<<  назад

Хто доброю казкою всім відомий?
З дитинства кожному знайомий?
І всі повсюди пізнають, скажіть нам, як його зовуть?

Bellissimo друзі! Німеччина, Швейцарія, Італія!

Днів: 6, 2 нічних переїзди
Львів - Чоп - Будапешт - Мюнхен - Цюріх - Люцерн - Мілан - Верона - Венеція - Егер - Чоп -  Львів
Італія
Австрія
Німеччина
Угорщина
Швейцарія

У турі за 6 днів ми відвідаємо
Німеччину, Швейцарію, Італію та Угорщину!!!

У вартості туру 4 екскурсії по неперевершених містах:
Мюнхену, Цюріху, Мілану та Венеції.

Тур для тих, хто хоче поринути в атмосферу дивовижної Швейцарії з чарівною природою і прекрасною архітектурою.
Також в турі нас чекає романтична Італія, яка підкорює і змушує закохуватися в неї знову і знову.
А ще Мюнхен, Будапешт і багато цікавих місць після відвідування,
яких Ви з упевненістю зможете сказати, 
що відкрили для себе чарівний світ!


• У програмі з датою виїзду 23.02 та 26.02.19К - запрошуємо відвідати Венеціанський Карнавал!!!

День 1.

Львів - Будапешт

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону (Чоп).
Переїзд по території Угорщини. Зупинка в Будапешті.
Для всіх бажаючих рекомендуємо відвідати на вибір:
"У світлі тисячі вогнів" з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю (30€/діти (сік) 23€). Під час, якої ми познайомимося з містом витонченої культури, яка спокушає і зачаровує.
автобусна екскурсія по Будапешту (18Є). "Король Дунаю" - саме так називають його! Адже це єдине місто, розташований по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями ...
Нічний переїзд до Мюнхена.

День 1 - Львів - Будапешт День 1 - Львів - Будапешт День 1 - Львів - Будапешт День 1 - Львів - Будапешт
День 2.

Мюнхен - Замок Нойшванштайн

 Приїзд в столицю землі Баварії місто Мюнхен.
Екскурсія «Мюнхен - Легенда Баварії ...». Нас запрошує "Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати на вибір:
«Мюнхенську резиденцію» (26€ + вх. Квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антиквариум.
екскурсія «Дивовижний Мюнхен» (26€/21€). Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4 х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.
 "Фантазії Короля Людвіга ..." (48€+вх.квиток). На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ( "Новий лебединий камінь") - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який набув шаленої популярності у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення Чайковського для балету "Лебедине озеро" і втіленням любові Людвіга II до музики Вагнера.
«Пробуємо Баварію на смак» (26Є/18Є). Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Переъзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 2 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 2 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 2 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 2 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн
День 3.

Цюрих - Люцерн - Рейнський водоспад

 Сніданок. Переїзд в чудову країну ... «Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - Вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах. Переїзд в цю дивовижну країну. Знайомство з країною почнемо з одного з найбагатших міст Швейцарії - неповторного Цюріха. Тут життя вирує, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту дивовижного шарму.
Екскурсія «Пишність Швейцарії - Цюріх». Нас чекає чарівне старе місто, вузькі горбисті алеї, будинки 16 і 17 століть, старовинні ратуші і дворики, найдорожча вулиця Швейцарії - Банхофштрассе, церква Святого Петра, Гроссмюнстер, Фрауенмюнстер з вітражами Марка Шагала і фонтани ... фонтани, яких у місті налічується більше 1000 !!! І правду кажуть мешканці, що в Цюріху «все, крім гір - найбільше»!
Рекомендуємо відвідати:
чудо природи - «Рейнський водоспад» (38€/30€). Найпотужніший і широкий водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється захоплюючий дух спектакль: сила води ... яскраве сонце ... дивовижна веселка ...Про це місто можна розповісти - його потрібно побачити і неодмінно полюбити! 
екскурсію «Люцерн - серце Швейцарії» (38€/30€). Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 3 - Цюрих - Люцерн - Рейнський водоспад День 3 - Цюрих - Люцерн - Рейнський водоспад День 3 - Цюрих - Люцерн - Рейнський водоспад День 3 - Цюрих - Люцерн - Рейнський водоспад
День 4.

Бергамо - Мілан - озеро Комо

 Сніданок. Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди - місто Мілан. Мілан витончено поєднує у свому образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали... Вирушаємо в саме серце Мілану - П'яццо Дуомо, де розташований символ міста - Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива. А поряд розмістилися Північний Палац, Тріумфальна арка, кінна статуя короля Вітторіо, Королівський палац, гордість Мілана і перлина світу - «Ла Скала» - найвідоміший оперний театр всіх часів і народів, прославлений Россіні і Белліні, Верді і Пуччіні, Карузо і Каллас… Тут кожен знайде те, що шукав. У вільний час рекомендуємо відвідати:
«Чарівне озеро Комо» (30€/23€). Історія поселень навколо цього дива природи ведеться з 136 року до н. е. Комо пережило неодноразові захоплення і зміни влади, час багато змінило, що не зворушило лише красу озера ... Високі альпійські гори зі сніговими шапками підносяться прямо над древнім містом Комо, розташованим на березі озера. Нас також підйом по канатній дорозі в один з найрозкішніших районів міста - Брунате. Тут, з висоти 800 метрів, відкривається чудова панорама озера Комо і міста…
місто Бергамо (38€/30€). Вдало розташоване біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо складається з двох частин. Його стара частина, яка називається "Верхнє місто", знаходиться на горі, біля підніжжя якої розтягнулася нова частина міста з довгими і широкими вулицями. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка неначе картинка з минулого століття, тут без всяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника ...
Переїзд в готель. Ночівля на території Італії.

День 4 - Бергамо - Мілан - озеро Комо День 4 - Бергамо - Мілан - озеро Комо День 4 - Бергамо - Мілан - озеро Комо День 4 - Бергамо - Мілан - озеро Комо
День 5.

Верона - Венеція

 Сніданок. Запрошуємо відвідати чарівну і романтичну Верону (23Є). Оглядова екскурсія по місту любові «Верона - столиця закоханих»: легендарні будинки Ромео і Джульєтти, амфітеатр «Арена ді Верона» - третій за величиною в світі, площа Бра, ринкова площа Ербе - найдавніша площа міста, над якою височить вежа Ламберті, елегантна площа Синьйорії, тріумфальна арка Гаві, замок Кастель Веккіо. Сотні веж і дзвіниць, чарівні різнокольорові будиночки і затишні дворики, сотні закоханих пар і звичайно ж серця... Вони всюди, на всіх прилавках і сувенірах: одинарні та подвійні, цілі і пронизані, іграшкові і шоколадні.
Нас запрошує «красуня на воді», так кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії (26€/21€ - громадський транспорт).
Екскурсія «Заручена з морем – Венеція!». Серце Венеції - площа Сан-Марко, мереживний палац Дожів, церква Сан - Марко, вузькі вулички, безліч містків і каналів, прекрасні собори і розкішні кам'яні палаци - химерний і таємничий світ міста на воді! Венеція - вона підкорює з першого погляду... У вільний час пропонуємо:
• здійснити прогулянку по каналам на гондолі «Таємниці венеціанських каналів!» (23€/18€) ...по лабіринтах каналів під склепіння мініатюрних містків ковзає по воді човен, даруючи нам казково-романтичну атмосферу і чари Венеції... Відкриємо для себе таємницю міста на воді , адже не дарма кажуть: "Хто на гондолі не катався, той у Венеції не був..."
• відвідати "Палац Дожів" (21€+вх. білет) - воістину загадкова споруда, яка береже середньовічні секрети і легенди міста. Протягом багатьох століть він був резиденцією правителів Венеції, місця засідання Великої Ради, Сенату і Верховного Суду. Тут приймали закони, оголошували вироки, плели інтриги. Саме тут знаходиться знаменита Зала дель Маджоре Консільо - найбільше приміщення у світі, стеля якого не підтримується ні єдиної опорою!
• водний круїз «Вся краса Венеції!» (36€/30€) - прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської Республіки! Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих і відомих сімей... Нічний переїзд.

День 5 - Верона - Венеція День 5 - Верона - Венеція День 5 - Верона - Венеція День 5 - Верона - Венеція
День 6.

Егер - купальні Егерсалок - Львів

 Зупинка на сніданок (оплачується додатково). Рекомендуємо на вибір:
відвідання винного регіону Угорщини, де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристі білі вина ... Єгерський виноробний регіон запрошує нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь (18Є)!
термальні дива Угорщини, «Угорський Памуккале» - місто Егерсалок! (10€+вх.білет) - для прекрасного відчуття бадьорості –пропонуємо відвідати Велнес-Комплекс До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни ...
Переїзд в сторону кордону (Чоп). Повернення на Україну. Перетин кордону (Чоп).
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». 00:00 Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

День 6 - Егер - купальні Егерсалок - Львів День 6 - Егер - купальні Егерсалок - Львів День 6 - Егер - купальні Егерсалок - Львів День 6 - Егер - купальні Егерсалок - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• доплата за одномісне розміщення +88 євро / тур;
при наявності!!!! У місті введено податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч;
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .