуса, фонтаном Нептуна, а також Ратушею Старого міста, на площі перед якою місцеві жителі вітали королів! Скарб Гданська - Марьяцький храм - другий за величиною і красі собор в Європі, з вежі якого кожну годину лунає чарівний передзвін.
Пропонуємо відвідати:

Подорож по середньовіччю - замок Мальборк

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні стіни з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости зберігають ауру загадковості і чарівності ... А колекції бурштину, старовинної зброї і лицарських обладунків перенесе нас у часи могутності хрестоносців!

Бурштинова перлина Балтики - курорт Сопот

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Неймовірно затишний і красивий Сопот - "музична перлина Балтики", містечко прекрасних піщаних пляжів, ласкавого сонечка і Міжнародного Пісенного Фестивалю. Прогулянка по пірсу найдовшому в Європі, який пролягає на кілька сотень метрів в море - вишукане місце для романтичних побачень, зустрічі сходу та заходу сонця...
Переїзд в порт. Ніч на поромі. Нас чекає Швеція - країна озер і бурхливих річок, тисяч маленьких островів і жвавих міст. Країна де жила велика казкарка Астрід Ліндгрен, дивак Карлсон, і улюблениця всіх дітей Пеппі Довгапанчоха!
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 3.

Стокгольм

Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт. Переїзд в королівську столицю Швеції – Стокгольм. Ми хотіли казку, ось тому ми і тут Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Серце Стокгольму Gamla Stan

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів.
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:

Місто на воді - Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
Місто на воді - Стокгольм - відеоогляд

Стокгольмська Ратуша

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.

Королівський Стокгольм

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи. Ми зайдемо в Скарбницю і зможемо дізнатися, чому Шведський король не носить корону на голові.

Таємний Фрегат Vasa

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Нас чекає єдиний у світі корабель 17-го століття, який  зберігся до наших днів. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Таємний Фрегат Vasa - відеоогляд
Ночівля на території Швеції
День 3 - Стокгольм
День 3 - Стокгольм
День 3 - Стокгольм
День 3 - Стокгольм
День 4.

СтокгольмСигтуна

Сніданок. Вільний час. Пропонуємо відвідати:

Легендарні Сигтуна і Упсала

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
На березі озера Меларен розташувалась перша столиця Швеції - Сігтуна - «місто-колиска» могутніх воїнів вікінгів. Чарівне провінційне містечко дбайливо зберігає давню культуру і історію ... Далі нас чекає знайомство з красунею Упсалі. Головна окраса міста - Упсальський кафедральний собор. Собор вважається одним з найстаріших храмів країни, а висота 118,7 м робить його найвищим в Скандинавії. Довгий час собор використовували для коронації правителів, а зараз тут проводить служби архієпископ Швеції. Грандіозний собор в готичному стилі вражає розкішшю інтер'єру і тонкістю ручних розписів, які покривають стіни і вівтар. І це ще не все ... адже нас чекає в гості ще й частина старої Упсали з множин старовинних будиночків, храмів і «шведських пірамід", які розкажуть нам свої історії. Переїзд в провінцію Даларна «саму шведську Швецію», де мальовничі вигини озера Силья і гірський ландшафт створюють незабутні краєвиди.
Легендарна Сигтуна - відеоогляд

Королівський Дротнінхольм.

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
 Їдемо на прийом в літню резиденцію королівської сім'ї - палац Дроттнінгхольм Королівський острів - поєднання шарму і натхнення, він запрошує помилуватись шедеврами палацового ансамблю: фонтаном Геркулеса з бронзовими фігурками, Китайським павільйоном, палацовим театром, а також бароковим та англійською парками.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 4 - Стокгольм – Сигтуна
День 4 - Стокгольм – Сигтуна
День 4 - Стокгольм – Сигтуна
День 4 - Стокгольм – Сигтуна
День 5.

Крістіансунн

Сніданок. Виселення з готелю. Нас чекає країна ідеальної природи: водоспади і гори, льодовики і північне сонце! На схід від Сонця і на Захід від Місяця - Будинок духів і ельфів, лісовиків і тролів, лисиць і красуні Хулдри. ... Це земля Норвезьких казок! Переїзд в місто, який розташований на чотирьох островах в Атлантичному океані Крістіасунд, столицю регіону Нурмере ... Через колоритні острівні поселення, глибокі фіорди, високі гори ми їдемо в регіон Крістіансунд і Нурмере. Сам місто Крістіансунд, побудований на чотирьох островах у самого океану, а з материком з'єднаний мостами і тунелями. Для всіх бажаючих:

Атлантична дорога

(Дорослий: 38€ / Діти: 28€)
Для всіх бажаючих рекомендуємо відвідаємо місце неймовірної краси - чудову Атлантичну дорогу, яка удостоєна звання «Проект століття»! Кілька десятків петель по кромці океану, 12 химерно вигнутих містків, протяжність 8 кілометрів пронесуть нас крізь простір, даруючи насичене почуття яскравою краси. Місток за містком і дорога ніби ховається в води океану - захоплення немає меж !!! Але словами всю красу не описати, це потрібно бачити! Фотопауза.
Переїзд в готель. Ночівля на території Норвегії
День 5 - Крістіансунн
День 5 - Крістіансунн
День 6.

ОлесуннГейрангер-фіорд

Сніданок. Переїзд в місто Олесуннд, по дорозі Орлів, яка складається з 11 крутих поворотів, що піднімається до найвищої точки - Кормюра (висота 620 метрів над рівнем моря), звідки відкривається чудовий вид на гори і фіорд. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Чудо - місто на трьох островах Олесуннд

(входить у вартість туру)
Місто в стилі модерн, колись був знищений пожежею і ніби казкова птаха Фенікс відродився з попелу в новому вигляді. Місто на березі фьорда, заворожує своєю історією і незвичайною архітектурою, пішохідною вуличкою Гогата, мальовничим каналом Бросюнде, а численні башточки і шпилі, спрямовані в хмари, закрутять голову будь-кому ...

подорож в «країну Тролів».

(входить у вартість туру)
Продовжуємо нашу подорож і їдемо в «країну Тролів» підкорювати відому і загадкову Дорогу Тролів. На нас чекають: одинадцять запаморочливих петель серпантину, підйом з ухилом в 12%, великі і маленькі поворотик на 180 градусів, прекрасний водоспад Стігфоссен ... Незабутній момент: з оглядового майданчика відкриється панорама на всю дорогу тролів! Від такої краси перехоплює подих ... Так! ... Це місце заслуговує статус: одне з найбільш фотографованих місць в Норвегії.
Далі нас чекає один з відрізків «Золотого маршруту» - Гейрангерфьорд. Частина шляху проходить по дорозі Орлов, звідки відкривається чудовий вид на гори і фіорд Хеллесюльта. Назва Гейрангерфьорд: «Ангер» по-Давньонорвезька «фіорд», «Гейр» - «наконечник стріли».

Подорож на кораблику по Гейрангерфьорду.

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Захоплююча подорож на кораблику по Гейрангерфьорду - красивому фіорду в Норвегії. Ми пропливемо по насичено блакитний спокійній гладі фьорда, оточеній стрімкими скелями і засніженими гірськими вершинами, отримаємо задоволення видом гірських річок і фантастичними по красі водоспадами: «Фата нареченої», «Сім сестер» і «Наречений».
Ночівля на території Норвегії Поселення в готель.
День 6 - Олесунн – Гейрангер-фіорд
День 6 - Олесунн – Гейрангер-фіорд
День 6 - Олесунн – Гейрангер-фіорд
День 6 - Олесунн – Гейрангер-фіорд
День 7.

Льодовик БріксдайлЛьодовик НігардсбрінВодоспад Твіндефоссен

Сніданок. Виселення з готелю. Сьогодні нас чекають гучні водоспади і круті гори, засніжені дороги і льодовики, озера і вже знайомі глибокі фіорди... Переїзд в царство льодовиків! Пропонуємо відвідати:

Крижане чудо Бріксдайл

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Величезні крижані брили, вік яких перевищує тисячу років, спускаються з висоти 1200 метрів в зелену долину Бріксдайл. Дивлячись на Бріксдайл, найбільше дивуєшся дивовижному кольором льоду: іскристий яскраво-блакитний, бірюзовий, що переходить в синій. Такий лід напевно багато хто побачить вперше в житті. Чисте повітря, напоєне водними бризками водоспадів, додасть нам сили! Після прогулянки ми зможемо посидіти в ресторанчику, випити чашечку кави, покуштувати місцеві делікатеси і продегустувати місцевий напій «Аквавіт». (Важливо: необхідно мати зручне взуття і одяг).
Переїзд в затоку, яку називають "Королем фіордів" - місто Согндал. Вільний час для відпочинку на фіорді. Запрошуємо на екскурсію

Підкорення Норвегії - льодовик Нігардсбрін

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Нігардсбрін є найкрасивішим відгалуженням найбільшого континентального льодовика материкової Європи - Йостедалсбрін. Гірська дорога, поворот за поворотом, і ось він, сліпучий красень - льодовик Нігардсбрін, блакитні язики якого сповзають в зелені долини, перетворюючись в смарагдове озеро... Дорога до льодовика продовжиться поїздкою на моторному човні через смарагдове озеро Нігард або пішки. Кульмінація дня: пам'ятні фотографії біля найкрасивішого льодовика Норвегії - Нігардсбрін! (Важливо: необхідно мати зручне взуття і одяг).
Переїзд через найдовший в світі автомобільний тунель з космічними пейзажами в «кишеньках» (24,5 км). По дорозі в готель фотопауза у каскадного водоспаду Твіндефоссен, який тече по кам'яних терасах з висоти 150 метрів! Поселення в готель. Ночівля на території Норвегії
День 7 - Льодовик Бріксдайл – Льодовик Нігардсбрін – Водоспад Твіндефоссен
День 7 - Льодовик Бріксдайл – Льодовик Нігардсбрін – Водоспад Твіндефоссен
День 7 - Льодовик Бріксдайл – Льодовик Нігардсбрін – Водоспад Твіндефоссен
День 7 - Льодовик Бріксдайл – Льодовик Нігардсбрін – Водоспад Твіндефоссен
День 8.

БергенФлом

Сніданок. Вільний час для прогулянок, риболовлі та відпочинку! Пропонуємо відвідати:

Столицю фьордів - місто Берген

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Екскурсія по казковому та чарівному місту королівства тролів, оточений сімома горами і сімома фіордами. Шарм міста не залишить байдужим нікого: вузькі покручені вулички, сотні «пряникових будиночків", які розсипані по всьому місту і на схилах гір. Старовинний купецький центр Брігген, Ганзейська набережна і рибний ринок Фіскеторге, ласощі якого потрібно обов'язково спробувати! У вільний час рекомендуємо прогулянку на фунікулері до оглядової площадки гори Флейєн (вх. квитки опл. дод.).
Переїзд в район Согнефьорда. Пропонуємо відвідати:

Поїздка Фломською залізницею.

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
20 років будівництва, 20 тунелів довжиною 20 кілометрів, 18 з яких прокладалися вручну. Ми побачимо все най-най - гори, річки, озера, водоспади і ...фіорди... Під час зупинки у нас буде час насолодитися водною стихією неймовірної краси - водоспадом Кьосфоссен. І знову в дорогу... Здається, що більшої краси годі уявити, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню.
Фломська залізниця - відеоогляд

Круїз на кораблику

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Два мальовничих рукави Согнефіорда обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфіорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Еурлендфьорд.

Панорамний майданчик Стегастейн

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Ми поїдемо з Флому через Еурланн до незвичайного, вражаючого майданчику Стегастейн. Майданчик на 30 метрів виступає зі скелі, на висоті 650 м. над фьордом, і дозволяє насолодитись ні з чим незрівнянною панорамою. Це просто фантастика! Захоплюючий дух пейзаж стане прекрасним фоном для приголомшливих фотографій, і залишиться у Вашій пам'яті назавжди.

Ущелина Сталхейм

(Дорослий: 33€ / Діти: 23€)
Нас чекає захоплюючий вид на ущелину Сталхейм, зупинка з видом на гарний водоспад Сталхеймсфоссен. Частування в одному з найстаріших готелів Норвегії.
Переїзд в готель. Ночівля на території Норвегії
День 8 - Берген – Флом
День 8 - Берген – Флом
День 8 - Берген – Флом
День 8 - Берген – Флом
День 9.

Осло

Сніданок. Переїзд в неповторну столицю Норвезького королівства - Осло, яка розкинула свої затишні володіння посеред мальовничих пагорбів, сорока островів і безлічі озер, в глибині однойменного фіорду! Нас чекає «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми .... Є можливість відвідати на вибір:
Автобусна екскурсія

Місто чотирьох королів Осло

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Місто чотирьох королів - велика прогулянка по Осло . Ми побачимо чудові місця, будемо слухати цікаві історії і робити зупинки на фотопаузи.

Парк скульптур Густава Вігеланна

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€)
Унікальний парк скульптур. Він вміщує понад 600 скульптур різного віку і настроїв. Наш екскурсовод знає, про що думають і чим живуть ці скульптури... Під час екскурсії пропонуємо відвідати трамплін Хольменколлен (Трансфер 13 €). Трампліну
Парк скульптур Густава Вігеланна - відеоогляд

Норвегія очима художників.

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Екскурсія в національну галерею, де представлені роботи відомих норвезьких художників, твори Мунка, а також найдорожча картина в світі «Крик». Вся ця краса викликає загальне захоплення і похвали сучасників. Про це наша історія...
Поселення в готель. Ночівля на території Швеції Переїзд в неповторну столицю Норвезького королівства - Осло, яка розкинула свої затишні володіння посеред мальовничих пагорбів, сорока островів і безлічі озер, в глибині однойменного фіорду! Нас чекає «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми ....
День 9 - Осло
День 9 - Осло
День 9 - Осло
День 9 - Осло
День 10.

КопенгагенКронборг

Сніданок. Переїзд в Данію. Пропонуємо відвідати:

Таємниці і легенди Королівських Замків

(Дорослий: 55€ / Діти: 50€ + вх. квиток)
Замок «Гамлета» - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг !!! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який увінчує володар морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, за прогулянкою по розкішному королівському парку: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди ... Морські хвилі і зелені береги, а над ними височить могутній і неприступний, величний і романтичний замок Кронборг - "Коронний замок" датських королів. Відома по шекспірівської трагедії «фортеця Гамлета -" Ельсіоноре "»: строгі фасади, кутові вежі, міфологічний "Сплячий вікінг", а також фортечний вал, на якому зізнаються в коханні один одному бронзові статуї Гамлета і Офелії.
Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Копенгаген - місто королівських чудес

(входить у вартість туру)
Для тих, хто хоче детально пізнати Копенгаген, відчути його неповторну атмосферу. Площа біля ратуші, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішою гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглою вежею, яка зберігає багато історій, одним із символів міста - будівлею Біржі, церквою Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена...
Рекомендуємо відвідати

Прогулка на кораблике

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
здійснити прогулку на кораблике «По каналах Копенгагена» 
Переїзд в порт через протоку Балтійського моря по грандіозному Ересуннському мості з прилеглими до нього тунелями й естакадами (3,5 кілометра дороги проходить через тунель, 8 кілометрів над водою і 4,5 кілометра по штучному острову - ось воно, чудо інженерної думки !!! ) Прибуття в порт. Орієнтовно о 20:00 розміщення на борту порома і відправлення в Польщу. Ночівля на поромі.
День 10 - Копенгаген – Кронборг
День 10 - Копенгаген – Кронборг
День 10 - Копенгаген – Кронборг
День 10 - Копенгаген – Кронборг
День 11.

Львів

Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт. Переїзд по території Польщі Повернення в Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• Доплата за розміщення в каютах більш високого класу на поромах Гдиня - Карлскруна - Гдиня: в 2-х місній каюті - 40 євро / чол. • Сніданок на поромах - 30 євро / чол. (Два пароми). • Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• доплата за одномісне розміщення
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч