<<  назад

Ти знаєш, пахне чим Париж!
Якимось святом особливим ...
Так пахнуть тільки ті міста
Які ніяк не забувають,
Куди уперше приїжджають,
І свою мрію залишають...

Мій престиж - Париж!

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів - Краків - Мюнхен - Париж (3 дні) - Версаль - Нормандія - Діснейленд - Ульм - замок Нойшванштайн Будапешт - Егер -  Львів
Німеччина
Польща
Угорщина
Франція


БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!


У ВАРТОСТІ ТУРУ 3 ЕКСКУРСІЇ:
Париж, Мюнхен та Ульм!

День 1.

ЛьвівКраків

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Перетин кордону.
По дорозі, при бажанні групи, рекомендуем відвідати

Королівський шлях

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста – Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи – Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі – торгові ряди, де Ви можете придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...

Ласощі польських королів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороша вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Ласощі польських королів - відеоогляд

Польський Акрополь Вавельський замок

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель – той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-якого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

Мюнхен

Сніданок. Переїзд в столицю Баварії – місто Мюнхен.
У вільний час рекомендуємо:

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Автобусна екскурсія. Мюнхен такий багатоликий і незвичайної, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Ви побачите місто епохи Людвіга I, знаменитий мюнхенський квартал музеїв - перші музеї побудовані в світі! - Гліптотеку, Стару Пінакотеку, віллу Ленбаха, Музей античних старожитностей, єгипетський музей .. А далі: студентський квартал Швабинг, квартал мюнхенського шику Богенхаузен і шакарная Максімілліанштрассе, Парламент-Ландтаг і баварський уряд, колишня Резиденція Гітлера, будівля партійного архіву, гестапо, Люфтваффе , місце пивного путчу - все це пройде перед нами ... і на завершення - Мюнхен великого спорту - стадіон та олімпійський парк 1972 року - трагічна і повчальна історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном - завод, виставковий центр і музей BMW.
Дивовижний Мюнхен - відеоогляд

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена.
Мюнхенська резиденція - відеоогляд

Баварська кухня...

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі  зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні.
Баварська кухня - відеоогляд
Баварська кухня - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 3.

ПарижФрагонарріка СенаЕйфелева вежа

Сніданок. Прибуття до Франції.
Оглядова екскурсія по місту.
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.
Вільний час. Пересування на громадському транспорті (дод. оплата). Пропонуємо відвідати:

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Дорослий: 18€ / Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Все про Париж

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія по Парижу з фотопаузами.  Нас очікують: площа Конкорд, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, величний Лувр, один з найкрасивіших театрів світу – Гранд Опера, церква Мадлен, парк Пале Рояль. Фотопауза на Марсовому полі - Ейфелева вежа тут як на долоні. Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж – казкова скриня шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами... і це прекрасно!!!

Монмартр... від мистецтва до романтики

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Хто не підіймався на монмартрський пагорб, той не знає Парижа! Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати, площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого.
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Вогні нічного Парижа

(Дорослий: 33€ / Діти: 21€)
Ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля, оглядовий майданчик Трокадеро і район Дефанс, по закінченню екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і шампанське.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Ще одна знаменитість Парижа - Ейфелева Вежа. Елегантний силует Франції, який підкорив серця всього світу. Найграндіозніше, знамените і епатажне спорудження Парижа. З моменту її появи в 1889 році і по сьогоднішній день вона знаходиться в центрі уваги. Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх квитки).
Ночівля.
День 3 - Париж – Фрагонар – ріка Сена – Ейфелева вежа
День 3 - Париж – Фрагонар – ріка Сена – Ейфелева вежа
День 3 - Париж – Фрагонар – ріка Сена – Ейфелева вежа
День 3 - Париж – Фрагонар – ріка Сена – Ейфелева вежа
День 4.

ПарижНормандіяРуанДовільТрувільМулен РужШампань

Сніданок.
Вільний день у Парижі.
У вільний час рекомендуємо екскурсії:

Сентиментальна Нормандія

(Дорослий: 68€ / Діти: 46€)
Її "портрет" мінливий і суперечливий. Ця "північна країна" лежить на березі теплого перлового моря. Неймовірно прекрасні, але мляві скелі побережжя змінялися, то розкішними піщаними пляжами, то давніми містами... Старовинний Руан – найбільше норманське місто. Готичні замки, які пронизують небо своїми голчастими шпилями, були свідками багатьох драматичних епізодів в історії Франції. Тут в Палаці Правосуддя судили легендарну Жанну Д'Арк. І тут же, на площі Старого Ринку, вона зійшла на вогнище... Оглядова екскурсія по місту, після якої ми, як і багато зірок світового шоу-бізнесу, вирушимо в Довіль – господаря морського узбережжя, місто-"подарунок" втомленій від метушні аристократії... І на завершення – древній і працьовитий Трувіль – старовинне рибальське селище на березі протоки Ла-Манш, яке існує ще з часів вікінгів...
Чарівність Нормандіі - відеоогляд

Діснейленд - країна вічних канікул

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€)
Чарівний світ дитячих фантазій, який перетворюється на реальність ... Тут гуляють герої Уолта Діснея і відбуваються барвисті паради, тут можна побачити дракона в Замку Сплячої красуні, погуляти по острову Робінзона Крузо або разом з Алісою поблукати Задзеркаллям ... Дональд Дак, мишеня Міккі-Маус, пірати Карибського моря, замки з привидами, каруселі, космічні гірки - це лише частина атракціонів, які нас чекають ...
Діснейленд - відеоогляд

Чудові замки долини Луари.

(Дорослий: 80€ / Діти: 68€)
Бог був прихильним до Франції ... На берегах Луари одне століття плавно перетікав в інший ... І нам пощастить побачити свідків колишніх подвигів і зрад, трагедій, весіль і карнавалів - старовинні замки! Тут плелися інтриги і кипіли амурні пристрасті французьких королівських осіб, що дали чимало сюжетів для романів Дюма. Чудові замки вдало вписалися в зачаровують пейзажі і привертають в долину не тільки любителів історії, але і всіх цінителів прекрасного! Шамбор - найграндіозніший замок Долини Луари, «неприборканий плід фантазії Франциска I і великого Леонардо да Вінчі». Амбуаз - перший королівський замок у Франції, побудований за канонами Ренесансу!
У вечірній час рекомендуємо:

Кабаре "Мулен Руж"

(Дорослий: 130€ / Діти: 0€)
Блискучі вогники, стильний інтер'єр, що піниться шампанське, блискучі стрази, розкішні танцівниці і французький канкан! Запрошуємо на дегустацію французької веселості і романтики – кабаре "Мулен Руж" ... Відчуйте смак божевільної ночі, яка надихає, породжує легенди...
Повернення в готель. Ночівля в готелі на території Франції.
День 4 - Париж – Нормандія – Руан – Довіль – Трувіль – Мулен Руж – Шампань
День 4 - Париж – Нормандія – Руан – Довіль – Трувіль – Мулен Руж – Шампань
День 4 - Париж – Нормандія – Руан – Довіль – Трувіль – Мулен Руж – Шампань
День 4 - Париж – Нормандія – Руан – Довіль – Трувіль – Мулен Руж – Шампань
День 5.

ПарижВерсальЛуврзамок Во-ле-Віконт

Сніданок. Виселення з готелю.
Вільний час. Пересування на громадському транспорті (дод. оплата). Рекомендуємо відвідати екскурсії і програми на вибір:

Версаль. Банти і діаманти

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Лувр – енциклопедія століть

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Величний Замок Во-ле-Віконт

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Запрошуємо на екскурсію в маєток Во ле Віконт з Парижа, яке часто називають замком, що надихнув Версаль. Нас чекає подорож в один з найкрасивіших замків Франції Во-ле-Віконт. Ми зможемо поринути в атмосферу епохи Короля-Сонце Людовіка XIV - насолодитися прекрасними інтер'єрами палацу, заглянути в королівські покої, а я розповім вам про архітектуру і мистецтво XVII століття, про етикет при дворі і історію французької кухні. Незважаючи на воістину королівське пишність, спочатку цей шедевр палацово-паркової архітектури був побудований не для коронованих осіб, а для Ніколя Фуке - міністра фінансів при королі Людовику 14. Розробкою і втіленням проекту займалися кращі майстри тієї епохи.
Переїзд в Німеччину. Поселення в готелі. Ночівля.
День 5 - Париж – Версаль – Лувр – замок Во-ле-Віконт
День 5 - Париж – Версаль – Лувр – замок Во-ле-Віконт
День 5 - Париж – Версаль – Лувр – замок Во-ле-Віконт
День 5 - Париж – Версаль – Лувр – замок Во-ле-Віконт
День 6.

УльмЗамок Нойшванштайн

Переїзд в Ульм.
Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Ульм: картинка з сновидінь

(входить у вартість туру)
Це єдине в Німеччині місто, розташоване на території відразу двох федеративних земель: Дунай ділить його на частини і є кордоном між Баварією і Баден-Вюртемберг. Ульм прославився і як батьківщина Ейнштейна, генія всіх часів і народів. Гуляючи по чарівному придунайському району, ми побачимо старі квартали, що потопають у садах і квітах. Є тут і зовсім незвичайний оазис-сад. Середньовічні вулички з фахверковими казковими будиночками так і ваблять! Особлива родзинка району - кривий будинок Schiefes Haus, нахилившись майже на 30% над водою. У центрі міста ми побачимо Ульмський собор - найвищий християнський храм у світі. Цей старовинний «хмарочос» почали будувати ще в XIV столітті.
Вільний час для покупки сувенірів і подарунків.
По дорозі пропонуємо фотопаузу в найзагадковішому місці

Замок Нойшванштайн

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Поїздка до замку Нойшванштайн. На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Замок Нойшванштайн – "Новий лебединий камінь" – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох. (Зовнішній огляд).
Замок Нойшванштайн
Замок Нойшванштайн
Переїзд в готель. Ночівля.
День 6 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 6 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 6 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 6 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 7.

БудапештМукачевоСтрийЛьвів

Сніданок.
Переїзд в Будапешт. Вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!
Всім бажаючим пропонуємо:

Перлина Дунаю - Будапешт

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
О, це місто... Незабутнє... Неповторне... Чарівне... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліки Святого Іштвана, де зможемо зарядитись енергією та насолодитись величчю споруди, далі наш шлях пролягає через площу Свободи до гордості Будапешту - грандіозного Парламенту.
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд

Кораблик по Дунаю

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов’язують дві частини міста – Буду і Пешт… У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї та найкрасивіший розважальний комплекс Будапешту…
Переїзд в сторону кордону. По дорозі при наявності часу рекомендуем відвідати:

Дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх учасників - найбільш відоме вино - "Бича кров" и найбільш приємне - "Егерська дівчина". І, звісно, справжній гуляш!
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Перетин кордону. Повернення в Україну.
Можливість завершити тур в районі міста Мукачево.
Прибуття до Львова залежить від проходження кордону. До нових зустрічей!
День 7 - Будапешт – Мукачево – Стрий – Львів
День 7 - Будапешт – Мукачево – Стрий – Львів
День 7 - Будапешт – Мукачево – Стрий – Львів
День 7 - Будапешт – Мукачево – Стрий – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Факультативні екскурсії
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори