Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Анатолий (КИЇВ) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 11 серпня 2012
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Австрія, Іспанія - весела компанія

Вже п'ять років подорожую з "Акорд-Туром" і три роки з його чудовим партнером - туристичною компанією "MY Travel", м. Київ. Вирішив поділитись своїми враженнями від турів. Почну з туру "Австрия, Испания – веселая компания", період подорожі 11.08.2012 р. - 23.08.2012 р.

Початок надзвичайного туру відбувся в особливому привітному відношенні туркомпанії "МАЙ ТРЕВЕЛ", адже підготовка і початок свята-подорожі, його окраси починались з цього. Сам маршрут проходив по надзвичайно цікавим культурно-історичним місцям. Єдність цієї гармонії природи підкреслено виділяє кожна з цих осередків надзвичайної культури: Відень захоплює своєю величністю, підвласність часів не впливають на нього. Зальцбург - проста величність його повертає нас на років сто п'ятдесят років назад, складається враженя, що вони й досі так живуть і дуже горді від цього. Зальцбург зажатий межгір'ям і розділений річкою може собі дозволити величезну присоборну площу. Інсбрук весь в квітах з ландшафтним парком, своїм обличчям вважає красу Альп, якою можна милуватись з любого куточка міста. Турін-могутність Римскої імперії в її будівлях, древність в її артифактах - "Плащаниці". Місто Нім - це вже ближче до сходу, но й недалеко від Риму (Колізей в менших розмірах, але величний парковий амфітеатр зі святом музики і вогню). Чим далі їдеш, тим більше захоплюєшься - чи це Коста Дорада, чи Барселона, Канни, Ніца - насолоджуйся, відпочивай, адже поруч золоті піски Коста Дорадо, готель на відстані "витянутої руки" від моря, вечори іспанської культури (пісні, танцю).

Валенсія - це те, що показує Іспанію в минулому і яка граціозна вона сучасна: Перша біржа, сучасні торгівельні центри. Барселону не можна описати - нею можна тільки захоплюватись чи в сонячний день чи в дощову погоду. Канни-Ніца - цим все сказано - це такий "Бродвей" де можна покупатись і позагорати на гальці.

Клагенфурт-Грац - бізнес, торговля, що в минулому, що зараз по строгим правилам, але все продумано наперед і дуже цікаво.

Будапешт - вінок Дунаю - все близько знайоме, приємно душі...

Їдьте, насолоджуйтесь - "Аккорд-Тур" подбає, щоб так було!!!

Номінації відгука

2

Інші відгуки Анатолий

Реклама
Відгуки про інші тури