UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Серенада південного сонця
Іспанія + Швейцарія

Днів: , без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 10

10 екскурсій вже у вартості туру!
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!
4 ночі на морі в Іспанії, харчування НВ!

День 1.

ЛьвівКраків

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Для бажаючих

Таємниці королів

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
Краків-місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ...

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!
Ночівля.
День 2.

ЗальцбургЗальцкаммергут

Сніданок. Переїзд в Австрію.
Екскурсія

Симфонія звуків і пейзажів

(входить у вартість туру)
Нас приглашает «Северная Флоренция», «Золотой город Высокого Барокко», «Альпийское сердце Австрии», место, где родилcя Моцарт ...
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Озерний Край Зальцкаммергут

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Тим, хто хоче насолодитися неповторною австрійської природою, заглянути в автентичні куточки Отримати цілісне уявлення про озерних краї Зальцкаммергут буде цікаво на цій екскурсії. Цей регіон був знаменитий завжди: тут відпочивали Франц Йосиф I і імператриця Сісі, Клімт, Йоганнес Брамс, Теодор Більрот, Гельмут Коль і безліч інших діячів науки і мистецтва. Озера Фушльзее, Вольфгангзее. Фотопауза в чарівних місцях.

Августинська пивоварня

(Дорослий: 35€ / Діти: 30€)
Рекомендуємо побувати у найбільшій пивоварні у країні! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування і варили найсмачніше пиво.
Ночівля.
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 3.

ЦюрихЛюцерн

Сніданок. Переїзд в Швейцарію.
Екскурсія

Неповторний Цюріх

(входить у вартість туру)
Швейцарія-це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітне куточки Швейцарії: прекрасні гори із заснеженними вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шале і ошатні альпійські будиночки. Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюріх пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюріх.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Головне... не поспішати... Рейнський Водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Головна визначна пам'ятка кантону – величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль – найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, потоки прозорої води, які летять з неймовірною швидкістю, свіжість піднімається в повітря і велич природи заставляють застигнути на місці від здивування... Ці пейзажі надихнули багатьох поетів і письменників, вони і Вам подарують хороший настрій.

Чарівний Люцерн

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Нас чекає маленьке місто-казка дуже милий і гостинний Люцерн. Люцерн – туристична столиця Швейцарії і найбільш відвідуваний туристами місто країни. Пішохідна екскурсія: пам'ятник "Вмираючий лев", центр культури і конгресів, новий залізничний вокзал, найстаріший в Європі дерев'яний міст Капельбрюкке, найкрасивіша в Швейцарії церква Єзуїтів, полова міст, Млинова площа, Винна площа, ратуша. Вільний час для відвідування музею Пікассо, музею глетчерів з дзеркальним лабіринтом, міської кріпосної стіни Музегмауер. Час для вечері. Тут готують прекрасне фондю.
Чарівний Люцерн
Ночівля.
День 3 - Цюрих – Люцерн
День 3 - Цюрих – Люцерн
День 3 - Цюрих – Люцерн
День 3 - Цюрих – Люцерн
День 4.

ІнтерлакенБерн

Сніданок.
Екскурсія

Столиця Швейцарії Берн

(входить у вартість туру)
Прекрасні парки, чудовий Бернський собор, Вартова вежа з астрономічним годинником, де в кінці кожної години можна побачити маленьку виставу, ведмежа яма, в якій з давніх давен живуть ведмеді – почесні жителі міста, символом якого вони є, а чудовий шоколад «Таблерон» підсолодить наше перебування тут.
Вільний час. Для бажаючих

Бернський Оберланд і долина водоспадів

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Це та сама глянцева, неправдоподібно гарна Швейцарія. Запрошуємо Вас зазирнути в маленьке містечко – Інтерлакен, яке ніби острівок розташувалось посередині двох прекрасних озер, оточене засніженими вершинами гір і густими хвойними лісами. Мендельсон сказав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, тому невідома Швейцарія. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі". Недалеко від Інтерлакена знаходиться гирло долини Лаутербруннен, – Перлини Оберланда. На думку багатьох бувалих мандрівників, немає на нашій планеті полонини, прекрасніше, ніж Лаут Лаутербруннен. Це найглибша долина в світі. Лаутербруннен простягається в довжину приблизно на вісім кілометрів і завширшки не більше тисячі метрів. Ми вирушаємо на фотопаузу в альпійське селище Лаутербруннен. Якщо нам пощастить,  ми відвідаємо Трюммельбах – спіральний водоспад, що спускається в долину кількома касакадами (вх. квиток). 
Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів - відеоогляд
Ночівля.
День 4 - Інтерлакен – Берн
День 4 - Інтерлакен – Берн
День 4 - Інтерлакен – Берн
День 4 - Інтерлакен – Берн
День 5.

ЖеневаВідпочинок на Середземноморському узбережжі Іспанії (Коста-Брава)

Сніданок.
Екскурсія

Женева – вишукана дама

(входить у вартість туру)
Розташувалась на березі чарівного озера Женева, розповідає нам свою історію: Палац Націй, штаб-квартира ООН, Товариство Червоного Хреста. Женева постане перед нами в образі чарівної казки ...
Женева – вишукана дама
Переїзд в Іспанію. В Іспанії в одну гримучу суміш сплелися фламенко і корида, сучасні міста і вікові традиції, відвага Дон Кіхота і вірність Санчо Панси, палкість Кармен і неповторність Дон Жуана. Відпочинок в Іспанії - це танці фламенко, зустріч з сонцем, смачною кухнею і вином, з гостинністю і радістю життя. Поселення в готель на одному з курортів Середземного моря Іспанії. Відпочинок на морі. Ночівля.
День 5 - Женева – Відпочинок на Середземноморському узбережжі Іспанії (Коста-Брава)
День 5 - Женева – Відпочинок на Середземноморському узбережжі Іспанії (Коста-Брава)
День 5 - Женева – Відпочинок на Середземноморському узбережжі Іспанії (Коста-Брава)
День 5 - Женева – Відпочинок на Середземноморському узбережжі Іспанії (Коста-Брава)
День 6.

БарселонаФламенко шоу

Сніданок. Відпочинок на морі.

Прогулянка на кораблику по Тоссі

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Сьогодні нас чекає прогулянка на кораблику по знаменитому узбережжю Коста-Брава і екскурсія в одне з мальовничих містечок Тосса-де-Мар. Екскурсія по старому місту і замку, час на пляжі для відпочинку. А також можливість продегустувати вино, хамон, сири та інші смаколики в місцевій бадезі.

Все життя – Фламенко

(дод. оплата)
Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко.
Все життя – Фламенко
Ночівля.
День 6 - Барселона – Фламенко шоу
День 6 - Барселона – Фламенко шоу
День 6 - Барселона – Фламенко шоу
День 7.

Відпочинок на морі ІспаніїБарселонаПорт Авентура

Сніданок. Відпочинок на морі. Для бажаючих пропонуємо вечірню програму
Екскурсія

Один день в Барселоні

(входить у вартість туру)
Наш маршрут пройде найцікавішими місцями Барселони. Панорамна Барселона – дивовижно красиве місто. Ми дізнаємося історію римської колонії Барсіно, познайомимося з кварталами Ешампле, Тріумфальною аркою. Парк Сіутадея, Барселонетта з відомим пляжем і морським кварталом, площа Іспанії. Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт. Зупинки на фотопауза. А з гори Монтжуик ми зможемо зафіксувати на пам'ять панорамний вид на Барселону. Історія Барселони була завжди пов'язана з морем. Барселонета – унікальне місце, де завжди пахне морем. Тут розташовані  численні рибні ресторанчики, де можна спробувати смачні морепродукти, свіжу рибу і страви іспанської кухні. Уздовж набережної, вуличні музиканти влаштовують свої концерти. Тут панує гарний настрій і завжди з'являється бажання танцювати і підспівувати ім. Зовсім недалеко знаходиться чудовий пляж. Ласкаве море, теплий пісочок – тут ми наповнимося духом істинної Каталонії і моря. Час для сангрії і відпочинку.
Один день в Барселоні

Гауді і його творіння

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей.
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд
АБО

Парк розваг Порт Авентура

(Дорослий: 86€ / Діти: 81€)
Готуйтеся до сміху, задоволення, сюрпризів... П'ять світів – Полінезія, Мексика, Китай, Дикий Захід і Середземномор'ї зі своїми таємницями і пам'ятками, традиціями та історією вмістилися на території цього парку.
Повернення на курорт. Ночівля.
День 7 - Відпочинок на морі Іспанії – Барселона – Порт Авентура
День 7 - Відпочинок на морі Іспанії – Барселона – Порт Авентура
День 7 - Відпочинок на морі Іспанії – Барселона – Порт Авентура
День 7 - Відпочинок на морі Іспанії – Барселона – Порт Авентура
День 8.

Відпочинок на морі ІспаніїМонсеррат

Сніданок. Відпочинок на морі.

Священне місце – Гора Монсеррат

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
А тепер нас чекає екскурсія в священне місце - гора Монсеррат. Монсеррат - одне з небагатьох місць на Землі, які, варто один раз побачити, що врізаються намертво в пам'ять і залишаються там назавжди. Ми здійснимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир зберігає зображення головної святої цих місць - Чорної діви Монсеррат. У Чорної діви просять здоров'я, сімейного щастя і благополуччя. Монсеррат змінює людину, робить її іншою. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою... Головна святиня Каталонії розташована в оточенні безкраїх виноградників. Можливість продегустувати місцеві лікери, сири, мед та інші смаколики.
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Повернення на курорт. Ночівля.
День 8 - Відпочинок на морі Іспанії – Монсеррат
День 8 - Відпочинок на морі Іспанії – Монсеррат
День 8 - Відпочинок на морі Іспанії – Монсеррат
День 8 - Відпочинок на морі Іспанії – Монсеррат
День 9.

ФіґерасМарсель

Сніданок. 12:00 Виїзд з курорту. Переїзд в Фігерас.

Життя одного генія

(входить у вартість + вх. квиток)
Відвідування музею Сальвадора Далі в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми неначе раптово опинимося в казці в будиночку Шалтая-Базікаючи. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, безліч сюрпризів від великого містифікатора нашого століття.
Переїзд до Франції.
Екскурсія

Місто, відкрите світу – Марсель

(входить у вартість туру)
Найбільший порт Середземного моря, «ворота сходу», батьківщина великого Зідана і Марсельези. То спокусливий, то бунтівний, Марсель робить все, щоб сподобатися своїм гостям. Відвідування старого порту приємно здивує нас достатком морепродуктів, представлених на місцевому ринку: всілякі лангусти, краби, морські їжаки, устриці, покуштувати які можливо прямо на місці. З боку Старого порту відкривається незвичайний вид на місто, просякнуте духом піратської романтики.!
Вільний час.

Екскурсія в Кассіс

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Кассис це райський куточок, захований в маленькій бухті. Викладена плитка надає місту якусь мініатюрність і іграшковість. Можливість відвідати один з ресторанів і спробувати знаменитий буябес. Смакота (оплата по меню).
Ночівля.
День 10.

ПровансМарсель

Сніданок. Вільний час. Для бажаючих

Замок Іф і його таємниці

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Іф – найтаємничіша пам'ятка Марселя. Хто не читав роман Олександра Дюма "Граф Монте Крісто", той його обов'язково прочитає після відвідування цього замку. Похмурі катівні старої в'язниці розкажуть нам про в'язнів фортеці, про їхні злочини, про ув'язнення і радості вийти на волю. Замок Іф це ще й краса пейзажів, узбережжя, островів і чудової блакиті морської хвилі...

Каланкі – бірюзова гармонія

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Одне з найкрасивіших місць французького середземноморського узбережжя. Каланкі-це природні бухти з дуже чистою бірюзовою водою, що загубилися серед скелястих берегів. Барвисті затоки в оточенні скель з білого вапняку, затишні дикі пляжі і таємничі ущелини.

Один день в Провансі

(Дорослий: 60€ / Діти: 46€)
Тут, в Провансі ми познайомимося з цією Францією. Прованс просто дихає Францією. Нескінченні виноградники, чарівні середньовічні міста і села, лавандові поля привертають художників з усього світу. Знайомство почнемо з екскурсії «Милий Екс-ан Прованс». Екс-ан-Прованс - чудове місто, колишня столиця Провансу, місто Доброго Короля Рене. Місто трибуна Великої Французької Революції, улюбленця народу - графа Оноре Мірабо. Місто Поля Сезанна і Еміля Золя. Сюди приїжджають просто побродити по місту, подивитися на нескінченні фонтани, посидіти в кафе або ресторані. Так зробимо і ми і зрозуміємо, що Екс ... прекрасний ... Час випити кави. А далі... Моє серце назавжди в Провансі. Незвичайне місто в Провансі- Авіньйон, де протягом століття перебував папський двір. Другий Ватикан. Старовинні вулички, церкви, Папський Палац. Ми піднімемося на пагорб Роше де Дом, де перед нами відкриється чудовий вид на міст святого Бенезета, на річку Рону і Віль Новина дез Авіньйон. Величезна кількість справжніх провансальських сіл, багато з яких внесені до списку «Найкрасивіші села Франції», розкинулися на пагорбах Люберона. Абатство Сенанк – дивовижно спокійне місце. Переїзд в одне з найкрасивіших містечок Франції – Руссийон, розташований в долині Люберон, посеред найбільшого кар'єру охри в Європи. Руссийон знаменитий своїми різнокольоровими будинками: помаранчевими, жовтими, рожевими, червоними, що перетворюють кожну вулицю в яскраву картину. І звичайно, Горд. Горд – вважається однією з найкрасивіших і відомих сіл у Франції, яка розташована на високому пагорбі. Тут безліч кафе і арт-галерей, а на найвищій точці міста є замок, який був перероблений з укріпленої фортеці. Горд – це місце, де зняли фільм «Хороший рік». Нескінченні пахучі сади, неосяжні кедри надають тутешнім селам надихаючу, мелодійну атмосферу, так улюблену художниками. А в період цвітіння лаванди побачимо знамениті Лавандові поля Провансу.
Можливість повечеряти в одному з ресторанів в Провансі. Ночівля.
День 10 - Прованс – Марсель
День 10 - Прованс – Марсель
День 10 - Прованс – Марсель
День 10 - Прованс – Марсель
День 11.

Сан-Ремо

Сніданок. Переїзд в Італію. Відпочинок на морі в Сан-Ремо. Переїзд на Квіткову Рів`єру.
Екскурсія

Квіткова Рів’єра

(входить у вартість туру)
Прибуття Сан-Ремо – столицю квіткової Рів'єри. Тут завжди святкова атмосфера. Саме в Сан-Ремо відбувається щорічний фестиваль італійської пісні, свято квітів, вітрильна регата, змагання по греблі, автомобільні гонки. У маленьких кафе, на набережній, можна випити чашечку справжнього італійського еспресо. Можливість зануритися в лігурійські морські води.
Вільний час для купання в морі. Для бажаючих

Справжня Лігурія Дольчеаква

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Лігурія - це тріумф гармонії між морем і горами. Якщо ви хочете зануритися в дивовижний за своєю красою світ, що складається з оливкових гаїв, виноградників і справжніх лігурійських сіл, цей маршрут Вам сподобається. Дольчеаква (Dolceaсqua), з замком Доріа, винними магазинчиками і ательє художників. Тут варто спробувти лігурійську кухню - вона тут автентична. Тут хочеться фотографувати без зупинки, дихати цим прозорим повітрям і насолоджуватися. Так ми і зробимо. Тут неможливо поспішати, життя завмерло в цих середньовічних каменях, вежах, вузьких вуличках. Чудовий день, чудове місце....
Ночівля на території Італії.
День 12.

Чинкве-Терре

Сніданок. Відпочинок на морі в Рапалло. А тих, хто хоче краще пізнати Італію чекає чудовий день. Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.

Заповідник Чінкве-Терре

(входить у вартість + вх. квиток)
Заповідник Чінкве-Терре - це природне багатство у всій своїй красі. Місце, відоме у всьому світі, як кілька маленьких середньовічних поселень в провінції Ла Спеції, які вважаються світовим надбанням людства і знаходяться під охороною ЮНЕСКО. Ріомаджоре - перлина Чінкве Терре, заснований в кінці XII століття. Манарола - містечко-гавань, розташований на скелі, посипаної виноградниками. Вернацца - містечко, де безліч підйомів, спусків і обривистих прольотів зустрічаються на головній площі, звідки відкривається дивовижний вид на море. Монтероссо бере свою назву через червоного кольору, яким фарбуються гори під час заходу. Старовинні церкви, яскрава палітра різнокольорових будиночків, величні скелі, покриті виноградниками, яскраве сонце і незвичайно прозоре синє море, а також відома «стежка любові», прорубані в скелястому березі - становить неповторний місцевий пейзаж. Переконайтеся в цьому самі ...
Ночівля на території Італії.
День 13.

озеро ГардаВерона

Сніданок. Відпочинок на озері Гарда.
Екскурсія

Шедевр природної краси – озеро Гарда

(входить у вартість туру)
Неодноразово багато відомих літератори прославляли смарагдові води озера Гарда і відзначали диво мінливих пейзажів по його берегах. Сьогодні і ми відчуємо почуття захоплення, насолоди, заспокоєння. Величні гори, в поєднанні з оливковими гаями, піщаними пляжами і смарагдовою водною гладдю. Лацізе – перше незалежне містечко в Італії. У маленькому порту знаходиться старовинна церква С. Миколая, покровителя моряків, середньовічний замок зачарує своєю високою вежею із зубцями у формі "ластівчин хвіст". Потім переїзд в містечко Бардоліно. Бардоліно оточений виноградниками, і тут виробляють однойменне вино. Знайомство з цим регіоном буде не повним без дегустації вин цієї місцевості і місцевих делікатесів(доп оплата). Тут так само виробляють оливкову олію відмінної якості і є музей історії виробництва оливкової олії. Вино і масло можна придбати безпосередньо від виробника. А тепер- знайомство з перлиною озера Гарда – казковим курортним містечком Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали артистів і письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами охайні будинки. Затишне містечко. І саме смачне морозиво. Можлива прогулянка на катері (дод. оплата).
Шедевр природної краси – озеро Гарда - відеоогляд
Можливість пообідати в одному з ресторанчиків (оплата по меню) Для бажаючих

Верона – столиця закоханих

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сьогодні перед нами відкриються "Ворота Італії". Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра.
Ночівля.
День 13 - озеро Гарда – Верона
День 13 - озеро Гарда – Верона
День 13 - озеро Гарда – Верона
День 13 - озеро Гарда – Верона
День 14.

ЕгерЛьвів

Сніданок. Переїзд через Угорщину. При бажанні всієї групи:

Дуже смачний гуляш в Долині Красунь !!!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Заїзд на дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!! Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд в Україну. Перетин кордонів. Можливість завершити подорож в Ужгороді, Стрию. Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». До нових зустрічей!
День 14 - Егер – Львів
День 14 - Егер – Львів
День 14 - Егер – Львів
День 14 - Егер – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• city tax (міський податок) в готелях від 1,5€ з людини за ніч
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638