UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Взимку в Болгарію просто неможливо не закохатися - вона прекрасна...

Зимова казка Болгарії…

Днів: 9, 2 нічних переїзди
Курорт: Гірськолижний курорт – Банско
Львів - Івано-Франківськ - Коломия - Чернівці - Банско (6 ночей на гірскьколижному курорті) - Чернівці - Коломия - Івано-Франківськ - Львів
Болгарія
Румунія
Туреччина
приєднатись до туру:
Україна:  
Мукачево

ВІДПОЧИНОК НА НАЙКРАЩОМУ ГІРСЬКОЛИЖНОМУ КУРОРТІ СХІДНОЇ ЄВРОПИ БАНСКО!!!

День 1.

ЛьвівМукачево

Прибуття у Львів. Збір на залізничному вокзалі Львова. Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур). Нічний переїзд територією Румунії.
День 2.

Банско

Нас запрошує Болгарія! Починаються... гори, якими можна милуватися нескінченно, гори високі, красиві й різні. Продовжуємо подорож у дивовижну країну незабутньої атмосфери відпочинку для дорослих і дітей... Ви готові? Прибуття на курорт. Банско не схожий на традиційні гірськолижні курорти, що складаються лише з готелів і підйомників - це чарівне, затишне містечко зі своєю історією, традиціями, безліччю пам'яток і архітектурних пам'ятників. Місто можна назвати "музеєм під відкритим небом" - настільки добре в ньому збереглася забудова XVII-XIX століть. Цікаві церкви, археологічні розкопки, залишки древніх фортець, музеї і художні галереї - усе це приємно урізноманітнить активний відпочинок. А безліч болгарських ресторанчиків в національному стилі - механ - заслуговують на особливу увагу. Поселення в готелі. Вільний час.

«Болгарська Механа»

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Знайомство з гостинністю болгар обов'язково потрібно розпочати з цієї екскурсії. Приємна атмосфера національного ресторану, багата вечеря, біле і червоне вино, ракія, жива музика познайомить нас зі звичаями і традиціями болгар.
Факультативна екскурсія «Болгарська Механа» - відеоогляд
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 2 - Банско
День 2 - Банско
День 2 - Банско
День 2 - Банско
День 3 - 7.

БанскоРупитеМелникСофіяСтамбулСкоп'є

Відпочинок на гірськолижному курорті Банско. Катання на лижах, санчатах і сноуборді.

Рупіте і Мельник

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Рупите - містечко, розташоване біля кратера вулкана, з мальовничою природою, прекрасними термальними джерелами з температурою води 75 ° С. Місцевість по-справжньому гарна і насичена унікальною енергією. Славу цьому містечку принесла ясновидиця і цілителька Ванга. Рупите і термальні джерела нерозривно пов'язані з життям і діяльністю Ванги, тут знаходиться її будинок, в якому вона приймала своїх гостей, церква, побудована за ініціативою ясновидиці. Чудеса, що відбуваються в цьому краю, продовжують траплятися і після смерті віщунки, енергія Ванги відчувається і сьогодні... 

Екскурсія столицею Болгарії - Софією

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Нас запрошує одне з наймолодших міст Європи. Сьогоднішня Софія - динамічне, сучасне європейське місто з численними представництвами всесвітньо відомих фірм, з бізнес-центрами, парками і комплексами для розваг і спорту. Це єдина європейська столиця, розташована прямо біля підніжжя гори, що піднімається на 2500 м над рівнем моря. Місто з тисячолітньою історією, назване іменем богині мудрості, Софія і сьогодні зберігає культурно-історичні пам'ятки різних епох - від античності до сучасності. 

Екскурсія по магічному і прекрасному місту Пловдів.

(Дорослий: 28€ / Діти: 18€)
Місто унікальне в будь-яку пору року, зимою-незвично біле, весною-покрите зеленню, літом-квітами, осінню-гронами винограду на мяких стеблах. За дивовижну живописність історичного ценрту Пловдів ще називають містом художників...

Рильський Монастир

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
На правому березі річки Рілска знаходиться найвидатніший пам'ятник болгарської культури і архітектури епохи Національного Відродження - Рильський монастир, відомий також під ім'ям Святої Рильської обителі. Зовні Рильський монастир найбільше схожий на неприступну фортецю. Однак за високими, міцними стінами можна побачити чудовий архітектурний ансамбль, який вразить численними колонадами, красою невагомих сходів і балконів. У самому центрі двору розташована велична кам'яна Хрельова вежа, побудована в 1335 році. На самому верху башти знаходиться каплиця Преображення Господнього, прикрашена настінними розписами, яким понад 700 років. 

«Турецький діамант – Стамбул»

(Дорослий: 80€ / Діти: 68€)
Неначе стародавню скарбницю, ця екскурсія відкриє для нас величний Стамбул, котрий повен чудесних місць, чарівних пам’яток історії, культури та архітектури. Усього за кілька годин ми побачимо Блакитну мечеть, Римський іподром, турецькі бані Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда, а також побуваємо на оглядовому майданчику в азіатській частині міста. Стамбул як ніяке інше місто у світі славиться численними магазинами, торгівельними центрами та ринками… Під час оглядової екскурсії в нас буде чудова можливість придбати не тільки сувеніри, але й вироби з шкіри та хутра (у програмі - відвідини шкіряного торгівельного центру).
«Турецький діамант – Стамбул»

Столиця Македонії - Скоп'є

(Дорослий: 55€ / Діти: 45€)
місто яке серед тисячі вогнів виглядає ще більш загадково і привабливо. В місті панує приємна і дружня атмосфера, тут чудесним чином поєднуються різноманітні культури та релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Для того, щоб відчути все багатство містечка, ми відвідаємо найвідоміші пам'ятки, такі як чарівна фортеця Кале, що височіє над лівим берегом річки Вардар, древній Кам'яний міст, монастир Святого Пантелеймона, церква Святого Микити, соборний храм Святого Климента Охридського. Також ми побачимо православну церкву Святого Спаса, де знаходиться красивий іконостас, виконаний з горіхового дерева і покритий різьбою на біблійні мотиви. В місті знаходиться безліч мечетей, найвідомішими і найкрасивішими з яких є мечеть Іса-Бегова Джамія, або як її ще називають Візерункова мечеть, і чудова мечеть Мустафи Паши, побудована з мармуру. Доповнить нашу маленьку подорож огляд різноманітних музеїв і театрів, будівлі парламенту, пам'ятників Тарасу Шевченку і Марії Терези, ринку Бадестан.
Столиця Македонії - Скоп'є
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 8.

Банско

Виселення з готелю до 11:00 (речі можна залишити в камері зберігання готелю). Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Мукачево - 16:00, у Львів 20.00. До нових зустрічей!
День 9.

ЧернівціКоломияІвано-ФранківськЛьвів

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
  
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• В Банско проживання 7 днів/6 ночей, в готелі 
на базі сніданків;
• Супровід гіда керівника по всьому маршруту;
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Рекомендовані програми;
• Особисті витрати (дод. харчування, сувеніри);
• Курортний збір 6 € (дорослі), 3 € (діти до 12 років).

ВАЖЛИВО:
• При замовленні - програму, вартість туру і наявність місць прохання уточнювати.
• Оплата туру здійснюється в гривнях за фіксованим комерційним курсом (поправочний коефіцієнт включений). При кожному замовленні курс уточняти!
• Консульський збір оплачується при подачі документів і в разі відмови у візі - консульський збір не повертається!
Місця посадки і висадки туристів за маршрутом:
Львів - головний ж / д вокзал (пл. Двірцева, 1, паркінг-праворуч від головного входу, за сквером),
Термінал «А» (вул. Северина Наливайка 2, Львів - Рясне Русска);
Стрий - AЗC ОККО (вул. Галицька, 10);
Мукачево - заправка OKKO (вул. Лавківская, 1-в, об'їзна дорозі міста);
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах .
Знижка для дітей (дивимося таблицю з цінами) діє за умови, що два спальних місця оплачуються за тарифом для дорослих, а дитина до 12 років розміщується на додатковому ліжку;
• Час прийому документів вказується в підтвердженні замовлення.
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість , порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Гарячі напої (чай , кава) в автобусі готуватися НЕ будуть . Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

Увага! Відповідно до вимог статті 7 Закону Турецької Республіки "Про іноземців та міжнародний захист" в момент в'їзду до Туреччини паспорт громадянина України для виїзду за кордон повинен бути дійсним не менше 150 днів.

 
 
Додатково оплачується:
• 
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638