Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Tkach (Ічня) на тур
Поїздка: 21 вересня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Европейский канкан

Всім доброго дня!

Весь час мріяла відвідати Париж, а ще на свій День народження - це взагалі казково!

Вибрали з чоловіком тур "Французький канкан" оскільки у цьому турі досить не мало днів в Парижі, що нас дуже привабило, потім Німеччина - самі цікаві міста. Дуже переживали, що вже нам не по 17 років, а їхати в автобусі так довго, проте все змінилося, коли ми побачили ці чудесні європейські міста, цю архітектуру, ці краєвиди, скажу чесно я думала, що буде чудово, але ж все це було лише МРІЄЮ, а тут раптом...

Думали спочатку з чоловіком, що будемо їздити по вибірковим екскурсіям, але як? як пропустити все це? як бути там і не відвідати Лувр (а Мадонна, яка водила поглядом за нами), а Собор Парижської Божої Матері. Ми були кругом, дивилися абсолютно все, єдине, що звичайно тяжко сприймається нами це ЄВРО, все так дорого, якщо переводити в наш гривні. Якщо просто не переводити то ніби і нормально, чай 5 євро, кава - 7 євро, але якщо це сприймати це як 5-7 грн., але якщо переводиш в наші гривні, ти розумієш, що це в 3 дороги, сумно.

Люди беріть гроші з собою і чим більше, тим краще, стільки всього хочеться і спробувати і побачити, бо розумієш, що навряд, що ти попадеш саме сюди ще, тому не потрібно втрачати ці моменти, а насолоджуватися по максимому, не жаліти абсолютно нічого, це такі чудові життєві моменти, заради цього варто жити!

Дуже дякую за таку чудову відпустку, єдине, що я хоч і доросла, але про мій День народження забули: (, але то таке маленькі, не такі вже важливі моменти.

А загалом, хочу звернутися до молоді, ПОДОРОЖУЙТЕ, НАСОЛОДЖУЙТЕСЬ ЖИТТЯМ, воно таке швидкоплинне. що не можна гаяти час!

І памятайте вислів: Світ – це книжка і той, хто не подорожує, читає лише одну сторінку. – Св. Аугустин

З повагою,

Люба Миколаївна

Номінації відгука

1
Реклама
Відгуки про інші тури