<<  назад
Вдалині краси снігових гір і льодовиків, вони не тануть.
Хребет Кавказький, як візерунок, там птахи горді літають.
Там різнотрав'я по лугах, ростуть квіти і зріють трави,
Впало небо вниз до ніг, стоять там ялиці, як діброви.

Гудаурі

Днів: від 1
Грузія
День 0 - День 0 - День 0 - День 0 -

Гудаурі - в останні роки гірський курорт розвивається на південних схилах Великого Кавказького хребта в Грузії , чарує гостей величезними можливостями для активного відпочинку в горах , дивовижними пейзажами і гостинною атмосферою. Координати курорту 42 ° 27'39 "пн.ш., 44 ° 28'59 " с.д. (парковка біля готелю Марко Поло , WGS84) .
Курорт знаходиться неподалік від Хрестового перевалу (2379 м над рівнем моря ) і в 43 км від другої за висотою вершини Грузії - гори Казбегі ( 5033 м.). Гудаурі розташувався на невеликому плато, на висоті 1900 - 2200 метрів над рівнем моря , уздовж Військово- Грузинської дороги , в 120 км від Тбілісі і 79 км від Владикавказа . Сніговий сезон , як правило , починається в грудні, і триває до середини квітня (іноді до травня). Середня товщина сніжного покриву взимку досягає 1.5 метрів . Курорт також відрізняється своєю універсальністю - тут є можливості для катання всім - як новачкам , так і професіоналам. Наявність високих і вільних від рослинності гір, зробило з курорту мекку для любителів фрірайду. Високі і затяжні схили здатні принести масу задоволення тим , хто переборовши свій страх , наважиться їх підкорити.


Траси:

Загальна довжина підготовлених трас в 2012 році склала 57 км . Вища точка траси на горі Садзеле - 3 267 м , нижня - 2050 м. Перепад висот на курорті становить 1200 метрів. Довжина фрірайдних трас вимірам не підлягає - величезні багатокілометрові поля схилів Гудаурі являють собою сотні варіацій для фрірайдних спусків.
Обслуговування трас проводиться регулярно. Довжина найдовшого спуску 7 км. Є траси слалому, слалому -гіганта, супер гіганта і швидкісного спуску. Канатні дороги працюють з 10 до 16 год. ( на випадок відключення електрики канатні дороги обладнані аварійними дизелями. Для професіоналів є траси слалому, слалому -гіганта, супергіганта і швидкісного спуску. Всі траси FIS- сертифіковані. Широкі відкриті схили , хороші можливості для позатрассового катання і сноубордингу. Всі траси знаходяться вище рівня лісу. У зимовий період Гудаурі щодня може вмістити до 2000 тисяч відпочиваючих, правильніше буде сказати, що така кількість людей може проживати в Гудаурі одночасно, а пропускна здатність п'яти канатних доріг Dopelmayer становить 4000 чоловік. Ця різниця ( в п'ять разів) в реальному кількості койко/ місць в Гудаурі та пропускної здатності канатних доріг є причиною відсутності черг на підйомники.


Підйомники:

Працюють п'ять черг крісельної канатної дороги Doppelmayer.
Перша черга довжиною 1010 м - трьохкрісельна
Друга черга довжиною 2310 м - чотирьохкрісельна.
Третя черга довжиною 1060 м - трьокресельна.
Четверта черга довжиною 1104 м - трьокрісельна.
П'ята черга довжиною 1300 м - чотирьохкрісельна.


День 0 -
 

Готелі, котрі не вказані в даній пропозиції - під запит!

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проживання, вказане в таблиці.
• Харчування, передбачене готелем. 
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• додаткове харчування
• авіапереліт в Тбілісі і назад 

Версія для
друку

Догори