<<  назад

Майский дует Азербайджан и Грузия

Днів: 7
Баку - Апшерон - Тбілісі - Мцхета -Тбілісі
Азербайджан
Грузія

7 днів/6 ночей

День 1.

 Прибуття в Баку. Трансфер в готель.
Розміщення. Вільний час.

День 1 - День 1 - День 1 - День 1 -
День 2.

Сніданок у готелі. Екскурсія «Знайомство з Баку». Азербайджан не такий простий, як може здатися на перший погляд. Це країна з великими перспективами і амбіціями, що знаходиться на стику чотирьох великих культур - європейської, тюркської, російської та перської. Стара частина міста «Ичери-Шехер», який займає значну територію в 22 га. Вулички шириною в пару метрів, без табличок з назвами і номерів будинків. Весь комплекс оточений кріпосними стінами, тому відчуття безпеки і захищеності «міста в місті» не покидає. Це хитросплетіння вулиць призведе до зовсім несподіваних сцен і покаже дивовижні картини. Район-музей з Дівочої Вежею, Палацом Ширваншахов, Замок Синик Гала, Караван Сарай, Джума Мечеть і ще багато інших архітектурних історичних пам'яток, очей від яких відірвати буде просто неможливо.
Вільний час на обід (за дод.плату). Далі нас чекає романтична прогулянка по приморського парку вздовж Бакінського бульвару. Ми відвідаємо сучасну частину міста, подивимося площу прапорів і помилуємося вечірнім полум'ям Вогняних Веж, будівля з настанням сутінків спалахне різнокольоровими вогнями, що нагадують язики полум'я. Вільний час.

День 2 - День 2 - День 2 - День 2 -
День 3.

Сніданок у готелі. Вільний час. Виселення з готелю (згідно з правилами готелю до 12:00).
Пропонуємо відвідати факультативну екскурсії (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзді):
Апшеронський півострів (90 дол/ос., вх. квиток 7дол) - будучи заселеним з давніх часів, зберіг ряд пам'ятників історії. Ми відвідаємо Храм вічного вогню Атештях. Територія храму відома на весь світ унікальним природним феноменом - палаючі виходи природного газу. У храмі жили вогнепоклонники, що спалювали все, що могло перешкодити перемозі Добра. Сьогодні це один із найбільш відвідуваних пам'яток старовини, і сюди тягнуться представники різних релігій. Так само ми побачимо Янар Даг - гора з природним вічним вогнем і велика кількість унікальних історичних пам'яток, серед яких численні храми, замки, фортеці та сторожові вежі епохи середньовіччя.
Повернення в Баку. Трансфер на ж.д вокзал.
О 21:10 відправлення поїзда Баку-Тбілісі. Ніч в поїзді.

День 3 - День 3 - День 3 - День 3 -
День 4.

Ранкове прибуття в Тбілісі. Трансфер в готель (поселення згідно з правилами готелю після 14:00)
Вільний день в Тбілісі.

День 4 - День 4 - День 4 - День 4 -
День 5.

Сніданок у готелі. Вільний день в Тбілісі. Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
Екскурсія до Кахетії - край лози і батьківщина виноробства, адже саме тут росте 500 сортів винограду, з 2000 року які існують в світі. Уявімо собі величезну гору, яка самотньо стоїть в центрі величезної долини. На горі - місто фортеця, звідки відкривається дивовижний вид на Алазанську долину, одну з найкрасивіших на Кавказі, а вдалині - Головний кавказький хребет із засніженими вершинами. Так, це «Сігнагі» - маленьке і дуже гарне містечко на сході Кахетії. Його називають містом любові, адже саме тут палац одружень працює цілодобово! Далі отримаємо позитивний заряд енергії відвідавши «Бодбе» - монастирський і єпископальний комплекс Святого Георгія. Тут розташована Базиліка Святої Ніно, а спустившись до її чудотворних джерел, можете загадати бажання, яке обов'язково здійсниться (піша прогулянка 30 хв).
Факультативно пропонуємо відвідати Винні погреби (опл.дод. на місці 10 дол. /ос., дегустація з обідом 25долл/ос.), де нас чекає дегустація різних сортів вина і чачі.
Повернення в Тбілісі.

День 5 - День 5 - День 5 - День 5 -
День 6.

Сніданок у готелі. Знайомство з Тбілісі. Першим нас зустріне найграндіозніший храм Грузії - Кафедральний собор Самеба, який вражає красою і величчю своєї грандіозної архітектури, пишністю стилю і зовнішнього декору. Відвідаємо красивий і гордий символ міста, храм Метехі, що стоїть біля самого краю кам'янистого берега Кури і колишній в минулому фортецею і резиденцією грузинських царів.
Стародавня фортеця Нарікала - найвідоміший і древній пам'ятник Тбіліської старовини, городяни звуть її «душею і серцем міста». І, звичайно ж, відвідаємо сучасний міст, якому було дано назвe Міст Миру президентом країни. Міст є другим у світі за складністю архітектури. Так само ми прогуляємося парком Ріке. Далі ми побачимо на лівому березі моста храм Сіоні знаменитий своїми чудотворними іконами.
Виїзд на екскурсію в «Мцхета» - найдавніше місто, столиця стародавньої Грузії. Саме тут зберігається одна з головних християнських святинь - Хітон Господній. І саме тут, зберігся головний християнський собор всієї Грузії - Светіцховелі а щоб повністю відчути красу міста, який називають - Другий Єрусалим. Ми піднімемося в монастир Джварі (V в), звідки відкривається прекрасна панорама древньої столиці.
Вільний час. Факультативно пропонуємо відвідати:
Дегустація з уроками грузинської кухні (опл.дод. на місці 25 дол./oc) де історик-винороб протягом дегустації повідає Вам всю історію виноградної культури і виробництва вина в Грузії. Обід тут же з уроками грузинської національної кухні.
Повернення в Тбілісі. Вільний час. Трансфер на вечерю в один з кращих ресторанів Тбілісі, де Вас чекає національна смачна вечеря і знамените грузинське вино, і все це в музичному і танцювальному супроводі. (При бажанні, вечеря можна перенести на інший день, тільки вже трансфер входити не буде).

День 6 - День 6 - День 6 - День 6 -
День 7.

Сніданок у готелі. Звільнення номерів.
Трансфер в аеропорт Тбілісі. Завершення обслуговування.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Трансфер з аеропорту Баку в готель (під всі авіа рейси);
• Трансфер в аеропорт Тбілісі (під всі авіа рейси в дати туру);
• Транспортне обслуговування згідно з програмою;
• Екскурсії по програмі;
• Обслуговування кваліфікованого гіда;
• Проживання в обраній Вами категорії готелів в Баку (2 ночі) і в Тбілісі (3 ночі);
• Вхідні квитки в Грузії;
• Залізничний квиток Баку - Тбілісі (вагон-купе).
• Вечеря в ресторані національної кухні з шоу програмою і вином в Тбілісі.
Додатково оплачується:
• авіа переліт Київ-Баку / Тбілісі-Київ - від 190 $;
• додаткові екскурсії;
• додаткове харчування, особисті витрати
• додатково оплачуються вхідні квитки: музей килима, Дівоча вежа, Палац Ширваншахов.
Додаткова ніч у Тбілісі після туру (вартість прошу уточнювати при бронюванні):
• в готелях 3 *: сингл - 65 дол, дабл - 78 дол, тріпл - 91 дол;
• в готелях 4 * ек: сингл - 104 дол, дабл - 124долл, тріпл - 156 дол;
• в готелях 4 *: сингл - 130 дол, дабл - 156 дол, тріпл - 208 дол;
• в готелях 4 * +: сингл - 189 дол, дабл - 221 дол, тріпл - 260 дол;
• в готелях 4 * + - 5 *: сингл - 253-273 дол, дабл - 281-299долл.

Документи:
Дорослі - діючий закордонний паспорт;
Діти (до 16 років) подорожують з батьками: діючий дитячий проїзний документ.
• Якщо дитина подорожує з одним з батьків обов'язково необхідно мати нотаріально - завірений дозвіл від батька, який не їде з дитиною!
• Для школярів необхідно нотаріально - завірений дозвіл від обох батьків на ім'я керівник!

Для громадян України віза до Грузії та Азербайджану НЕ ПОТРІБНА !!!

Важливо:
• Просимо уточнювати вартість туру, програму і наявність місць;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Про ранішній від'їзд туристів просимо повідомляти при бронюванні туру;
• У разі запізнення туристів на час проведення екскурсій, туристична компанія не несе відповідальності за ненадані послуги.


Версія для
друку

Догори