UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Как хорошо быть ребенком…
Тур для детей и родителей…

Магічні відкриття в Парках Розваг

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів- Егер * - Зальцбург-Інсбрук * - Леголенд- «Європа Парк» - Цюріх- Італійська Швейцарія -Лугано- Мілан * -Гардаленд-Венеція -Пещера Постойна -Будапешт * -Львів
Італія
Австрія
Німеччина
Словенія
Угорщина
Швейцарія

Австрія, Німеччина, Швейцарія и Італія
БЕЗ НіЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Німецький „Леголенд”, «Європа Парк», «Італійський Діснейленд – Гардаленд»
Музей «Сваровські», Зоопарк в Цюріху, Шоколадна фабрика в Швейцарії, Підземний світ печери Постойна і Венеція!!!

Вікторина для веселих і допитливих!
ТУР ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ З ДІТЬМИ!

День 1.

Львів

 08.30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Є можливість приєднатися до групи в Стрию і в Ужгороді. Перетин кордонів.
А тепер - Викторина !!! Переможе самий веселий і допитливий!
Термальні дива Угорщини, «Угорський Памуккале» - місто Егерсалок! (13 €) - для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни ...
Ночівля на території Угорщини.

День 2.

Зальцбург - Зальцкаммергут

 Сніданок. Переїзд в Австрію.
Знаменитий Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів. Нас запрошує «Північна Флоренція», «Золоте місто Високого Барокко», «Альпійське серце Австрії», місто, де народилcя Моцарт… Екскурсія. Вільний час.

День 2 - Зальцбург - Зальцкаммергут «Край Зальцкаммергут» (38 € / 23 €). Тим, хто хоче насолодитися неповторною австрійською природою, заглянути в автентичні куточки, отримати цілісне уявлення про озерний край Зальцкаммергут буде цікаво на цій екскурсії. Цей регіон був знаменитий завжди: тут відпочивали Франц Йосиф I і імператриця Сісі, Густав Клімт, Йоганнес Брамс, Теодор Більрот, Гельмут Коль і безліч інших діячів науки і мистецтва. Озера Фушльзее, Вольфгангзее. Фотопауза в чарівних місцях. 

Ночівля в Австрії.

День 2 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 2 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 2 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 2 - Зальцбург - Зальцкаммергут
День 3.

Інсбрук

 Сніданок.
Нас чекає дорога в Тіроль. Тіроль - це гірський регіон, що знаходиться в гіпнотизую чому дух альпійському ландшафті, він захоплює. Мальовнича природа, унікальна культура і мистецтво, старовинні фортеці і замки, і місця для відпочинку всією сім'єю чекають нас. Інсбрук (10Є/6Є) - столиця гірськолижної землі Австрії - Тіроль. Виблискуючі на сонці засніжені гірські вершини обступили місто з усіх боків. Багатовікові традиції відчуваються в кожному будинку, в багатьох старовинних соборах і музеях. Вільний час. Можливість відвідати:
«Інсбрук з висоти» (18 € / 13 €). Чотири станції фунікулера виконані за проектом архітектора Захі Хадід у вигляді брил натурального льоду. Довгі тунелі, S-подібний підвісний міст через річку Інн з двома злітаючими у небо 30 метровими стрілами..незабутньо .... Жодне інше місто Європи не може нам запропонувати за настільки короткий час і таким надзвичайним способом відчути контраст між містом і горами. Чудовий гірський масив Карвендель з одного боку і незвичайний вид на Інсбрук і на долину Інн з іншого боку справлять на нас незабутнє враження.
Бути в Тіролі і не бути в гостях у Сваровскі? Це не про нас. Поїздка в містечко Ваттенс в музей "Чарівний світ Сваровскі" (10€+вх квиток). У підземній печері, кожен день розквітають «Кришталеві світи Сваровські». Тут можна знайти найбільший і найменший кристали у світі. Стіну, зроблену з 12 тонн виблискуючих кришталевих дорогоцінних каменів. Побачити танець сонця з місяцем і залишити свій власний слід на кришталевій доріжці ... Ночівля на території Німеччини.

День 3 - Інсбрук День 3 - Інсбрук День 3 - Інсбрук День 3 - Інсбрук

 

(10Є/6Є)
День 4.

Леголенд

 Сніданок. Переїзд в Леголенд.
Німецький „Леголенд” (вх. квиток) займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрім", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленді" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини та її сусідів - Італії, Швейцарії та Голландії: Берлін, замок Нойшвайнштайн, Франкфурт, швабське село, мюнхенський аеропорт, Венеція та інші. Як тільки ми опинимося в парку Леголенд, нас зустрінуть захоплюючі і неймовірні атракціони, яких нараховується близько сорока. Крім атракціонів, ви зможете поспостерігати за різними цікавими шоу, в яких беруть участь справжні артисти. У Леголенд ми зможемо взяти участь у різних змаганнях, які проходять в конструкторських студіях. Крім цього, на мить ми зможемо потрапити в джунглі або стати учасником лицарського турніру. Кожен день в парку проходять вистави лялькового театру і виступи клоунів. Ночівля в Німеччині.

День 4 - Леголенд День 4 - Леголенд День 4 - Леголенд День 4 - Леголенд
День 5.

Європа-парк

 Сніданок.
Німеччина ... Дорога в'ється між горбистими лугами і виноградниками Франконії, вздовж річок і озер і по вкритими лісами підніжжями Альп ... Відвідування Парку розваг Europa Park (вхідний квиток опл.). Європа-парк складається із тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від чашки капучіно у тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми доберемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки попадемо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари ... і перед нами справжній танець фламенко нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас очікують вітряні млини, Пітер Пен і катання у кавових чашках - ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу .... Нас чекає незабутній день ... Ночівля в Німеччині.

День 5 - Європа-парк День 5 - Європа-парк День 5 - Європа-парк День 5 - Європа-парк
День 6.

Цюрих - Штайн-ам-Райн

 Сніданок . Переїзд в Швейцарію.
Швейцарія -це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітне куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки. Екскурсія в один з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя б'є струмком, дивуючи всіх відвідувачів своїм розмаїттям.
Тут з дітьми буде цікаво відшукати найбільший годинник в Європі. На щастя, далеко йти не доведеться. Годинника з таким величезним циферблатом, як у церкві Святого Петра в Цюріху, в Європі більше не знайти. Втім, було б дивно, якби "вартовий" рекорд належав комусь, крім Швейцарії. Нарівні з найбільш правильними годинами Швейцарія пишається і "найправильнішим" зоопарком (вхідний квиток). Тварини тут не сидять у вольєрах, а ведуть природний спосіб життя у великих ландшафтних парках. Відвідати зоопарк Цюріха варто й тому, що в ньому є практично справжній шматочок острова Мадагаскар. Переступивши поріг павільйону "Масоала", ви опинитеся в тропічному лісі з рідкісними птахами і тваринами, рудими лемурами, неквапливими хамелеонами. Але, розглядаючи їх, не потрапте під тропічний дощ, який йде тут час від часу.

День 6 - Цюрих - Штайн-ам-Райн "Головне - не квапитись!" (38 € /30 €). Переїзд з Цюріха в Штайн-ам-Райн, старовинне містечко німецької частини Швейцарії з однією з наймальовничіших міських площ. Прогулянка по вузеньких вуличках з писаними фасадами будинків. Головна визначна пам'ятка кантону - величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль -найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, які летять з неймовірною швидкістю потоки прозорої води, свіжість піднімається в повітря, і велич природи заставляють застигнути на місці від здивування .... Ці пейзажі надихнули багатьох поетів і письменників, вони і Вам подарують хороший настрій .... 

Ночівля в Швейцарії.

День 6 - Цюрих - Штайн-ам-Райн День 6 - Цюрих - Штайн-ам-Райн День 6 - Цюрих - Штайн-ам-Райн День 6 - Цюрих - Штайн-ам-Райн
День 7.

Лугано - Мілан

 Сніданок. Швейцарія не перестає нас дивувати своїми красотами і незабутніми пейзажами….
Переїзд в Італійську частину Швейцарії… Кантон Тічино -край благословенного клімату, "сонячна вітальня Швейцарії". Мальовничі гірські і озерні пейзажі, м'який клімат і краса навколо .... Швейцарія дуже чиста країна. Це велике село, де гуляють чисті корови (їх миють з милом кожен день), де воду можна пити з-під крана, а повітрям дихати і насолоджуватися. Ми поїдемо в Лугано, який причаївся між двома горами, скелі яких спускаються до вод одного із найбільш чарівних озер альпійської панорами - озера Черезіо. Швейцарія країна найсмачнішого шоколаду. А діти ласуни. І їм буде цікаво дізнатися і подивитися як він робиться. А головне спробувати! Екскурсія на шоколадну фабрику - це для ласунів (вхідний квиток оплачується.). Відвідування Меліде - парку Швейцарії в мініатюрі (вхідний квиток оплачується.). У парку зібрані всі значущі споруди Швейцарії в мініатюрі: старовинні замки, ломики, мости, залізниця, по якій діти катаються в маленьких вагончиках.
Переїзд в Італію. А тепер ... починаємо знайомство з Італією.
Країна така непередбачувана, емоційна, музична, експресивна, весела і легка: ця країна подарувала нам Мікеланджело, Рафаеля і Боттічеллі. Піцу, гондоли і червоний "Феррарі". Оперу, морозиво і торбинки "Prada" .... Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди - місто Мілан. Екскурсія по Мілану (10Є/6Є). Мілан -законодавець та повелитель, мрія багатьох модниць, місто-бутік, звідки неможливо поїхати без покупки. Мілан поєднує в собі середньовічні пам'ятники і ультрасучасні квартали. Поселення в готель. Ночівля Італія.

День 7 - Лугано - Мілан День 7 - Лугано - Мілан День 7 - Лугано - Мілан День 7 - Лугано - Мілан
День 8.

Мілан

 Сніданок. Вільний час в Мілані. Для бажаючих:
«Італійський Діснейленд - Гардаленд» (вх. Квиток опл.). Найзнаменитіший в Італії парк розваг: гірки, атракціони, гойдалки, каруселі сприяють веселому проведенню часу. Тут також відбуваються вистави за участю дельфінів, проводяться балети на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників ... Нас чекають американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна ...
Готові зануритися в дивовижний підводний світ ?! Так? Тоді нам неодмінно потрібно потрапити в Акваріум на озері Гарда (вх квиток). Приготуйтеся зовсім близько розглядати барвистих морських зірок, таємничих акул, морських коників і граціозних скатів. Якщо не боїтеся промокнути, тоді вперед! Тут ми дізнаємося про існування морських драконів! Акули будуть пропливати занадто близько, прямо над головою. Ночівля Італія.

День 8 - Мілан День 8 - Мілан День 8 - Мілан День 8 - Мілан
День 9.

Венеція

 Сніданок.
Нас запрошує красуня на воді, "заручена з морем", - так кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Для всіх бажаючих екскурсія по Венеції (квитки на катер 18 € / 16 €). Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. У Венеції зовсім машин, можна кататися на воді і пробувати найсмачніше морозиво! У італійців дуже доброзичливе і терпляче ставлення до дітей, є парки та дитячі майданчики з красивими видами.
Вільний час. Можна довідатись "Таємниці венеціанських каналів" (26 €). Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Вмілі гондольєри в смугастих футболках і солом'яних капелюхах зможуть показати всю красу цього чудового міста. Або відвідати з екскурсоводом знаменитий "Палац Дожів" (33/23 €).
Переїзд в Словенію. Ночівля в Словенії.

День 7 - Венеция День 7 - Венеция День 7 - Венеция День 7 - Венеция
День 10.

Постойна - Будапешт

 Сніданок.
Відвідування «Підземного царства Постойни» (вх. Квитки) - найбільшої карстової печери Західної Європи. Постойна печера - це дивовижний підземний світ створених природою химерних залів, галерей, колон, обплутаних мереживом сталактитів і сталагмітів, найстаріші з яких налічують 500 000 років. Екскурсія складається з двох частин: спочатку протягом 2 кілометрів везуть унікальною залізницею, а потім пішохідна екскурсія. Якщо пощастить, то в цій печері можна побачити унікальне створіння, це людиноподібного тритона.
Переїзд в Угорщину.
«Чарівність Дунаю» (23 €/18 €). Сім мостів служать прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт ... У воді відбиваються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац ... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта. Ночівля в Угорщині.

День 10 - Постойна - Будапешт День 10 - Постойна - Будапешт День 10 - Постойна - Будапешт  
День 11.

Львів

 Сніданок.
Вільний час на площі Героїв. Є можливість відвідати на вибір: термальні купальні Сечені (9 € / 4 години); один з найстаріших зоопарків Європи (6 €); парк розваг (від 4 €) - 50 видів атракціонів.

День 11 - Львів Рекомендуємо: поїздку в місто Сентендре (18 € / 13 €). Чудове і затишне містечко, де можна поринути в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков, музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марципани та провести солодкі хвилини у світі казки! 

Виїзд в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на ж.д. вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-організатора по маршруту
• Групова медична страхівка
• Проживання по маршруту:
• Готель 3* зі сніданками .
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Вхідні квитки в екскурсійні обєкти:
• Європа парк вхідний квиток для дорослих - 43евро
для дітей до 12 років - 37 евро
• Леголенд вхідний квиток для дорослих - 42евро
для дітей до 12 років - 37 евро
• Гардаленд вхідний квиток для дорослих – 35 евро
для дітей вище одного метра – 29 евро
Акваріум в Гардаленді 11,5 евро
• Печера Постойна вхідний квиток для дорослих – 23 евро
для дітей до 15 років – 14 евро
Доп. Харчування – Напівпансіон по домовленості
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері,сувеніри).
Консульський збір 35€+25€ послуги візового центру. .
!!!Міський податок (city tax) в готелях Італії от 1,5 до 3 евро/ніч
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років по договору про спрощення візового режиму.
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .

ВажЛИВо:
Доплата за одномісне розміщення + 188 євро за весь період.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах, де третє ліжко
додаткове або диван!!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх
на рівноцінні.
Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість купити гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за зіпсоване майно готелю і автобусу.
• Мінімальна кіл-вть для виконання факультативнї програми 30 людей.
• Автобусне обслуговування в вільний час не надається..


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638