<<  назад

О, Угорщина, привітна країна!
Тут найкраще танцюють чардаш,
І щедро дарують здоров'я термальні води…

Велнес & Спа вікенд!

Днів: 4, без нічних переїздів
Львів - Ужгород - Мезоковешд - Егер - Аггтелек / Мішкольц-Тапольце - Будапешт  - Балмазуйварош - Чоп - Львів
Угорщина

Hotel Balneo 4* + Hotel Helia 4*

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

Проживання по туру в готелях 4 * з термальними комплексами!

День 1.

Львів - Мезйокйовешд

З 05:00 трансфери з з/д вокзалу на Термінал-А.
Відправлення в тур з комплексу Термінал «А», переїзд до гостинної Угорщину.
Наш шлях лежить в старовинне містечко Угорщини Мезоковешд, в даний час місто відоме в чому завдяки термальному комплексу «Жорі». На початку минулого століття тут вирішили провести бурильні роботи з пошуку нафтових свердловин. Нафту на території Мезоковешд знайти не вдалося, зате тут було виявлеой термальне джерело, що б'є зі свердловини глибиною 875 м. Термальні води Мезоковешд сприятливо впливають на опорно-рухову систему, покращують кровообіг, надають красу Вашій шкірі.
• Поселення в готель Balneo Zsori Thermal & Wellness Hotel 4* & Zsóry Hotel Fit Wellness hotel, 4*. Рекомендуємо відвідати Термальну частину готелю, де нас чекають лікувальні басейни, світ саун, Печерний душ, Соляна печера, освіжаючі і аромо -масаж... Для краси, здоров'я і просто гарного настрою!
Для всіх бажаючих - дегустація егерських вин в Долині красунь + смачний гуляш (18€)
Ночівля в готелі.

День 1 - Львів - Мезйокйовешд День 1 - Львів - Мезйокйовешд День 1 - Львів - Мезйокйовешд День 1 - Львів - Мезйокйовешд
День 2.

купальні Мішкольц-Тапольца - Будапешт

 Сніданок. Рекомендуємо відвідати на вибір:
печерну купальню в Мішкольц-Тапольце. Світлові ефекти, таємничість і загадковість... До Ваших послуг купання і водні атракціони (16€+вх. квиток).
національний парк Аггтелек (18€+ вх. квиток). Головна пам'ятка цього заповідника є 712 сталактитових печер, вік яких - більше 10 мільйонів років! Ми відвідаємо найбільшу печеру Барадла, яка, на думку вчених, відноситься до одного з найпрекрасніших географічних феноменів планети. Сталактитові утворення в печері - не тільки різнокольорові, але ще і химерних форм. Спелеологи навіть придумали їм назви - Тигр, Голова дракона, Тещин язик, Колонний зал, Зал велетнів...
Повернення в Мезоковешд. Переїзд в Будапешт.
Поселення в готель Danubius Health Spa Resort Helia 4 *. Велнес центр готелю зроблений за принципом «Все на основі термальних вод»: криті басейни, термальні купальні, парна, сауна, інфрасауна, солярій, тераса для прийому сонячних ванн. Також можна насолодитися чудовою панорамою на Дунай і Будайські гори, займаючись в двох'ярусному фітнес-клубі готелю! А відразу навпроти готелю знаходиться острів Маргітсігет: там Вас чекають м'які бігові доріжки, тенісні корти, можливість велопрогулянки, пляж і чудовий парк...
20:00 - Запрошуємо Вас на невелику вечірню екскурсію«Шарм нічного Будапешта». Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!
21:00 - Вечірня програма «В світлі тисячі вогнів» з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю (26€/18€). 
Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 2 - купальні Мішкольц-Тапольца - Будапешт День 2 - купальні Мішкольц-Тапольца - Будапешт День 2 - купальні Мішкольц-Тапольца - Будапешт День 2 - купальні Мішкольц-Тапольца - Будапешт
День 3.

Будапешт - Хевіз

 Сніданок. Вільний день в Будапешті. Цей час ми рекомендуємо присвятити відпочинку в велнес- готелі, а також відвідати:
• термальні купальні графа Сечені (вх.квиток) або купальні Геллерт (вх.квиток)
«Ключ до серця Будапешта» (26€/18€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі споруди фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і загортають вдалину Дунай. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлісейських полях» Будапешта - парадного проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв!
«Таємнича Буда» (18/10€+вх.квиток) - це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта ... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями ... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і ... і сам Королівський Палац!
«Подорож в Закрут Дунаю» (30€+вх.квиток). Наш шлях лежить в Вишеград - літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, доторкнемося до побуту і укладу середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення від панорами на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
Тропікарій-Океанарій (10€+вх. квиток) - найбільшого в Центральній Європі (знаходиться в торговому центрі «Кампона»). 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин - алігатори, морські скати, великі пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани. І все це в справжньому тропічному лісі під теплою тропічною зливою з громом і блискавкою.... А ще в 11-метровому тунелі можна поспостерігати за тигровими акулами в присутності безлічі інших рибок різної форми та розмірів з яскравим макіяжем та манікюром...
20:00 - Під запальні акорди в національному ресторані «Пробуємо Угорщину на смак» (30€/18€). Ночівля в готелі.

День 3 - Будапешт - Хевіз День 3 - Будапешт - Хевіз День 3 - Будапешт - Хевіз День 3 - Будапешт - Хевіз
День 4.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Балмазуйварош.
10:30 - Відвідування нового Велнес центру - Термальної Пляж- купальні «Камілла» (вх.квиток). Величезна територія, на якій розташувалися закриті та відкриті басейни, літня тераса для сонячних ванн, басейни з «пригодами», розваги для діток. Велика гордість «Камілла» - великий «світ саун»: хортобадські, вогняна, фінська сауни, інфрачервона кабіна і багато іншого. У нас буде можливість насолодитися спа-послугами та оздоровчими процедурами. 14:00 - Повернення в Україну.
Прибуття до Львова приблизно в 23:55
Для туристів, які вирушають на Львівський Залізничний вокзал - трансфер з Комплексу Термінал « А» в 00:30

День 4 - Львів День 4 - Львів День 4 - Львів День 4 - Львів
 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, страхування
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• рекомендовані програми
• консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово) 
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори