<<  назад

Закрий очі ..., і вже начебто гуляєш по казкових дворах,
вдихай дивовижний, солодкий запах шоколаду.
Ніжні промінчики сонця кличуть на гру
Посміхайся, це Львів.

«Майстерня з чудесами» (Збірний тур для школярів)

Днів: 3, без нічних переїздів
Львів – Олесько – Золочів – Підгірці – Львів
Україна

Канікули у Львові!

День 1.

Львів - Трускавець

 Прибуття у Львів. Трансфер у готель/хостел (речі лишаються у камері схову готелю).
Пішохідна екскурсія «Лабіринтами львівських вулиць» (усі вхідні квитки оплачуються додатково). Ансамбль площі Ринок зачаровує. Тут все дихає сивою давниною, здається, що ти перенісся на декілька століть назад. Саме тут ви зможете доторкнутися до казки, відкрити для себе справжню красу старовинного Львова. Під час екскурсії ви побачите міську Ратушу, Італійський дворик, перлину площі Ринок – Латинський кафедральний собор, каплицю Боїмів – усипальницю багатих городян, Вірменський собор та його дворик, що утворюють неповторний куточок східної архітектури, фортифікації XIV-XV століття, ансамбль Успенської церкви, Бернардинський монастир, домініканський собор Божого Тіла – видатний зразок бароко, найстарішу з існуючих у Львові аптеку-музей, проспект Свободи – головну вулицю міста і галасливу торгову артерію та Оперний театр, якій рахується одним з найбільш розкішних театрів Європи. Самостійне поверення в готель/хостел.
Пропонуємо відвідати ОДИН з пропонованих музеїв міста (вх. кв. опл. додатково):
• Музей зброї «Арсенал»;
• Музей історичних коштовностей «Королівські зали»;
• Музей давньої історії;
• Музей етнографії і художніх ремесел.
У вільний час пропонуємо:
• Екскурсія «Місто зі смаком кави» (118 грн.): Кава у Львові – це ні що інакше як корисна копалина, яку видобувають так само, як вугілля або торф. Запрошуємо в дивовижні кавові підземелля, де у всіх буде можливість почути про цей ароматний напій і, звичайно ж, завітаємо на горнятко ароматного и смачного напою (кави або какао). П'янкий гірко-солодкий смак світу кави полонить нас, і навіть тих, хто до цього не був кавоманом. Адже тільки у Львові, можна отримати це звання.
• Квест-екскурсія «Знайди свого Лева» (110 грн.)У Львові можна побачити близько 3500 різних левів, і їх кількість постійно зростає. Ми пропонуємо учасникам зловити в об'єктив свого фотоапарата або мобільного телефону найвідоміших і найцікавіших львівських левів: «лева під бріоліном», «п'яного лева», «кавового лева» ... По дорозі шукаючи ту чи іншу фігуру, в ігровій формі ми відкриємо для себе місто по-новому. Старт квесту від Порохової Вежі й двох сплячих левів, яких розбудить тільки той, хто збере повну «карту левів»! Вдалого полювання!

День 1 - Львів - Трускавець День 1 - Львів - Трускавець День 1 - Львів - Трускавець День 1 - Львів - Трускавець
День 2.

Золочівський замок - Львів - Олеский замок - Підгорецький замок - Жовква

 Сніданок. Виїзд на екскурсію «Золота підкова Львівщини» (усі вхідні квитки оплачуються додатково). Олеський замок – один з найгарніших замків Східної Європи. Це місце, яке захищав сам Богдан Хмельницький, тут народився майбутній польський король Ян ІІІ Собеський. Замок наповнений історією багатьох країн, легендами про кохання та, звісно ж, привидами, які його охороняють. Підгорецький замок – «Галицький Версаль», його стіни пам’ятають не війни та баталії, а бали, пишні прийоми, стукіт коліс карет та феєрверки. Одного разу гостем палацу був сам Оноре де Бальзак. Золочівський замок – це місце, що просочене секретами королівських родин, легендами лицарського ордену тамплієрів та неймовірними історіями кохання. А справжньою загадкою замку є таємничий камінь, вкритий різним тайнописом. Як добре, коли в нашій історії та в нашому житті залишаються речі, не розгадані до кінця.
Повернення в готель/хостел. У вільний час пропонуємо:
• Екскурсія «Нічна варта Львова» ( 210 грн.): Коли сонце ховається за обрій, охороняти наш спокій на вулиці Львова виходить Нічний Бургомістр. А у нас буде можливість допомогти йому в цій не легкій справі, а також дізнатися всі секрети нічного міста. Хто як не він, який живе не одне століття, знає все про давнє місто... Несподівані зустрічі, моторошні легенди, привиди, таємні обряди, загадкові вулиці і темні закутки - все це чекає нас під час нічної прогулянки Львовом! А за хорошу роботу, пан Бургомістр найактивніших посвятить в «Почесних вартових міста». (Початок екскурсії - 21:00)

День 2 - Золочівський замок - Львів - Олеский замок - Підгорецький замок - Жовква День 2 - Золочівський замок - Львів - Олеский замок - Підгорецький замок - Жовква День 2 - Золочівський замок - Львів - Олеский замок - Підгорецький замок - Жовква
День 3.

Львів - Шевченківський гай

 Сніданок. Виселення з готелю/хостелу. Трансфер на вокзал (речі лишаються у камері схову вокзалу).
Екскурсія «Місто, в яке неможливо не закохатися» (пересування громадським транспортом, усі вхідні квитки оплачуються додатково). Ви відвідаєте любиме місце відпочинку львів’ян – Шевченківський гай, який рахується одним з найкращих музеїв народної архітектури та побуту України. Прогулюючись його стежками, ви ніби то станете мешканцем підкарпатського села XIX століття. Далі ви ознайомитися з Личаківським цвинтарем, на якому покоїться прах видатних українців – Франка, Шашкевича, Крушельницької, а також багатьох поколінь жителів Львова, побачите найвідоміший його меморіал – «Львівські орлята».
Вільний час. Самостійний доїзд на залізничний вокзал. Запрошуємо відвідати:
«Таємниці львівської аптеки» (60 грн.) - якщо Ви думаєте , що побували у всіх найцікавіших місцях древнього Львова, то хочемо Вас порадувати, що ні! Існує чарівне і загадкове місце, про яке Ви навіть не чули. Пропонуємо відвідати підземелля старої угорської аптеки, вхід в яке виявили тільки нещодавно під час реставраційних робіт . Найбільший її секрет охороняє єдиний у світі Лев-аптекар . У своїй аптечній ступі він зітре всі Ваші турботи! Загадкова атмосфера аптеки і безліч цікавих і повчальних історій перетворять проведений тут час в незабутню пригоду.

День 3 - Львів - Шевченківський гай День 3 - Львів - Шевченківський гай День 3 - Львів - Шевченківський гай День 3 - Львів - Шевченківський гай
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 90 грн. / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід

* сезонна доплата з особи за тур - 280 грн.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проживання в готелі туристичного класу/хостел (виселення до 12:00 останнього дня, речі залишають в камері схову залізничного вокзалу), сніданки;
• якщо вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу
• супровід гіда-керівника по маршруту
• 3 екскурсії (згідно програми).
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• вхідні квитки в екскурсійні об'єкти;
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• 2 обіди – от 280 грн.;
• 2 вечері – от 280 грн.
Важливо:
*сезонна доплата + 280 грн./с ос./тур
• Поселення в готелі згідно правил здійснюється після 14:00, виселення до 12:00 ;
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 10 осіб;
• Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні або класом вище;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю або автобусу;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

  

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА КОРКИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори