<<  назад

… Запроси на побачення в Амстердамі,
королівські тюльпани Ти мені подари!

Барви Амстердаму!

Днів: 6, 2 нічних переїзди
Львів - Чоп - Будапешт – Відень – Амстердам – Заансе Сханс - Волендам – парк «Кьокенхоф» - Утрехт – Мюнхен – Зальцбург – долина Зальцкаммергут – Будапешт – Чоп – Львів
Австрія
Нідерланди
Німеччина
Угорщина
День 1.

Будапешт - Львів

- 06:00 - 07:30 – Для туристів, які прибувають на Львівський ж.д. вокзал - трансфер на Термінал «А».
~ 08:30 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал « А». Переїзд в Будапешт
• Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачево.
Запрошуємо Вас на невелику вечірню екскурсію «Шарм нічного Будапешта». Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!
• Для всіх бажаючих «Ажурна прикраса Будапешта» (23€/18€). Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта...
Переїзд, поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

 День 1 - Будапешт - Львів День 1 - Будапешт - Львів День 1 - Будапешт - Львів  
День 2.

Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер

Сніданок. Виселення з готелю. Прибуття в Відень. Вільний час в Відні.
12:00 – Пішохідна екскурсія «Відень – столиця Габсбургів» (10€/6€). Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне та прекрасне… його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро–Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це надзвичайне місто! – вузькі середньовічні вулочки, широкі імперські площі… Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! У час час рекомендуємо:
«Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасера! А на завершення екскурсії - «нанесемо візит» принцу Євгенію Савойському і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
"Блиск і занепад Великої Імперії" (16 € + вх. Квиток) - відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут - в Скарбниці!
«Тут музика звучить всюди» (13€+вх.квиток). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах і павільйонах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створює неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+вх.квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!
"Відень - перекази і легенди" (Дорослі 18 € / діти до 12 років 13 €). Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, «танцюючий годинник» - Анкерур ... Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою.
В вечірній час рекомендуємо екскурсію «Відень у вечірньому вбранні!» (30€/26€) - Прекрасне місто, готуючись до зустрічі, одягає своє вечірнє вбрання і запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Саме тут про столицю Австрії можна дізнатись більше ... Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним...
21:00 – Віїзд з Відня. НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД В АМСТЕРДАМ.

День 2 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер День 2 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер День 2 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер День 2 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер
День 3.

Амстердам

Прибуття в Амстердам.
12:00 - Оглядова екскурсія «Яскраве минуле Амстердаму». У світі є чимало цікавих міст. Одні занюрюють нас в божевільний урбаністичний ритм, інші дарують покій та затишок. А ось Амстердам поєднує в собі і те, і інше. Веселе місто на краю Північного моря, місто Рембрандта, кварталу червоних ліхтарів, численних кафошопів! І в той же час історичний центр столиця Нідерландів виглядає так само, як і 5 століть тому. Старі «вигнуті» будівлі, вулички, численні канали, набережні, які розташовані на 3 метри нижче рівня океану, чудові парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу...
«Лабіринти Амстела» (16€). Де б Ви не були в Амстердамі - скрізь і навколо буде вода! І навряд чи можна знайти у світі місто з такою кількістю мостів, коронуючих 160 кілометрів Амстердамських каналів! Запрошуємо Вас на водну прогулянку по мальовничих каналах!
«Тиха Голандія» (38€/23€). Звичайно, при згадці Голландії в пам'яті виникають вітряки, як один з найвідоміших символів країни, її візитна картка. Голландці були новаторами в справі застосування вітряків у всіх сферах свого життя. Одним із заповідників вітряних млинів є Заансе Сханс, повністю заселений музей-заповідник під відкритим небом. Продовжить наше знайомство із середньовічною Голландією рибальське селище - Волендам - чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого за старовинними рецептами!
«Під світлом червоних ліхтарів» (18€) - прогулянка по найкрасивішій частині старого міста: колишнього порту. Ми пройдемо по найцікавішому і схованого від очей звичайних туристів району Червоних ліхтарів, взнаємо про таємниці життя його мешканців
Поселення в готель. Нічлег в готелі.

День 3 - Амстердам День 3 - Амстердам День 3 - Амстердам День 3 - Амстердам
День 4.

Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф - Утрехт

Сніданок. Виселення з готелю. Реокмендуєм на вибір:
• Відвідування квіткового парку «Кьокенхоф» (18€+ вх. билет): алеї старих розлогих лип, що линуть вдалину, струмки і живописні ставки, поверхнею, яких плавають лебеді, дзюрчання фонтанів, безперервний спів птахів і, звичайно, квіти. (в програмі тура в період з 20.03.15 до 18.05.15)
«Голландія крізь дірки сиру» (38€/28 €). Ми відвідайте 3 міста на півночі Голландії: Алсмеер, Алкмаар, Едам. Свою подорож ми почнемо з чудесного містечка Алсмеер, який славиться найбільшим в світі квітковим аукціоном. Аукціон продає квіти і рослини, які відправляються на літаках в усі точки земної кулі. Далі нас чекає великий сирний ринок, який на середньовічної Ваговий площі в Алкмаарі має світову популярність. Під час його відвідин ми познайомимося з старо-голландської традицією проведення сирного аукціону. І в кінці екскурсії нас чекає середньовічний місто Едам, який відомий виробництвом однойменного сорту сиру.
Повернення в Амстердам.
• 12.00 - Рекомендуємо екскурсію «Перлини Королівства» (60€/30€). Нас чекає інша Голландія ... Королівська! Ми відвідаємо Делфт - місто принців: палацові комплекси, величні будівлі, Ринкова площа, храми вздовж каналів і, звичайно, резиденція герцогів Оранських. Далі нас чекає Гаага, - місто, де живе і править королева. І ця краса, неспішність, величність - королівська атмосфера міста! А щоб побачити всю Голландію за годину - ми відвідаємо дивовижний Парк мініатюр Мадуродам, де всі експонати потопають у зелені ... і створені в масштабі 1:25. Повернення в Амстердам.
18:00 – Виїзд з Амстердаму. Нічний переїзд в Зальцбург.

День 4 - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф - Утрехт День 4 - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф - Утрехт День 4 - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф - Утрехт День 4 - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф - Утрехт
День 5.

Зальцбург - Зальцкаммергут - Мюнхен - Гальштат

При бажані групи – відвідування Мюнхену (10€). Це справжнє місто–казка на півдні Німеччини і місто, в якому не скучно! Пивний фестиваль Октоберфест та Опера, ресторан «Хофбройхаус» і Пінакотека, завод BMW та футбольний клуб «Баварія» – всім цим славиться це місто, де старі баварські традиції та сучасність гармонічно доповнюють один одного.
Переїзд в Австрію. Оглядова екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів» (10€/6€). Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу» завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті... Адже красу міста плекали століттями... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть керували Зальцбургом, хотіли не просто зробити своє місто одним з найбільш красивих і впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі". У вільний час рекомендуємо екскурсії:
«Озерний рай - долина Зальцкаммергут» (48€/38€) - регіон з первозданною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин та австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чаруюче Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що просто не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах ... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи ... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ...
«Сіль - біле золото Зальцбурга!» (16€+ вх. билет) Ми відвідаємо соляну печеру Бад Дюррнберг, де добування солі велося ще 2500 років тому племенами кельтів. На паромі під чарівну музику ми перетнемо підземне озеро, спустимся на швидкості зі спеціальних гірок до самого дна печер, побачимо кумедні і одночасно пізнавальні фільми про зальцбурзьких архієпископів, які зробили добування солі в горі Бад Дюррнберг джерелом основного доходу.
• провести вечір в Августинській пивоварні (30€/18€) - найбільшій пивній Австрії! Окрім турботи про спасіння душ віруючих, монахи займались пивоварінням. Через деякий час пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до цих пір приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою.
18:00 - Переїзд в гостинну Угорщину - країну термальних джерел, паприки і вина! Тут всупереч вихором історії, збереглося чимало шедеврів, з якими варто познайомитися: стародавні пам'ятники Римської імперії сусідять з будівлями часів турецького ярма, романськими храмами з гордо - неприступними фортецями середньовіччя... Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 5 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Мюнхен - Гальштат День 5 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Мюнхен - Гальштат День 5 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Мюнхен - Гальштат День 5 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Мюнхен - Гальштат
День 6.

Львів

Сніданок. Виселення з готелю. Повернення в Україну.
Прибуття в Чоп орієнтовно в 18:00.
Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно о ~23:00. Вільний час.
Для туристів, котрі відправляються на Львівський ж.д. вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» о 23.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом туркласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи
• У випадку, якщо віе туриста складає більше 60 років або не досягає 6 років, - необхідно уточнити розмір доплати страхового платежу
Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів, у яких день народження в турі
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• консульський збір - 35€ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років... згідно договору про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру – 22€ (якщо подача в Києві, Одесі, Харькові, Дніпропетровську)
• послуги банку – 25 грн (якщо подача в Берегово)