<<  назад

Романтичний Лісабон!

Днів: 5
Лісабон
Португалія
День 1.

Лісабон

 Виліт в Лісабон. Прибуття. Трансфер в готель.
Поселення в готелі в Лісабоні (після 14-00).
Вільний час.
Ночівля в готелі в Лісабоні.

День 2.

Лісабон

 Сніданок.
Запрошуємо Вас на оглядову екскурсію по Лісабону (у вартості туру).
Мальовничі пагорби старого Лісабона з урочистої висоти Парка Едуарда VII; серце міста - Авеніда Лібердаде і Байша; найстаріший район Алфама, звідки відкривається панорамний вид на місто і річку Rio Tejo; найстаріший діючий храм міста - Кафедральний собор Се, який був побудований 1150 р на місці мечеті, як символ перемоги християн над маврами; легенда і гордість португальської історії - білокам'яний монастир ієронімітів, де покоїться найбільший національний герой - Васко да Гама; символ міста, Вежа Белема - бастіон, приймальня і в'язниця в XVI столітті.
Ночівля в готелі в Лісабоні.

День 2 - Лісабон День 2 - Лісабон День 2 - Лісабон День 2 - Лісабон
День 3.

Лісабон

 Сніданок.
Вільний день для прогулянок і шопінгу.
Запрошуємо Вас на екскурсію Синтра - мис Рока - Рів'єра (8 г.) (70€, оплач. додатково). Переїзд в Синтру, Огляд паркового комплексу Сінтри, пам'ятки ЮНЕСКО. Зовнішній огляд Національного палацу Сінтри, найстарішого в Європі королівського палацу в східному дусі, де народжувалася мрія про морську імперію і плелися інтриги епохи Реставрації. Відвідування Садиби Регалейра, красивого, потопаючого в зелені, філософського парку з зловісними і таємничими підземеллями, в якому символіка масонів і алхіміків з'єдналася з історією Португалії та геральдикою родини. Відвідування найзахіднішої точки Європи мису Рока і панорамна прогулянка вздовж берега океану. Повернення в готель в Лісабоні.
Ночівля в готелі в Лісабоні.

День 4.

Лісабон

 Сніданок.
Запрошуємо Вас на екскурсію Алмада, Азейтау, Евора (8 г.) (70 €, оплач. додатково).
Екскурсія на цілий день по просторах казкової провінції Алентежу починається з переїзду по Лісабонському Мосту 25 Квітня та огляду знаменитої статуї Ісуса Христа, встановленої на оглядовому майданчику на п'єдесталі заввишки 82 метри, звідки відкриваються прекрасні види на місто Лісабон і річку Тежу. Наступна зупинка в районі Азейтау, з відвідуванням винного погребу José Maria de Fonseca, де виробляються ароматні високоякісні десертні вина «Мушкател» (Moscatel de Setúbal). Знайомство з історією виробництва і відвідування винних погребів з дегустацією. Потім переїзд в Евору, місто-пам'ятник ЮНЕСКО, де ми здійснимо пішохідну прогулянку з відвідуванням Кафедрального собору Се і Каплиці Св. Франциска, побудованої з людських кісток і черепів, а також найкрасивіших архітектурних ансамблів міста. Повернення в Лісабон по мосту Васко да Гама, звідки відкривається вид на сучасний виставково-розважальний комплекс Парк Націй.
Ночівля в готелі в Лісабоні.

День 5.

Лісабон

 Сніданок. Виселення з готелю.
Вільний день для прогулянок і шопінгу.
Трансфер в аеропорт Лісабона.
Виліт в Україну.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проживання в готелі обраної категорії на базі сніданків
• 1 екскурсія згідно програми туру
• трансфери згідно програми туру (08:00 - 20:00)
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• консульський збір 35 €
• індивідуальна страховка
• авіапереліт від 280 €
• вхідні квитки на екскурсійні об'єкти
• аудіогіди - 10 €/ос. на тур або 2 €/ос. в добу
• трансфер в нічний час
• факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати і сувеніри

УВАГА!
* Підселення по програмі не передбачено
Дні проведення екскурсій можуть бути змінені без попередження.
Екскурсії надаються в повному обсязі згідно з програмою туру.
Розклад екскурсій: з 08:30 до 18:30
«Акорд - Тур» не несе відповідальності за польотні дані для трансферів, які не відповідають розкладу екскурсій в програмі придбаного туру.


Версія для
друку

Догори