<<  назад

Моя мрія - Амстердам

Вільний  Амстердам

Днів: 7, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Берлин- Амстердам- Заансе Сханс - Волендам - Гітхорн - Делфт - Роттердам - Лейпциг - Прага- Брно- Львів
Австрія
Нідерланди
Німеччина
Угорщина

Три дні в Амстердамі

3 екскурсії  у вартості туру
Будапешт, Амстердам, Прага


День 1.

ЛьвівМукачевоЕгер

Умови вїзду в ЄС. Країни Нідерланди, Німеччина, Угорщина.
Збір на залізничному вокзалі м. Львів. Відправлення в тур з залізничного вокзалу Львова. (площа Двірцева 1).
Можливість приєднатись до групи в Стрию, Мукачево.
Переїзд по Україні, перетин кордонів. Перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.

Егер – скринька коштовностей

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€)
Ми познайомимося з одним з найкрасивіших середньовічних міст Угорщини – містом квітів, студентів і знаменитого червоного вина. Егер також відомий як "місто - патріот", адже комендант Егерської фортеці Іштвана Добо – зробив історичний подвиг: він із невеликою кількістю воїнів цілий місяць протистояв туркам, які мали майже двадцятикратну перевагу!

Дегустація егерських вин і смачного гуляшу в Долині Красунь!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 1 - Львів – Мукачево – Егер
День 1 - Львів – Мукачево – Егер
День 1 - Львів – Мукачево – Егер
День 1 - Львів – Мукачево – Егер
День 2.

НюрнбергБамберг

Переїзд в Німеччину.
Екскурсія

Нюрнберг Імперський

(входить у вартість туру)
Місто запрошує на прогулянку, найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, пятикилометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, надають колорит старовинним вуличка. Нюрнберг відкриє безліч секретів – тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Бамберг – на семи пагорбах

(Дорослий: 38€ / Діти: 31€)
Бамберг, побудований на семи пагорбах. Тисячу років тому був резиденцією імператора Священної Римської Імперії Німецької нації Генріха. Німецький письменник Карл Іммерманн назвав Бамберг старим бабусиним комодом, набитим всілякими раритетами. Романський стиль, готика і ренесанс, бароко, підземне царство, казкові вулички, унікальне пиво і все це в кращому вигляді без слідів нафталіну, провітрюємо кожен день на свіжому франконському повітрі.

Франконські традиції пивоваріння

(Дорослий: 26€ / Діти: 23€)
У Франконії на одного жителя припадає найбільше пивоварень в Європі. Місцеві жителі дуже пишаються своїми незалежними пивоварнями і мистецтвом варити пиво. Запрошуємо вас оцінити на смак франконське пиво під смачні німецькі закуски.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 3.

АмстердамЗаансе СхансВолендам

Сніданок.
Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном.
Екскурсія

Амстердам – місто-мрія

(входить у вартість туру)
Амстердам здатний зчарувати своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички і площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так не схожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків... Це місто варто один раз побачити... щоб полюбити його назавжди!
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

(Дорослий: 38€ / Діти: 26€)
Заансе Сханс – музей під відкритим небом, справжня голландська селише. Неквапливо крутяться млини, гордо несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожен вітряк  дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище – Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним рецептами.
Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

Прогулянка по каналах Амстердама на кораблику

(Дорослий: 23€ / Діти: 21€)
Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама...

Таємниці вечірнього Амстердаму

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль...
Ночівля.
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 4.

АмстердамКекенгофДелфтГаагаСхевенінгенРоттердам

Сніданок. Вільний час. Бажаючих запрошуємо на екскурсії на вибір:
Для дітей і дорослих буде цікаво: Музей діамантів, Музей Ван Гога, Мадам Тюссо, Науковий центр Немо або Королівський палац у Амстердамі. Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.

Королівський парк квітів Кекенхоф

(Трансфер: 18€ + вх. квиток)
В період з 21.03 по 12.05 відвідування Королівського парку квітів Кекенхоф – найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і завмирає подих від краси, якої більше не можна побачити ніде! Кекенхоф – це урочисте свято, на який ми запрошуємо Вас!!!
Королівський парк квітів Кекенхоф - відеоогляд

Великі і маленькі міста. Гаага, Делфт, Схевенінген

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага – особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто – резиденція королеви Беатрікс. А поруч найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевенінген. У цього містечка є два абсолютно різних обличчя, тут поєдналися традиційне голландське селище і модний курорт. Далі відвідування старовинного містечка Делфт, де жив і писав свою "Дівчину з перлинною сережкою" великий голландський художник Ян Вермеер. Для бажаючих пропонуємо відвідати центр Роттердама, з його знаменитим вантових мостом Еразма, "кубічними будівлями" і різноманітністю сучасної архітектури (вартість трансферу – 18€).

Голландська Венеція – Гітхорн

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Цікаво, якби рай на Землі був можливий, яким би він був? Обов'язковими складовими, напевно, були б: чисте повітря, зелена трава, дзюрчання води і, можливо, "пряникові" будиночки. Хммм. У такому випадку його аналогом можна назвати голландське селище Гітхорн. Гітхорн розташувався на водних каналах, загальною протяжністю близько 7,5 км. Заснували селище в 1230 році. Для пересування  використовують велосипедну доріжку і численні водні канали. А милі човники є основним видом транспорту. Вони «працюють» абсолютно безшумно і не порушують мир і спокій в цій мальовничіому селищі.
Голландська Венеція - Гітхорн - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 4 - Амстердам – Кекенгоф – Делфт – Гаага – Схевенінген – Роттердам
День 4 - Амстердам – Кекенгоф – Делфт – Гаага – Схевенінген – Роттердам
День 4 - Амстердам – Кекенгоф – Делфт – Гаага – Схевенінген – Роттердам
День 4 - Амстердам – Кекенгоф – Делфт – Гаага – Схевенінген – Роттердам
День 5.

ЛюксембургСтрасбургКольмарЄвропа-парк

Сніданок.
При бажанні групи ранкова екскурсія:

Маленька казка Люксембург

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Крихітні вимощені вулички, величезні мости, сади, парки і герцогський палац.Запрошуємо на екскурсію в крихітне герцогство Люксембург. Кожен з дитинства мріє побувати в казці і відчути себе героєм неймовірних пригод ... У світі багато казкових країн, а наш шлях лежить в одну з них -В Зеленому Серці Європи серед гір, оточений кручами, розтошувалося затишне містечко із однойменною назвою. Ми побачимо капелу Сен-Кірен, готичну церкву Сен-Мішель, ренесансний Палац юстиції, бароковий собор Нотр-Дам .... Маленькі площі приведуть нас до затишних ресторанчиків, де завжди раді бачити гостей. Незабутній смак солодощів і смородинового вина чекають нас у Люксембурзі.
Переїзд до Франції.
Екскурсія

Столиця французької провінції Ельзас – Страсбург

(входить у вартість туру)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, по вузьких мальовничих переулочках з відвідуванням французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами "малої Франції" з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся. Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, Кальвіна, мадам Тюссо, Луї Пастера.
Вільний час. Для бажаючих

Середньовічний Кольмар

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми відвідаємо середньовічний Кольмар, де побуваємо в незабутньому музеї під відкритим небом. Старе місто, Музей Унтерлінден, Будинок з головами, Унікальні будинку Старої гауптвахти і Старої Митниці нікого не залишать байдужими. А найстаріший будинок Кольмара – будинок Адольфа і чудовий будинок Пфістера незмінно викликають захоплення у гостей міста. На завершення нашої прогулянки, ми відвідаємо квартал "Маленька Венеція".

Парк розваг Europa Park

(Трансфер: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучино у тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми дістанемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки попадемо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко-нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас очікують вітряні млини, Пітер Пен і катання у кавових чашках – ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу... Нас чекає незабутній день...
Нічний переїзд.
День 5 - Люксембург – Страсбург – Кольмар – Європа-парк
День 5 - Люксембург – Страсбург – Кольмар – Європа-парк
День 5 - Люксембург – Страсбург – Кольмар – Європа-парк
День 5 - Люксембург – Страсбург – Кольмар – Європа-парк
День 6.

ВіденьБудапешт

Прибуття до Відня. Вільний час. Екскурсії на вибір:

Віденський вальс

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня. Величне місто зачаровує шармом і витонченістю.

Величний Відень і Будиночок Хундертвассера

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, геніальне 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії "нанесемо візит" принцу Євгенію Савойському і побачимо незвичайний по своїй красі палац Бельведер! Всі охочі зможуть зайти в Бельведер (вх. квиток самостійно).

Скарбниця Габсбургів- Блиск і занепад Великої Імперії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були  володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників. Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут – в Скарбниці!
Блиск і занепад Великої Імперії - відеоогляд

Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Вже більше 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах!
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд

Пратер Парк розваг

(дод. оплата)
Це сучасний світ розваг, що пропонує більше 250 атракціонів, в тому числі колесо огляду одного з найвідоміших символів Відня, кільцеву карусель висотою 117 метрів і американські гірки...
Переїзд в Будапешт.
Екскурсія

Шарм нічного Будапешту

(входить у вартість туру)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Ночівля.
День 6 - Відень – Будапешт
День 6 - Відень – Будапешт
День 6 - Відень – Будапешт
День 6 - Відень – Будапешт
День 7.

Будапешткупальні Мішкольц-ТапольцаТокайМукачевоЛьвів

Сніданок. Одна з екскурсій на вибір:

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд
Або

Купальні в Мішкольц-Тапольце

(вх. квиток)
Світлові ефекти, таємничість і загадковість... До Ваших послуг купання і водні атракціони.

Король вин – місто Токай

(Дорослий: 24€ / Діти: 18€)
Переїзд на Батьківщину відомого вина - "Короля вин - вина королів!"– Місто Токай. Для всіх – дегустація токайських вин і "угорський гуляш" – за все хороше!
Король вин – місто Токай
Перетин кордонів.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. До нових зустрічей!
День 7 - Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай – Мукачево – Львів
День 7 - Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай – Мукачево – Львів
День 7 - Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай – Мукачево – Львів
День 7 - Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай – Мукачево – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Факультативні екскурсії
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.