<<  назад
Ах, Одеса, не місто, а наречена,
Ах, Одеса, немає краще в світі місця,
Ах, Одеса, прекрасний, милий край,
Живи моя, Одесо, і процвітай.

«Канікули в Одесі» (Збірний тур для школярів)

Днів: 3, без нічних переїздів
Одеса - Білгород - Дністровський - Одеса
Україна

Компанія Аккорд-тур готова надати даний тур на будь-які зручні для Вас дати.
Бажані дати і кількість осіб просимо вказувати у запиті.

День 1.

Одеса

Прибуття до Одеси. Збір групи на ж/д вокзалі. Трансфер з залізничного вокзалу до хостела.
Речі залишаємо у камері схову хостела (поселення згідно правил хостелу після 14:00).
Оглядова екскурсія «Немає меж досконалості - Одеса». Це місто зігріте сонцем, овіяне морським бризом і оповите цікавими історіями і особистостями. Наше знайомство почнемо з центральних вулиць - Пушкінської, Рішельєвської, Ланжеронівської і, звичайно ж Дерибасівської. Більшість вулиць Одеси відомі своїм неповторним шармом та іміджем, але саме Дерибасівській судилося стати самою знаменитою з них. Дерибасівська - це символ Південної Пальміри, варто побувати саме на цій вулиці. Тут збереглося безліч будівель, збудованих у XIX столітті, в багатьох з них колись гостювали, жили або просто бували відомі історичні особистості, найяскравіші представники культури і науки. Одеський національний академічний театр опери та балету, який вважається одним з найкрасивіших у світі. Його створили віденські архітектори Г. Гельмер і Ф. Фельнер, які також будували театри у Відні, Будапешті, Дрездені, Загребі. Цей розкішний ансамблю продовжує - Приморський бульвар, який тягнеться пів кілометри вздовж берегу. Три площі, що розділені алеями зі столітніх платанів і кленів, молодих каштанів і лип. З одного боку – урвище, що стрімке веде до порту і моря, а з іншого - намисто архітектурних шедеврів, які створювалися в XIX столітті кращими одеськими і петербурзькими архітекторами. Ансамбль бульвару завершують Потьомкінські сходи, кількість яких ми обов’язково порахуємо. Перераховувати всі принади Одеси можна до безкінечності. Без перебільшення, колоритне українське місто само по собі вже є пам'яткою.
Вільний час. Запрошуємо відвідати екскурсії:
• Екскурсія «Спритність рук і ніякого шахрайства» (280 грн.): В Одесі завжди жили люди талановиті. Але їх таланти не завжди були благородними. Під час екскурсії ми згадаємо всіх знаменитих одеських аферистів: Сонька - Золота Ручка, Мішка Япончик, Анатолій Бец, Беня Крик, Карабас і багато інших вписали ексклюзивні сторінки в історію Одеси. Основна дія екскурсії розгорнеться на Молдаванці, в злочинному "череві" Одеси: будинок Мішки Япончика, злодійська академія, двір, де знімався фільм "Ліквідація". А далі Мала Арнаутська, де, за твердженням Остапа Бендера, робилася вся контрабанда в місті Одесі.

День 1 - Одеса День 1 - Одеса День 1 - Одеса День 1 - Одеса
День 2.

Одеса - Білгород-Дністровський - Білгород-Дністровська фортеця

Сніданок. Екскурсія «Подорож у часі - Білгород Дністровський» (вх.квиток опл.дод.), історія якого почалася ще 2500 років тому. Ми відвідаємо древню Акерманську фортецю, - місце масового паломництва туристів зі всього світу. Адже фортеця вважається однією з найбільш збереженою на території України. Своїми розмірами вона перевершує всі подібні фортифікаційні споруди країни. Фортеця лежить на скелястому березі Дністровського лиману і має вигляд неправильного багатокутника. Тут проходять також різні костюмовані дійства, фестивалі. На території фортеці проходили зйомки популярних фільмів: "Кораблі штурмують бастіони", "Отелло", "Адмірал Ушаков", "Лицарський замок", "Д'Артаньян і три мушкетери", "Двадцять років потому".

День 2 - Одеса - Білгород-Дністровський - Білгород-Дністровська фортеця День 2 - Одеса - Білгород-Дністровський - Білгород-Дністровська фортеця День 2 - Одеса - Білгород-Дністровський - Білгород-Дністровська фортеця День 2 - Одеса - Білгород-Дністровський - Білгород-Дністровська фортеця
День 3.

Одеса

Сніданок. Виселення з готелю (згідно правил хостела). Трансфер на вокзал (речі залишаються в камері схову вокзалу.) Трансфер на екскурсію.
Екскурсія «Цей таємничий підземний світ…» (вх.квиток опл.дод.). Вирушаємо в дивовижний світ старовинних підземних катакомб початку XX в., Розташованих під Одесою та її передмістями. Одеські катакомби - це грандіозна система підземних каменоломень, частково пов'язаних між собою у вигляді масштабного і дивного лабіринту. Легендарну популярність і всесвітню славу катакомби Одеси набули завдяки абсолютно фантастичним розмірами – їх загальна протяжність оцінюється в 2500 кілометрів, що залишає далеко позаду катакомби таких світових міст, як Париж ( 500 км ) і Рим ( 300 км). Унікальність екскурсії - в повному відриві від сучасної цивілізації, в реальних відчуттях присутності під землею, в спогляданні фантастичного лабіринту і старовинних каменоломень. У ході екскурсії ми побачимо вражаючі завали, шахтарські малюнки, криниці, партизанські стоянки, затоплені галереї та печери, розкриті каменоломнями.
Вільний час. Самостійний доїзд до ж/д вокзалу.

День 3 - Одеса День 3 - Одеса День 3 - Одеса День 3 - Одеса
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 90 грн. / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 

* сезонна доплата з особи за тур - 310 грн.

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Груповий страховий поліс ( в разі самостійної подачі необхідний індивідуальний страховий поліс – оплачується додатково).
• Проживання в готелі туристичного класу/хостел (виселення до 12:00 останнього дня, речі залишають в камері схову залізничного вокзалу)
• сніданки;
• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• Екскурсійне обслуговування згідно програми.
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти;
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми;
• Проїзд в громадському транспорті;
• 2 вечері – від 280 грн. з ос.

Версія для
друку

Догори