<<  назад

…на свете лучше не найти
они и праздник, и воплощение мечты!

Знакомые фонарики… (Для дитячих груп)
Амстердам, Брюссель, Люксембург + Берлін та Мюнхен!

Днів: 7, 1 нічний переїзд
Львов – Вроцлав - Берлин – Амстердам – Брюссель – Люксембург –  Мюнхен – замок Нойшванштайн – Краків - Львов
Бельгія
Люксембург
Нідерланди
Німеччина

У програмі чарівні та привабливі:
НІДЕРЛАНДИ – БЕЛЬГІЯ – ЛЮКСЕМБУРГ - НІМЕЧЧИНА - ПОЛЬЩА

5 країн в одному турі - незабутні враження!

6 екскурсій вже у вартості туру:
по чаруючому Берліну, запальному Амстердаму, столиці Королівства Бельгії – Брюсселю,

унікальному місту-фортеці Люксембургу, перлині Баварії - Мюнхену та королівському Кракові!

День 1.

Львів - Вроцлав

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». 
Переїзд по території Польщі. При швидкому проходженні кордону, рекомендуємо екскурсію по місту 12 островів і більше 100 мостів «Місто гномів - Вроцлав» (16Є) - легендарну колиску Польщі! Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії.
Переїзд в готель. Ночівля на території Польщі.

День 2.

Берлін

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в столицю Німеччини.
Пішохідна екскурсія «Одкровення Берліну» по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму...  У вільний час є можливість відвідати:
автобусну екскурсію «Берлін крізь часи» (21€) Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота ..
Берлінський зоопарк (13€+вх. Квиток). Один з найбільших зоопарків Європи, а за кількістю видів тварин займає перше місце в світі. Чарівне слово «зоопарк» -тут зібрано близько 20000 тварин, птахів, рептилій, риб, комах. Для звірів створені комфортні зони проживання, а для людей - зручний огляд, що дозволяє побачити і пірнаючого бегемота, і грайливих ведмежат, і хижаків, що ведуть нічний спосіб життя...
музей Пергамон (26€+вх.квиток) - архітектурні шедеври Стародавнього світу: знамениті ворота Іштар з Вавилону, ворота Мілетського ринку - і всі ці скарби в оригіналі!
екскурсію «Зачарований Берлін» (18€). Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в колишніх століттях...  
Переїзд в готель. Ночівля на території Німеччини.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

Амстердам - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф

 Сніданок. Переїзд в Амстердам! Оглядова екскурсія по місту - «Скарби минулого і теперішнього». Старі "вигнуті" будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, які є на 3 метри нижче рівня моря, чудові парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу. Площа Дам і Королівський палац, Райксмузеум і знаменитий Будинок Рембрандта, єврейський квартал і діамантова фабрика, спадкоємиця ювелірних традицій - вся ця краса подвоєна дзеркалом води, чарівним відображенням якого можна милуватися вічно! Рекомендуємо відвідати на вибір:
прогулянку по мальовничим каналам "Лабіринтами Амстелу" (16€).
відвідати парк квіткової розкоші - «Кекенхоф» (28€+вх.білет) - одне з найкрасивіших місць на планеті. Навряд чи можна словами передати всю красу, яка відкривається: алеї старих розлогих лип, струмки і мальовничі ставки, дзюрчання фонтанів, безперервний спів птахів і, звичайно, квіти!!! Квіти всюди - на клумбах, в павільйонах і оранжереях, і навіть на оточуючих парк полях. І все - таки це передати словами не можна, це потрібно побачити, відчути, вдихнути п'янкий аромат квітів і забрати з собою хоча б маленьку частинку цієї фантастичної квіткової феєрії! (в програмі туру в період з 22.03.18 до 13.05.18)
Місцеві жителі кажуть «Хто не бачив провінції - той не бачив Голландії»! Запрошуємо «По "глибинці" Голландії»! (30€). Фольклорне село вітряних млинів -Заансе Сханс і рибальське селище - Волендам - це дві перлини Північної Голландії. Заансе Сханс перенесе нас до Голландії 17 століття. П'ять старовинних вітряків прикрашають береги ріки Zaan, за допомогою яких місцеві жителі, як і їх предки, багато років тому, розпилюють дошки, збивають масло, виробляють знамениту заанську гірчицю. Млини в Нідерландах - це життя! Також ми подивимось, як в симпатичних зелених сільських будиночках робиться твердий голландський сир. На фабриці національного взуття, ми побачимо, як майстер вправно виріже дерев'яні черевички - кломпи, в яких голландці ходять до цих пір. Величезна колекція різних форм, розмірів та розмальовки - краще сувеніра годі шукати ... Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище - Волендам - чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Селище, жителі якої живуть досьогодні в дерев'яних будиночках і ходять в національних костюмах. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним - старовинними рецептами!
 Поселення і ночівля на території Нідерландів.

День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф
День 4.

Брюссель - Гент - Брюгге

 Сніданок. Преїзд в місто на семи пагорбах, збудоване в формі серця, столицю Королівства Бельгії - Брюссель. Екскурсія «Історія краси - Брюссель» - історія, яка творилася століттями. Симфонія тріумфуючого блиску панує в районі Європарламенту з просторими парками і вулицями, на площі біля королівського палацу, в міській Ратуші, а також одній з найкрасивіших площ Європи - Гранд Платс. Вдень площа нагадує театр квіткового ринку, а ввечері - п'єсу гарного кохання і захоплення! А головне, ми зможемо відчути добродушний і веселий характер бельгійців, недаремно одним із символів цього міста є знаменита бронзова скульптура - фонтан «Манекен Піс»... У вільний час рекомендуємо екскурсії:
автобусна екскурсія «Магія і романтика Брюсселю» (18€). Під час екскурсії ми побачимо одну з найяскравіших пам'яток готичної архітектури і живопису країни - брюссельський кафедральний собор св. Михайла і Гудули, прогуляємося через Брюссельський парк, королівську площу, скверик Ду Саблон, (скверик 48 ремесл!), а також королівський палац, офіційну резиденцію бельгійського монарха і Атоміум. На завершення запрошуємо відвідати дивовижний парк «Mini-Europe» (вх. квиток опл. дод.). Крім найцікавіших місць Європи в мініатюрному варіанті, тут можна знайти різноманітні звукові та анімаційні моделі: млини, аеробус, швидкісний поїзд, виверження Везувію, падіння Берлінської стіни і гондоли Венеції. Всього тут представлено близько 350 будівель та 80 крихітних міст, розташованих в різних місцях Європи.
«Фландрія у всій красі: Гент та Брюгге» (43€)! Унікальна екскурсія по Фландрії, відкриє нам різноманітність Королівської Бельгії. Вражає своєю розкішною оздобою чудове фламандське містечко Гент: дзвіниця Баффруа, висотою 90 метрів, з дзвоном "Клокке Роланд", могутня Ратуша в стилі квітучої готики, королівський палац Сінт-Йорисхоф, знаменитий Собор Святого Бавона, де зберігається загадковий Гентський вівтар - "Містичний Агнець ". Атмосфера давнини і таємничості не покидає це місто, наче в очікуванні чуда... Далі нас чекає поетичний і романтичний рай для закоханих, колодязь чудес для дітей та дорослих - чарівний, шоколадний Брюгге! Образ міста неповторний: Базиліка - хранителька реліквії Святої Крові, Ратуша, Церква Святої Діви, де зберігається образ Мадонни з немовлям на руках пензля знаменитого Мікеланджело! Брюгге схожий на пряникове містечко з вигадливими різнобарвними фасадами, тонкими шпилями, кам'яним мереживом і рікою темно - білого шоколаду. 
Переїзд в готель. Поселення і ночівляг.

День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге
День 5.

Люксембург - Трір - Мец

 Сніданок. Нас чекає невелика, але напрочуд гарна країна: скелі і ліси, барвисті міста, мальовничі села і романтичні замки - все це Велике герцогство Люксембург! Унікальне місто-фортеця запрошує на екскурсію «Маленька казка - Люксембург»: звивисті середньовічні вулички приведуть до скельної капели Сен-Кірен, готичного собору Сен-Мішель, розкішної торгової вулиці Гранд Рю, герцогського палацу і кафедрального собору Нотр-Дам, в якому зберігається ікона Богоматері покровительки міста. А з оглядового майданчика на краю скелі, яку називають «Балкон Європи», перед нами відкриється захоплюючий дух пейзаж: вкриті лісом Арденські гори і пагорби, спрямовані вгору шпилі соборів і церков ...
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:
один з найпопулярніших регіонів Франції - Лотарингію! Екскурсія «Французька Венеція - місто Мец» (30Є). Свою популярність цей регіон придбав ще за часів середньовіччя. Лотарингія не раз переходила у володіння німцям і була повернута назад. Саме тут народилася і очолила свій перший похід столітньої війни Орлеанська діва - Жанна д'Арк. А ще в Лотарингії народилася світова перлина, знаменита співачка - Патрісія Каас!!! Нас чекає знайомство із столицею Лотарингії містечком Мец. Місто надзвичайно органічне в архітектурі: німецький квартал Віль-Аллеман є зразком німецького порядку, сади Еспланади над річкою, Палац юстиції, будівля арсеналу, протестантська церква в німецькому стилі, площа Сен-Луї - місто залишає незабутнє враження.
найдавніше місто Німеччини - Трір (23€). Екскурсія «Таємна мрія - Трір». В мальовничій долині на березі річки Мозель нас чекає найстаріше місто Німеччини. Ми побачимо символ міста - знамениті Чорні ворота, найбільші античні ворота в усьому світі, базиліку аулу Палатіна, побудовану імператором Костянтином, руїни імператорських терм, споруджені в Середні століття. А також палац курфюрста і Трірський Кафедральний Собор, в якому зберігається унікальна християнська реліквія (Туніка Ісуса Христа), що ставить Трір в один ряд з такими великими містами як Віфлеєм і Єрусалим. Зовнішній вигляд Тріра дивовижний і чудовий, ошатний і неповторний...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в транзитному готелі

День 5 - Люксембург - Трір - Мец День 5 - Люксембург - Трір - Мец День 5 - Люксембург - Трір - Мец День 5 - Люксембург - Трір - Мец
День 6.

Мюнхен - Замок Нойшванштайн

 Сніданок. Переїзд в столицю землі Баварії місто Мюнхен. Екскурсія "Мюнхен - Легенда Баварії ...". Нас запрошує "Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора ... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест". У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати на вибір:
«Фантазії Короля Людвіга ...» (48€+вх. Квиток). На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ( "Новий лебединий камінь") - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який набув шаленої популярності у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення Чайковського для балету "Лебедине озеро" і втіленням любові Людвіга II до музики Вагнера.
"Стара Пінакотека" (16€+вх.Квиток) - одна з найзнаменитіших картинних галерей світу! У цьому величезному неокласичному будинку виставлено близько 900 полотен живопису, що представляють найбільших художників Європи. Це справжня скарбниця образотворчого мистецтва!
«Мюнхенську резиденцію» (26€+вх.Квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антиквариум. 
Виїзд з Мюнхена орієнтовно 22:00.
Нічний переїзд.

День 6 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 6 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 6 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 6 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн
День 7.

Львів - Краків

 Приїзд у Краків. Рекомендуємо відвідати один з найбільших в Польщі Аквапарк (10€ + вхідний квиток). Басейни з озонованою водою, гідромасажні ванни, гвинтові гірки, джакузі, сауна, солярій, фітнес-клуб.
Оглядова екскурсія «Королівський шлях Кракова». Шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилин... У вільний час пропонуємо відвідати:
"Польський Акрополь" - Вавельський замок (13€). Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель - той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яке огортає його, притягує будь-якого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
"Соляні Копальні" Велічкі" (18 € + вх. квиток) - найстаріше соляне підприємство на польських землях, Пожалуйста функціонувало понад 7 століть, глібокі дев'ятіярусні тунелі, в якіх побудовані Підземні храми, Містки, чісленні скульптурні витвором. Тут ми побачимо чарівні Підземні озера, гроти, прекрасні каплиці и музейних експозіцію, яка розповість про Історію соляних розробок...
обід «Ласощі польських королів» (21Є). Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. 

Повернення в Україну. Перетин кордону.
Прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Стоимость тура ВКЛЮЧАЕТ:
• проезд по маршруту автобусом туристического класса;
• проживание по маршруту отель с завтраками.
• обзорные экскурсии согласно программе;
• сопровождение гида-руководителя по всему маршруту;
• В случае, когда возраст туриста более 60 лет, необходимо дополнительно уточнить размер доплаты страхового платежа.
Дополнительно оплачивается:
• рекомендованные программы,
• входные билеты в экскурсионные объекты;
• проезд в общественном транспорте;
• личные расходы (обеды, сувениры);
• Городской/Туристический налог (City/Tourist tax) по маршруту от 1,5 до 6 евро/ночь (оплачивается туристами лично на рецепции);
Доп. Питание: 6 обедов или ужинов =138 евро.
Консульский сбор + услуги Визового Центра =35€ + 25€
Консульский сбор НЕ оплачивают категории граждан, освобожденных от оплаты Консульского сбора по договору об упрощение визового режима. Пенсионеры, дети до 18 лет, студенты дневного стационара до 21г.
Услуги Визового Центра оплачивают все.
ОПЛАЧИВАЮТСЯ ПРИ КАЖДОЙ ПОДАЧЕ. ПРИ ОТКАЗЕ КОНСУЛЬСКИЙ СБОР И УСЛУГИ ВИЗОВОГО ЦЕНТРА НЕ ВОЗВРАЩАЮТСЯ (исключение для

ВАЖНО:
Доплата за одноместное размещение + 95 евро/тур.
• Туристы, путешествующие одни, могут быть размещены в трехместных номерах!!!
Время приема документов указывается в Подтверждении Заказа.
ОБЯЗАТЕЛЬНЫМ ЯВЛЯЕТСЯ НАЛИЧИЕ ЧЕТКОЙ ПРОПИСКИ В УКРАИНСКОМ ПАСПОРТЕ.
• Компания оставляет за собой право изменять количество, порядок и время экскурсий или заменять их на равноценные.
Горячие напитки (чай, кофе) в автобусе готовиться НЕ будут. Во время переездов каждые 3-3,5 часа будут санитарные остановки, где будет возможность приобрести горячие напитки в кафе, автогрилях и т.д
• Турист несет финансовую ответственность за порчу имущества отеля и автобуса.
• Минимальное кол-во для выполнения факультативной программы 30 человек.
Автобусное обслуживание в свободное время не предусмотрено.

Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
230 грн.

Версія для
друку

Догори