Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Любов (Львів) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 28 жовтня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 24344 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур А я в Парижі! + Діснейленд!

Привіт ДРУЗІ!!! Обожнюю подорожувати з Аккорд туром!!! Самий хороший туроператор! Їздила в тур "А я в Парижі", керівником групи була чудова та мила дівчина ВІНТОНІВ ЮЛІЧКА!!! Коротко про тур:

По ціні економ варіант - заряд емоцій від туру на всі 100 %. Сподобалося все! Комфортабельний автобус європейського зразка. Водії професіонали! В перший день зручний ранішній виїзд і вже у вечері в нас була чудова і незабутня екскурсія по вечірньому Будапешту, а також всі бажаючі змогли здійснити прогулку на кораблику - це дісно фантастичні враження!!!

Другий день Відень - це окрема тема! Кожному рекомендую обовязково там побувати.

І ось настав третій найбільш очікуваний мною день в ПАРИЖІ!!! Я його обожнюю. Погода була відмінна! + 18 + 20. Змістовна обзорна автобусна екскурсія. Все чітко і ясно. Готель був хороший, все чисто і охайно.

4 день - казка для душі продовжується... Монмарт, Лувр, Собор Парижської Богоматері... ОДНИМ СЛОВОМ - ВЕЛИЧ ПОКОЛІНЬ!!!!

Сказала Парижу до нової зустрічі і з сльозами на очах поїхали в Зальзбург.

Дивовижне містечко. Парк Мірабель, шикарна велиця з бутіками і сувенірними лавками, Августинська пивоварня та впринципі і все...

Я отримала величезне задоволення від поїздки за невеликі гроші.

Передаю привіт: Люді, Олі, Ігорю, Саші, Галі з Одеси.... та всій нашій групі. Особлива подяка і привіт нашому керівнику групи - Юлічці Вінтонів:))))

Номінації відгука

6

Інші відгуки Любов

Календарь 01.04.2014 - відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!
Голосов 62
Календарь 02.07.2013 - відгук на тур Моє натхнення…
Голосов 9139
Реклама
Відгуки про інші тури