Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур iryna_stasyn (Львів) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 03 жовтня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Вікенд в Європі!  Краків, Прага, Відень та Будапешт

Щойно повернулася з подорожі «Вікенд в Європі» 03.10-05.10. Вражень маса. 3 дні пролетіли як одна мить.

Почну з того, що звернулась за допомогою у виборі тура в туристичну агенцію «Азімут», і тепер розумію, що не помилилась. Колектив на фірмі дуже позитивний, відчувається професіоналізм менеджерів, а особливо хочу подякувати Чебан Олександрі за вдалий вибір туру та хорошого оператора «Аккорд тур», з яким я вперше подорожувала, проте враження по організації туру найкращі. Молодці, професіонали своєї справи!

Прага - перша та незабутня зупинка! Атмосфера містечка не залишить байдужим нікого. ВузенькІ вулички бруківкою, готичні замки та собори, величезна кількість затишних кафе, ну… і як без чеського пива…справжній туристичний рай. Обов’язково спробуйте вуличну їжу – це просто неперевершено (трдельнік, кльоцки, ковбаски) - смакота…. Про Прагу можна говорити безкінечно! А яка екскурсія по Влтаві - це просто неперевершено… Всім рекомендую!

І так, друга зупинка - Австрія-Відень. У Відні все наповнене імператорським духом. Переконайтеся у цьому самі під час візиту до літньої резиденції Шенбрунн або до Імператорських апартаментів. Монархія також залишила свій слід у повсякденному житті. Де ще у світі Ви зможете насолодитися імператорської булочкою, запиваючи імператорською кавою-меланж? Це місто, де все створено для комфорту, затишку та зручності. Екскурсовод у Відні нас настільки заполонив своїми розповідями, що ми і не помітили скільки пройшло часу. Не дарма кажуть що «счастливые время не наблюдают» - і це Відень….

Ну от і третя зупинка - Будапешт…Це батьківщина старовинного вина Токай і знаменитого танцю Чардаш... батьківщина марципанів і найсмачніших на світі угорських солодощів. Це романська казка, австро-угорська романтика і готична строгість. Більш старий, невеликий і приворожує власною красою Буда, з його вимощеними бруківкою вулицями, маленькими барвистими кольоровими будиночками і поєднанням середньовічної й неокласичної архітектури, лежить на пологих горбах західної сторони Дунаю. Пешт лежить на плоскій рівнинній місцевості, це великий комерційний центр міста. Він пишається фешенебельними торговими комплексами та відповідними широкими проспектами. Просто казка… так і не зчулися, як пролетів наш вікенд. Зморені, але щасливі, повернулись на Україну…

Дуже задоволена поїздкою та раджу цей тур для тих, хто не може виділити більше часу для відпочинку, ніж 3 дні. Дивіться фото, та самі побачите всю красу. І на останок, ще раз дякую «Аккорд туру» за вашу професійну роботу!

Номінації відгука

4
Реклама
Відгуки про інші тури