<<  назад

Море – це все! Дихання його чисте, життєдайне.
У його безбережній пустелі людина не відчуває себе самотньою,
бо навколо себе відчуває биття життя – Ж. Верн

Моє грецьке літо:
відпочинок на острові Корфу

Днів: 10, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Курорт: Курорт Іонічного моря - острів Корфу
Львів - Скоп’є - Корфу (5 ночей на морі) - острови Паксос і Антипаксос - Парга - Сівота - Метеори - Салоніки - Львів
Греція
Північна Македонія
Румунія
Сербія
Назад

Червень '24

  6   12   22   24

Липень '24

  10   15   22   25   28

Серпень '24

  3   6   17   24

Вересень '24

  5   20   26
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Стрий
 – 
Мукачево

5 ночей на Корфу!

Екскурсії по Скоп’є і Салоніках у вартості туру


День 1.

ЛьвівТімішоараБелград

Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу.
Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур).
Перетин кордону.
Нічний переїзд.
День 2.

Скоп'єканьйон Матка

Переїзд в Північну Македонію.
Екскурсія

Столиця Македонії - Скоп'є

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас чекає столиця Македонії - Скоп'є, місто дружньої і теплої атмосфери. У столиці прекрасно поєднуються різні культури і релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Ми побачимо фортецю Скопско калі, що підноситься над лівим берегом річки Вардар, а також символ Скоп'є - кам'яний міст через річку Вардар, побудований візантійським імператором Юстиніаном. Турецька культура залишила свій незгладимий відбиток на історичному центрі і його архітектурі. Практично з будь-якої точки Старого Міста можна побачити відразу кілька мечетей. Найкрасивішими з яких є: мечеть Мустафи Паші і мечеть Султана Мурата. Відвідаємо ринковий район Чарши, який вважається кращим східним базаром Європи ...
Столиця Македонії - Скоп'є
Вільний час. Для бажаючих:

Обід в традиційному ресторанчику

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)

Каньйон Матка

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Цей мальовничий каньйон був створений річкою Тріска, що проклала свій шлях через гірський масив. У 1938 році річку Тріску перегородили дамбою, завдяки чому утворилося напрочуд гарне озеро з водою бірюзового кольору. Поруч з озером можна побачити церкву святого Андрія, побудовану в XIV столітті. У каньйоні знаходиться десять печер, довжина яких становить від 20 до 200 метрів. Найвідомішою з них є печера Врело, її ми і відвідаємо на катері. Загальна довжина печери становить 176 метрів, в ній можна побачити два зали. Також в ній знаходиться величезний сталагміт заввишки близько трьох метрів і два озера, глибина одного з них, імовірно, може досягати 500 метрів.
Каньйон Матка - відеоогляд
Каньйон Матка - відеоогляд
Ночівля.
День 2 - Скоп'є – каньйон Матка
День 2 - Скоп'є – каньйон Матка
День 2 - Скоп'є – каньйон Матка
День 2 - Скоп'є – каньйон Матка
День 3.

Ігуменицяострів Корфу

Сніданок. Переїзд в Грецію.
Переїзд в Ігуменіцу. Поромна переправа.
Прибуття на о. Корфу. Поселення в готель.
Відпочинок на морі.
Для бажаючих

Закохатись в Корфу за один день

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
Острів, офіційно названий Керкіра, вважається однією з найбільш відвідуваних туристами грецьких територій. Розташований на заході країни у складі Іонічного архіпелагу, він відрізняється приголомшливо красивою природою та стародавніми пам'ятками архітектури, що належать до античної та середньовічної епох. Обов’язково треба побачити палац Ахіллеон, місце, пов'язане з монаршою родиною Габсбургів, імператорів Австро-Угорщини. Це місце славиться чудовим садом, у вигляді триярусних галерей. А з оглядового майданчика відкривається дивовижний вид на все Іонічне узбережжя Корфу. Керкіра - одне з найвитонченіших міст сучасної Греції, а в минулому – місто Венеціанської аристократії. Символом міста є знаменита вулиця Лістон, яка є копією паризької Рю де Ріволі, якою колись могли прогулюватися лише благородні представники знаті.
Ночівля.
День 3 - Ігумениця – острів Корфу
День 3 - Ігумениця – острів Корфу
День 3 - Ігумениця – острів Корфу
День 3 - Ігумениця – острів Корфу
День 4 - 7.

острів КорфуКеркіраострів Паксосострів АнтіпаксосПаргаСівота

Сніданок. Вільний день.
Відпочинок на морі.
У вільний час рекомендуємо екскурсії:

Круїз по Мікро островах Паксос та Антипаксос

(Дорослий: 60€ / Діти: 53€)
Взявши курс на смарагдові острівці Іонічного моря Паксос та Антипаксос, можна потрапити прямо до раю на землі. Екзотичні пляжі: смарагдові та бірюзові води, білий пісок та дрібна галька. Багата природа: вікові оливкові гаї, густі виноградники та чагарники, що спускаються прямо до води. Неповторні відчуття: білі скелі на тлі заходу сонця, піші прогулянки до печер та стародавніх колодязів – сховищ води. Вишукане задоволення: смачне вино та розкішні вілли, втілення вашої мрії. За переказами, острів Паксос був колись з'єднаний з самою Керкірою, але Посейдон розбив його своїм тризубцем, створивши тихий відокремлений куточок, у якому він міг у повному спокої насолоджуватися своєю любов'ю до прекрасної Амфітріті. А пляж острова АнтиПаксос - «Вутумі», вважається одним з найкрасивіших у світі!

Перлина Епіра – мальовниче містечко Парга та блакитні лагуни Сівоти

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Цей круїз дає Вам можливість за один день відвідати два чудові куточки Іонічного моря: перлину Епіра - невелике мальовниче містечко Парга, розташоване на західному узбережжі материкової Греції, і блакитні лагуни Сівоти, що тонуть у зелені оливкових дерев і кипарисів, із незайманими пляжами. Море, сонце та легкий вітерець будуть Вашими супутниками у цій подорожі! Парга є свого роду магнітом, що притягує тисячі туристів щоліта, не тільки завдяки своїм неймовірним пейзажам, але і завдяки своїм прекрасним пляжам. Тут можна не тільки насолодитися плаванням у спокійному теплому морі, але також зайнятися різноманітними водними видами спорту та розвагами.

Монастирі Керкіри

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
Острів Корфу відомий великою кількістю монастирів і з кожним з них пов'язаний певний переказ, історія або чудотворне зцілення. Монастирі розкидані по всьому острову: Монастир Святої Богородиці Касопітри, Святої великомучениці Євфимії, Святої великомучениці Параскеви, жіночий скит Христа Пантократора і інші.
Повернення на курорт. Ночівля.
День 4 - 7 - острів Корфу – Керкіра – острів Паксос – острів Антіпаксос – Парга – Сівота
День 4 - 7 - острів Корфу – Керкіра – острів Паксос – острів Антіпаксос – Парга – Сівота
День 4 - 7 - острів Корфу – Керкіра – острів Паксос – острів Антіпаксос – Парга – Сівота
День 4 - 7 - острів Корфу – Керкіра – острів Паксос – острів Антіпаксос – Парга – Сівота
День 8.

Метеори

Сніданок. Поромна переправа.
Прибуття на материкову Грецію.
Для бажаючих

Між небом і землею

(Дорослий: 48€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Над Фессалійською долиною, покритою садами і гаями, зметнулися вгору величезні кам'яні брили. Це унікальний пам'ятник Візантійської епохи - Святі Метеори. Промениста монастирська держава, побудована на гігантських обривистих скелях, велично спрямованих в небо до Творця .... Круті стежки ведуть на вершини скель, звідки відкриваються захоплюючі види на долину річки Піньос і виникає непередаване відчуття, що сполучає в собі страх і захоплення .... Відвідування двох діючих монастирів, де ми побачимо чудові фрески, старовинні ікони і святі реліквії. Тут - серце і душа Греції. Монастирі Метеори - фантастичне видовище, яке просто неможливо забути ...
Переїзд і поселення в готелі на території Греції.Ночівля.
День 8 - Метеори
День 8 - Метеори
День 8 - Метеори
День 8 - Метеори
День 9.

СалонікиВергинаЛутра ПозарОлімпДіон

Сніданок.
Екскурсія

Наречена Півночі – Салоніки

(входить у вартість туру)
Запрошуємо ознайомитись з містом, де життя б'є ключем протягом усього року. Це місто трьох цивілізацій - Елліністичної, Римської та Візантійської, перехрестя епох і торгових шляхів. Нас чекають основні визначні пам'ятки: «Біла вежа», що стала символом міста, Ротонда і Тріумфальна арка, Храм Святого Димитрія, покровителя міста, пам'ятник Олександра Македонського... Ми побуваємо в мальовничому районі старого міста, побачимо візантійські кріпосні стіни...
Наречена Півночі - Салоніки - відеоогляд
Вільний час. Для бажаючих:

Грецькі Альпи

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Сьогодні нас чекають казкові місця. Ми відвідаємо першу столицю Македонського царства – Вергіну, де познайомимося з справжньою царською скарбницею, багатства якої справляють враження навіть на самих стриманих мандрівників. Тут знаходиться унікальний музей, де представлені цінні експонати македонської царської династії, а також група гробниць, в одній з яких покояться останки Філіпа II, батька Олександра Македонського. У тіні гір Пайкос і Воррас розташувалося місто Лутра Арідея. Краса гір, чисте повітря, кришталева водичка гірських струмочків і водоспади будуть нас дивувати і радувати. Ми зможемо відвідати відомі ще з часів Олександра Македонського гарячі джерела під відкритим небом. Лікувальна вода протягом багатьох століть впливала на здоров'я людини. Ми зможемо відпочити і розслабитися... 

Погляд на Грецію з Олімпу

(Дорослий: 30€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Із стародавніх міфів ми пам'ятаємо, що 12 грецьких богів живуть на Олімпі. У такому недоступному місці боги поселились, щоб люди не мучили їх своїми проханнями. І сьогодні є можливість поглянути на справжнє житло богів. Спочатку нас чекає древнє місто Діон. Археологічний комплекс, де ми побачимо святилище Деметри і Великої Ісіди, античний Одеон, римські лазні і «палац Діоніса» - покровителя виноградної лози, веселощів і танців. Далі - легендарна гора Олімп. Автобус підніметься на висоту 1000 м над рівнем моря, де перед нами відкриється магічна краса Олімпійського гірського ланцюга і чудова панорама на Егейське море.
Погляд на Грецію з Олімпу - відеоогляд

Прогулянка на кораблику

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Водна гладь, неймовірні пейзажі міста Салоніки, мохіто і п'янке відчуття свободи... Подорож, подібна на казку...
Нічний переїзд.
День 9 - Салоніки – Вергина – Лутра Позар – Олімп – Діон
День 9 - Салоніки – Вергина – Лутра Позар – Олімп – Діон
День 9 - Салоніки – Вергина – Лутра Позар – Олімп – Діон
День 9 - Салоніки – Вергина – Лутра Позар – Олімп – Діон
День 10.

МукачевоСтрийЛьвів

Орієнтовне прибуття (залежить від перетину кордону) . Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Міський / Туристичний податок (City/Tourist tax) в готелях Греції від 1,5 до 4 євро / ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори