Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Ок (Кам
Поїздка: 30 жовтня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 2 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Успішний Відень! + Зальцбург!

Вже вдруге подорожую з туристичним агентством «Аккорд-тур» (рейс № 361). Рекомендую всім, хто ще має сумніви. «Аккорд-тур» – це команда справжніх професіоналів. Приємно, коли ти подорожуєш і відчуваєш надійність, відмінну організацію туру, професіоналізм та доброзичливе ставлення.

Почну з подяки Тетяні та Світлані із Дніпродзержинського агентства «Планета», адже все починалося саме з них.

Також слова подяки для наших водіїв Віталія та Ігоря. Справжні професіонали, дорога була не легка (туман), але туристи не відчули ніяких затримок в часі. Автобус завжди прибував на місце вчасно. А водії з прізвищами Лихач та Дяк подолали всі 1830 км (і нічним переїздом) з прекрасним почуттям гумору.

Керівником нашої групи був Володя Лівий. Окрема велика подяка Володі. На мою думку, це найкращий супроводжуючий, який тільки може бути!!! Молодий і надзвичайно ерудований, розумний, освічений, з почуттям гумору, комунікабельний, який, до речи, ще має приємний тембр голосу. Від Володі, ми отримали тільки позитивні емоції, багато цікавої інформації, відповідь на любе запитання, ввічливе ставлення та індивідуальний підхід до кожного туриста. Хотілось би, щоб керівництво компанії «Аккорд-тур» знаходило можливості та способи заохочення таких робітників.

Звичайно, я рекомендую тур «Вдала ідея для вікенду! ». Адже це чотири країни Польща – Словаччина – Угорщина – Австрія.

Поради туристам. Обов’язково у Словаччині беріть водний комплекс «Татраландія». Це того варто. Дві години в теплих басейнах з різними видами водного масажу, басейн з теплою водою із термальних джерел під відкритим небом. Атракціони для дітей. Краще побувати в такому місті, чим чекати 2,5 години в автобусі або ті самі кошти витратити в кафе. Щоб Ви розуміли, це за містом і гуляти там нема де. Отже, всім рекомендую!!! Звичайно побажання, хочеться продовжити перебування у водному комплексі з 2,5 годин до 3,5. Адже коли гарно відпочиваєш, завжди хочеться продовження.

Ще порада для туристів, 100 % включить до списку своїх факультативних екскурсій Відень. Це неймовірне місто. Як казав наш керівник Володя «Помпезне».

За умови проживання в готелях, сніданки не хвилюйтесь, все добре, всього вистачає. Вже моя друга подорож з «Аккорд-тур» і можу сказати, що ця туристична компанія дбає про свій імідж і всяк час намагається тільки, як можна краще організувати умови для туристів.

Ціни. Польща найдешевша. Магніт від 3 злотих (1€ приблизно = 4 злотих), футболки від 8€, 10€, 15€. Угорщина (Будапешт). Магніт від 2 €, футболки від 15€. Австрія (Відень). Магніт від 3-4 € футболки від 17€, 20€. Не знаю чи допоможе туристам така інформація, але якось так….

Розраховуватись дуже зручно карткою. Достатньо напису на картці VISA. Банк відразу надсилає смс і перераховує по вигідному для Вас курсу. Завжди беру з собою парасольку, маленький рюкзак для речей, подушку для шиї і тоненький плед у автобус.

Вже мрію про нову подорож з командою «Аккорд-тур». Приємних подорожей!

Номінації відгука

2

Інші відгуки Ок

Реклама
Відгуки про інші тури