UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... І знову музика лунає...
То зупиняється, то мчить,
То знову йде,то раптом вже біжить...
І править тут магічний ритм!

Під звуки музики! 
Відень, Зальцбург та Будапешт

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів – Будапешт (2 ночі) – Відень (2 ночі) – Долина Зальцкаммергут – Зальцбург – Долина Вахау / Парндорф / Братислава – Мішкольц-Тапольце – Токай – Львів
Австрія
Словаччина
Угорщина
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Стрий
 – 
Мукачево
Угорщина:  
Будапешт

6 днів / 5 ночей

Без нічних переїздів!





День 1.

ЛьвівБудапешт

Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1). Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачеві. Запрошуємо Вас на невелику вечірню екскурсію.

Шарм нічного Будапешта

(входить у вартість туру)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - на набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні! Сюди приходять не тільки за покупками, а погуляти, зустрітися з друзями і помилуватися видом на Будайську фортецю. Увечері, коли запалюють вогні, на фоні зоряного неба висвічуються Королівський палац, Рибальський бастіон і статуя єпископа Геллерта. Відчуйте - Ви в Будапешті!!!
Для всіх бажаючих рекомендуємо:

Ажурна прикраса Будапешта

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Прогулянка на кораблику з шампанським. Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешту...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Поселення і ночівля в готелі.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

БудапештСентендреВишеградКупальні Сечені

Сніданок. Вільний час у Будапешті.

Термальні купальні графа Сечені

(вх. квиток)
Заряд бадьорості і енергії на цілий день!

Пішохідна екскурсія "Будапешт – перлина Дунаю"

(входить у вартість туру)
О, це місто... Незабутнє... Неповторне... Чарівне... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліці Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і до чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви...
Пішохідна екскурсія "Будапешт – перлина Дунаю"
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Подорож в Закрут Дунаю

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Наш шлях лежить в Вишеград – літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградської фортеця, доторкнемося до побуту і укладу середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення від панорами на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
Подорож в Закрут Дунаю

Ключ до серця Будапешта

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі споруди фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і загортають вдалину Дунай. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі "Pick", сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і, звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по "Єлісейських полях" Будапешта – парадного проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв!
Ключ до серця Будапешту - відеоогляд
Ключ до серця Будапешту - відеоогляд

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Підземний Будапешт

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Природа щедро нагородила Будапешт чудесами. Крім кількох десятків термальних джерел в Будапешті, під Будайськими горами простягається система сотень печер, загальна довжина яких становить 29 км.

Тропікарій – Океанарій

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Найбільший в Центральній Європі. 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин - алігатори, морські скати, великі пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани. І все це в справжньому тропічному лісі під теплою тропічною зливою з громом і блискавкою... А ще в 11-метровому тунелі можна поспостерігати за тигровими акулами в присутності безлічі інших рибок різної форми та розмірів з яскравим макіяжем та манікюром... (знаходиться в торговому центрі Campona + TESCO)
Тропікарій – Океанарій - відеоогляд
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 2 - Будапешт – Сентендре – Вишеград – Купальні Сечені
День 2 - Будапешт – Сентендре – Вишеград – Купальні Сечені
День 2 - Будапешт – Сентендре – Вишеград – Купальні Сечені
День 2 - Будапешт – Сентендре – Вишеград – Купальні Сечені
День 3.

ВіденьПалац БельведерШенбрунн

Сніданок. Переїзд до Відня.

Відень – столиця Габсбургів

(входить у вартість туру)
Місто музики та великих музикантів, місто чаруюче та прекрасне… його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень своєю величчю та розкішшю, своєю чарівністю та теплотою... Під час пішохідної екскурсії ми побачимо: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну!
У вільний час рекомендуємо:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасера! А на завершення екскурсії – "нанесемо візит" принцу Євгенію Савойському і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд

Блиск і занепад Великої Імперії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників...Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут – в Скарбниці!
Блиск і занепад Великої Імперії - відеоогляд

Тут музика звучить повсюди

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах і павільйонах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.

Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Вже більше 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах!
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд

Відень – перекази і легенди

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень – середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, "танцюючий годинник" – Анкерур... Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою (оплата по меню додатково).
Перекази і легенди Відня - відеоогляд
У вечірній час рекомендуємо:

Відень у вечірньому вбранні!

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Прекрасне місто, готуючись до зустрічі, одягає своє вечірнє вбрання і запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Саме тут про столицю Австрії можна дізнатись більше ... Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним ...
Поселення і ночівля в готелі.
День 3 - Відень – Палац Бельведер – Шенбрунн
День 3 - Відень – Палац Бельведер – Шенбрунн
День 3 - Відень – Палац Бельведер – Шенбрунн
День 3 - Відень – Палац Бельведер – Шенбрунн
День 4.

ВіденьДюрнштайнЗальцбургЗальцкаммергутМельк

Сніданок. Вільний день в Відні. Рекомендуємо на вибір:
ВАРІАНТ 1

Альпійська симфонія

(Дорослий: 80€ / Діти: 60€)
Ми відвідаємо справжній Альпійський озерний рай – Долину Зальцкаммергут – регіон з первісною природою, місцем цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Одне з найбільших озер регіону - озеро Мондзеє, що в перекладі з німецької означає "Місячне озеро". З такою романтичною назвою пов'язана красива легенда. Одного разу герцог Оділо полював в околицях озера і заблукав. Сутінки наступили дуже швидко, але через хмари несподівано з’явився місяць, який освітив озеро, завдяки чому герцог зміг знайти дорогу назад, а озеро отримало свою красиву назву ... Переїзд в Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають "сценою світу", завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті... Адже красу міста плекали століттями... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі".
ВАРІАНТ 2

Легенди Долини Вахау

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Прогулянка однією з найкрасивіших річкових долин Європи починається з відвідання містечка Дюрнштайн – справжнього оазису краси і гармонії на фоні величної природи... У підніжжі неприступних гір, на березі мальовничого Дунаю, хвилі якого кудись так поспішають, підганяючи один одного, знаходиться замок-легенда, згідно з якою, тут довгий час був ув'язнений Річард Левове Серце... А яка ж екскурсія по знаменитому виноробному регіону без дегустації вина?! – У кожного буде можливість спробувати не лише смачні місцеві вина, але й традиційний австрійський напій – шнапс – приємний і правильний сувенір з Австрії! А в завершення прогулянки ми відвідаємо Мельк – колись першу столицю Австрії, а зараз – місто, що занесене в список об'єктів ЮНЕСКО.
Повернення в готель, нічліг.
День 4 - Відень – Дюрнштайн – Зальцбург – Зальцкаммергут – Мельк
День 4 - Відень – Дюрнштайн – Зальцбург – Зальцкаммергут – Мельк
День 4 - Відень – Дюрнштайн – Зальцбург – Зальцкаммергут – Мельк
День 4 - Відень – Дюрнштайн – Зальцбург – Зальцкаммергут – Мельк
День 5.

БаденБратиславаВіденьПарндорфВіденський ліс

Сніданок. Виселення з готелю. У вільний час у Відні рекомендуємо:
ВАРІАНТ 1

Казки віденського лісу

(Дорослий: 36€ / Діти: 26€)
Під час екскурсії ми відвідаємо Абатство Святого Хреста, заснованого монахами в 12 столітті. Потім зупинимося біля середньовічного замку Ліхтенштейн, а ще – обов'язково відвідаємо милий і романтичний Баден, сповнений ідилії і чарівності, розташований всього в 26 км від Відня – близько і в той же час досить далеко, щоб дозволити відпочити від суєти і шуму великого міста. Здається, що час тут призупинив свій біг, щоб не турбувати спокій людини і дати йому можливість поринути у мрійливі роздуми...

Лицарський замок Кройценштайн

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Всього в 20 км від Відня в федеральній землі Нижня Австрія знаходиться один з найкрасивіших замків Австрії – Бург Кройценштайн. З’явившись, немовби з середньовічної казки, замок, своїм виглядом, доповнює фантастичну за красою природу, свої околиці. Стародавні стіни Кройценштайн побачили чимало на своєму довгому віку. Колись ця споруда була римською фортецею, потім володінням Габсбургів. Внутрішні приміщення замку, лицарський зал, часто використовуються як декорації для зйомок багатьох художніх фільмів, зокрема "Три мушкетери".
ВАРІАНТ 2

Братислава чекає гостей

(Дорослий: 36€ / Діти: 26€)
Пропонуємо здійснити захоплюючу прогулянку по історичній частині міста... А воно – невелике за розмірами, але на диво красиве! І це справедливо, адже засноване більше 1000 років тому, Братислава 300 років була столицею могутнього угорського королівства, місцем коронації королів та імператорів Австро-Угорщини. Столиця Словаччини традиційно є містом хорошої кухні та прекрасного вина. Ласкаво просимо в Братиславу – гостинну і привабливу!!!
Для справжніх модниць і модників - рекомендуємо зробити

Приємний шопінг в Австрії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Це поїздка в дизайнерський аутлет Парндорф! Він побудований у вигляді невеликого австрійського містечка, прогулянки по якому роблять шопінг не тільки приємним, але і цікавим. На території Торгового центру Ви знайдете величезну кількість бутиків відомий брендів, які постійно дивують приємними знижками.
Переїзд в Угорщину. Поселення і ночівля в готелі.
День 5 - Баден – Братислава – Відень – Парндорф – Віденський ліс
День 5 - Баден – Братислава – Відень – Парндорф – Віденський ліс
День 5 - Баден – Братислава – Відень – Парндорф – Віденський ліс
День 5 - Баден – Братислава – Відень – Парндорф – Віденський ліс
День 6.

купальні Мішкольц-ТапольцаТокайЛьвів

Сніданок. Виселення з готелю. Рекомендуємо:

Купальні в Мішкольц-Тапольце

(вх. квиток)
Світлові ефекти, таємничість і загадковість... До Ваших послуг купання і водні атракціони.

Король вин – місто Токай

(Дорослий: 24€ / Діти: 18€)
Переїзд на Батьківщину відомого вина - "Короля вин - вина королів!"– Місто Токай. Для всіх – дегустація токайських вин і "угорський гуляш" – за все хороше!
Король вин – місто Токай
Повернення в Україну. Час прибуття у Львів залежить від ситуації на дорогах і часу перетину кордонів.
День 6 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай – Львів
День 6 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай – Львів
День 6 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай – Львів
День 6 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Базові готелі категорії Standard в Угорщині:
Panda та інші
Базові готелі категорії Standard в Австрії:
Enziana та інші
 
 
Додатково оплачується:
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• послуги банку – 25 грн (якщо подача в Берегово)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638