UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

До гірських вершин Словаччини! Лижний тур…

Днів: 6, без нічних переїздів
Львів- Кошице – Попрад – Татранська Ломниця * - Штребське Плесо * - Ясна * - Бешенева * - Ст.Смоковец – Закопане – Львів
Польща
Словаччина

Тур без нічних переїздів!

День 1.

Львів - Кошице - Попрад

 07:30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
08:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Можливість приєднання до групи в Стрию та Ужгороді. Перетин кордонів.
Нас запрошує друге за величиною місто Словаччини - Кошице. Маленький, але впертий струмочок, спускаючись з гір, створив форму та історію цього міста. Ми пішки прогуляємося по Старому місту.
Переїзд в Попрад. Місто Попрад - головне місто регіону Високі Татри. Попрад - відомий курорт Словаччини, який розташовується в долині між Високими і Низькими Татрами.
При бажанні вечерю і танці в cловацкой колибі (23є) - мисливські трофеї, брязкальця на стінах, старовинні каміни, дерев'яні стіни, стільці, столи. Душевна атмосфера не залишить байдужим нікого ... Цього вечора Вам буде запропонована лише словацька національна кухня.
Ночівля на території Словаччини (Район Попрада).

День 1 - Львів - Кошице - Попрад День 1 - Львів - Кошице - Попрад День 1 - Львів - Кошице - Попрад День 1 - Львів - Кошице - Попрад
День 2.

Татранська Ломніца

 Бог нагородив Словаччину чарівною природою, яка надихає і лікує. Люди тут відпочивають душею і тілом. У нас є можливість зануритися в світ природи, краси і релаксу. Пропонуємо на вибір:
Високі Татри. «Такий чудовий день» (23є / 18Є + вх. квитки). Татранська Ломница, Кежмарок, Nestville Park, комплекс Врбов. Природа, фото, дегустація словацького віскі і купальні - коротка програма нашого дня. Почнемо з гірськолижного курорту Татранська Ломница, яка розташована в Високих Татрах. Найвища з гір - Ломницький штит (2632 м), до його вершини можна дістатися на підйомниках. Фотографії у Вас будуть просто приголомшливі. Невеликий переїзд і ми в невеликому селищі Hniezdne. Тут знаходиться Nestville Park. Це більше, ніж винокурня, крім дегустації першого словацького віскі, тут можна ознайомитися з історичними винокурними ремеслами. Переїзд в Кежмарок. Затишне і цікаве містечко залишить у нас тільки позитивні емоції. І на завершення нашого цікавого дня - релакс в купальному комплексі Врбов. Тут ми знайдемо справжню геотермальну воду, яка вважається однією з найкращих мінеральних вод у Центральній Європі з вмістом важливих мінеральних речовин.
Або трансфер для катання на лижах в Татранську Ломницю (дод. плата + вх. квитки). У зимовий період часу.
Для любителів ковзанів, лиж і санок пропонуємо екскурсію в Музей зимових видів спорту (10 € + вх. квиток). Експозиція музею в Татранській Ломниці присвячена історії виникнення і розвитку зимових видів спорту. Відвідувачі музею за допомогою 19 демонстраційних стендів отримають багато цікавої інформації про виникнення катання на лижах, на ковзанах, про керлінг, альпінізм, катання на санках і бобах в Високих Татрах. Повернення в Попрад.
При наявності часу відвідування Татранского аквапарку "АКВАСІТІ" в Попраді (розташований на джерелі з термальною водою і у всіх басейнах використовується тільки термальна вода) (вх. квитки опл. дод.).
Ночівля на території Словаччини (Район Попрада).

День 2 - Татранська Ломніца День 2 - Татранська Ломніца День 2 - Татранська Ломніца  
День 3.

Штребське Плесо

 Сніданок. Вільний час в Попраді.
Для бажаючих трансфер для катання на лижах в Штребське-Плесо (дод. плата + вх. квитки). Один з найпопулярніших гірськолижних курортів у Високих Татрах, розташований на березі мальовничого озера. Це відоме місце проведення міжнародних змагань. Ідеально доглянуті лижні і бігові траси, 2 канатні дороги, 4 підйомника, вечірны катання на лижах, лижний сервіс, школа лижників, прокат лижного спорядження, катання на санках, параглайдінг. Численні готелі, кафе і ресторани, приємно порадують любителів національної кухні. А хто хоче ще більше, може відчути захоплення від підйому на вершини гір під керівництвом тренера.
Якщо Ви любите зиму, сніг і веселощі, вирушайте з нами у Fun park (13€ + вх. Квиток) і насолодіться «нетрадиційними» зимовими атракціями. Fun Park пропонуємо безліч вражень і багато адреналіну для всіх - маленьких, дорослих все хто відважний і готовий до безмежних веселощів. Повернення в Попрад.
Запрошуємо на «Ждярське кулиг» !!! (26€). На санях, запряжених кіньми зі дзвониками і факелами Ви як в казці, опинитесь на засніженій галявині, де Вас чекає вечеря з вином і смаженими ковбасками на вогні. Ми проведемо незабутній вечір. Ночівля на території Словаччини (Район Попрада).

День 3 - Штребське Плесо День 3 - Штребське Плесо День 3 - Штребське Плесо День 3 - Штребське Плесо
День 4.

Попрад - Низькі Татри - Ясна - Бешеньова

 Сніданок. Вільний час в Попраді.
Низькі Татри. «Чудова прогулянка» (23€/18€ + вхідний квиток). Гори, фортеці і старовинні містечка чекають нас сьогодні. Або трансфер для катання на лижах в Ясну (дод. плата + вх. квитки). Курорт Ясна є відмінним місцем для проведення відпочинку. Знаходиться курорт в серці Словаччини, в мальовничій Демановській долині на території національного парку Низькі Татри прямо біля підніжжя гори Чопок. Зупинка на фотопауза на тлі Низьких Татр. Можливість піднятися на гору Чопок в ресторан Rotundа. Далі нас чекають Демяновські печери - дивовижний підземний лабіринт. У Словаччині природа гідна захоплення. Тут знаходяться Печера Свободи і Крижана печера. Ми відвідаємо печеру Свободи(вх. квитки оплачуються додатково). Комплекс «Водний рай - Бешенева». Бешенева заснований на базі гарячої термальної води круглий рік. Купання в зовнішніх і внутрішніх басейнах, ексклюзивний Велнес & Спа центри, масаж і фітнес. Купаючись в басейнах можна помилуватися чудовими краєвидами на Низькі Татри, Західні Татри і Фатра. Вода благотворно впливає на опорно-руховий і дихальний апарат, надає косметичну дію на шкіру.
Пропонуємо дегустацію національного напою жителів Татранських гір - TatraTea (18€ + вх. Квиток) - Оригінальний чайний лікер зі Словаччини, причому він вважається саме чаєм, незважаючи на вміст алкоголю в 52%. Чому так? Про це нам вже розкажуть під час дегустації. Повернення в Попрад. Ночівля на території Словаччини (Район Попрада).

День 4 - Попрад - Низькі Татри - Ясна - Бешеньова День 4 - Попрад - Низькі Татри - Ясна - Бешеньова День 4 - Попрад - Низькі Татри - Ясна - Бешеньова День 4 - Попрад - Низькі Татри - Ясна - Бешеньова
День 5.

Старий Смоковець

 Сніданок. Вільний час в Попраді.
Високі Татри. Трансфер на курорт Старий Смоковець (доп. плата + вх. билеты). Найдавніший гірськолижний курорт Словаччини, в якому дбайливо, як музейні експонати, оберігають дерев'яні готелі і туристичні хатини минулого століття. Сьогодні Старий Смоковець - музей під відкритим небом, пропонує безліч лижних трас, як для початківців, так і для підготовлених лижників. А для тих, хто не зовсім упевнено почуває себе на гірських лижах, пропонуємо одну з кращих санних трас Старий Смоковець - гора Гребенок. Задоволення на крутих віражах отримають як діти, так і дорослі.
Запрошуємо на екскурсію в Татранський Дом (16€ + вх. квиток) - найбільшу і найхолоднішу атракцію зими в Татрах. Татранський дом - унікальний крижаний костел з елементами татранської природи. Крижана базиліка закривається спеціальним укриттям, яке допомагає їй протистояти примхам зимової погоди. Щонеділі тут будуть проходити чудові, унікальні концерти, які додадуть крижаному храму виняткову атмосферу. Повернення в Попрад.
Ночівля на території Словаччини (Район Попрада).

День 5 - Старий Смоковець День 5 - Старий Смоковець День 5 - Старий Смоковець День 5 - Старий Смоковець
День 6.

Закопане - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в столицю польських Татр - Закопане. Місто приваблює неповторною атмосферою. У Закопане - чудова природа, колорит гуральского фольклору і широкий вибір розваг !!! Для бажаючих екскурсія по Закопане (за дод. плату). Центр Закопане - вулиця Крупувки (Krupowki) - все крутиться навколо неї: національні ресторанчики - колиби, палатки з сувенірами, брички запряжені кіньми, які в екстравагантній формі познайомлять з дерев'яною архітектурою міста. Рекомендуємо відвідати ідеальне місце для відпочинку - водний комплекс Терма Буковина Татранська (16 € + вхідний квиток): дитячі майданчики, гірки, сауни, парні і 12 басейнів з хвилями і течіями - наповнені водою з термальних джерел, температура якої 28-36 ° С.
Бажаючі зможуть познайомитися з гуральськими традиціями і скуштувати частинку культури поляків - «Гуральський вечір»! "Бундз" - чудовий сир, "осціпек" - солений овечий сир, "москол", свинина, ягнятко, баранина, "квашниця" і, звичайно ж, чай горянина - всесвітньо відомий "гжанець". Під гуральські акорди вечеря в національній гуральській колибі (оплата по меню). Виїзд в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 24:00 (залежить від проходження кордону).
Переїзд на залізничний вокзал м. Львова. До нових зустрічей!

День 6 - Закопане - Львів День 6 - Закопане - Львів День 6 - Закопане - Львів День 6 - Закопане - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда-організатора по маршруту
• Проживання по маршруту готель 3 * зі сніданками.
• Екскурсії, зазначені в програмі.
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії.
• Рекомендовані програми.
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір 35 € + 16 € call-centre.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року.
КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПЕРЕДАЧІ.
У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ (Виняток для іменинників, у яких в подорожі День народження - витрати покриває Аккорд-Тур).
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638