<<  назад

«Шкільні розповіді!» (для школярів)

Днів: 3
Львів – Кам'янець-Подільський – Кривче – Хотин – Бакота – Львів
Україна

Нас чекають веселі пригоди, цікаві і пізнавальні розповіді!
Компанія Аккорд-тур готова надати даний тур на будь-які зручні для Вас дати.
Бажані дати і кількість осіб просимо вказувати в запиті.

День 1.

Львів - Кам'янець-Подільський

Для туристів, котрі прибувають на Львівський залізничний вокзал – трансфер на «Термінал А». Відправка в тур здійснюється із комплексу «Термінал А».
Приїзд в Кам'янець-Подільський. Екскурсія - «Місто семи культур ...» (вх. квитки) - одне з найдавніших міст України, місто, яке зберегло дух Середньовіччя. Скелястий острів, оперезаний тугою петлею річки Смотрич, що тече у мальовничому глибокому каньйоні, став своєрідним природним п'єдесталом, на якому впродовж понад десяти століть відомі й невідомі майстри творили справжнє кам'яне диво. Потужні оборонні укріплення «Старого міста», фортеця (вх. квитки) і Турецький міст, поєднання культових споруд різних релігій - костел св. Перта і Павла з турецьким мінаретом, костел о. Францисканців, вірменський квартал, Польський і Російський ринок, вони залишають неповторне враження.
Поселення в готель. Ночівля.

День 1 - Львів - Кам'янець-Подільський День 1 - Львів - Кам'янець-Подільський День 1 - Львів - Кам'янець-Подільський  
День 2.

Кам'янець-Подільський

Сніданок. Виїзд на екскурсію "Місце, якого нема на карті" (вх. квитки). Чудовий гірський ландшафт, розкішні ліси, безкраї луки, цілющі джерела з надзвичайною водою, змішується з прохолодою, якою дихає затока. А над хвилями Дністра схилилась 120-метрова скеля – Біла гора, якій відкривається мальовничий вид на підковоподібну затоку р. Дністер. Перлина Бакоти – Скельний печерний монастир. Як припускають деякі вчені, він був заснований на місці язичницького святилища першими християнами в XI ст. Саме слово «бакота» означає «бажане місце», в це не складно повірити, коли навколо такі пейзажі...
Вільний час. Пропонуємо відвідати:
• Виїзд на екскурсію Хотин - «Перлина на Дністрі» (200 грн.). На мисі, в центрі своєрідного амфітеатру пагорбів Дністра знаходиться - найпотужніший замок Східної Європи - Хотинська фортеця. (вх. квитки). Більш ніж на кілометр простягнулися кам'янисто-земляні укріплення. Внизу, на скелястому мисі - замок з подвір'ям, оточений масивним земляним валом з бастіонами. Сорокаметрові стіни замку прикрашає орнамент з червоної цегли - немов подільська вишита сорочка. А ще фортеця справжня кінозірка - адже "Захар Беркут", "Балада про доблесного лицаря Айвенго", "Три мушкетери", "Чорна стріла", "Стара фортеця", "Стріли Робін Гуда" знімалися саме тут ...
Повернення в Кам'янець-Подільський. Вільний час

День 2 - Кам'янець-Подільський День 2 - Кам'янець-Подільський День 2 - Кам'янець-Подільський
День 3.

Тернопіль - Хотин - Хотинська фортеця

Сніданок. Виселення з готелю. Екскурсія "Царство каменів і лабіринтів" (вх. квитки). Переїзд в с.Кривче, де ми зануримося в захоплюючу подорож фантастичними лабіринтами однієї з найбільших гіпсових печер світу - Кришталевої (довжина - 24 км!). Нас чекають підземні кімнати з кам'яними зображеннями - голова Буйвола, Сови, Орла. А як щодо прогулянки між Зубами Дракона або Хребтом Крокодила? Не менш цікавим є Камінь Бажань (кажуть, мрії здійснюються обов'язково) плюс Веселий Спуск з Веселим підйомом.
А тепер готуйтеся до сюрпризу !!! Нас чекає Вікторина, в ході якої діти зможуть перевірити свої знання і те, як засвоїли новий матеріал по Україні!
18:30 орієнтовний час прибуття до Львова. Місце прибуття до Львова - комплекс Термінал "А".
19:30 орієнтовний час трансферу на залізничний вокзал.

Вартість тура з ос. **:
Ціна
При групі 6+1
4718 грн.
При групі 10+1
3346 грн.
При групі 16+1
2605 грн.
При групі 24+2
2326 грн.
При групі 33+3
2068 грн.
При групі 44+4
1860 грн.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проживання в готелі туристичного класу, сніданки;
• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• екскурсіонне обслуговування згідно програми;
• супровід представника фірми;
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти -150 грн. дор., 80 грн. діти;
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми.
• Проїзд в громадському транспорті.
• Особисті витрати
• 2 вечері - від 280 грн.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори