<<  назад

Гори люблять сильних і відважних.
Гори люблять тих, хто любить гори.

Зимовий рімейк... Банско

Днів: 7, 2 нічних переїзди
Курорт: Гірськолижний курорт – Банско
Одеса -  Банско (4 ночі) - Одеса
Болгарія
Північна Македонія
Румунія
Туреччина

!!! По програмі туру: 5 днів/4 ночі відпочинку на гірсколижному курорті Бансько !!!

Є змога відвідати: Турецький діамант - Стамбул,  столицю Македонії - Скоп'є, Рупіте, Мельник, Софію, Пловдів і Рильський Монастир в Болгарії...

Відеоогляд: Зимовий рімейк... Банско
День 1.

Одеса

Виїзд з Одеси (можливе приєднання до групи в Ізмаїлі). Нічний переїзд в Болгарію.
День 2.

Банско

Переїзд в Банско. Відпочинок на гірськолижному курорті Банско. Катання на лижах, санчатах і сноуборді. Поселення в готелі. Вільний час. У вільний час пропонуємо:

«Болгарська Механа»

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Знайомство з гостинністю болгар обов'язково потрібно розпочати з цієї екскурсії. Приємна атмосфера національного ресторану, багата вечеря, біле і червоне вино. Цікава фольклорна програма познайомить нас зі звичаями і традиціями болгар. Болгарські обряди несуть в собі спогади про магічний світ казок і легенд, оповідають про працелюбство, здоров'я, почуття прекрасного і про прагнення творити добро...
Факультативна екскурсія «Болгарська Механа» - відеоогляд
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 2 - Банско
День 2 - Банско
День 2 - Банско
День 2 - Банско
День 3 - 6.

Банско

Сніданок. Вільний час. Відпочинок на гірськолижному курорті Банско. Катання на лижах, санчатах і сноуборді. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Рупіте і Мельник

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Рупіте - містечко, розташоване біля кратера вулкана, з мальовничою природою, прекрасними термальними джерелами з температурою води 75°С. Місцевість по-справжньому гарна і насичена унікальною енергією. Славу цьому містечку принесла ясновидиця і цілителька Ванга. Рупіте і термальні джерела нерозривно пов'язані з життям і діяльністю Ванги, тут знаходиться будинок Ванги, в якому вона приймала своїх гостей, церква, побудована за ініціативою Ванги. Чудеса, що відбуваються в цьому краю, продовжують траплятися і після смерті віщунки, енергія Ванги відчувається і сьогодні... Невеликий переїзд - і нас зустрічає найменше місто Болгарії Мельник, що відомий своїми старовинними будиночками, розкішною архітектурою, легендарною історією, неймовірною природою, химерними скельними утвореннями і густим, ароматним вином. Сам Уїнстон Черчілль замовляв собі кожен рік по 500 літрів цього мельницького вина. Разом з досвідченим виноробом у нас буде можливість доторкнутися до таїнства народження цього напою, пізнати таємниці бродіння, вдихнути аромат дозріває в дубових бочках вина. Нас чекає дегустація, на якій ковток повинен бути повільним, зі смаком, щоб чудовий смак вина дав нам потрібну відповідь, а аромат привів до майбутнього зцілення...

Рильський монастир

(Дорослий: 21€ / Діти: 13€)
На правому березі річки Рильська знаходиться найвидатніший пам'ятник болгарської культури і архітектури епохи національного Відродження - Рильський монастир, відомий також під ім'ям Святої Рильської обителі. Зовні Рильський монастир найбільше схожий на неприступну фортецю. Однак за високими, міцними стінами можна побачити чудовий архітектурний ансамбль, який вразить численними колонадами, красою невагомих сходів і балконів. У самому центрі двору розташована велика кам'яна Хрельова вежа, побудована в 1335 році. На самому вершечку вежі знаходиться каплиця Преображення Господнього, прикрашена настінними розписами, яким понад 700 років.

«Турецький діамант – Стамбул»

(Дорослий: 80€ / Діти: 68€)
Неначе стародавню скарбницю, ця екскурсія відкриє для нас величний Стамбул, котрий повен чудесних місць, чарівних пам’яток історії, культури та архітектури. Усього за кілька годин ми побачимо Блакитну мечеть, Римський іподром, турецькі бані Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда, а також побуваємо на оглядовому майданчику в азіатській частині міста. Стамбул як ніяке інше місто у світі славиться численними магазинами, торгівельними центрами та ринками… Під час оглядової екскурсії в нас буде чудова можливість придбати не тільки сувеніри, але й вироби з шкіри та хутра (у програмі - відвідини шкіряного торгівельного центру).
«Турецький діамант – Стамбул»

Вечірня екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
В місті панує приємна і дружня атмосфера, тут чудесним чином поєднуються різноманітні культури та релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Для того, щоб відчути все багатство містечка, ми відвідаємо найвідоміші пам'ятки, такі як чарівна фортеця Кале, що височіє над лівим берегом річки Вардар, древній Кам'яний міст, монастир Святого Пантелеймона, церква Святого Микити, соборний храм Святого Климента Охридського. Також ми побачимо православну церкву Святого Спаса, де знаходиться красивий іконостас, виконаний з горіхового дерева і покритий різьбою на біблійні мотиви. В місті знаходиться безліч мечетей, найвідомішими і найкрасивішими з яких є мечеть Іса-Бегова Джамія, або як її ще називають Візерункова мечеть, і чудова мечеть Мустафи Паши, побудована з мармуру. Доповнить нашу маленьку подорож огляд різноманітних музеїв і театрів, будівлі парламенту, пам'ятників Тарасу Шевченку і Марії Терези, ринку Бадестан.
Вечірня екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.

Каньйон Матка

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Цей мальовничий каньйон був створений річкою Тріска, що проклала свій шлях через гірський масив. У 1938 році річку Тріску перегородили дамбою, завдяки чому утворилося напрочуд гарне озеро з водою бірюзового кольору. Поруч з озером можна побачити церкву святого Андрія, побудовану в XIV столітті. У каньйоні знаходиться десять печер, довжина яких становить від 20 до 200 метрів. Найвідомішою з них є печера Врело, її ми і відвідаємо на катері. Загальна довжина печери становить 176 метрів, в ній можна побачити два зали. Також в ній знаходиться величезний сталагміт заввишки близько трьох метрів і два озера, глибина одного з них, імовірно, може досягати 500 метрів.
Каньйон Матка - відеоогляд
Каньйон Матка - відеоогляд

Екскурсія по магічному і прекрасному місту Пловдів.

(Дорослий: 28€ / Діти: 18€)
Місто унікальне в будь-яку пору року, зимою-незвично біле, весною-покрите зеленню, літом-квітами, осінню-гронами винограду на мяких стеблах. За дивовижну живописність історичного ценрту Пловдів ще називають містом художників...

Екскурсія столицею Болгарії - Софією

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Нас запрошує одне з наймолодших міст Європи. Сьогоднішня Софія - динамічне, сучасне європейське місто з численними представництвами всесвітньо відомих фірм, з бізнес-центрами, парками і комплексами для розваг і спорту. Це єдина європейська столиця, розташована прямо біля підніжжя гори, що піднімається на 2500 м над рівнем моря. Місто з тисячолітньою історією, назване іменем богині мудрості, Софія і сьогодні зберігає культурно-історичні пам'ятки різних епох - від античності до сучасності. 
Повернення в Банско. Виселення з готелю до 11:00 (речі можна залишити в камері зберігання готелю). Орієнтований час виїзду в Україну –18:00. Нічний переїзд.
День 3 - 6 - Банско
День 3 - 6 - Банско
День 3 - 6 - Банско
День 3 - 6 - Банско
День 7.

Одеса

Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Ізмаїл - 09:00, в Одесу – 13:00. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Базовий готель в Банксо по програмі туру "Зимовий рімейк..." з виїздом 08.02.2021
ORBILUX APART HOTEL&SPA 4*
ВАЖЛИВО:
• При замовленні - програму, вартість туру і наявність місць прохання уточнювати.
• Оплата туру здійснюється в гривнях за фіксованим комерційним курсом (поправочний коефіцієнт включений). При кожному замовленні курс уточняти!
• Місця посадки і висадки туристів маршрутом:
Одеса - площа Куликове поле 1
Ізмаїл – кафе «Брос Анджелес» (вул. Болградська Броска)
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах .
Знижка для дітей (дивимося таблицю з цінами) діє за умови, що два спальних місця оплачуються за тарифом для дорослих, а дитина до 12 років розміщується на додатковому ліжку.
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість , порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

Увага! Відповідно до вимог статті 7 Закону Турецької Республіки "Про іноземців та міжнародний захист" в момент в'їзду до Туреччини паспорт громадянина України для виїзду за кордон повинен бути дійсним не менше 150 днів.
 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті
• страховий поліс (на всі тури з 10.09.19)
• курортний збір Болгарії – 6 € (дорослі), 3 € (дитина до 12 років);
• рекомендовані програми;
• Тестування на SARS-CoV-2 з 01 жовтня до 30 листопада 2020 року громадянам України дозволено в’їжджати на територію Республіки Болгарія при наявності довідки, що показує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який має бути зроблений за 72 години до перетину кордону (тест робиться самостійно).
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори