<<  назад
Це тестовий тур, розрахований на 10 днів, його не існує!

COPY_Тестовий тур на 8 днів (не існує, не замовляти)

Днів: 8, 1 нічний переїзд, екскурсій у вартості туру: 2
Львів

Польща
Чорногорія
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед
Якесь вступне слово. Це тестовий тур на 10 днів
День 1.

Львів (Термінал-А)КраківВаршаваАвгустівБабімостБєльсько-БялаГдиняЄленя-ГураГлогувЛьвів

Переїзд в Польщу.

Варшава – місто королів

Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 
Під гуральські акорди обід в національній гуральській колибі (оплата по меню).

Польська кухня

Можливість спробувати місцеву кухню. Вона славиться відмінним журеком, бігосом і голонкою. Польські господині чудово вміють готувати торти і тістечка: маківці, серники та беза. Дуже популярний гарячий шоколад. Оплата по меню.

Краківський підземний музей

Один з найбільших підземних музеїв Європи – який розповість нам, яким був Краків кілька століть назад.
День 1 - Львів (Термінал-А) – Краків – Варшава – Августів – Бабімост – Бєльсько-Бяла – Гдиня – Єленя-Гура – Глогув – Львів
День 1 - Львів (Термінал-А) – Краків – Варшава – Августів – Бабімост – Бєльсько-Бяла – Гдиня – Єленя-Гура – Глогув – Львів
День 1 - Львів (Термінал-А) – Краків – Варшава – Августів – Бабімост – Бєльсько-Бяла – Гдиня – Єленя-Гура – Глогув – Львів
День 1 - Львів (Термінал-А) – Краків – Варшава – Августів – Бабімост – Бєльсько-Бяла – Гдиня – Єленя-Гура – Глогув – Львів
День 2.

Берлін

Переїзд в Німеччину.

Зачарований Берлін

(Трансфер: 26€ + вх. квиток)
Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, відчуємо себе гостями в колишніх століттях.
Екскурсія

Берлін крізь часи

(входить у вартість туру)
Автобусна екскурсія с фотопаузами. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна – Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд
Поселення в готель. Нічліг в Німеччині
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 3.

Бремен

Німеччина... Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки.

Дорога в Бремен

(вх. квиток)
При наявності бажаючих екскурсія «Дорога в Бремен». Бремен – і ось ми вже й у казці. Тут і сьогодні на кожному кроці можна зустріти бременських музикантів. Ми побачимо головні пам'ятками Бремена – міська ратуша і Роланд, внесені з список світової культурної насления ЮНЕСКО, відвідаємо собор св. Петра, зведений в 10 столітті в романському стилі. Ми погуляємо по знаменитій вулиці Ремісників, Ботчерстрассе, відбудована в стилі артдеко.
День 3 - Бремен
День 3 - Бремен
День 4.

Кекенгоф

2024 рік. Парк квітів Кекенхоф з 21.03 по 12.05. День Короля Нідерландів 27.04.24
Екскурсія

Королівський парк квітів Кекенхоф

(входить у вартість туру)
В період з 21.03 по 12.05 відвідування Королівського парку квітів Кекенхоф – найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і завмирає подих від краси, якої більше не можна побачити ніде! Кекенхоф – це урочисте свято, на який ми запрошуємо Вас!!!
Королівський парк квітів Кекенхоф - відеоогляд
День 4 - Кекенгоф
День 4 - Кекенгоф
День 4 - Кекенгоф
День 4 - Кекенгоф
День 5.

АмстердамАлкмарАмстелвенВолендам

Переїзд в столицю Королівства Нідерландів.

Амстердам – місто-мрія

Амстердам здатний зчарувати своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички і площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так не схожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків... Це місто варто один раз побачити... щоб полюбити його назавжди!
Вільний час в Амстердамі для відвідування музеїв і прогулянок Нічліг в Амстердамі.
День 5 - Амстердам – Алкмар – Амстелвен – Волендам
День 5 - Амстердам – Алкмар – Амстелвен – Волендам
День 5 - Амстердам – Алкмар – Амстелвен – Волендам
День 5 - Амстердам – Алкмар – Амстелвен – Волендам
День 6.

Гаага

Гаага

Цей день ми почнемо з вами з відвідин Гааги - особливого міста, неформальної столиці Нідерландів, місто -резіденція королеви Беатрікс. А поруч найвишуканіший морський курорт Північної Європи - Схевіненген. У цього містечка є дві абсолютно різні обличчя, тут з'єдналися традиційне голлендське селище і модний курорт .. 
День 6 - Гаага
День 6 - Гаага
День 6 - Гаага
День 7.

Градчани королівські

Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і  варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.

Замок Червена Лгота, Їндржихув Градец, Телч

Ми можемо здійснити незабутню екскурсію в замок Червена Лгота, Їндржихув Градец і Телч. Всі три місця мають дивовижну атмосферу, неповторну ауру. Першим місцем відвідування стане замок Червена Лгота, розташований на скелі посеред ставу. Таким чином власники замку захищали себе від нападу і незваних гостей. Своєю назвою ця споруда завдячує червоному кольору стін. На його тлі і в інтер'єрах було знято кілька знаменитих чеських фільмів-казок і історичних фільмів. Наступним пунктом екскурсії є Моравська перлина, місто Телч. Він має своєрідне планування, завдяки якій отримав назву моравської Венеції. Місто має три штучні водосховища і обвідний канал, який служив в Середньовіччі в якості оборонної системи. Ми відвідаємо королівську фортецю 13 століття і площу, прикрашену статуєю Діви Марії і фонтаном, милуватимемось старовинними будинками, збудованими в стилі бароко і ренесанс.
День 7 -
День 7 -
День 7 -
День 8.

Прага

Зустріч з Прагою

У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!

Все про Прагу

Автобусна оглядова екскурсія по Празі - самий надійний спосіб познайомитися з чарівним містом. Історія Празької телевежі, найвищий міст Праги – Нусельський, овіяний таємницею Танцюючий будинок, фотопаузы з видом на Прагу.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
День 8 - Прага
День 8 - Прага
День 8 - Прага
День 8 - Прага
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом туркласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи
• групова страховка. У випадку, якщо віе туриста складає більше 60 років або не досягає 6 років, - необхідно уточнити розмір доплати страхового платежу
Додатково оплачується:
• індивідуальна страховка на період туру
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• Міський / Туристичний податок (City / Tourist tax) в готелях Італії від 1,5 до 3 євро / ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
• консульський збір - 35€ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років... згідно договору про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру – 22€ (якщо подача в Києві, Одесі, Харькові, Дніпропетровську)
• послуги банку – 25 грн (якщо подача в Берегово)
 
 
Додатково оплачується:
• 
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори